Pregătirea de urgență cu animale de companie

Pisica in punga

Urgențele se pot întâmpla oricând, oriunde. Și în timp ce este imposibil să anticipezi când ai putea să te confrunți cu o situație de urgență, este posibil - și necesar - să planificați înainte, astfel încât să fiți pregătiți, mai ales când aveți animale de companie. O urgență de companie poate fi orice de la dvs câine ingestind otravă la un dezastru natural care vă forțează să vă evacuați casa. Și în timp ce pașii exacți depind de situația însăși, există câteva orientări generale pe care toate părinții de companie ar trebui să le urmeze pentru a se asigura că există protecții în vigoare.

Păstrați un kit de prim ajutor PET

Puneți împreună un kit de prim ajutor PET pe care îl puteți utiliza acasă în cazul unui prejudiciu sau luați și luați cu dvs. dacă dvs. și animalul dvs. de companie trebuie să părăsiți casa. Kitul dvs. trebuie să conțină, la minim:

  • Tampoane de tifon
  • Bile de bumbac și tampoane
  • Ambalajele de gheață reutilizabile
  • Șervețele alcoolice antiseptice
  • Cremă antibiotică
  • Pensetă

Dacă o situație de urgență necesită evacuați casa dvs. cu animalul dvs., asigurați-vă că luați kitul cu dvs. Includeți, de asemenea, informații de contact pentru VET, spitalul local de animale și linia telefonică de control al otrăvurilor ASPCA (888-426-4435).

Microcipul animalului de companie și păstrați etichetele lor la zi

Urgențele se pot întâmpla fără avertizare și nu puteți fi întotdeauna cu animalul dvs. de companie când o fac. Din acest motiv, este incredibil de important ca animalul dvs. de companie să aibă mijloacele adecvate de identificare, astfel încât să puteți fi reunit mai târziu. Aceasta include asigurarea ca etichetele dvs. de companie să aibă informații curente și că nu numai că sunt microcipped Dar microcipul lor este la curent. Du-te la Universal Pet Microchip Lookup Pentru a verifica informațiile de pe cipul animalului dvs. și pentru a face modificările necesare imediat.

Păstrați înregistrările vaccinării PET în telefon

În timpul unei situații de urgență, este posibil să fiți forțați să vă lăsați animalul cu un adăpost, un bord sau un veterinar. Și dacă nu sunt familiarizați cu animalul dvs. de companie, probabil vor necesita înregistrări de vaccinare. Asigurați-vă că le aveți întotdeauna cu dvs. prin păstrarea unei înregistrări a acestora pe telefonul dvs. Dacă stocați înregistrările vaccinării PET în e-mail sau Google Drive, asigurați-vă că luați și o captură de ecran, astfel încât să le puteți accesa rapid în aplicația dvs. de fotografii.

Achiziționați un transportator de călătorie (și obțineți animalul dvs. folosit pentru aceasta)

Chiar dacă animalul tău nu călătorește niciodată cu tine, este încă o idee bună să ai o cutie sau purtător Puteți utiliza pentru a le continui în siguranță sau pentru a le lua cu dvs. în caz de urgență. Faceți tot posibilul pentru a le face bine familiarizați cu transportatorul în momentele în care nu este o necesitate. Păstrați-l accesibil mai devreme și puneți jucării și tratează acolo pentru a vă încuraja animalul de companie să meargă și să exploreze. Unele animale de companie iubesc transportatorii, alții îi dezamăgesc. Oricum, este important ca animalul dvs. de companie să fie familiarizat pentru a reduce stresul în cazul în care trebuie să-l utilizați.

Puneți împreună un plan de evacuare

Nu încercați să o aripați în caz de urgență. Au un plan care să acopere ceea ce veți face în cazul în care sunteți acasă și evenimentul nu sunteți acasă. Aceasta include având un contact de urgență care a convenit să meargă la domiciliu și să-ți ia animalul dacă nu poți (și să te asigur că au acces) și să păstreze o listă de adăposturi locale de evacuare care vă vor permite să vă aduceți animalele de companie (și alternativ , adăposturile locale de animale care vor lua animalele în cazul în care adăposturile umane nu vor).

Obțineți un autocolant de alertă de salvare

Un autocolant de alertă de salvare este un semn pe care l-ați pus pe ușa din față, care să știe personalul de urgență dacă există animale de companie în casă. În acest fel, dacă de exemplu, există un incendiu la domiciliul dvs. Când nu sunteți acolo, luptătorii de pompieri vor ști că există animale de companie care trebuie salvate, inclusiv cât de multe și ce fel. Dacă vă evacuați casa cu animalele de companie într-o situație de urgență, scrieți "evacuați" pe autocolantul de alertă de salvare, astfel încât oricine vine cu știe animalele de companie sunt în siguranță și în afara. Obțineți un autocolant de alertă de salvare gratuită de la ASPCA Aici.

Au un plan de animale de companie

Există multe de gând să vă gândiți când intenționați să evacuați, dar nu lăsați ca nevoia de baie a animalului dvs. de companie să alunece. Ambele pisici și câini pot avea probleme să meargă la baie în medii necunoscute, ceea ce poate provoca probleme grave de sănătate. Pentru pisici, adunați ceea ce aveți nevoie pentru o cutie de gunoi on-the-Go - o tavă de coacere din aluminiu și un recipient de așternut sau murdărie ar trebui să fie bine. Pentru câini, lucrați la încurajarea lor de a utiliza Pămpi de pee, sau să investească într-un tampon de gardă de iarbă. Este un pic suplimentar pentru a purta, dar vă va salva de la un important stresor suplimentar.

Au un plan de anxietate pentru animale de companie

Anxietatea este ridicată în situații de urgență, pentru animalele de companie și oamenii deopotrivă. Din fericire, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a scoate marginea pentru companionul dvs. de animale. Luați în considerare suplimentarea copilului dvs. de prim ajutor de companie cu unele ajutoare anti-anxietate, fie că spray-urilor naturale, tratamente CBD, medicamente prescrise VET sau orice altceva care poate ajuta la reducerea stresului pentru animalul dvs. de companie. Ei ar putea să nu le calmeze complet, dar un ajutor anti-anxietate ar trebui să ofere cel puțin o reducere a stresul pe care îl simt.

1:46

9 modalități simple de a vă iubi animalul de companie

Nu așteptați până în ultimul moment pentru a vă asigura că aveți un plan de urgență în vigoare pentru animalul dvs., mai ales dacă locuiți într-o zonă predispusă la dezastrele naturale. Fiți gata să luați măsuri imediat și indiferent de ce faceți: nu Lăsați-vă animalul în urmă fără un plan de rezervă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pregătirea de urgență cu animale de companie