Guineea de căldură de porc

Guineea porc jucând afară

Guinea porci sunt rozătoare sensibile. Ei nu pot fi răciți, deoarece vor prinde cu ușurință o răceală, dar nu pot deveni prea cald fie din teama de a obține căldură. Prevenirea căldurii în cobai este simplă, dar este, de asemenea, important să recunoaștem simptomele acestuia în cazul în care un accident se întâmplă și porcul dvs. petrece puțin prea mult timp în soare.

Ceea ce este accidentul de căldură?

Se produce căldura când epuizarea căldurii este lăsată netratată. Temperatura corpului de bază a porcului Guineei se va ridica la niveluri mai mari decât cele normale (de obicei peste 103 f), iar terasa va pierde fluide și va deveni deshidratată în timpul epuizării termice. Dacă temperatura continuă să crească și deshidratarea nu este corectată, porcul dvs. Guineea va coborî cu apă de căldură.

Simptomele de căldură

  • Temperatura corpului rectal de peste 103 sau 104 F cu temperaturi mai mari fiind mai periculoasă
  • Deshidratarea: Semnele includ coroziile pielii (trageți ușor pielea peste lamele umărului împreună și în sus și vedeți dacă un "cort" rămâne sau dacă se fixează la normal), gingii lipicioase și scăderea ieșirii urinei.
  • Respirație rapidă: Semnele includ respirația gura deschisă, creșterea ratei respiratorii și gâfâind.
  • Letargie
  • Așezarea pe partea
  • Convulsii
  • Comă
  • Moarte

Ce trebuie să faceți dacă credeți că porcul dvs. Guineea are accident vascular cerebral sau epuizare

În primul rând, răciți-l în jos! Indiferent dacă acest lucru înseamnă să-l luați în casa cu aer condiționat și din soare sau din acvariul său, care stă în fața ferestrei însorite, trebuie să-l răciți în jos. Pune-l într-o baie de apă rece este utilă dacă nu-l va accentua prea mult, altfel, îl înnebunește cu apă rece sau îl pune pe un prosop înmuiat în apă rece și să-i dea o apă rece pentru a bea cu o seringă. Dacă porcul dvs. Guineea este foarte slab, având convulsii sau apelați fără răspuns Imediat EXOTICS și îl duceți la clinică.

Ce va face Exoticul dvs. Vet?

În funcție de simptome, porcul dvs. Guineea este expus, dvs Exotice veterinar vă va răci porcul, eventual să-l puneți într-un rezervor de oxigen, să-i dați fluide subcutanate sau intravenoase, seringa îl hrănește cu o mâncare sau apă de înaltă calorii și, eventual, să-i dea dextroză sau medicamente.

porcușori de Guineea care prezentă cu cursa de căldură sunt deshidratate și slabă și nu se simt bine. Acestea necesită o atenție imediată și temperatura corpului lor de bază trebuie să fie răcită pentru a preveni convulsii.

Cum puteți preveni cursa de căldură în cobaiul dvs?

Dacă intenționați să luați porcul de la Guineea afară cu dvs. într-o zi caldă, asigurați-vă că îl țineți din soare și limitați expunerea la căldură. Dacă este peste 80 F în afara, ar trebui să-l păstrați, probabil, în interior, chiar dacă ați planificat să-l păstrați la umbra afară.

În timp ce porcul dvs. Guineea se joacă în umbra în iarbă, asigurați-vă că are o mulțime de apă pentru a bea și verde cu frunze întunecate pentru a mânca pe. Aceste elemente îl vor menține hidratate și fericite la umbră. Este la fel de ușor ca cel pentru a preveni accidentul termic în afara!

Dacă porcul dvs. Guineea trebuie să facă o plimbare cu mașina, vă asigurați-vă că sunteți Nu-l lăsa într-o mașină fără aer condiționat! Mașinile se vor încălzi foarte repede, chiar și cu ferestrele laminate în jos.

În interior porcul guineei poate obține căldură dacă temperatura casei este de peste 80 f și nu există o circulație bună de aer sau dacă cușca sau rezervorul este în fața unei ferestre și soarele strălucește pe el. Cabina ta nu trebuie să fie în afara soarelui pentru ca el să obțină epuizarea căldurii sau cursa de căldură. Asigurați-vă că rămâne rece (în anii `60 și 70) pe tot parcursul anului, în interior și în aer liber și ar trebui să fie bine!

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Guineea de căldură de porc