Cum să faci remedii acasă pentru infecția urechii câinelui

Infecțiile urechilor la câini sunt o neplăcere comună. Din fericire, ele pot fi tratate foarte ușor și simptomele subsidează de obicei la doar câteva ore după începerea tratamentului. Majoritatea proprietarilor de animale de companie caută asistență veterinară dacă bănuiesc că animalele lor de companie are o infecție a urechii, dar Acasă Remedii pentru infecția urechii câinilor poate fi, de asemenea, foarte eficient.

Ca și în cazul unui remediu la domiciliu, va trebui să țineți un ochi apropiat asupra stării câinelui până când acesta a fost complet complet. Dacă simptomele se înrăutățește, va trebui să căutați imediat ajutor veterinar. Remediile de la domiciliu trebuie, de obicei, să fie aplicate mai des decât medicamentele, deoarece ingredientele nu sunt la fel de puternice ca substanțele chimice din tratamentele cu prescripție sau remedii.

Este important să păstrați Urechile câinelui tău instare buna. Urechile câinelui dvs. nu sunt doar folosite pentru auz. Ei îi ajută, de asemenea, cu echilibru și coordonare. Dacă sunt lăsate netratate, infecțiile urechii nu numai că pot duce la pierderea auzului, ci și la o scădere drastică a sănătății și bunăstării câinelui.

Produsele de îngrijire a urechilor și medicamentele nu trebuie să fie complicate sau scumpe. Unele dintre cele mai bune tratamente de infectare a urechii pot fi făcute chiar acasă. Și este probabil că aveți deja ingredientele la îndemână.

Cum să faci remedii acasă pentru infecția urechii câinelui

Curățarea urechilor de câineRemediile mele de intrare la domiciliu pentru infecția urechii câinilor sunt simple de făcut și necesită doar câteva ingrediente. Vă recomandăm să păstrați aceste ingrediente la îndemână în orice moment, pentru că nu știți niciodată când ați putea avea nevoie de ele.

De asemenea, nu uitați să utilizați întotdeauna bile de bumbac sau runde de bumbac pentru a curăța sau aplica tratamentul urechilor câinelui dvs. Nu trebuie să folosiți niciodată tampoane de bumbac în urechile câinelui tău. Puteți împinge cu ușurință tamponul prea departe în canalul urechii și să vă deteriorați permanent auzul câinelui.

Oțet de mere

Remedierea la domiciliu pe care cred că este cea mai eficientă este un amestec de 1 Partea de apă și 1 parte Oțet de cidru de mere. Oțetul are antiseptic și antiinflamator Proprietăți. Este, de asemenea, foarte acid, ceea ce îi ajută să mănânce prin resturile de murdărie și de acumularea de ceară în urechea câinelui tău.

oțet de mereOțetul de cidru de mere sa dovedit a ucide drojdie și bacterii - cele două cauze principale ale infecțiilor urechii câinilor.

Pentru a utiliza acest remediu, puteți fie să umezească o minge de bumbac și să o tamponați în jurul urechii urechii de companie sau să puneți o cantitate mică de lichid în urechea câinelui cu o seringă. Dacă alegeți să puneți lichidul direct în ureche, asigurați-vă că masați baza urechii pentru a lucra cu atenție amestecul. Apoi, permiteți-vă animalului să-și scuture capul și să șterge orice exces de lichid.

Ulei de cocos

Uleiul de cocos are multe beneficii pentru sănătate Pentru câini și unul dintre ei este că este o remediere eficientă la domiciliu pentru infecția urechii câinilor. Când utilizați ulei de cocos pentru a trata o infecție a urechii, va trebui să o topiți mai întâi în formă lichidă.

Desigur, nu doriți să aplicați ulei fierbinte la ureche. Va trebui să permiteți uleiului să se răcească suficient încât să nu vă rănească câinele, dar nu suficient pentru a congena.

Video despre cum să faci remedii acasă pentru infecția urechii câineluiÎndepărtați o minge de bumbac în uleiul moale și ștergeți un strat subțire în urechea interioară a câinelui. Uleiul de cocos are antibacteriană naturală și proprietăți anti-fungice. Poate fi folosit pentru a trata infecțiile urechii cauzate de drojdie sau bacterii.

Ca și în majoritatea remedierilor la domiciliu, va trebui să aplicați fiecare dintre aceste tratamente mai des decât cele mai multe medicamente cu prescripție sau prescripție medicală. Indiferent de remediile la domiciliu pentru infecția urechii câinilor pe care o alegeți, Aplicați-l de 3-4 ori pe zi timp de cel puțin 7 zile. Asigurați-vă că continuați aplicarea tratamentului până când toate semnele de infectare au dispărut timp de cel puțin 48 de ore.

Citiți următorul: Top 5 cele mai bune tratamente de infectare a urechilor (peste tejghea)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci remedii acasă pentru infecția urechii câinelui