Cum să puneți un bandana pe un câine

Dacă căutați o modalitate de a vă îmbraci Companionul tău canin, fără a fi nevoie să faci o tinuta întreagă, o bandana poate fi o opțiune bună. Ei pot adăuga un pic pizzazz la aspectul lui Fido, fără a fi nevoie să vă luptați cu puștiul într-un pulover sau o jachetă. Învăţare Cum să puneți un bandana pe un câine este simplu și durează mai puțin de un minut!

Găsirea unui bandana pentru câinele dvs. este într-adevăr totul despre preferința dvs. personală. Ce culoare sau model cauți? Vrei o bandana care leagă în jurul gâtului animalului sau unul echipat cu un clip sau cataramă?

Nu uitați de confortul câinelui tău. În timp ce aproape fiecare bandana pentru câini este realizată dintr-un material moale, unele sunt fabricate din materiale sintetice care ar putea să-i facă pe pielea câinelui sau să-i dau o erupție cutanată. Cel mai bun bandanas de câine va fi ușor de pus pe și să decoleze, confortabil pentru animalul dvs. de companie și de un material durabil.

Cum să puneți un bandana pe un câine

Cum să puneți un bandana pe un câinePrimul pas pentru a învăța cum să punem bandana pe un câine este să măsurați gâtul animalului. Nu puteți lega un bandana pe animalul dvs. de companie dacă bandana este prea mică. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o măsură de bandă de țesături.

Măsurarea gâtului câinelui se poate face cu ușurință dacă câinele dvs. este așezat, în picioare sau culcat. Pur și simplu înfășurați măsura de bandă de țesături în jurul gâtului puilor, unde va sta un guler. Adăugați câteva centimetri la măsurători, deoarece veți avea nevoie de un material suplimentar pentru a lega bandana.

Cum să puneți un bandana pe un câineOdată ce aveți o bandană, care este suficient de mare pentru a înfășura gâtul câinelui, învățând cum să puneți un bandana pe un câine este simplu - indiferent de care arată că te duci. În acest articol, voi descrie cele trei stiluri pe care le folosesc cu câinii mei: aspectul clasic de cowboy, aspectul Cape și # 8220; roll și cravată și # 8221;.

Clasic Cowboy aspect este imaginat deasupra. Tot ce trebuie să faceți este să bandana în diagonală, ca și fotografia din dreapta. Acum, înfășurați marginea pliată în jurul gâtului câinelui și legați capetele împreună.

La legarea bandanei, asigurați-vă că puteți aluneca două degete între bandana și gâtul câinelui tău. Nu vrei să fie prea strâns sau ar putea să-ți sufle pupurile!

 Aspect Cape se face la fel ca aspectul de cowboy, dar doar întoarceți bandana în jur. Partea triunghiulară a benzii de bandă va fi pe spatele câinelui tău, care arată similar cu o mică capetă.

Cum să puneți un bandana pe un câineUneori, îmi place să folosesc ceea ce mă refer la fel de "Roll și cravată și # 8221; uite. Este la fel de simplu să înveți cum să puneți un bandana pe un câine în acest stil, așa cum este cu celelalte două menționate mai sus.

Fold bandana în jumătate în diagonală. Acum, rotiți partea pliată în jos de aproximativ 1 inch. Continuați să rulați bandana și săturați capătul ascuțit în siguranță. Înfășurați bandana în jurul gâtului câinelui și legați capetele. Nu uitați să lăsați o lățime a degetului între bandă și gât.

Acestea sunt cele 3 moduri pe care le-am pus Bandanas pe câinii mei. Dacă aveți alte sfaturi de legare de bandana, vă rugăm să le partajați în comentariile de mai jos. Sau, mai bine, împărtășiți-l pe paginile noastre de social media cu o imagine a pooch-ului dvs!

Citiți următorul: 10 haine ieftine de câine care sunt de fapt elegante

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Sfaturi despre cum să punem bandana pe un câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să puneți un bandana pe un câine