20 Povestiri de groază pentru parc

Mergând la un parc de câine este de obicei o experiență plăcută Pentru câini și proprietarii lor, dar din când în când o situație se prezintă, ceea ce poate provoca o mulțime de stres tuturor părților implicate. Există anumite reguli că proprietarii trebuie să urmeze la parcurile de câine, Când acest lucru nu se întâmplă, adesea vedem problemele și accidentele grave.

Se pare că nu există nici o lipsă de povestiri de groază pentru câini online, așa că am cercetat internetul pentru a vedea ce alte proprietari de animale de companie trebuie să spună despre experiența lor personală. Acestea sunt 20 de povești de groază de câine, dacă nu ușor distractiv, va fi cu siguranță un exemplu bun despre ceea ce puteți aștepta ocazional într-un parc de câine, lucruri de a nu face și ce să evite.

Atacul neprovocat

Săgeată ruptă, un utilizator al lui Shardog.com forum, a adus catelul său de 4 luni la parcul de câine. Când un copil special a venit la el și ia cerut să-și petreacă catelul, el, desigur, ia dat permisiunea. Cu toate acestea, după câteva încercări inutile de aina câinele care alergau în jur, copilul tocmai a lovit catelul în coaste cu putere completă, trimițând câinele care zboară la 10 metri distanță!

Din fericire, proprietarul a văzut acest lucru și a reușit să oprească copilul de la lovirea câinelui, punând copilul în umăr pentru a-și proteja câinele, provocând mânia de la mama copilului și a altor oameni din parc.

Citiți povestea completă aici.

Riotul câinelui

Reddit Utilizator Local_weather împărtășește o poveste despre un cuplu care și-a adus câinele de 50 de lire la partea mică a parcului. Bineînțeles, canina mare, care nu este obișnuită pentru câinii mici, începe să le urmărească și că agresiunea a dus în cele din urmă la câinele mare atacând un câine mai mic. Acest lucru a cauzat toți câinii mici să meargă după câinele mare, ducând la o luptă all-out.

Citiți povestea completă aici.

Lovi cu o lesa

Forum utilizator la JustLabradors.com sub o porecla Luvmylabbs2 spune o poveste despre o doamnă care a venit la parcul câinilor cu hippetul ei. Din moment ce ea și câinele ei erau noi, un grup mare de câini a început să-și urmărească câinele, făcându-i să se rostogolească puțin. Noua doamnă speriau despre asta și a început să-i cheme câinele. Desigur, grupul ia urmat câinele ei, care este atunci când a început să le lovească cu o leșie, lovind câinele utilizatorului Chloe în acest proces.

Citiți povestea completă aici.

Scufundați la porți

Această poveste de către utilizatorul reddit Ladygodiva21 nu are nimic de-a face cu câinii, ci cu oamenii. Parcurile de câine au de obicei porți duble la intrare, pentru a împiedica câinii să scape când vine cineva. O doamnă a lăsat prima poartă deschisă și apoi a deschis și a doua poartă, de asemenea. Desigur, un câine a ieșit din parc și tocmai și-a luat câinele și a plecat fără un cuvânt nimănui.

Citiți povestea completă aici.

Moartea morții

Moartea morțiiGermansheperds.COM utilizator Anitsisqua a asistat la o baie de sânge înfricoșătoare la un parc de câine, în timp ce ea a răcit cu câinele ei gable. A auzit strigând în timp ce se așeză pe bancă și a văzut un mic Yorkie înconjurat de un grup de câini mai mari.

Când câinele mic a început să alerge, un laborator neagră a mers după ea și o apucă. Anitsisqua a alergat spre ei, a tras laboratorul de guler pentru al face să renunțe la Yorkie. Cu toate acestea, ea nu a putut să o facă și până când proprietarul laboratorului nu a apărut, laboratorul nu ar lăsa să plece. Câinele mic a fost luat urgent la veterinar, cu sânge care iese din rana gâtului.

Citiți povestea completă aici.

Pantaloni de yoga prețioși

Reddit Utilizator a_calder a împărtășit o poveste care nu este la fel de înfricoșătoare ca și ceilalți. El și data lui au mers pe jos de câine și au văzut o femeie care se plimba pe pomul ei. Femeia a văzut o mare daneză și a început să o facă și să se joace cu el. Cu toate acestea, Dane a fost drooling și a luat puțin pe pantalonii ei de yoga. Femeia avea o captare de hissy peste un pic de drool. Poate amuzant pentru alții, dar cu siguranță stresant pentru proprietarul marelui Dane.

Citiți povestea completă aici.

O altă problemă de poartă

Laurel Scarioni de dogStardAily.com a avut o experiență neplăcută cu un om agresiv la un parc de câine. Similar cu una dintre povestirile noastre anterioare, a implicat o persoană nepoliticoasă la intrarea cu două poartă. Laurel a fost cu 3 câini în zona dintre porți când omul a intrat. Ea ia rugat să închidă prima poartă și când a refuzat, a ajuns să-și închidă poarta. Cu toate acestea, bărbatul a ajuns și a împins-o astfel încât să poată deschide poarta din nou! Laurel stânga, înspăimântată.

Citiți povestea completă aici.

Tatăl fără griji

La parcul de câine la momentul în care acest lucru sa întâmplat, reddit utilizator CDFLRCP era singurul cu un alt tip. Câinii lor se întâlneau, jucând cu o minge de tenis și unul pe altul. Cei doi proprietari au vorbit când un bărbat cu o fetiță a venit la gard, ia luat pe fata și a pus-o în curte pentru a juca cu câini, fără a cere proprietarilor dacă este bine să facă. Pentru a face lucrurile mai rău, ea avea mâncare în mână! Din fericire, nimic nu sa întâmplat de când ambii câini erau bine compuși.

Citiți povestea completă aici.

Câinele Hitter

Câinele HitterUtilizator al forumului chocco_23 la JustLabradors.com se plimba cu câinele ei Belle când a întâlnit o femeie cu 3 câini. Unul dintre câini era pe o lesă, deoarece nu se poate comporta bine, în timp ce ceilalți doi au început să se joace cu Belle.

Atunci Belle a mers la femeie să o salute, iar câinele de pe leșie a început să se mârșească și să latră. Belle a început să se întoarcă, dar femeia a lovit-o și a spus că era agresivă!

Citiți povestea completă aici.

Ball Chaser

Reddit Utilizator Parakeetprincess era la un parc de câine cu glonț, Sheppard-ul german de 70lb, aruncându-i mingea de tenis. O mică fată de 2 ani a alergat în parc și la un moment dat a luat mingea câinelui. Glonțul a început să alerge spre ea, viteza maximă, pentru a-și obține mingea. Cand Parakeetprincess a văzut asta, la numit el și a încercat să se oprească, dar nu putea. Se rostogoli și apoi se aruncă în ea, făcând părinții fetei să reacționeze și să strige. Tatăl lovește chiar câinele cu o sticlă de apă.

Citiți povestea completă aici.

Un iaz periculos

Pe Sherdog.com forumul unui utilizator numit Reroutetoremain a spus o poveste despre un mare laborator negru care ar încerca întotdeauna să forțeze alți câini sub apă când în iaz. Un om, care avea un păstor australian tânăr, a văzut că câinele său era practic agresat și a sărit în apă. El a ales laboratorul de gât și la aruncat afară, lăsând imediat după asta.

Citiți povestea completă aici.

Bila de fotbal

Bila de fotbalReddit Utilizator TARAEP era cu câinele ei în parc când cineva a intrat cu câțiva câini, unul dintre ei un amestec de păstor și o minge de fotbal. Deoarece câinele utilizatorului este nebun pentru bile de fotbal, ea a furat imediat mingea de la celălalt câine. După ce Tareep a reușit să obțină mingea de la câinele ei și să o arunce la păstor, câinele ei a început să o urmărească din nou și a fost întâmpinat cu un avertisment de avertizare de la păstor.

Utilizatorul a început apoi să-și aducă câinele pe cealaltă parte a parcului și când se plimba, a văzut că păstorul în cauză a mușcat un alt proprietar de câine. Proprietarul atacatorului tocmai a urmărit totul, nici măcar nu oferă o scuză omului mușcat.

Citiți povestea completă aici.

O luptă împotriva Yorkie

Un utilizator la germanii.FORUM COM, x0emiroxy0x, spune o poveste despre retrieverul de aur al tatălui său care a atacat un Yorkie care a venit la parcul de câine. Poochul mic a început să alerge în jurul retrieverului, făcând ca câinele mare să-l apucă și să-l scuture. Din fericire, tatăl utilizatorului a văzut acest lucru și a luat câinele să-i ducă pe Yorkie. Cu toate acestea, alți patru câini au sărit și au atacat câinele mic după, conducând la trei câini răniți ca rezultat.

Citiți povestea completă aici.

Nellie nervos

RedDitor cofveve1234 a intrat într-un parc de câine într-o zi cu catelul lui. Era o fată care era abuzivă pentru câinele ei, trăgându-l prin gulerul său pentru al scoate din parc pentru o băutură de apă. Catelul utilizatorului a încercat să se joace cu celălalt câine, dar ea a ridicat tensiunile, iar catelul a ajuns să-și mușcă câinele. Apoi își ridică mâna pentru a lovi cofveve1234Câinele, dar a reușit să o oprească, după care a început să strige ca nebun.

Citiți povestea completă aici.

Cu ușurință a declanșat proprietarul

Cu ușurință a declanșat proprietarulUtilizator al forumului Jongler și-a împărtășit povestea la JustLabradors.com despre un moment în care și-a luat câinii lui Joker și Murph în parc.

Se jucau unul cu altul și un retriever de aur Molly, când un om mare a intrat în parc cu ciobanul său german. Când s-au apropiat de grup, Joker a mers să-i salute și mi-a înghițit fundul păstorului de-a lungul drumului. Din anumite motive, aceasta a declanșat o reacție brută de la proprietar, ducând la un conflict verbal.

Citiți povestea completă aici.

Exodulul

O altă poveste cu poarta vine de la utilizatorul Reddit expibootou. În timp ce se juca cu mixul ei de la Greyhound, a intrat o femeie cu un copil. Copilul a ținut poarta deschisă și chiar dacă toată lumea a strigat la ei să închidă poarta, ea a privit doar la ei ca cel puțin șapte câini au ieșit, inclusiv câinele utilizatorului. Din fericire, totul a ajuns fără un accident.

Citiți povestea completă aici.

Proprietarii iresponsabili

Un utilizator Fierceredbelt a împărtășit o poveste pe un Shardog.com forum despre mixul ei de retriever de sex feminin, care este de obicei foarte supus și nu-i plac câinele propria dimensiune. Când au venit la parc de câine, un câine de sex masculin de dimensiunea ei a început să o ia pe ea. Proprietarii câinelui au fost complet ignorați Fierceredbelt și rugăciunea ei pentru a face ca câinele să nu mai facă acest lucru. În cele din urmă, ea a fost forțată să părăsească parcul.

Citiți povestea completă aici.

Povestea peeului

Povestea peeuluiReddit Utilizator Prehistoricshark reamintește o poveste despre câinele său pe fața unui copil. Din moment ce câinele îi iubește pe gardul parcului, când copilul își pune fața pe gard pentru a privi câinele, inevitabilul sa întâmplat. Poochul chiar a lovit niște nisip în față, făcând copilul să plângă.

Citiți povestea completă aici.

Hidrantul de foc strămutate

Prostii de la Sherdog.com forumul spune o poveste de groază de accident. În timp ce juca cu pooch-ul ei în parc, ea a aruncat o minge pentru ea și câinele a fost atât de încântat că a intrat într-un hidrant de incendiu. Viteza completă, la o parte din punct de vedere. După câteva rotiri în aer, a aterizat și a țipat în durere.

Citiți povestea completă aici.

Fast-food jerk

Reddit Utilizator Mistressvanilla a fost martor un comportament foarte ciudat de la un bărbat care a venit la un parc de câine cu o pungă imensă de McDonald`s și sa așezat la o masă de picnic. Bineînțeles, câinii au venit la el și a început să-i elibereze în față, unul după altul. El a împins chiar un catelus care a sărit pe masă complet de pe ea!

Citiți povestea completă aici.

Citiți următorul: 20 de câine de mers pe jos și povestile de groază

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 Povestiri de groază pentru parc