10 Remedii esențiale la domiciliu pentru caini să aibă acasă

Majoritatea proprietarilor de animale de companie nu au planificate suficient pentru cheltuielile medicale de companie. În timp ce aceștia pot bugeta pentru vizitele și vaccinările VET anual, ele nu au stabilit în mod obișnuit bani pentru a acoperi problemele de sănătate neașteptate. Din fericire, există multe Acasă remedii pentru câini care vă pot economisi sute de călătorii inutile la medicul veterinar.

Acasă Remedii nu numai că vă vor economisi bani, ele sunt, de asemenea, mai sigure pentru animalul dvs. de companie decât tratamentele cu prescripție medicală. Remediile la domiciliu pentru câinii pe care îi împărtășesc astăzi sunt tot naturale, spre deosebire de Tratamente comerciale care sunt făcute cu substanțe chimice și ingrediente artificiale.

Rețineți că remediile la domiciliu nu sunt eficiente fiecare câine. Ele iau, de asemenea, mai mult pentru a începe să lucreze decât cele mai prescripții sau tratamente de prescripție medicală. Poate dura câteva zile mai mult pentru a vedea rezultate complete, dar veți putea să vă tratați animalul fără substanțe chimice sau efecte secundare.

10 Remedii esențiale la domiciliu pentru caini să aibă acasă

Acasă Remedii pentru câini

1. Drojdie de bere

Drojdie de bere poate fi folosită pentru a preveni puriciul de a infesta câinele. Rețineți că nu va ucide puricii dacă câinele dvs. este deja infestat. Pentru a respinge puricii, adăugați 1 linguriță. de drojdie de bere la mesele câinelui dvs. în fiecare zi.

De asemenea, puteți crea un All-Natural Spray prin amestecarea de 1/4 cană de drojdie de bere cu 1 litru de apă într-o sticlă de pulverizare goală. Utilizați acest spray local la fiecare 2-3 zile pentru a respinge purici.

2. Ulei de geraniu trandafir

Un altul dintre cele mai bune remedii pentru câini pentru a respinge puricii natural este ulei de geraniu trandafir. Puteți achiziționa acest ulei la orice magazin de viață natural, iar multe magazine mari și magazine de animale de companie încep să transporte Uleiuri esențiale pentru câini.

Aplicați aproximativ 5 picături de ulei de geranium trandafir la gulerul câinelui. Răspândiți picăturile din jurul întregului guler. Va trebui să re-aplicați uleiul la fiecare 3-5 zile. Veți observa că mirosul se estompează când este timpul să re-aplicați. Acest remediu este folosit și numai pentru respinge purici, să nu scape câinele dvs. de infestare.

3. Ceai de musetel

Beneficiile de mușețel Ceaiul sunt numeroase. Una dintre cele mai bune utilizări pentru câini este de a ajuta la ameliorarea pielii mâncărime. Suporturi 2 pungi de ceai de mușețel în aproximativ 20 uncii de apă. Tot ceaiul se răcește și se toarnă într-o sticlă de pulverizare goală. Utilizați pulverizarea pe animalul dvs., după cum este necesar pentru a ușura mâncarea.

De asemenea, puteți utiliza ceai de mușețel pentru a trata iritarea ochilor sau infecția. După ce aruncați ceaiul, scoateți sacul din apă și lăsați-l să se răcească complet. Țineți sacul de ceai pe ochiul afectat câinelui timp de 5-10 minute. Faceți acest lucru la fiecare 4-6 ore timp de 3-5 zile pentru a trata infecția.

4. Vitamina E Ulei

Puteți achiziționa ulei de vitamina E la majoritatea farmaciilor sau magazinelor naturale de living. Aplicarea uleiului la răni pe pielea animalului dvs. de companie le va ajuta să se vindece mai repede. Puteți aplica, de asemenea, uleiul pentru a usca în special patch-uri de piele pentru a ajuta la hidratare și vindecare zona.

Vitamina E este un antioxidant care ajută la apărarea împotriva radicalilor liberi în piele. Este, de asemenea, bun pentru sistemul imunitar al câinelui, sănătatea inimii și a ficatului și sănătatea generală a pielii și a hainei.

5. Ulei de cocos

Uleiul de cocos este unul dintre remediile la domiciliu pentru câini că fiecare părinte de companie ar trebui să aibă în permanență în permanență. Uleiul de nucă de cocos îmbunătățește foarte mult starea pielii și a stratului câinelui și dacă suferă de alergii, eczeme, alergii de purici, piele mâncărime sau dermatită de contact, apoi ulei de cocos este o necesitate pentru câinele dvs.

Uleiul de nucă de cocos vă va ajuta să faceți straturile câinelui dvs. să strălucească cu sănătatea, deci dacă are o haină plictisitoare, dați ulei de nucă de cocos o încercare. Într-adevăr face ca o haină uscată să devină elegantă și lucioasă. Hoatele de sănătate ale câinelui dvs. este direct legată de sănătatea pielii. Ei merg mână în mână.

Unul dintre cei mai mulți beneficii pentru sănătate de ulei de nucă de cocos pentru câini este că hrănește și hidratează pielea, care va avea efecte pozitive asupra aspectului hainei câinelui tău. Puteți să vă alimentați câinele 1 lingura.-1 lingurita. (în funcție de mărimea sa) a uleiului de cocos în fiecare zi. De asemenea, puteți utiliza uleiul ca un tratament topic pentru condițiile pielii.

6. Iaurt grecesc simplu

Adăugarea a 1 lingură. de iaurt grecesc simplu la mesele câinelui tău poate avea un efect pozitiv asupra sănătății sale. Asigurați-vă că iaurtul nu este aromat și este complet gratuit de zahăr. De asemenea, asigurați-vă că iaurtul nu este făcut cu îndulcitori artificiali, în special xylitol.

Probioticele naturale găsite în acest iaurt vor ajuta la digestie, scaune sănătoase și ajutor în sănătatea generală a puilor și bunăstarea. Aceste probiotice ajută, de asemenea, la vindecarea infecțiilor de drojdie, care sunt cele mai frecvente tipuri de Infecții cu pielea la câini.

7. Suplimente de afine

Suplimente de afine au fost dovedite Pentru a fi eficient în ameliorarea simptomelor infecțiilor tractului urinar. Puteți găsi suplimente de afine multifuncționale în aproape orice magazin alimentar, cutie mare sau magazin farmaceutic.

Ar trebui să verificați întotdeauna cu medicul veterinar cu privire la doza potrivită pentru câinele dvs. Chiar dacă acesta este un remediu natural, prea mult extract de afinează poate fi încă periculos pentru câinele dvs.

8. Dovleac

Dovleacul pentru câini face o gustare bună și sănătoasă, aceasta adaugă valoare nutrițională la dieta lor, poate contribui la atenuarea unor probleme de sănătate și nu are practic efecte secundare. Dovlecii sunt de fapt incredibil de hrănitoare, cu o relativ puține calorii și o cantitate imensă de vitamine, antioxidanți și minerale.

Datorită nivelurilor ridicate de fibre, dovleacul de hrănire pot ajuta canini mai în vârstă care suferă de constipație. Nivelurile de fibre crescute creează scaun mai solid care la rândul său încurajează peretele de colon al câinelui dvs. pentru a contracta mușchii care mișcă deșeurile din tractul digestiv al câinelui.

Dovleac pentru câini poate ajuta, de asemenea ameliorarea diareei Din cauza fibrei solubile din carnea sa. Încetinește o digestie a câinelui și oprește diareea prin absorbția apei.

Fibra din dovleac acționează, de asemenea, ca un prebiotic, adică stimulează activitatea și creșterea bacteriilor benefice în intestine. De asemenea, funcționează pentru a elimina creșterea bacteriilor dăunătoare prin scăderea nivelurilor pH-ului în intestin și furnizarea nutrienților pe care bacteriile bune le are nevoie.

9. Peroxid

Top 10 remedii esențiale la domiciliu pentru caini să aibă acasăDa, una dintre cele mai bune remedii pentru câini de a avea acasă este o sticlă de peroxid. Am creat A Ghidul video pentru a preda proprietarii de animale de companie cum să folosească peroxidul pentru a ajuta un câine să arunce în sus. Puteți folosi acest remediu pentru a ajuta un câine care a ingerat ceva pe care nu ar trebui să-l aibă.

10. Lavandă și ulei de calendula

Anxietatea este o problemă foarte frecventă la câini. Dacă puștii dvs. suferă de orice tip de anxietate sau probleme de sănătate legate de stres, încercați să difuzați uleiurile de lavandă și calendula în zona în care își petrece cea mai mare parte a timpului. Aceste uleiuri pot ajuta la reducerea simptomelor de anxietate, să vă liniștiți câinele și să-l ajutați să se odihnească.

Citiți următorul: 70 cele mai bune opțiuni de remediere la domiciliu pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Remedii esențiale la domiciliu pentru caini să aibă acasă