Legați un nod de eliberare rapidă pentru un cal

cal într-o stabilă

Este important sa Aflați cum să vă legați calul în siguranță. Când vă legați calul, ar trebui fie să utilizați snap-uri de eliberare rapidă, fie un nod de eliberare rapidă. Cu un nod de eliberare rapidă, veți fi capabili să vă eliberați calul oriunde ar fi legat ar trebui să devină anxios și lupta împotriva frânghiei. Aceasta este o modalitate mult mai sigură de a lega a cal decât cu un nod care este greu de a veni anulate.

Pentru a lega un nod de eliberare rapidă, aveți nevoie de a frânghie de plumb moale. Webbing sau din piele care sunt plate nu sunt potrivite pentru legarea. În mod ideal, veți folosi o frânghie rotundă sintetică sau de bumbac.

Există câteva modalități diferite de a lega un nod de eliberare rapidă. Aceasta este doar o singură metodă. Indiferent de metoda pe care o utilizați, asigurați-vă că nodul nu se va lega dacă se trage strâns de la capătul de fixare al frânghiei. Acest lucru nu va fi sigur, deoarece nodul nu va fi eliberat conform destinației.

Mulți oameni au idei diferite despre legarea solidă sau legată într-o buclă de șir. Multe organizații precum Clubul Pony recomandă legarea unei buclă de șir. Alții simt că este nesigur să nu se prăbușească.

Pentru a începe, buclă frânghia în jurul unui post, printr-un inel sau o buclă de baloane de balotare. Capătul liber este ținut în mâna dreaptă, iar sfârșitul SNAP este ținut în stânga.

  1. Traversați frânghia sub

    Traversați frânghia ținută în mâna dreaptă sub capătul de fixare al frânghiei. Nu este nevoie să strângeți sau să răsuciți nimic în acest moment.

  2. Traversați frânghia înapoi peste partea de sus

    Apoi, traversați frânghia înapoi peste partea de sus a capătului de fixare a frânghiei și trageți o buclă în sus prin cercul rezultat. Nu strângeți încă niciunul dintre buclei. Care va face greu să finalizeze nodul. Strângerea finală va fi la sfârșit.

  3. Trageți coarda strânsă

    Asigurați-vă că nu vă legați calul prea scurt sau prea lung. Apoi trageți coarda strânsă împotriva postului, a inelului sau a firului.

    Calul tău ar trebui să poată să se miște și să-și țină capul într-o poziție naturală.Nu vrei ca calul să stea cu capul lângă pământ sau să-și țină capul în sus. Frânghia de plumb nu ar trebui să fie încurcată nicăieri lângă pământ. Dacă există vreo șansă ca calul să poată obține un picior peste frânghie, atunci este prea lung. Și, ar trebui să legați destul de mult încât să nu aveți nevoie să faceți scurt. În mod ideal, frânghia ar trebui să fie înălțimea pieptului sau mai mare, în funcție de ceea ce leagă.

  4. Practicați nodul de eliberare rapidă

    Această diagramă arată modelul de nod de eliberare rapidă. Un alt nod de eliberare rapidă, nodul de bowline, este similar, dar mai degrabă decât punerea capătului frânghiei prin gaura de iepure, ați pus bucla pliată prin urmare, există un capăt liber pentru a trage când ați terminat. Pentru a elibera nodul, trageți pur și simplu la capătul liber. Nodul ar trebui să vină cu ușurință.

Urmăriți acum: Cum să terminați un proiect cu o cravată

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Legați un nod de eliberare rapidă pentru un cal