Pet primul ajutor luna de conștientizare: q & a privind primul ajutor pet cu dr. Mandell

Puppy pe iarbă

În cinstea lunii de conștientizare a animalelor de companie PET, împărtășim informații esențiale de prim ajutor de companie de la Pet Care Expert Dr. Debbie Mandell. Ea discută câteva întrebări vitale pe care le au proprietarii de animale de companie despre primul ajutor de companie, vorbește despre noul Crucea Crucea Roșie și câine de prim ajutor online, și împărtășește câteva moduri care vă pot ajuta să deveniți mai bine pregătite și conștienți de faptul că este nevoie de ajutor pentru animalele de companie.

  1. Poți să ne spui puțin despre PET Primul ajutor, ceea ce implică și de ce este important?

Este pregătit cel mai important aspect al primului ajutor. Este important să știți ce este normal pentru animalul dvs. de companie, astfel încât să puteți recunoaște când ceva este greșit. Animalele de companie pot ascunde semne de boală sau pot arăta semne subtile, până când un proces de boală este destul de avansat. Dacă proprietarii știu cum să verifice semnele vitale ale animalelor (culoarea gingiei, rata de respirație și efort, inima și / sau rata pulsului, temperatura) și știu ce este normal în ceea ce privește apetitul, nivelul de energie, obiceiurile de urinare etc., Acest lucru poate fi foarte util în situații de urgență. Acest lucru se aplică, de asemenea, pentru șoselele de companie, câinele, etc. Primul ajutor de companie implică abilități pe care o persoană le poate face până când pot ajunge la un spital veterinar. Primul ajutor de companie implică, de asemenea, având un kit de prim ajutor PET care are elementele de care ați avea nevoie într-o situație de urgență.

  1. Care sunt unele dintre cele mai comune urgente PET care cunosc primul ajutor pot ajuta cu sau chiar să salveze viața animalului dvs. de companie?

Există multe situații în care proprietarii de animale de companie pot face o mare diferență, chiar și diferența de viață sau de moarte, dacă pot recunoaște că animalul lor de companie se confruntă cu o urgență și să ia măsuri pentru a ajuta. Unele dintre cele mai frecvente urgențe PET pe care proprietarii le pot ajuta cu includerea sufocării și a sângerării. Proprietarii de animale de companie ar trebui să cunoască pașii de a lua dacă animalul lor se sufocă, pentru a încerca să scadă obstrucționarea. Dacă ar trebui să-și ia în continuare animalul de companie la medicul veterinar, deoarece pot exista sechele care pot apărea. Știind cum să efectueze CPR este, de asemenea, foarte important.

Și din nou, cu cât un proprietar de companie mai devreme poate recunoaște că animalul lor de companie este bolnav sau se confruntă cu o situație de urgență, cu atât mai devreme un medic veterinar poate interveni, ceea ce poate ajuta prognosticul.

  1. Puteți să ne spuneți puțin despre noul curs roșu și ce vor învăța participanții?

Cursul online de câine și pisică de prim ajutor poate ajuta proprietarii să determine dacă animalul lor de companie se confruntă sau nu de o urgență care pune viața în pericol și ce îngrijire pot furniza până când primesc câinele sau pisica unui medic veterinar. Planificarea de urgență este o componentă a cursului, de asemenea. Alte module oferă informații despre îngrijirea preventivă și de prim ajutor, precum și instrucțiunile pas cu pas - cu ajutoare vizuale - pentru a ajuta animalele de companie care se sufocă, sângerare, având o confiscare sau în nevoie de CPR. Chestionare scurte ajută la revizuirea unor concepte importante la sfârșitul fiecărei lecții. Și la finalizarea cu succes a tuturor lecțiilor și o evaluare concluzie, utilizatorii pot imprima un certificat care să ateste noile cunoștințe.

În plus față de cursul Crucii Roșii, puteți descărca Aplicația de prim ajutor de companie, care vă oferă informații de expertiză privind sănătatea animalelor de companie și ajutorul și planificarea primului ajutor.

  1. Despre Dr. Mandell și câine Deborah D. Mandell, VMD, DACVECC
  2. Îndeplinind visul ei de-a lungul vieții pentru a deveni un medic veterinar, dr. Mandell a absolvit Colegiul Cook, Universitatea Rutgers în 1989 și apoi sa dus la Universitatea din Școala Veterinară din Pennsylvania și a absolvit în 1993. Dr. Mandell a finalizat un stagiu la Spitalul Veterinar al Universității din Pennsylvania și apoi o rezidență în medicina de urgență și de îngrijire critică.După ce a devenit certificat și se deplasează în Maryland, a fost criticalist la asociații de referință VCA / veterinar din Gaithersburg, MD. În 2001, dr. Mandell sa întors la Matei J. Spitalul Veterinar Ryan al Universității din Pennsylvania, unde este în prezent profesor în medicina de urgență și de îngrijire critică în camera de urgență.În calitate de consilier pentru siguranța animalelor de companie pentru Crucea Roșie Americană, ea a oferit o revizuire de experți pentru ghidurile de prim ajutor de prim ajutor pentru câini și pisici, aplicația de prim ajutor PET și cursul de prim ajutor pentru câini și pisici, a efectuat mai multe interviuri și segmente live Inclusiv canalul meteorologic, radioul animalelor și Fox News. Dr. Mandell este, de asemenea, membru al Consiliului consultativ științific al Crucii Roșii Americane.

Aveți o întrebare de sănătate despre animalul dvs. de companie? Vizita Cereți medicului veterinar să obțină sfaturi gratuite.

Cele mai bune recenzii pentru produsele de companie:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pet primul ajutor luna de conștientizare: q & a privind primul ajutor pet cu dr. Mandell