Ghidul bazat pe știință privind beneficiile mierii pentru câini

Știință pe miere pentru câini

Utilizat de oameni într-o mare varietate de forme, miere este o sursă naturală de zahăr, iar acum proprietarii de câini doresc să vadă dacă mierea poate oferi aceleași beneficii caninilor lor. Dar ce face Miere pentru câini într-adevăr do? Este sigur? Este chiar eficient? Să aflăm afară!

Mai multe specii de albine au fost cunoscute pentru a produce miere prin furajarea nectarului din diferite flori și plante bogate în zahăr. Nectarul este consumat, digerat, regurgitizat și depozitat ca mierea în piepteni pentru digestia ulterioară.

Claritatea, culoarea, viscozitatea și aroma mierei depind adesea de tipul de floare pe care albia adună din nectar de la. De exemplu, când albinele au acces la Canola, mierea rezultată este foarte delicată și afișează o culoare albă. Surprinzător, când adunarea nectarului Din câmpurile de lavandă, mierea produsă are un miros distinct de lavandă și prezintă o culoare de chihlimbar mediu.

În epoca modernă, apicultorii păstrează stupi și folosesc fum pentru a pacifica albinele înainte de a se deplasa pentru a colecta fagurele. Un strat de ceară trebuie mai întâi îndepărtat înainte ca mierea să fie extrasă și filtrată.

Miere brută, neprelucrată este mult diferită de mierea pe care o puteți cumpăra la magazinul alimentar care vine în sticla mică în formă de urs. Există ingrediente adăugate la miere comercială pentru a schimba gustul și consistența, precum și a face să dureze mai mult.

Dacă căutați cel mai bun tip de miere pentru câini, Găsirea mierei brute, locale este o necesitate. Deoarece albinele colectează miere de la plante din zona locală, va exista nectar de polen în mierea de la plante din regiunea dvs. Nu vă faceți griji, vom acoperi acest lucru mai detaliat într-un moment.

MAI MULT: 6 Utilizări și beneficii pentru sănătate ale hrănirii mierii la câini

Miere pentru câini
Ghidul bazat pe știință pentru proprietarii de câini

Miere pentru câini

Utilizarea umană a mierei

Pentru a obține o mai bună înțelegere a modului în care pot fi folosite mierea pentru câini, să o revizuiască mai întâi cu privire la modul în care oamenii folosesc substanța cunoscută în vremurile străvechi ca "nectarul și ambrosia zeilor". Picturile de peșteri din Spania sunt dovezi că oamenii au colectat și au folosit miere de peste 8.000 de ani (Pager, 2015).

Cu toate acestea, nu a fost până în zilele Egiptului antic până când albinele erau păstrate și miere a fost recoltată. Inițial adunate ca o sursă de alimente, nu a fost prea mult timp înainte ca calitățile de conservare să fie descoperite.

Datorită lipsei de oxigen în matricea sa de cristal, mierea a fost folosită pentru a păstra diferite fructe, materie vegetală și chiar țesuturi animale de ani de zile la un moment dat. Mierea a fost recoltată și angajată în totul, de la tratarea durerilor de gât la îngrijirea pielii.

Miere pentru câiniUtilizate în medicina de est de secole, în special în practicile chinezești și ayurvedice, s-a găsit că mierea este deosebit de utilă în tratamentul bomboane gastrice. Există mai mulți factori cu privire la motivul pentru care aceasta este, totuși, cea mai probabilă cauză este efectele sale ale florei intestinale.

Bifidobacteriile și lactobacilli sunt probiotice care joacă roluri importante, inclusiv reglarea echilibrului bacteriilor intestinale și a inhibării agenților patogeni. Mierea sa dovedit a crește bifidobacteriile și lactobacilliile (Sanz et al, 2005). Acest lucru se datorează concentrației ridicate a sursei lor de alimente, oligozaharidelor, găsite în miere.

Cu toate acestea, sa constatat, de asemenea, că o cantitate semnificativă de miere trebuie consumată înainte de observarea unei schimbări vizibile în populație (Strickling și colab. 2000). Când se amestecă cu o combinație de ceară de albine și ulei de măsline, s-a arătat că mierea accelerează vindecarea arsurilor și a rănilor.

Atribuite osmolarității sale ridicate, miere permite fluxul de soluții prin pereții celulei. Acest lucru scade inflamația în răni și răni prin mutarea fluidului din situsul rănilor. Acest lucru scade, de asemenea, eficacitatea bacteriilor și compromite structura celulară.

Deci, de ce este atât de important să obțineți o înțelegere a modului în care miere poate influența oamenii? Datorită asemănărilor din sistemele lor de digestie și absorbție, câinii sunt adesea utilizați ca modele umane atunci când studiază aceste sisteme în experimente și cercetare (Kararli, 1995).

Utilizarea topică a mierei pentru câini

Când vine vorba de miere pentru câini, aplicația topică este cea mai frecventă utilizare. Ca și în studiile umane, mierea este adesea folosită pentru a trata arsurile și rănile (Jalali și colab. 2007). Yemenul a produs miere SIDR sa dovedit a trata rănile contaminate în același timp ca iodul. Cercetări suplimentare privind efectele mierei SIDR au arătat beneficiul adăugat al rănilor de vindecare de grosime completă (Hananeh și colab. 2015).

Pe o venă similară, miere neobișnuită din vestul Azerbaidjanului a arătat un mare potențial în a fi un vindecător eficient al rănilor chirurgicale (Goharshenasan și colab. 2016). Mierea utilizată în aceste moduri oferă o alternativă pentru cei care nu au consumabile medicale necesare sau pentru cei care suferă de reacții adverse / alergice la antiseptice convenționale.

De la introducerea sa în mainstream, miere medicală (MedihoneyTM) a înregistrat un pic de utilizare atât la oameni, cât și la canini (Robson și colab. 2009). Derivate din planta de teatree (leptospermum) din Noua Zeelandă, MedihoneyTM a fost aprobată pentru utilizare în 2008. În timp ce utilizarea sa este observată în principal în setările clinice, rezultatele au fost promițătoare.

De asemenea, în timp ce produsele noi sunt create și comercializate pentru acest sector, doar o mână de ele au fost eficiente.

De note, miere de calitate medicală a demonstrat cu succes eficacitatea sa la tratarea otitei Otita Externa - o inflamare sau infecție a canalului urechii externe - atât în ​​laborator cât și în setările clinice (Maruhashi și colab. 2016). Cu toate acestea, deoarece este relativ nou față de lumea medicală de masă, mulți cercetători și medici avertizează că juriul este încă în afara când vine vorba de utilizarea mierei medicale împotriva infecțiilor cutanate bacteriene.

Feriți-vă comercianți de ulei de șarpe (sau ar fi comercianți de miere de albine în acest caz) care își revendică marca lor particulară de miere are efecte curative nevăzute oriunde altundeva. Aceste afirmații sunt de obicei nesubstanțiate și nu au nici o literatură științifică. Dacă pare prea bun pentru a fi adevărat, este probabil că este.

RECOMANDAT: 20 de cărți de câine cele mai bune despre sănătatea și îngrijirea caninei

Miere pentru câini ca fiind ingestiv

Miere pentru câini ca fiind ingestivCea mai obișnuită utilizare a mierei în lumea câinelui este în fabricarea hranei pentru câini. Conform Baza de date Google Brevet, adesea folosit ca îndulcitor și liant, mierea oferă o modalitate mai naturală de a livra zaharuri, în timp ce și de a se folosi umpluturile foarte fabricate în hrană.

Cea mai promițătoare aplicație internă a mierei se învârte în jurul acidului kynurenic (Kyna) (Turski și colab. 2013). Kyna, un ansiexcitotoxic cunoscut și anticonvulsivant, este utilizat în tratamentul tulburărilor neurobiologice. Printre toate alimentele analizate, s-a arătat că mierea conține cele mai înalte niveluri de acid Kynurenic (Urbanska et al. 2014)

Se datorează acestei miere este lăudată pentru proprietățile sale neuroprotective.

Atât de mult încât Kyna este utilizat în prezent în tratamentul tulburărilor creierului centrat în jurul pierderii neuronale. În timpul studiilor care implică obstrucția experimentală a colonului, Kyna a fost introdusă câinilor și a arătat capacitatea de a inhiba hipermotilitatea și activitatea xantină oxidazei în timpul (Kaszaki și colab. 2008). Kyna exercită un efect protector, antiinflamator.

Deci, nu numai că KYNA scade în mod eficient mișcarea anormală a tractului intestinal, care ar fi provocat o mare durere și ar fi putut duce la ruperea peretelui intestinal. Dar, de asemenea, Kyna a împiedicat eliberarea și răspândirea superoxidelor distructive.

Ca bonus suplimentar, Kyna ajută procesul de vindecare prin scăderea inflamației adesea asociată cu rănirea și infecția. Acest lucru scade disconfortul resimțit de câine și permite tratamentul fără feedback negativ de la subiect.

Când se combină cu glutamină, sa arătat că mierea poate oferi un tratament alternativ viabil pentru sindromul intestinului scurt la câini (Eyarefe și colab. 2012). Pentru canini care au suferit un fel de intervenție chirurgicală pentru a reduce lungimea tractului intestinal, proprietățile de promovare probiotice ale mierei pentru câini le permite să crească cantitatea de nutrienți absorbită. Acest lucru are ramificații directe în ceea ce privește menținerea sănătății pentru câine.

Citiți următorul: 15 moduri ieftine de a preveni cele mai frecvente probleme de sănătate la câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ghidul bazat pe știință privind beneficiile mierii pentru câini