Cum să spui dacă câinele tău are o răceală

Există milioane de cazuri de comune rece înregistrat în fiecare an în Statele Unite. Majoritatea oamenilor nu vă îngrijorează prea mult despre această problemă de sănătate comună și așteaptă doar să-și desfășoare cursul în câteva zile. Știați că câinii pot obține și răceli? Toți proprietarii de animale de companie ar trebui să știe Cum să spui dacă câinele tău are o răceală.

Răceala sunt cauzate de viruși. Există numeroase tulpini ale virusului, dar virușii care afectează oamenii nu sunt aceiași ca și cei care afectează câinii. Pentru a pune pur și simplu, câinele tău nu poate prinde o răceală de la tine și nu poți să-l răciți de la el.

În timp ce virușii diferă, simptomele sunt foarte asemănătoare. Tratamentele sunt, de asemenea, similare. Odată ce învățați cum să spuneți dacă câinele dvs. are o răceală, veți observa rapid semnele și veți putea să vă ajutați animalul cât mai curând posibil.

Cum să spui dacă câinele tău are o răceală

Cum să spui dacă câinele tău are o răceală

Din punct de vedere tehnic, câinii nu se răcește de fapt răceli. În schimb, pot obține canini Infecții respiratorii superioare (URI), care seamănă cu simptomele frigului comun în oameni.

Simptomele de vizionat pentru includerea:

  • congestie nazală și / sau descărcare de gestiune
  • Dificultatea respirației prin nas (ascultați sunetul)
  • tuse
  • febra usoara
  • Ochii răniți
  • strănut
  • Lethargie ușoară
  • pierderea poftei de mâncare

Rețineți că simptomele la rece pentru câini pot semnala, de asemenea, o boală mai severă, cum ar fi tusea canisei, distematorul caninului sau gripa de câine. Canina rece durează de obicei aproximativ o săptămână. Dacă simptomele se înrăutățește sau nu se rezolvă după 10 zile, trebuie să căutați asistență veterinară.

Cum să spui dacă câinele tău are o răcealăCând verificați o febră, veți obține cea mai precisă temperatură luând-o rectal. Pentru instrucțiuni despre cum să faci asta, poți să-mi vezi Ghidul video pe subiect. Rețineți că temperatura normală a câinelui este de 100 ° F-102.5˚F - mai mare decât media 98.6˚F temperatura unui om.

Când învățați cum să spuneți dacă câinele dvs. are o răceală, trebuie să știți când temperatura lui este prea mare. Dacă câinele dvs. rulează o temperatură ușoară (102˚F-104˚F), nu este nevoie să vă faceți griji. Ar trebui să coboare în decurs de 24-48 de ore. Cu toate acestea, dacă temperatura câinelui dvs. este de peste 104˚, trebuie să căutați imediat îngrijirea veterinară!

Tratamentul pentru răcelile de câine

Acum că știi cum să spui dacă câinele tău are o răceală, trebuie să știi ce să faci despre asta. După cum am menționat, frigul ar trebui să își desfășoare cursul într-o săptămână sau cam așa ceva. Dar, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta câinele să se simtă mai bine cât mai curând posibil.

Asigurați-vă că Păstrează-l cald. Oferiți-i pături suplimentare și fixați-l cu un pulover dacă este necesar. De asemenea, puteți obține un placă de încălzire sau câine cald cald, pe care puștiul tău ar aprecia probabil și în lunile de iarnă.

De asemenea, câinele dvs. va avea nevoie multă odihnă pentru a recupera de la frig. În medie, câinii dorm 12-14 ore în fiecare zi, iar animalul dvs. de companie poate avea nevoie de mai mult mai mult decât atât dacă nu se simte bine.

Ca și oamenii, Aerul umed poate ajuta un câine cu o răceală. Aerul umed ajută la ruperea congestiei. Puteți pune un umidificator în camera în care câinele dvs. este cel mai probabil să doarmă. Dacă puteți, alegeți un umidificator de ceață rece pentru a evita riscul ca câinele dvs. să fie ars pe un umidificator de ceață caldă.

Chiar dacă câinele dvs. nu poate să mănânce, este important Păstrați-l hidratat și încercați să Luați-l să mâncați ceva. Acest lucru va ajuta la păstrarea forței sale și de a-și da corpul nutrienții trebuie să lupte împotriva virusului.

Citiți următorul: Cum să obțineți un câine fără poetit să mănânce

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să spui dacă câinele tău are o răceală