Cum mă leg cu calul meu?

Femeia periaz un cal

Când primiți un nou cal, este natural să vă legați cu el. Sper că, pe tine Calul nou înseamnă începerea unei relații noi și interesante. Calul tău nu se va îndrăgosti automat de tine, cum ar fi probabil că o vor face cu ea, deoarece relațiile pot dura timp. Iată modalitățile de a vă ajuta să creați o legătură între dvs. și noul dvs. cal.

01 din 08

Firmă, echitabilă și consecventă

La fel ca cu copiii, ar trebui să fii ferm, corect și consecvent. În orice moment, ar trebui să fii ferm în conducerea ta. Comunicați în mod clar și ferm așteptările dvs. cu privire la dvs Manierele și comportamentul calului. Dacă vă cereți calului să treacă peste cinci pași și calul tău știe cum să facă asta, nu lăsa departe de cinci pași peste și trei pași înapoi.

Dar fii corect. Nu vă așteptați ca un cal să facă orice nu este instruit sau fizic capabil să facă. Și să fie consecventă. Când vă cereți calului să vă sprijine, faceți-o, în același mod, de fiecare dată. Hrăniți-o în același timp. Utilizați aceleași ajutoare și indicii de fiecare dată când lucrați cu calul dvs. Caii sunt creaturi de obicei și predictibilitatea.

  • 02 din 08

    Nu vă prezentați doar pentru "vremurile de lucru"

    Arătând doar pentru călărie sau Timp de conducere poate fi o ispită dată programului ocupat pe care majoritatea dintre noi avem. Dar încercați să faceți timp doar pentru a vizita. Lucruri simple, cum ar fi pășunatul de mână într-un pic de iarbă luxuriantă, în mod normal, nu pot ajunge, zgârierea burtă sau gât și doar agățat împreună este un mod relaxant de a lega.

  • 03 din 08

    Aduce tratamente

    Există oameni de cal acolo care sunt împotriva hrănirii. Dar caii există exclusiv pentru plăcerea noastră, iar majoritatea dintre noi ne place să vedem caii să se bucure de un tratament. Cheia pentru hrănirea tratează este să fii sigur că ești în concordanță hrăniți-vă tratamentele în siguranță.

  • 04 din 08

    Înțelege limba corpului

    Înțelegerea limbajului corpului dvs. și modelarea limbii corpului vă va ajuta să comunicați cu calul dvs. și să creați o legătură mai strânsă. Acest lucru trebuie făcut cu consecvență, totuși. Ceva asemănător cu "alatura-te" sau alte comportamente pe care le-ați învățat nu vor fi permanente dacă calul dvs. nu știe niciodată ce să se aștepte lângă dvs. Învață să înțelegi ce gândește calul tău prin observarea expresiilor lor faciale (da, caii le au), urechi, coadă și postură.

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Îngrijirea

    Alrogrooming este un comportament comun văzut la cai. ALLORISOMING este atunci când doi caii se înmoaie de-a lungul crestării și spatelui celuilalt, se îngrijesc reciproc și zgârierea reciprocă (oamenii allogroom, ca atunci când două fete fac părul celorlalți). Îngrijindu-ți calul este o modalitate plăcută de a lega. Calul tău o va aprecia când poți perie zone pe care nu-l poate ajunge, ca pieptul, burta și între picioare.

  • 06 din 08

    Respect

    Respectați că calul tău este un cal, nu un om sau un câine mare. În timp ce calul tău va învăța să se bucure de petrecerea timpului cu tine, va avea nevoie și de compania altor cai. Caii nu-i pasă de aceleași lucruri pe care le facem-color coordonate, premii câștigătoare sau tarabe perfect păstrate. Ei vor adăpost de la vremea rea, Pășune bună, apă, și companie și conducere de la cineva în care pot avea încredere.

  • 07 din 08

    Masaj și alte facilități

    Învățarea elementelor de bază ale masajului ecvine sau a altor atingeri terapeutice vă pot ajuta să vă legați de calul dvs. Dacă calul tău știe că se poate baza pe tine pentru relaxare, se va bucura de timp cu tine. Nu numai că calul tău se va bucura de ea, dar poate, de asemenea, să-și îmbunătățească performanța. Mulți cai învață să se aplece în presiunea masajului sau chiar munca chiropractică, indicând unde au nevoie de muncă.

  • 08 din 08

    Experimentați lucrurile împreună

    La fel ca o experiență comună între oameni le poate aduce mai aproape, astfel încât să poată împărtăși experiențe cu calul tău. Cu cât te antrenezi mai mult, plimbare Sau conduceți calul, cu atât mai mult și calul vostru veți învăța să vă înțelegeți reciproc. S-ar putea ca concurenții să-și revendice că calul lor a privit-o în timpul unei competiții, chiar dacă nu s-au simțit în partea de sus a jocului lor. Legătura lor cu calul lor dezvoltat pe baza încrederii reciproce în condiții uneori dificile.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum mă leg cu calul meu?