Faceți clic cu pisica? Trucul de antrenament poate întări legătura

Faceți clic pe pisica dvs.?

Unii oameni sunt oameni câini și unii oameni sunt oameni de pisici, deci mitul merge. Știu o mulțime de oameni care dețin și iubesc amândouă. Deci, sunt pisici și câini atât de diferiți? Ei bine, există diferențe definite în temperamentele lor, deoarece pisicile sunt, în general, mai independente decât câinii, dar puteți obține destul pisicile aglomerate și câini foarte demn. În mod similar, câinii nu sunt singurul animal care poate fi instruit. Pisicile pot, de asemenea, nu este doar o distracție foarte mare, dar poate fi foarte bună pentru voi și pentru voi doi.

Formarea pisicilor

Mulți proprietari de pisici nu consideră că pisicile lor ar putea fi instruite. Dar multe veterine, cum ar fi dr. Jill Sackman Cine este un expert de comportament pentru animale de companie, atestă că pot. Probabil, pisicile s-ar putea bucura de formare si mai mult decat cainii fac. Acest lucru se datorează faptului că pisicile nu au doar capacitatea de a fi instruiți folosind alimente și tratamente, preferă în mod activ să-și câștige mâncarea. Sunt animale inteligente care se bucură de puzzle-uri. Mulți proprietari vorbesc despre dragostea pisicii lor de a juca cu mâncarea și prada de vânătoare, chiar dacă au o mulțime de mâncare acasă.

Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să utilizați exact aceleași tehnici pe pisica dvs. pe care o veți face pe câinele dvs. Pisicile nu sunt la fel de motivate de laudă și sunt mai puțin susceptibile de a căuta aprobarea proprietarului lor. Acest lucru face alimente cel mai important stimulent pentru pisici. Mulți câini pot fi instruiți printr-o combinație de tratamente și laudă, dar pisicile au nevoie de fermitate CAT tratează. Având în vedere acest lucru, bune tratamente pe care le puteți folosi pentru a instrui pisicile sunt:

  • Bucăți mici de ton
  • Mici bucăți de Produse alimentare uscate de pisică
  • Carne de pui cubat
  • Pisica comercială tratează

Formarea unei pisici

Cum să le antrenezi

Doar pentru că pisicile s-ar putea bucura de antrenament, nu înseamnă că va fi ușor. Este nevoie de timp și răbdare, așa că pentru a vă ajuta, iată câteva sfaturi excelente pentru a începe:

  • Ca toate animalele, pisicile trebuie să fie în starea de spirit potrivită pentru antrenament. Aceasta înseamnă că trebuie să fie răbdători, fericiți și foame atunci când începeți o sesiune de antrenament.
  • Faceți doar 5 până la 10 minute la un moment dat. În caz contrar, riscați să vă epuizați pisica și să le oferiți prea multe tratamente decât este sănătoasă.
  • Întotdeauna terminați instruirea pe o notă bună, chiar dacă aceasta înseamnă că sesiunile se află pe partea scurtă. Nu vrei să-ți împingeți pisica până când nu devine neinteresată.
  • Armarea pozitivă, care oferă recompense pentru a încuraja comportamentul, este întotdeauna mai bună decât consolidarea negativă, care folosește pedeapsa pentru a descuraja comportamentul. Nu vrei să-ți faci pisica anxioasă sau nefericită.
  • Gândiți-vă cu atenție la indicii pe care le alegeți. Nu le puteți schimba mai târziu, cel puțin nu ușor, deci nu alegeți nimic care este jenant în public, neclar sau prea complicat.
  • Unde este posibil, adăugați cuvintele după ce au învățat să facă comportamentul. Fiți răbdători și faceți un singur lucru la un moment dat. De exemplu, atunci când vă învățați pisica de a sta, mai întâi asigurați-vă că știu că ședința este un comportament bun de a expune prin recompensarea lor atunci când o fac. Apoi începeți să spuneți "Sit" după ce stau și înainte de a le oferi tratamentul, astfel încât să facă o asociație pozitivă.
  • Încercați un truc la un moment dat și fiți răbdători cu ea. Nu veți avea să săriți pisica prin cercuri imediat.

Curs de antrenament de clicker

Antrenamentul Clicker este un tip de instruire pentru toate animalele de companie. Aceasta implică făcând clic pe un zgomot, folosind un clicker comercial disponibil sau, într-o împingere, un stilou, după ce animalul dvs. de companie afișează comportamentul dorit, astfel încât animalul dvs. de companie să-l asocieze cu recompensa iminentă. Este util deoarece vă ajută pe animalul dvs. de companie să înțeleagă procesul de formare, cum ar fi importanța indicațiilor. Ideea este că în cele din urmă, puteți diminua numărul de tratamente pe care le utilizați, deoarece clockerul devine în schimb, recompensa.

Cum să utilizați un clicker pentru a vă antrena pisica pentru a răspunde la numele lor:

  • Stați în mijlocul camerei și apelați numele pisicilor și țineți-l pe tratat.
  • Când vin la tine, faceți clic pe click-ul și apoi le dați tratamentul.
  • Repetați de câteva ori pe zi timp de o săptămână sau mai mult. Sperăm că acum pisica dvs. va asocia clicul cu recompensa care urmează și va fi învățat să vină la dvs. când numele lor este numit. Un test bun este de a încerca de 10 ori mai mult de câteva zile, dacă gestionează cel puțin 9 din acele vremuri, este un succes!
  • Acum puteți începe cu o pregătire mai specifică, cum ar fi chemarea ei din grădină. Lucrați treptat și nu faceți prea mult la o dată.

Pisica joacă cu stilou

Deci, cum poate îmbunătăți legătura cu pisica ta?

Așa cum am discutat deja, pisicile sunt animale inteligente și curioase care le place să-și câștige mâncarea. Activitățile stimulative intelectuale, cum ar fi formarea, sunt foarte plăcute pentru ei și acest lucru înseamnă că vor aprecia cu adevărat că ați făcut timp pentru a lucra la aceste puzzle-uri distractive cu ei. Timpul de calitate pe care îl petreceți împreună face o dragoste de multe ori de dragoste cu dvs., ceea ce vă va ajuta să aflați mai multe despre personalitatea, motivațiile, îi place și nu-i place.

Aceasta este o parte integrantă a ceea ce se numește "îmbogățirea pisicilor", ceea ce înseamnă a încuraja comportamentele naturale ale pisicii, cum ar fi dragostea lor de lucruri noi și stimularea mentală. Acest lucru poate duce la o mai bună sănătate, un comportament mai bun și o viață mai fericită. Instruirea cu pisica dvs. îmbunătățește, în general, viața de familie și dinamica familiei.

Dacă sunteți interesat de legarea în continuare cu pisica dvs., ar trebui să luați în considerare periajul lor mai des, deoarece este o activitate foarte plăcută pentru pisici. Ochii lor sunt, de asemenea, vitali pentru construirea de încredere. Mulți iubiți de pisici fac greșeala de a intimidarea pisicilor, uitându-se la ei. Unii oameni sugerează că acest lucru explică de ce pisicile sunt cunoscute pentru a gravita față de iubitorii non-pisici, deoarece acești oameni îi fac să se simtă cel mai puțin amenințați. Încercați să faceți contact cu ochii casual cu pisica dvs. într-o stare relaxată. Dacă aceștia întorc privirea și apoi o rupe, nu vă văd ca o amenințare. Dacă se uită înapoi, trebuie să fii cel care să spargă privirea pentru a arăta că nu sunteți o amenințare pentru ei.

Trucuri distractive pentru a încerca

Odată ce le-ați răspuns la numele, ședința și orice alte elemente de bază pe care le doriți, puteți încerca câteva trucuri ușor mai complicate. Iată câteva ghiduri pas cu pas pentru câteva dintre trucurile mele preferate.

Folosind toaleta

Acesta este un truc minunat care vă va ajuta să economisiți costul de gunoi și vă poate face ca casa dvs. să fie puțin mai curată. Să nu mai vorbim, va oferi prietenilor tăi un pic de chicot.

  • Pune Cutie de pisici lângă toaletă
  • Trecerea treptată mai aproape și mai aproape de scaunul de toaletă utilizând un scaun sau pași dacă este necesar
  • Utilizați un așternut special care se potrivește în toaletă, precum și așternut, deoarece așternutul se va vărsa în toaletă
  • Scoateți treptat gunoiul astfel încât pisica să se oprească să se aștepte ca acesta să fie prezent
  • Scoateți caseta de gunoi odată ce sunt confortabile folosind o cutie de gunoi fără nici un gunoi în ea.

Ați putea dori, de asemenea: Pisica de gunoi și Cristal pisica de gunoi

pisica pe scaunul de toaletă

A da mana

Acesta este un truc foarte distractiv de a arăta prietenilor dvs. Este un truc comun pentru animalele de companie care se află sub o serie de nume diferite. Unii își iau animalele de companie pentru a oferi oamenilor laba lor pe comanda "Paw", în timp ce alții își antrenează câinele pentru a răspunde "bate palma!". Există o serie de modalități creative și distractive de a interpreta acest truc, așa că se distrează.

  • Atingeți mâna în timp ce spuneți "Shake" sau cuvântul dvs. preferat Cue.
  • Când își ridică laba, faceți clic și recompensați
  • Repetați până când pisica dvs. își oferă mâna ca răspuns la cuvântul dvs. Cue
  • Când se întâmplă acest lucru, faceți clic și recompensa

pisica tremura mâinile

Cerșind pentru alimente

Un alt truc bun pe care tu și prietenii tăi ar putea să te bucuri este să-i faci să "Beg" pentru mâncare. Este atât de dulce când se extind pe ei înșiși și labele lor mici și se uită la tine cu ochii lor mari ca și cum ar merge "pleeaaaaza".

  • Țineți tratamentul deasupra capului pisicii dvs., dar nu ajungeți și spuneți "Beg" sau cuvântul dvs. preferat Cue
  • Când stau pe picioarele lor posterioare și ajung la el, faceți clic și recompensați
  • Repetați până când pisica dvs. cere fără tratarea vizibilă
  • Când se întâmplă acest lucru, faceți clic și recompensa

pisica cerșetorie pentru alimente

Umbla pe o lesa

Plimbarea pe o lesa este o altă trăsătură comună de câine, dar pisicile pot face acest lucru. Acest lucru poate fi minunat dacă doriți o plimbare plăcută cu pisica dvs., ca și cu câinele dvs. și este deosebit de bună dacă pisica dvs. este o pisică de casă care merită un exercițiu în aer liber. Pisicile în aer liber au adesea o calitate mai bună a vieții, dar, de asemenea, pot avea o durată de viață mai scurtă datorită multor pericole pe care le întâlnesc în lumea exterioară. Acesta este un compromis bun care îi menține în siguranță, permițându-i să aibă o mulțime de distracție.

  • Cumpărați un ham care se atașează spre spate, nu la gât. Acest lucru este important pentru articulațiile și oasele lor
  • Puneți cablajul într-o zonă vizibilă a casei în care pisica dvs. poate să o investigheze și să fie obișnuită cu ea
  • Drape-o peste ele, dar nu o faceți sau nu atașați nimic. Faceți clic, recompensați și repetați.
  • Începeți să o faceți atunci când le-ați pus pe ele. Faceți clic, recompensați și repetați.
  • Creșteți treptat timpul de timp pisica dvs. o poartă. Faceți clic, recompensați și repetați.
  • Odată ce sunt confortabil cu hamul, atașați lesa, dar nu limitați mișcarea lor. Faceți clic, recompensați și repetați.
  • Începeți să țineți leșia. Faceți clic, recompensați și repetați.
  • În cele din urmă, când sunt complet folosite cu lesa, ia-i afară. Faceți clic, recompensați și repetați.

În legătură cu o postare: Cat ham

pisica pe lesa

Fetch

Un alt truc de câine obișnuit pe care pisicile le pot face și se referă la "Fetch". Aceasta este o altă șansă de a obliga, să vă distrați și să obțineți un exercițiu pentru pisica voastră.

  • Frecați ceva delicios pe jucăria lor preferată. O idee bună este de a folosi apa care vine cu o cutie de ton, deoarece nu va pata sau face deteriorarea de durata jucariilor.
  • Aruncați jucăria la îndemâna
  • Dacă o iau, faceți clic, recompensați și repetați
  • Dacă îl aduc spre dvs., faceți clic, recompensați și repetați
  • Când sunt obișnuiți să-l prindă jucăria și să-l returneze, începeți să spuneți "Fetch" sau alt cuvânt de comandă pe măsură ce îl aruncați, faceți clic și recompensați.

Ați putea dori, de asemenea: Jucarii de pisici și Jucării de pisici interactive

pisica a jucat o fata

Sărind printr-un hoop

Cel mai zgârcit truc pe care-l cunosc este să-ți iau pisica să sară printr-un hoop pentru tine. Acest lucru este aproape ca un truc de circ și va impresiona chiar și iubitul cel mai cinic non-pisic. Dacă nu aveți un cerc de mână, deoarece majoritatea dintre noi nu, puteți folosi brațele pentru a face cercul. Aceasta este o idee bună dacă doriți să fiți capabili să faceți trucul ori de câte ori oriunde.

  • Dacă utilizați un cerc, puneți-l într-o zonă publică, astfel încât pisica dvs. să se poată obișnui
  • Începeți cu formarea lor să meargă prin cerc în timp ce este pe teren. Țineți un tratament pe cealaltă parte a cercului. Faceți clic, recompensați și repetați când vor merge prin ea
  • Ridicați cercul cu un centimetru sau mai puțin de la sol și încercați din nou. Faceți clic, recompensați și repetați
  • Ridicați centura de centimetru și apoi altul și altul până când trebuie să sară pentru a ajunge prin ea. Dacă nu sari, nu le recompensați, dar ați putea dori să o reduceți pentru a le reaminti ce ar trebui să facă. Faceți clic, recompensați și repetați
  • Adăugați un tactic ca "salt". Spuneți cue înainte de a prezenta cercul și recompensa, apoi faceți clic, recompensa și repetați când sare prin ea.
  • Începeți să extindeți durata de timp între Cue și prezentați tratamentul, astfel încât să înceapă să sară prin cercul datorită Cue, mai degrabă decât perspectiva unui tratament. În cele din urmă, ar trebui să puteți avea tratarea ascunsă în buzunar până când trebuie să faceți clic, recompensați și repetați.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Faceți clic cu pisica? Trucul de antrenament poate întări legătura