5 Moduri de dependența de telefon inteligent afectează negativ câinele dvs

Experții nu au lipsit de avertizare din implicațiile negative de sănătate ale dependenței noastre smartphone. Dar majoritatea dintre noi nu vor fi descurajați să folosiți telefonul mobil pe parcursul zilei, în ciuda nenumăratelor studii care arată că acele ore pe care le petrecem la gadget-urile noastre sunt rele pentru sănătatea noastră fizică și psihică și știu că sunt vinovat de asta.

Dependența gadgetului este o problemă din ce în ce mai mare în rândul oamenilor, iar unele studii arată că este Modificarea creierului nostru. Mai mult, suprasolicitarea telefoanelor inteligente afectează nu doar relațiile noastre sociale cu alte persoane, ci și relațiile cu animalele noastre de companie, potrivit lui Meterinar Iain Booth într-un interviu cu un interviu cu Metroul.

Iată cinci semne dependența dvs. smartphone poate face ca câinele dvs. trist:

1. Atașarea la telefonul dvs. vă distanțează de la pachet

Câinii sunt animale de ambalaj care privesc pe cineva ca lider alfa. Studiile au aratat că câinii au nevoie de cineva care să urmeze. Și în casa ta, ești liderul desemnat al pachetului. Cu toate acestea, dacă sunteți în mod constant angajat și distras de telefonul dvs., atunci deveniți îndepărtați de pachetul dvs. și rupeți legătura pe care o aveți cu câinele dvs., conform Dr. Iain Booth.

Unele dintre semnele care indică faptul că nu vă lipiți în mod corespunzător cu câinele dvs. includ o lipsă de contact cu ochii, o dorință redusă de a vă strânge lângă dvs. și incapacitatea de a asculta și de a răspunde la apelurile dvs. De asemenea, câinele dvs. nu ar putea fi legat bine dacă nu vă salut cu emoție când veniți acasă. Dacă nu vă va verifica sau vă menține în interiorul liniei sale de vedere, poate fi, de asemenea, un semn că tu și câinele tău au o relație îndepărtată.

Eșecul de a oferi atenție câinelui provoacă primejdie

2. Eșecul de a oferi atenție câinelui provoacă primejdie

Câinii mereu pofte pentru atenție și caută interacțiune socială, deoarece sunt animale de ambalaj. Este o trăsătură pe care au moștenit-o de la strămoșii lor canini " Cu mii de ani în urmă astfel încât acest comportament de căutare a atenției a fost înrădăcinat în evoluția lor.

Dar nu toate comportamentele de căutare a atenției sunt probleme disciplinare, deoarece câinii doresc uneori atenția dvs. pentru a-și comunica sentimentele. De asemenea, au nevoie de feedbackul dvs. Dorința de a primi afecțiune și aprobare de la proprietarul lor este, de asemenea, necesară pentru stimularea lor mentală. Este dificil ca un câine să nu aibă nici o interacțiune cu liderul lor de pachete, deoarece nu este în natura lor.

Între timp, Dr. Iain Booth crede că pisicile pot fi mai puțin afectate de dependența dvs. smartphone-urilor decât câinii. Este, probabil, deoarece pisicile sunt în mod natural animalele mai independente decât câinii și necesită o mai mică interacțiune socială și atenție.

Chiar și fără popularitatea telefoanelor inteligente, doar câțiva proprietari de câini înțeleg cu adevărat de ce atenție este vitală pentru sănătatea mintală a animalelor de companie. Problema sa înrăutățit astăzi, totuși, deoarece unii proprietari de animale de companie ar fi mai degrabă derularea prin știrile lor Facebook decât încercarea de a interacționa cu câinele lor. Ca rezultat, câinele prezintă un fel de comportament de căutare a atenției, pentru că nu primește stimularea de care are nevoie.

Câinele dvs. începe să acționeze și să se rătăcească

3. Câinele dvs. începe să acționeze și să se rătăcească

Ai fi norocos dacă câinele tău rămâne răbdător și așteaptă până când termini să te uiți la telefonul tău pentru a-ți cere jocul de joc sau exerciții fizice. Dar cu cât stați mai mult pe smartphone, cu atât mai rău sunt problemele comportamentale ale câinelui tău.

Pentru un singur lucru, puteți întâmpina probleme de a obține câinele să se supună comenzilor dvs. dacă îi spuneți Opriți lătrarea prea tare sau sărituri la oaspeții dvs. Pentru un alt lucru, câinele dvs. ar putea începe să mesteze lucrurile și să manifeste alte forme de comportamente distructive.

Este ușor să vă neglijați responsabilitățile față de câinele dvs., dacă vă petreceți mai multe ore în privința fotografiilor din Instagram sau răspunzând la Twitter. Cu toate acestea, dacă nu vă plimbați sau jucați cu câinele dvs., este ușor să crească plictisit și să fie umplut cu energie. Din păcate, energia plictisită și pent-up la câini sunt rețete pentru dezastre.

Câinele dvs. devine agresiv

4. Câinele dvs. devine agresiv

Cand comportament distructiv nu este corectată în mod corespunzător, se poate agrava într-un comportament agresiv, deoarece câinele nu a fost socializat. Strigând sau pedepsind câinele dvs. pentru că a devenit o neplăcere, poate, de asemenea, să vă facă animalul emoțional îndepărtat de tine, Booth a avertizat în continuare.

Există multe motive pentru care predarea pedepsei nu este niciodată metoda potrivită pentru a reduce agresiunea câinelui. De fapt, experți într-un studiu În revista de comportament veterinar spun că pedepsele pot agrava doar comportamentul agresiv. De asemenea, nu abordează problema reală, care este lipsa de atenție pentru câinele dvs., deoarece sunteți întotdeauna pe telefonul dvs. smartphone.

Câinele dvs. manifestă depresie canină

5. Câinele dvs. manifestă depresie canină

Veterinarul Ian Booth a mai spus că câinii care nu primesc stimularea corectă de la proprietarii lor dependenți de smartphone se pot dezvolta depresie canină. Ei ar putea să-și piardă apetitul pentru mâncare sau somn - în mai mult decât în ​​mod normal. Ei ar putea încerca, de asemenea, să se retragă sau să se ascundă atunci când sunteți în jur sau să arătați comportamente de stres-liniștitoare cum ar fi lingerea labei.

Experții, totuși, au declarat că câinii nu sunt capabili să sufere de depresie pe termen lung. Dar aceste comportamente ar trebui să fie un apel de trezire pentru proprietarii de animale de companie să-și pună pe telefoanele și să oprească obseda asupra mediilor sociale.

Cum de a rezolva problema

Nu este niciodată prea târziu să vă reconectați cu câinele dvs. și să remediați această problemă. În afară de abordarea comportamentelor neplăcute cu formarea adecvată, trebuie să faceți efortul de a face activități regulate cu câinele dvs.; detașați de gadgeturile dvs. și legătura cu puștiul tău prin unele moduri unice și distractive.

Dă-ți puii atenția dvs. nedivizată, punându-ți telefonul în tăcere când trebuie să te joci cu el, ca să nu trebuie să fii distras de notificarea telefonului tău. Dacă trebuie Plimbați-vă câinele, Luați în considerare părăsirea telefonului la domiciliu și pentru acum, pentru a vă actualiza instagramul cu videoclipul sau fotografia câinelui. Limitați timpul ecranului la câteva ore când sunteți acasă cu puii dvs.

5 moduri de dependența de telefon inteligent afectează negativ câinele dvsPăstrați-vă ocupați de a face ceva productiv împreună, cum ar fi învățarea câinelui un truc nou. Sesiunile de instruire vă vor ajuta și câinele să-și accentueze atenția și abilitățile sale naturale.

Câinii noștri merită să fie amestecați cu timpul de calitate. Dacă faceți activitățile cum ar fi ceasul de ceas, îl veți vedea în curând să învățați să aveți încredere și să vă iubiți mai mult. Veți vedea, de asemenea, o schimbare a comportamentului, deoarece devine mai încrezător, bine ajustat și socializat.

Citiți următorul: 7 moduri neașteptate pe care le-ați putea răni câinele

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Moduri de dependența de telefon inteligent afectează negativ câinele dvs