9 Motive pentru a utiliza uleiuri esențiale pentru câini

Motive pentru a utiliza uleiuri esențiale pentru câini

Am aflat mai întâi despre uleiurile esențiale acum câțiva ani. Am fost o nouă mamă și nu doresc să folosească spray-uri de bug-uri chimice, medicamente sau alte tratamente pe fiul meu. După consultarea cu medicul pediatru, am decis să fac niște cercetări și să încerc uleiuri esențiale.

Ceea ce am crezut că ar fi o după-amiază petrecută pe internet transformată în săptămâni de cercetare, navigarea pe internet și vizite multiple la biblioteca noastră locală și magazine de cărți. Ceea ce am aflat despre uleiurile esențiale a fost uimitor. Ele pot fi folosite pentru a trata multe condiții umane și Uleiuri esențiale pentru câini sunt, de asemenea, extrem de benefice!

Acum, înainte de a merge doar sărituri, există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți despre uleiurile esențiale pentru câini. Dacă ați folosit uleiuri esențiale înainte sau sunteți familiarizat cu beneficiile lor pentru oameni, nu presupuneți că pot fi folosite în același mod cu câinii.

Deși unele uleiuri esențiale sunt foarte benefice pentru animalele de companie, altele pot fi toxice.

Cercetarea corectă trebuie făcută și într-adevăr ar trebui Consultați un medic veterinar holistic sau specialist în domeniul sănătății canine înainte de a introduce un regiment de ulei esențial pentru animalul dvs. de companie. Când este utilizat corect, uleiurile esențiale pot fi o parte indispensabilă a îngrijirii medicale ale câinelui. Ei vor ajuta în sănătatea și bunăstarea sa generală și vă vor economisi sute de dolari în facturile veterinare.

9 motive pentru a utiliza uleiuri esențiale pentru câini

Uleiuri esențiale pentru câini

1. Câini în mod natural Revistă

Primul lucru pe care trebuie să-l înțelegeți este ceea ce sunt uleiurile esențiale. Câini de câine o rezumă perfect în acest articol. Cele mai multe uleiuri esențiale sunt un răspuns natural al plantelor la pericolele din mediul înconjurător. Ei secretă uleiurile pentru a împiedica prădătorii și dăunătorii care îi vor mânca.

  • Uleiurile esențiale sunt absorbite de inhalare, ingestie și contact cu pielea. Ele intră rapid în corp și fluxul sanguin și sunt distribuite diferitelor țesuturi. Ca și în cazul tuturor compușilor, unele substanțe chimice au o afinitate biologică pentru țesuturile specifice și medicii - sau cei informați despre utilizarea uleiului - pot folosi această proprietate pentru a selecta uleiurile care vor viza țesuturile specifice. Compușii prezenți în uleiurile esențiale sunt puternice. Cantitățile foarte mici din aceste substanțe pot avea efecte biologice puternice asupra fiecărui sistem al corpului și # 8230;

2. Experiența-uleiuri esențiale.COM

Odată ce faceți un pic de cercetare, vă întrebați de ce nu ați utilizat niciodată uleiuri esențiale. Există nenumărate beneficii, iar unele dintre motivele sunt enumerate În acest post de blog pe experiența-uleiuri esențiale.COM.

  • Nu toxic pentru corp - La fel ca corpul uman, toxicitatea este o problemă uriașă pentru animalele noastre. Vă permite să susțineți bunăstarea emoțională și fizică a câinelui, astfel încât să poată trăi o viață sănătoasă lungă.
  • Ușor de folosit - Uleiurile esențiale pentru câini pot fi folosite exact în același mod ca și cu oamenii. Câinii pot inhala uleiul direct din sticlă sau din mâna ta. Ele pot fi plasate direct pe corpul lor (vezi mai jos).
  • Perfect Acasă Remedii pentru câini - păstrez o geantă de ulei esențială cu doisprezece la cincisprezece uleiuri pentru a ajuta la plimbări cu mașina, excursii la medicul veterinar, formator sau de companie; și pentru a ajuta la ușurarea stresului. Ei lucrează repede, sunt eficienți și extrem de versatilă!& # 8230;

3. Thewholedog.Org discută difuzia

Uleiurile esențiale pentru câini pot fi aplicate în mai multe moduri, la fel ca și uleiurile pentru oameni. Aplicația va depinde de uleiul pe care îl utilizați și de ceea ce îl utilizați. Uneori va trebui să aplicați uleiurile topic, pe care le puteți vedea în videoclipul de mai jos. Alteori posibilitatea de a difuza uleiurile, care este mai frecvent cunoscută ca Aromaterapie pentru câini.

Acest lucru este ușor de făcut, dar necesită achiziționarea unui difuzor. Ele sunt, în esență, un umidificator mic și puteți lua un bun pentru mai puțin de 30 de dolari. Mai întâi veți adăuga apă în difuzor și apoi câteva picături ale uleiului esențial pe care îl solicită animalul dvs. de companie. Difuzorul dispersează uleiurile în aer împreună cu ceața din apă.

Thewholedog.Org a pus împreună un site web minunat, care este o mare resursă pentru părinții de companie, având în vedere uleiurile esențiale pentru câini. Acest articol particular Discuții despre difuzarea uleiurilor pentru câini, dar Ar trebui să verificați întregul site dacă sunteți în căutarea mai multor informații. Am marcat ca o referință și tot mai mult se referă la ea din când în când.

  • Când uleiurile esențiale sunt inhalate prin nas, nervii mici trimit un semnal imediat creierului și merg direct la muncă pe sistemele care ne modernizează mințile și corpurile. Inhalarea poate fi cea mai directă metodă de livrare a acestor componente incredibil de cultivare în uleiurile esențiale, deoarece mesagerii chimici din cavitatea nazală au acces direct la creier. Desigur, inhalarea uleiurilor esențiale, de asemenea, este capabilă să intre în sânge prin plămâni (plămânii guvernează sistemul imunitar) & # 8230;

4. Naha explică măsuri importante de siguranță

Kelly Holland Azzaro a scris Acest articol interesant Pentru Asociația Națională de Aromoterapie Holistică (Naha). Aceasta explică unele dintre cele mai importante măsuri de siguranță pe care trebuie să le țineți minte. Aceasta este o altă referință pe care ar trebui să o citiți cu siguranță înainte de a începe să utilizați uleiuri esențiale pentru câini.

  • Animalele vor linge adesea zona în care au fost aplicate amestecuri esențiale de ulei / botanice. Acest lucru nu provoacă în mod normal o problemă - dar urmăriți să vă asigurați că animalul nu are o reacție alergică sau un răspuns negativ. Dacă o fac, ștergeți zona cu o cârpă umedă rece și un săpun ușor diluat, clătiți și repetați. Dacă este necesar, solicitați asistență veterină imediată. Alte semne clinice mai grave pentru a urmări cu animalul dvs. de companie care pot rezulta din ingestia de uleiuri esențiale sunt: ​​vărsături, diaree, depresie, letargie, slăbiciune, drooling excesiv / salivare, răni gura, convulsii, tremor, creșterea enzimelor hepatice și temporar paralizie "# 8230;

5. Tânăr de viață

Tânăr de viață este una dintre numeroasele companii care producăau uleiuri esențiale. Ei au un blog foarte util și informativ pe site-ul lor care oferă sfaturi benefice privind utilizarea uleiurilor esențiale pentru câini și oameni. În acest post, ei ating pe cât de mult ulei esențial ar trebui să utilizați pentru animalul dvs. de companie. Aceasta va fi determinată de dimensiunea sa.

  • Dimensiunea animalului dvs. afectează cantitatea de ulei pe care ar trebui să o utilizați.
  • Pentru animalele mai mici, cum ar fi pisicile și câinii mici, utilizați 3-5 picături. Asigurați-vă că diluați 80-90% înainte de aplicare (de exemplu, pentru fiecare 1 picătură de ulei, utilizați 4-5 picături de agent de diluare).
  • Pentru animalele mai mari, ca câinii mari, începeți cu 3-5 picături. Dacă nu se indică altfel pe eticheta produsului, diluția nu este necesară și # 8230;

6. Focusul sănătos ne spune ce să căutăm la cumpărare

Multe companii vinde uleiuri esențiale, dar trebuie să știți ce să faceți cumpărături. Nu toate uleiurile esențiale sunt aceleași calități. Angela Deckard Are A scris acest articol în profunzime Focalizare sănătoasă care explică ce ar trebui să căutați atunci când achiziționați uleiuri esențiale pentru câini.

  • Când vine vorba de cumpărarea de uleiuri esențiale, obțineți ceea ce plătiți. Uleiurile cu discount cumpărate la depozite sau magazine de alimente de sănătate sunt adesea umplute cu parfumuri și produse chimice de umplutură, care pot fi dăunătoare pentru animalele de companie sau pot scădea efectele benefice. Când faceți cumpărături 100% Ulei esențial de calitate terapeutică pură, Sticla ar trebui să aibă aceste caracteristici:• Numele latin al uleiului, de exemplu: Lavandula Angustifolia
    • Numele comun al uleiului, cum ar fi lavanda
    • Metoda de distilare & # 8230;

7. Weed `EM & REAP - Ce pot fi folosite uleiuri esențiale?

Deci, ce pot face uleiurile esențiale pentru câini? Pur și simplu puneți, pot crește sănătatea generală a câinelui și a bunăstării în aproape orice mod posibil. Buruienile Em & Reap a creat unul dintre articolele cele mai incluzive pe uleiuri esențiale pentru câinii pe care l-am găsit. Are toate informațiile de care aveți nevoie pentru a înțelege beneficiile uleiurilor esențiale pentru câini și obțineți cunoștințe de bază despre care uleiurile de lucru pentru care condițiile de sănătate.

Conform acestui articol, uleiurile esențiale pentru câini pot fi utilizate pentru condiții comune, cum ar fi:

  • Îngrijire a pielii
  • Suport digestiv
  • Suport respirator
  • Insecte naturale repellent
  • Sănătatea urechii
  • Suport imunitar pentru amenințările de mediu și sezoniere
  • Suport comun și muscular
  • Brain și starea de sănătate
  • Promovarea creșterii celulare sănătoase

8. Rawfeddogs.ORG împărtășește rețete

Rawfeddogs.org o rupe un pic mai mult și acțiuni Rețete specifice care pot fi făcute cu uleiuri esențiale pentru câini. Desigur, ar trebui să vă consultați medicul veterinar înainte de a încerca oricare dintre aceste rețete.

  • Herbal Flea (& Tick) Spray:Vei avea nevoie:- Sticlă de pulverizare reciclată care are o duză care se poate ocupa de ulei fără a fi înfundată

    - 100 ml apă de primăvară (Devin, sticlă de etichetă roz)

    - 5 lingurițe vodcă (pentru a dispersa uleiul)

    - 10-20 ml ulei neem (în funcție de cât de puternică doriți)

    - 5 picături ulei esențial lavandă

    - 5 picături de ulei esențial de rozmarin

    - 5 picături Ulei esențiale de geranium trandafir (dacă doriți să o faceți, de asemenea, un spray anti-bifați)

    Agitați viguros înainte de a pulveriza de fiecare dată. Rețineți că acest spray nu este potrivit pentru pisici din cauza conținutului esențial de ulei.

9. Veterinarul cântărește

În cele din urmă, în această săptămână vă voi lăsa cu un interviu făcut de Dr. Karen Becker. Am împărtășit Dr. Becker`s sfaturi în trecut și de data aceasta ea invită Dr. Melissa Shelton Pentru a partaja informații despre uleiurile esențiale pentru câini. În acest articol Veți vedea scrierea informativă care a venit din interviu sau puteți viziona videoclipul de mai jos pentru a auzi audio între cei doi specialiști veterinari.

  • L-am întrebat pe Melissa dacă crede că informațiile despre uleiurile esențiale și animale provine de la cei care sunt pur și simplu dezinformați, sau există un element de teamă implicată.Ea crede că e puțin din ambele. Ea și-a făcut propria cercetare asupra rapoartelor de toxicitate din uleiuri, sperând să afle de ce unii oameni le pot folosi cu succes și alții sunt atât de morți împotriva lor.Și din cercetarea ei, ea a determinat că se reduce la o problemă a calității uleiurilor esențiale folosite - la fel de multe lucruri în medicina veterinară să coboare la calitate.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Motive pentru a utiliza uleiuri esențiale pentru câini