Această aplicație vă ajută pe animalele de companie să vorbească cu veterinarul său

Această aplicație vă ajută pe animalele de companie să vorbească cu veterinarul său

Nimic nu este mai înfricoșător pentru un proprietar de câine decât atunci când animalul lor de companie este bolnav și nu știu ce este în neregulă cu el. Câinii nu pot Comunicați cu noi să ne anunțați ce doare sau care sunt simptomele lor. Numai prin observație că putem aduna informații despre ceea ce se ocupă de prietenii noștri blană. Ca noi, un câine are multe probleme de sănătate pe tot parcursul vieții lor. Cum ar trebui să păstreze părinții de companie să urmărească totul?

introduce Vitusvet - o aplicație pentru părinții de companie și veterinarii care le permit să comunice fiecare detaliu al sănătății și comportamentului unui câine. Vitusvet este o platformă software care funcționează cu sistemul software existent al unei practici veterinare. Stochează o înregistrare medicală completă a unui animal online, astfel încât informațiile să fie accesibile oricând de la orice dispozitiv care se poate conecta la Internet.

Această aplicație vă ajută pe animalele de companie să vorbească cu veterinarul său

LEGATE DE: Produsele de câine Probleme legate de sănătate pe care veterinele le desfășoară adesea

Specialiștii, veterinari de urgență și practicanții generali pot vizualiza și împărtăși înregistrările medicale ale unui animal de companie pe sistemul VITUSVET. Sistemul funcționează, de asemenea, cu o aplicație mobilă care este disponibilă pentru părinții de companie pentru a descărca gratuit pentru sistemele Android sau IOS. Aceștia pot utiliza informațiile pentru a informa câinele, canițele de îmbarcare sau membrii familiei despre problemele de sănătate pe care o întâmpină un animal de companie.

Aplicația VITUSVET este de așteptat să salveze părinții de companie o mulțime de bani prin consolidarea tuturor înregistrărilor medicale ale animalelor de companie într-un singur loc. Nu va mai fi nevoie de testarea repetată sau de vaccinări. Utilizarea Vitusvet va economisi, de asemenea greșeli costisitoare.

De fapt, de fapt, cum a început compania. Ca majoritatea eforturilor de afaceri, Vitusvet a fost creat datorită unei nevoi vizibile în industrie. Totul a început cu un câine mic numit Bogie, care a fost atacat de un câine mai mare, în timp ce o plimbare cu proprietarii săi într-o zi. Deși rănile lui nu erau severe, boghiul a ajuns la veterinarul său local de urgență nevoie de anestezie și câteva cusături.

Rănile sale în acea zi ar putea să nu fi fost severe, dar bogia a ajuns să fie așezată pe un ventilator și a murit în dimineața următoare. Se pare că a fost alergic la un anumit anestezic. Avea probleme cu ea când a fost netered, dar proprietarul său a uitat totul în starea ei panică. O privire rapidă la înregistrările medicale ale lui Bogie ar fi adus aceste informații la lumină, dar din păcate, clinica Vet de urgență nu avea acces la ele.

Dr. Mark Olcott Veterinarul lui Bogie a fost în acea noapte și nu va uita niciodată experiența îngrozitoare. Din păcate acest lucru Tipul de defectuos se întâmplă prea des în câmpul veterinar, iar Olcott a vrut să găsească o modalitate de a schimba acest lucru. De aceea a co-fondat Vitusvet cu partenerul său Kalpesh Raval.

Această aplicație vă ajută pe animalele de companie să vorbească cu veterinarul său

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune aplicații PET pentru proprietarii de câini

Nu numai că aplicația păstrează toate înregistrările medicale ale câinelui dvs., inclusiv înregistrările de vaccinare și informațiile despre medicamente pe bază de prescripție medicală, dar părinții PET pot adăuga, de asemenea, propriile note, programați întâlniri cu VET și faceți fotografii. Utilizatorii pot invita, de asemenea, familiile lor, prieteni, câine walkers, Groomer, Sitters pentru animale de companie sau orice altă persoană care îi pasă de câinele lor pentru a-și vedea profilul animalului de companie pe aplicație. În acest fel, toți cei implicați în îngrijirea câinelui primește aceleași informații actualizate.

Tehnologia se schimbă în mod constant și că poate fi frustrant pentru unii oameni. Vitusvet este o aplicație ușor de utilizat, care este extrem de ușor de utilizat. Nu trebuie să o utilizați adesea și este rapid și simplu să adăugați informații când trebuie să.

Chiar dacă luați întotdeauna animalele de companie la același veterinar, nu știți niciodată când ați putea avea un accident în timp ce călătoriți cu câinele dvs. sau când o urgență va apărea în weekend care nu poate aștepta până luni. Având o aplicație ca aceasta pentru a păstra înregistrările medicale ale animalului dvs. la îndemână cu doar un clic pe un buton ar putea fi cu siguranță un instrument de salvare a vieții în cazul unei situații de urgență.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Această aplicație vă ajută pe animalele de companie să vorbească cu veterinarul său