Recapitul de duminică: pregătiți-vă câinele pentru o urgență

Top sfaturi de câine - Pregătirea câinelui pentru o urgențăPe măsură ce se apropie de iarnă, mulți dintre noi încep să se gândească la realizarea pregătirilor pentru lunile următoare. Aici, în Maine, ne umplem subsolurile cu lemn pentru sobele și stocarea pe mărfuri conservate și apă îmbuteliată pentru a fi gata pentru întreruperile inevitabile de putere care ne revin. Pregătirea de urgență nu poate arăta la fel în zona dvs., dar există cu siguranță un anumit tip de urgență pe care familia dvs. trebuie să fie pregătiți pentru. Indiferent dacă este vorba despre un uragan, inundații, tornado sau o blizzard întreaga familie, trebuie să fie pregătită atunci când o grevă de urgență - inclusiv animalele de companie.

Ați prins coloana de săptămâna trecută despre Prevenirea inimii la câini?

Așa cum familia mea sa adunat pentru Ziua Recunostintei în această săptămână, au avut multe discuții despre iarnă și ceea ce făcea toată lumea pentru a-și pregăti casele și familiile lor. Cea mai mare parte a familiei mele locuiește în New England, astfel încât conversația era aproape inevitabilă. Au discutat despre depozitarea alimentelor, a apei și a benzinei pentru generatoare. Pe măsură ce ascultau pe toată lumea, mi-am dat seama repede că nimeni nu vorbea despre pregătirea de urgență pentru animalele de companie.

Nu vă faceți griji. I-am umplut-o și am vrut să împărtășesc și pe toți aceleași informații cu voi toți. Indiferent de situația de urgență, este important să aveți consumabile pentru animalul dvs. ușor disponibil, astfel încât să le puteți îngriji în mod corespunzător. Dar cum mergi la pregătirea câinelui pentru o urgență?

Duminica Recap: Pregătirea câinelui dvs. pentru o urgență

Am citit o mulțime de informații în această săptămână despre ce să împachetez într-un kit de urgență canin, elementele de bază ale primului ajutor canin și sfaturi și trucuri pentru pregătirea câinelui dvs. pentru o urgență. Acum că am făcut munca piciorului, am găsit cele mai bune surse de informații și le transmit pe tine.

Aș sfătui pe toți proprietarii de animale de companie, indiferent de specii de animale, să verifice aceste referințe și să petreacă puțin timp, asigurându-vă că partenerul dvs. de animale este pregătit în caz de urgență.

Gata.Gov este un site menținut de Departamentul de Securitate Internă. Este dedicat ajutarii planului oamenilor pentru situații de urgență. Dacă aveți nevoie de orice asistență, Acest site ar trebui să fie resursa dvs. Go-to to. Este plin de informații pentru familiile care se ocupă de seniori, copii mici și (desigur) animale de companie.

Acest ghid special este foarte cuprinzătoare și oferă informații pentru pregătirea câinelui dvs. pentru toate tipurile de urgențe. Acesta acoperă cu adevărat toate bazele tale. Un pic de informații pe care le-am găsit deosebit de importante este materia crucială de a vă asigura că câinele dvs. are o identificare corectă. Într-o situație de urgență șansele ca câinele dvs. care se pierd sunt crescute foarte mult. ID-ul potrivit este un bilet de caine acasă dacă ar fi separat de dvs.

  • Id animalul tău. Asigurați-vă că etichetele dvs. de companie sunt actualizate și fixate în siguranță la gulerul animalului dvs. de companie. Dacă este posibil, atașați adresa și / sau numărul de telefon al site-ului dvs. de evacuare. Dacă animalul dvs. se pierde, eticheta lui este biletul său de bilet. Luați în considerare și microciparea animalelor de companie. Asigurați-vă că aveți o fotografie curentă a animalului dvs. de companie pentru identificare.

Știați că reglementările de sănătate și siguranță de stat nu vor permite Crucii Roșii să lase animalele de companie în facilitățile lor de adăpost de urgență? Dacă există o evacuare în zona dvs. sau vă temeți că este posibil să vă lăsați locuința din cauza unei situații de urgență, trebuie să vă planificați înainte dacă aveți animale de companie. Alegeți o zonă sigură pentru a evacua și a căuta hoteluri de companie prietenoase.

Crucea Roșie are o Mare articol pe site-ul lor, detaliind ceea ce ar trebui să faceți atunci când vă pregătiți câinele pentru o urgență. Acestea explică importanța unui loc sigur pentru a merge dacă grevele de dezastru.

  • Contactați hoteluri și moteluri în afara zonei dvs. locale pentru a verifica politicile lor de acceptare a animalelor de companie și a restricțiilor asupra numărului, mărimii și speciilor. Întrebați dacă nu PET & # 8221; Politicile pot fi renunțate în caz de urgență. Păstrați o listă de & # 8220; Pet Friendly & # 8221; Locuri, inclusiv numere de telefon, cu consumabilele dvs. de dezastru.

Red Rover, de asemenea Acțiuni Sfaturi cu părinții de companie care au nevoie să planifice urgențe. Site-ul lor vă oferă detalii specifice pentru planificarea tuturor tipurilor de animale de companie, inclusiv câini, pisici, cai, păsări, reptile și multe altele. Un sfat pe care l-am găsit pe site-ul lor, care nu a fost oferit pe alții a fost nevoia unui sistem de prieteni.

Nu m-am gândit la asta, dar dacă ți se întâmplă ceva în caz de urgență? Oferind altcineva informații despre animalul dvs. este atât de important. Nu numai că ar trebui să aibă toate informațiile câinelui dvs., dar ar trebui să lăsați, de asemenea, informații despre cine să contacteze pentru a vă îngriji animalul de companie dacă nu puteți fi localizat.

  • Exchange informații despre animale de companie, planuri de evacuare și chei de case cu câțiva vecini de încredere sau prieteni din apropiere. Dacă sunteți prins în afara liniilor de evacuare atunci când se eliberează o ordine de evacuare, vecinii sau prietenii dvs. vă pot evacua animalele de companie pentru dvs.

Ce se întâmplă dacă sunteți în afara liniilor de evacuare și nu ați informat pe nimeni că animalele dvs. de companie au nevoie de asistență? PETA OFERTE autocolante de urgență care vor notifica salvatorii că aveți animale de companie în interiorul casei dvs. Aceste autocolante pot fi achiziționate și la magazinele de animale de companie și sunt o necesitate pentru orice proprietar de animale de companie. S-ar putea chiar să le găsiți gratuit de anumite organizații precum ASPCA.

Autocolante ca acestea pot alerta personalul de urgență în cazul în care casa dvs. capturile pe foc sau există și orice alt tip de urgență. Nu veți fi întotdeauna acasă pentru a vă ajuta pe animalul dvs. de companie, deci este responsabilitatea dvs. să o faceți bine cunoscută oricăror lucrători de urgență pe care animalele dvs. de companie sunt în interiorul casei tale și au nevoie de cineva care să-i ajute.

  •  Puneți autocolantele de urgență ale ferestrelor de urgență în apropierea ușilor din față și din spate și pe ferestrele laterale în cazul în care o urgență meteo sau o lovitură de foc când nu sunteți acasă. Aceste autocolante vor alerta salvatorii animalelor din casa dvs. care au nevoie de ajutor.

Câinii care trăiesc în afara tot timpul trebuie să fie adus în interiorul urgențelor. S-ar putea să credeți că sună ca un bun simț, dar, din păcate, unele animale sunt lăsate să se descurce pentru ei înșiși în perioadele de criză. Divizia de management de urgență din Carolina de Sud are o Mare articol pe site-ul lor care explică importanța aducerii câinilor în interiorul cu bine înainte de situația de urgență să producă.

  • Animalele au instincte despre schimbările severe de vreme și se vor izola adesea dacă se tem. Aducându-le în interior mai devreme le poate opri să fugă. Nu lăsați niciodată un animal de companie afară sau legați în timpul unei furtuni. Câini și pisici separate. Chiar dacă câinii și pisicile dvs. se înțeleg în mod normal, anxietatea unei situații de urgență poate provoca animale de companie să acționeze irațional. Păstrați animalele mici departe de pisici și câini.

Pregătirea câinelui dvs. pentru o urgență necesită și consumabile corecte. Controlul animalelor în Macomb County Michigan a pus împreună un Listă excelentă a articolelor sugerate pentru un kit de pregătire pentru animale de urgență. Conținutul kitului va fi diferit în funcție de specia de animale de companie pe care o aveți și de câte animale aveți.

Asigurați-vă că împachetați suficientă alimente și apă pentru animalul dvs. de cel puțin 3 zile. S-ar putea să nu vă întoarceți în casa dvs. până la acel moment, dar ar trebui să existe un mijloc de a obține consumabile în termen de trei zile de urgență.

  • Suplimente sugerate pentru un kit de urgență pentru animale:
  • Un transportator de animale de companie securizat și portabil
  • guler (cu etichetă de identificare curentă) și leșie sau ham
  • alimente pentru animale de companie (neperioase) și un deschizător pot fi necesare, dacă este necesar
  • apa imbuteliata
  • consumabile de curățare a deșeurilor și o cutie mică și așternut pentru pisici
  • Animalele dvs. de companie actualizate înregistrări medicale
  • Numere importante de telefon, cum ar fi medicul veterinar, canisa, clinica de urgență, hoteluri care acceptă animale de companie
  • medicamente pe care animalele dvs. le solicită
  • Fotografia recentă a dvs. și a animalului dvs. de companie

De asemenea, ar trebui să aveți un kit de prim ajutor de companie cu dvs. în orice moment în timpul unei situații de urgență. Indiferent dacă sunteți în stare să rămâneți în casa dvs. sau trebuie să evacuați, nu știți niciodată când câinele dvs. va fi rănit. Fundația Health Health American Kennel Club un articol Cu privire la modul de pregătire a unui kit de prim ajutor de 20 de piese pentru câini. Are câteva sugestii minunate.

  • Accidentele se întâmplă. Având un kit de prim ajutor canin vă va permite să răspundeți și să tratați leziuni și afecțiuni comune canine. Lista de mai jos oferă sugestii de bază și fiecare kit poate fi personalizat pe baza câinelui dvs. și nevoilor acestora. Amintiți-vă, dacă aveți mai mult de un câine, este posibil să fie necesar să aveți mai multe consumabile disponibile în cazul în care fiecare dintre câinii dvs. necesită prim ajutor.

În timp ce pe site-ul lor, am căzut, de asemenea, pe acest articol de la Fundația AKC Canine Health. Acesta acoperă tot ceea ce va trebui să știți despre pregătirea câinelui dvs. pentru o urgență dacă are nevoi speciale. Câini cu dizabilități, indiferent dacă sunt mentale sau fizice, au nevoie de îngrijire suplimentară și pot deveni copleșiți mult mai ușor decât alți câini.

Avem un câine cu nevoi speciale. Boxerul nostru Chloe are o condiție cardiacă pe care trebuie să o ia medicamente de 5 ori pe zi. Fără acest medicament, Chloe nu ar supraviețui. Kitul nostru de pregătire de urgență are o notă în interiorul unei liste a lucrurilor pe care trebuie să le adăugăm la kit. În acest fel, nu trebuie să încercăm să ne gândim la asta în timpul unei situații de urgență. Pilulele lui Chloe sunt pe această listă.

Dar, dacă avem nevoie de prescripțiile reumplute și nu avem o copie a prescripției ei? Dacă medicul veterinar nu este disponibil pentru a scrie o nouă prescripție în timpul urgenței? Acest articol ma făcut să realizez importanța adăugării unei copii a prescripției lui Chloe la kitul nostru de pregătire de urgență.

  • Dacă animalul dvs. de companie are o problemă cronică de sănătate, țineți cont de consumabilele și echipamentele medicale care nu sunt înlocuite. Dacă animalul dvs. de companie necesită medicamente care trebuie să fie refrigerate, să investească într-un pachet de răcire și de gheață în mod special în acest scop și să fie sigur că pachetele de gheață sunt în congelator, gata de plecare. O altă opțiune este un răcitor care poate fi conectat la stația de încărcare a unei mașini. În timp ce acestea sunt un pic mai scump, răcitorul se dublează ca frigider și reduce nevoia de a avea acces la gheață sau pentru înghețarea pachetelor de gheață. Au copii ale certificatului și a etichetelor rabie a animalelor de companie, precum și înregistrări medicale. Unii veterinari sunt dispuși să scrie prescripții deschise care pot fi completate la o farmacie sau o clinică VET, astfel încât animalele de companie cu boli cronice să aibă acces la medicamentele lor dacă o urgență ar trebui să epuizeze alimentarea normală păstrată la îndemână.

Pregătirea pentru o urgență este ceva pe care întreaga dvs. familie ar trebui să o facă împreună. În acest fel, toată lumea se află pe aceeași pagină și înțelege ce este protocolul în timpul unei urgențe. Nu uitați de animalul dvs. de companie. Ele fac parte și din familia ta și trebuie să fii pregătit să ai grijă de ei în caz de urgență.

Dacă doriți un ghid de referință rapid pentru pregătirea de urgență a animalelor de companie în palma mâinii, puteți descărca Această aplicație de la ASPCA.

  • Această aplicație gratuită arată părinții de companie exact ce să facă în caz de dezastru natural. De asemenea, permite proprietarilor de animale de companie să stocheze înregistrări medicale vitale și oferă informații despre luarea deciziilor de salvare în timpul dezastrelor naturale.

Planificați-vă înainte, țineți la curent cu situațiile meteorologice din zona dvs. și urmați-vă știrile locale. Situațiile de urgență pot fi copleșitoare și frustrante. Este ușor de uitat chiar lucrurile cele mai de bază atunci când se confruntă cu o situație de urgență. Cel mai bun lucru de făcut este să fie la fel de pregătit, deci sunteți gata de îndată ce o grevă de urgență.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Recapitul de duminică: pregătiți-vă câinele pentru o urgență