Remediu natural pentru ochi roz la câini

Câine obținerea unui examen de ochi

Probleme oculare sunt adesea evidente pentru proprietari pentru că câinii se vor freca la ochi, își vor freca fețele pe pământ, și chiar țineau unul sau ambele ochi închise, dar mulți proprietari nu știu ce pot face în siguranță pentru a ajuta la domiciliu. Unele produse pot provoca o deteriorare gravă, dacă nu permanentă, la un ochi sau să interacționeze cu alte medicamente ale câinelui, astfel încât este important să știți cum ochiul roz poate fi gestionat cu remedii acasă și când să vă apelați medicul veterinar.

Ce este ochiul roz la câini?

Pink Eye este numele comun pentru conjunctivită și pot apărea la câini atunci când piesa roz, roz care înconjoară un ochi, numită conjunctivă, devine inflamată.

Ochiul roz poate apărea datorită unei alte probleme oculare sau de la sine datorită unei infecții virale, infecțiilor bacteriene sau alergii. În funcție de motivul inflamației, ochiul roz poate avea nevoie de medicamente de la un medic veterinar, dar există câteva remedii în siguranță și eficiente, care pot, de asemenea, să ajute.

Antibioticele, steroizii, antiinflamatorii și antihistaminice sunt diferite medicamente care pot fi necesare pentru a trata ochiul roz în plus față de următoarele remedii la domiciliu dacă nu se îmbunătățește.

01 din 04

Picături de ochi saline

Picăturile de ochi saline pot fi folosite pentru a spăla în siguranță orice iritante din ochiul unui câine. Aceste picături nu vor răni, chiar dacă există o infecție și va oferi o ușurare temporară a ochiului inflamat al câinelui.

Picăturile de ochi saline pot fi achiziționate de la o farmacie, online sau dintr-un magazin de animale de companie și s-au ghemuit ușor în ochiul câinelui tău. Acestea nu sunt aceleași cu soluțiile lentilelor de contact. Soluția lentilelor de contact pentru oameni a adăugat ingrediente și nu ar trebui niciodată folosită într-un ochi de câine, deoarece poate fi dăunător.

  • 02 din 04

    E-gullar

    În timp ce puneți un guler electronic pe un câine cu ochiul roz nu face nimic pentru ao trata, acesta ajută la prevenirea oricăror deteriorări ale ochiului. Câinii cu ochi roz frecați adesea ochiul cu o laba sau pe pământ și pot zgâria-l sau irită mai departe. Un guler E va împiedica această traumă în timp ce abordează problema.

    E-gulere pot fi achiziționate de la magazinele de animale de companie, online sau de la medicul veterinar și ar trebui să fie suficient de mare, astfel încât câinele dvs. să nu-și zgârie fața sau să-și frece ochiul pe podea sau la mobilier. Regula de bază a degetului mare este că un guler e ar trebui să ajungă la doi centimetri peste nasul câinelui dvs. atunci când este pus în jurul gâtului ca o lămpi.

  • 03 din 04

    Compresie rece

    Dacă ceva este inflamat sau umflat, inclusiv conjunctiva, o compresă reci poate ajuta adesea. Pentru câinii cu ochi roz, o cârpă rece, umedă este de obicei cea mai ușoară și mai confortabilă modalitate de a aplica o compresă la ochi. Comprese moi, reci (nu sunt înghețate, hard gheață), de asemenea, pot fi achiziționate online și de la farmacii.

    Compresa poate fi aplicată la ochiul închis timp de câteva minute, de câteva ori pe zi pentru a reduce orice umflare și inflamație. O compresă rece va, desigur, să nu trateze nici o infecție, dar va ajuta câinele dvs. să se simtă puțin mai confortabil.

  • 04 din 04

    Lacrimi artificiale

    Diferite decât picături simple de ochi saline, lacrimi artificiale au un lubrifiant în ele care sunt în siguranță pentru ochi. Dacă ochii câinelui dvs. sunt uscați și iritați, lacrimile artificiale pot ajuta la asigurarea umidității suplimentare pentru a reduce inflamația. Acestea pot fi aplicate de câteva ori pe zi dacă ochii sunt extrem de uscați. Cu toate acestea, ele nu conțin antibiotice sau alte medicamente pentru a trata o infecție.

    Lacrimile artificiale vin fie într-o picătură de ochi, fie un unguent și sunt utilizate în mod obișnuit la câinii diagnosticați cu ochi uscat. Deoarece nu sunt folosite pentru a spăla un ochi, dar sunt concepute pentru a rămâne în ochi, este nevoie doar de o cantitate mică, astfel încât o sticlă mică sau un tub va merge mult.

  • Remediile de acasă pot fi o terapie adjuvantă și, uneori, chiar și toate nevoile dvs. de câine, dar ochiul roz necesită adesea picături de ochi sau unguente pentru a ucide bacteriile și pentru a suprima inflamația.

    În cazul în care remediile la domiciliu nu îmbunătățește îngrijorarea ochilor câinelui după o zi sau astfel sau simptomele sunt severe, trebuie să contactați medicul veterinar pentru a obține câinele dvs. un ajutor suplimentar și un potențial de gestionare a durerii potențiale. Alte probleme pot fi prezente cauzând ochiul roz și s-ar putea agrava dacă ignorați.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Remediu natural pentru ochi roz la câini