5 Remedii la domiciliu pentru câine rece: toate tratamentele naturale

În fiecare an sunt milioane de oameni tratați pentru frigul comun în Statele Unite. Care nu include nici măcar toți oamenii care au lăsat o răceală să-și ruleze cursul în mod natural fără a căuta tratament medical. Același lucru se poate spune pentru frigul canin, deoarece majoritatea proprietarilor preferă să utilizeze Remedii acasă pentru câine rece În loc să cheltuiți bani într-o excursie la veterinar.

Răcirea caninei sunt cauzate de viruși. Există numeroase tulpini ale virusului, dar Virușii care afectează oamenii nu sunt aceiași ca și cei care afectează câinii. Pentru a pune pur și simplu, câinele tău nu poate prinde o răceală de la tine, și nu poți să te răciți de câinele tău.

În timp ce virușii diferă, simptomele sunt foarte asemănătoare. Tratamentele sunt, de asemenea, similare. Învățarea despre remediile la domiciliu pentru câinele rece vă va ajuta să observați rapid semnele și să vă ajutați pe pooch-ul bolnav cât mai curând posibil.

5 remedii acasă pentru câine rece

câine cu o răcealăUn câine rece nu este de obicei ceva pe care ar trebui să-l stresezi. Vă puteți ajuta pe animalele de companie să se ocupe de această condiție și să ajungă peste frig mai repede fără a fi nevoie să-l duci la veterinar. Dacă sperați să vă ajutați animalul fără utilizarea medicamentelor de prescripție superioară sau prescripției, puteți face acest lucru!

Remediile la domiciliu pentru răcelile de câine nu sunt greu de administrat și probabil că aveți multe dintre consumabilele necesare în dulapurile dvs. Ca și în cazul oamenilor care se simt sub vreme, va trebui să vă asigurați că voi Păstrați câinele cald. Puteți face acest lucru asigurându-vă că are un pat de câine confortabil pentru a se odihni și a adăuga o pătură sau Încălzitor de pat Dacă simțiți că este necesar.

Remedii acasă pentru câine receDe asemenea, trebuie să Păstrați Fido uscat. Dacă are nevoie să iasă în ploaie sau la zăpadă, să-l îmbrățișeze cu a Jacheta de câine și / sau booties. Dacă animalul dvs. de companie nu are îmbrăcăminte în aer liber, asigurați-vă că îl uscați bine când vine din afară (inclusiv labele sale).

Câinele dvs. va fi probabil un pic letargic când nu se simte bine, dar tot trebuie să aveți nevoie să-și limiteze activitatea în această perioadă. Poti de asemenea Utilizați un umidificator pentru a-și ajuta să-și deschidă pasajele bronșice și să le păstreze umede. Acest lucru va ajuta la prevenirea congestiei și păstrați-vă ușor să vă respirați.

Aromaterapie este un altul dintre cele mai simple remedii acasă pentru câine rece. Uleiuri esentiale Inclusiv eucaliptul, lavanda și menta de menta pot ajuta la eliminarea unei friguri mai rapide și diminuați simptomele pentru a vă menține animalul confortabil.

Adăugarea de miere și / sau ulei de cocos la mesele pentru animalele de companie pot ajuta, de asemenea, sănătatea pielii și a stratului. Miere și ulei de cocos au, de asemenea, proprietăți naturale anti-bacteriene, anti-virale și imune.

Remedii acasă pentru câine receȘi vorbind despre mese, câinele tău are nevoie să mănânce și să bea când nu se simte bine. O mulțime de câini își pierd apetitul când au frig, dar trebuie să-l duci să consume ceva. Uneori, oferind o dietă de pui fiert cu orez, va atrage un câine să mănânce. De asemenea, puteți adăuga un bulion de sodiu scăzut la castronul său de apă pentru a-i atrage să bea.

Este crucial ca câinele tău să mănânce puțin să-și păstreze puterea. Dacă nu rămâne hidratat, el ar putea să se ocupe de problemele de sănătate mai grave. Dacă nu-l poți lua să mănânce, nu-l poți face prea mult să-l forțezi. Cu toate acestea, dacă nu va mai bea, va trebui să forțeze apa de alimentare cu o seringă.

Nu puteți lăsa câinele să devină deshidratat. Atâta timp cât bea câteva uncii de apă pe oră, va fi bine. Dacă nu va mai bea singur, asigurați-vă că îi dați cel puțin 2 uncii de apă pe oră cu o seringă.

Top 5 remedii de la domiciliu pentru câine rece - Toate tratamentele naturaleDacă răcirea câinelui dvs. durează mai mult de 7-10 zile sau Simptomele încep să se înrăutățească, ar trebui să căutați îngrijire veterinară. De asemenea, nu ar trebui să vă dați niciodată medicamentelor umane câine fără a vă consulta mai întâi medicul veterinar. Unele medicamente umane sunt toxice pentru câini și chiar medicamente sigure trebuie să fie dozate în mod corespunzător.

Remediile la domiciliu pentru frigul de câine sunt ușor de administrat și nu costă prea mult. Știu că este trist să-ți vezi câinele nu se simte bine, dar o răceală nu este nimic de îngrijorat. Ar trebui să-și desfășoare cursul pe cont propriu și puteți folosi sfaturile de mai sus pentru a vă menține confortabil companionul canin, până când se simte mai bine.

Citiți următorul: Cum să tratați gripa câinilor și când să vă vedeți veterinarul

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Remedii la domiciliu pentru câine rece: toate tratamentele naturale