Pot dormi câinii în timpul iernii

Pot dormi câinii în timpul iernii

Iarna este chiar la colț și o anumită pregătire este pentru câini în aer liber. Dacă vă păstrați mutt-ul afară, atunci ați fi cu siguranță că doriți să știți dacă Câinii și puii pot dormi în aer liber în timpul iernii. Ei bine, acest articol este doar pentru asta.

Odată cu trecerea timpului, mai mulți proprietari de câini optează pentru a păstra Câinii care dorm în afara în timpul iernii. Dar asta nu are în mod necesar să facă cu temperatura sau siguranța. Menținerea câinilor în interior este mai mult o schimbare culturală decât cea de precauție.

Cu asta a spus, există încă oameni care îl țin pe tipul mic în curtea lor. Cu winters se apropie, este într-adevăr o mișcare inteligentă? În acest articol, vom explora ce temperaturi în aer liber sunt sigure pentru câini, care rase pot fi ținute în aer liber și măsurile de siguranță pentru a le lua pentru ei.

Pot dormi câinii în timpul iernii?

Ei bine, pentru cei dintre voi, care caută un răspuns foarte obiectiv, da-sau nu răspunde, acest lucru va fi dezamăgitor. Indiferent dacă pooochul dvs. ar trebui sau nu să doarmă în afara depinde de o mulțime de factori.

În primul rând, trebuie să știți exact cât de rece devine în aer liber în noapte. Animalele și iarna de multe ori nu merg atât de bine împreună, așa că nu riscați. În general, câinii sensibili la rece ar începe să se simtă inconfortabil, deoarece mercurul scade sub 40 de grade Fahrenheit, în timp ce Orice sub 20 de grade este periculos pentru toate rasele.

Dar pur și simplu evaluarea temperaturii în aer liber nu este suficientă. Ceea ce contează, în special, este cât de bine câinele dvs. în aer liber poate rezista la frig. De exemplu, un câine cu o haină mai mare ar simți mult mai confortabil într-o noapte rece decât un câine cu un haină mai scurtă. În mod similar, dacă trebuie sau nu să lăsați câinele dvs. în aer liber depinde de cât de bine este izolată casa de câine și de ce fel de surse de încălzire are. Aceștia sunt toți factori pe care îi vom discuta în detaliu când continuăm.

Pot că puii pot dormi în frig?

Nu este sigur să vă păstrați cățelușii în aer liber în timpul iernii. De fapt, nu va fi greșit să spunem că pupii săraci ar putea muri de frig dacă o lași afară în noapte. Asta pentru că puii nu sunt la fel de buni la reglementarea temperaturii corpului ca câini adulți. Acum, există multe motive pentru aceasta, inclusiv capacitatea lor fizică. Cu toate acestea, unul dintre motivele majore este că puii au o suprafață de suprafață mică la volum raport. Aceasta înseamnă că Este mai greu ca ei să conserve în mod natural căldura corporală, o mare parte din care se pierd împrejurimile.

De asemenea, țineți cont de faptul că puii sunt mai susceptibili la o serie de boli. Veterinarii vaccinați puii în primele câteva luni. Dar înainte de aceasta, este destul de periculos să vă expuneți mutturile în aer liber. Prin a dormi în afara iernii, există un număr de paraziți și boli pe care catelul tău le-ar putea obține.

Acum, adevărata întrebare este: cât timp înainte ca puii să poată dormi afară? Ei bine, nu există o vârstă clară, dar puteți începe tranziția oriunde aproximativ 4-6 luni după naștere. Acum, chiar dacă catelul tău pare să se țină foarte bine împotriva vremii reci, încă nu ar trebui să-l dai jos în aer liber la vârsta de mai puțin de 4 luni. De obicei, în jurul valorii de momentul în care veterinarul dvs. va vaccina și catelul.

Dar chiar și după ce catelul tău a trecut la în aer liber, vei trebui să o oferi o casă de câini izolată corespunzător, Cutie de acoperire, și a Pad de încălzire sau Incalzitorul canisei.

Riscurile de a lăsa câinele dvs. dorm în afara iernii

Există o mulțime de riscuri pentru câinii din afara iernii, majoritatea fiind legați de sănătate. Aceștia sunt factori majori în a decide dacă câinii pot dormi în aer liber în timpul iernii.

Dog Frostbite

Exemple de înghețuri canine
Exemple de înghețuri labe și urechii pe câini.

Dacă vă expuneți câinele la temperaturi extrem de scăzute, atunci ar putea Ia Frostbite. Aceasta este o condiție în care extremele corpului pierd fluxul sanguin care poate duce la moartea țesutului.

De obicei, totuși, Frostbite nu este amenințător. Pe măsură ce vă expuneți câinele la temperaturi scăzute pentru perioade lungi de timp, corpul său ar încerca să păstrați organele sale vitale calde. Aceste organe, ca inima, sunt vitale pentru ca corpul câinelui să supraviețuiască. Pentru asta, organismul pompează mai mult sânge la aceste organe și mai puțin de la extreme cum ar fi labele, coada și urechile. Acest lucru nu este fatal pentru o perioadă mică de timp, dar poate duce la moartea țesutului dacă este prelungită.

Simptomele de frostbită la câini includ pielea în extremele care merg pal și alb. Dacă procedează și pielea se întoarce întuneric, este un semn de moarte de țesut care poate necesita amputare. În mod natural, dacă atingeți acea parte a corpului, s-ar simți foarte rece și fragilă.

Dacă câinele dvs. suferă de Frostbite, ar trebui să-l duci imediat la veterinar. Pentru primul ajutor, caldați un prosop la aproximativ 100 de grade Fahrenheit și aplicați-l în zona afectată. Asigurați-vă că nu vă frecați sau nu strângeți. Odată ce începeți încălzirea zonelor afectate, asigurați-vă că le păstrați cald și nu le expuneți din nou la frig. Frostbite este o preocupare majoră atunci când se analizează dacă câinii pot dormi în aer liber.

Hipotermie

Temperatura hipotermiei caninei
Dacă temperatura corpului dvs. scade sub 100 de grade Fahrenheit, asistența medicală este necesară urgentă.

Chiar dacă condiția anterioară de pe această listă nu este amenințătoare de viață, hipotermie este. În termeni mai ușor, hipotermia se referă la temperatura scăzută a corpului. Adesea, câinii suferă de hipotermie datorită expunerii extinse la temperaturi excesiv de scăzute. În această condiție, Temperatura corpului scade sub 95 de grade Fahrenheit.

Câinii sunt la un risc mai mare de hipotermie dacă sunt umede sau expuse la zăpadă. De asemenea, vânturile răcoroase pot crește în continuare șansele de hipotermie. Asigurați-vă că câinele dvs. rămâne în interior în timpul nopții, când este mult sub 40 de grade.

Când se întâmplă acest lucru, este greu ca câinii să respire, iar ritmul cardiac cade și drastic. Ambele simptome se pot dovedi a fi fatale, dacă nu sunt tratate. Deci, dacă câinele dvs. îi trăiește, este extrem de important să-l grăbești la veterinar. Alte simptome includ slăbiciune vizibilă, corp rece, elevi dilatați și gingii palide și pleoapele palide.

Dacă un câine devine hipotermie, ar trebui să-l aduceți imediat într-o cameră caldă, să aplicați prosoape calde și să-l duceți la veterinar.

Răceală

Credeți sau nu, câinele dvs. poate obține și snifflele. Este obișnuit ca câinii care dorm în aer liber pentru a obține răceli datorită unui număr de viruși și bacterii. Simptomele frigului de câine sunt destul de similare cu ceea ce se confruntă cu oamenii. O pooch cu o răceală ar avea un nas curbat, tuse, ochi apoase, și s-ar simți obosit și letargic.

Acum, cum tratați frigul unui câine? La fel ca în cazul oamenilor, nu trebuie neapărat să medicați. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. pare să fie incomod, luați în considerare vizitarea veterinarului. Veterinarul dvs. va prescrie medicamente bazate pe tipul de virus pe care îl are câinele dvs.

Cu aceasta a spus, există multe remedii la domiciliu pe care le puteți încerca și pentru tratamentul câinelui dvs. La fel ca noi, Pasajul Nazal Fido poate fi eliminat cu ajutorul unui abur. Deci, o bună baie de aburi OL "ar trebui să facă truc! De asemenea, asigurați-vă că câinele dvs. bea foarte mult și are și mese bune. Mulți câini tind să mănânce mai puțin când sunt bolnavi (nu toți noi?). Dar tu vrei să-ți păstrezi câinele energizat prin menținerea dietei sale obișnuite. De asemenea, puteți utiliza o dietă bogată în vitamina C pentru a vă trata mutt.

Dacă câinele dvs. a tuse în jur, atunci vă gândiți probabil dacă este contagioasă. Dacă simptomele reci sunt aceleași între om și câine, atunci este posibil ca să puteți obține o răceală de la câinele dvs. (sau invers)? Deloc. Virușii care provoacă răceli în om și câine sunt complet diferiți și nu pot transfera între specii.

Ce pot face pentru a-mi ajuta câinele să doarmă în timpul iernii?

În 2018, O femeie Montco a lăsat câinele să se culce în aer liber în 20 de grade de îngheț, ca urmare a cărei lucru săraci a murit. Aceasta este cea mai bună cruzime a animalelor și asta a acuzat poliția, de asemenea.

Dacă vă lăsați să dormiți câinele în aer liber în timpul iernii, acesta este complet alegerea dvs. Cu toate acestea, este responsabilitatea dvs. să-l păstrați cald prin noapte. Deci, în această secțiune, vom trece peste unele dintre cele mai comune modalități pe care le puteți păstra câinele dvs. cald dacă doarme în aer liber.

Casa de câini izolată

Primul lucru pe care ar trebui să-l cumpărați pentru un câine în aer liber este un Casa de câini izolată. Cu toate acestea, pentru ierni aspru, nu aveți nevoie doar de nici o casă. Ceea ce aveți nevoie este a Kennel în aer liber încălzit Pentru a asigura o temperatură confortabilă, mai ales ca noapte.

Acum, ce este o casă izolată de câini? Este unul care are capacitatea de a reține căldura în interiorul acestuia. Producătorii fac aceste case din materiale izolante cum ar fi plasticul. Ei sunt, de asemenea, mai mici în dimensiune, pentru a evita disiparea căldurii. De obicei, ei vor avea suficient spațiu pentru ca câinele să se coacă în interiorul ei.

Casele de câine izolate nu sunt doar utile pentru iarnă, dar și pentru vara, deoarece acestea rămân cool atunci când este cald și cald când este rece. Cu o casă izolată, câinii care dorm în afara în timpul iernii nu sunt o problemă deloc.

Cum să păstrați puii și câinii calzi?
Cum să păstrați cățelușul și câinii calzi?

Încălzitor de câine

Încălzitoare de câine sunt o modalitate eficientă de a vă menține mutt cald în timpul nopții. Cu toate acestea, nu puteți folosi fiecare încălzitor de câine în aer liber. Deci, asigurați-vă că citiți prin listarea online a produsului sau puneți întrebări din partea managerului de magazin înainte de a cumpăra unul. Unele încălzitoare care sunt proiectate pentru utilizarea în interior nu vor ține bine împotriva elementelor. Deci, vrei să fii absolut sigur că nu pierzi bani aici.

De asemenea, luați în considerare caracteristicile de siguranță ale încălzitorului dvs. de câine. Vedeți, Fido va fi pe cont propriu în noapte și nu doriți să-l lăsați cu un aparat de încălzire electrică care să-l ardă. Unii producători de înaltă calitate utilizează caracteristici de siguranță specifice pentru a menține câinii la o anumită distanță de încălzitor. Acest lucru ajută la evitarea supraîncălzirii sau arsurilor.

De asemenea, doriți să vă asigurați că încălzitorul are un termostat fantastic. Nu există absolut nici un compromis pe acest lucru. Dacă termostatul încălzitorului nu este corect, ar putea fi ușor sub sau să-ți supraîncălzi câinele.

Lămpi de căldură

Lămpi de căldură sunt una dintre cele mai utile metode de a păstra câinii calzi în noaptea rece. Ce sunt ei? Ei bine, ei sunt becuri infraroșii într-o lampă. Aceste becuri emit căldură pe care câinii o absoarbe. Puteți atârna aceste bule pe peretele interior al casei de câini în aer liber. Asigurați-vă că îndreptați-o spre câinele dvs. și că casa dvs. de câine nu este prea mare sau mică.

Cu toate acestea, există riscul de supraîncălzire sau chiar arzând câinele cu o lampă de căldură. Deci, observați-vă în mod regulat în mod regulat în prima zi în care instalați o lampă de căldură. Obișnuit, Un bec de 100 de wați ar păstra aproximativ 5 metri cubi calzi.

Plăcuțele încălzite

Acestea sunt o altă adăugare utilă pentru casele de câine în aer liber. Cu plăcuțe încălzite, Câinele dvs. primește un pad cald pentru a minți. Aceste tampoane sunt adesea electrice și pot fi utilizate peste noapte. Doar asigurați-vă că cablul este anti-mestecați. Producătorii buni folosesc tije metalice, astfel încât există o șansă mai mică a câinelui tău să-l mestece.

Ce rase de câine pot suporta vremea extrem de rece?

Nu toate rasele de câine au aceeași abilitate de a rezista la frig. Unele rase s-au adaptat la temperaturi scăzute în timp. Există o serie de adaptări fizice pe care aceste rase de câini au și le vom discuta în această secțiune.

Dar înainte de a trece la adaptări, iată câteva rase de câine care pot suporta vremea extrem de rece:

Mai bine credeți că acești câini pot dormi în aer liber în timpul iernii dacă temperatura permite. Acum, ce adaptări au aceste rase de câine pentru iarnă? Ei bine, pentru început, au o haină mai mare. Aceste rase au adesea un strat dublu care este, de asemenea, lungime mai lung. Acest lucru le oferă izolație naturală utilă împotriva frigului.

Majoritatea acestor câini sunt din nord. Deci, ei sunt, de asemenea, adaptate fiziologic la medii în aer liber. Cu aceasta a spus, există mulți alți factori care vin aici aici și este complet normal dacă un câine de la una din aceste rase este răceală. La fel ca oamenii, acești tipi au și preferințele personale.

Cu acel moment, câinii mai mici găsesc adesea mai greu să-și regleze temperatura corpului. Ce mai, grăsimea din organism oferă, de asemenea, un strat suplimentar de izolație. Dar nu pleacă câinele în speranța de ao menține cald. Acest lucru poate provoca bolile care pun în pericol viața.

Care este temperatura potrivită pentru a lăsa câinele meu să doarmă afară?

Ei bine, asta depinde. Nu este o anumită temperatură potrivită pentru toți câinii. Înainte de a intra în detalii și discutăm în condiții de siguranță de temperatură pentru ca câinii să doarmă în aer liber în timpul iernii, există câteva premisite pe care ar trebui să le discutăm.

În primul rând, trebuie să evaluați cât de bun este câinele dvs. la rece. După cum sa menționat mai sus, rasele de câine cu blănuri mai grele și mai lungi ar avea, în general, o izolație mai bună. Pe de altă parte, rasele de câine ca o margine care au straturi subțiri s-ar simți foarte rece în aer liber în timpul iernii.

De asemenea, câinii mai mari sunt mai confortabili în frig în comparație cu cele mai mici. Condiționarea câinelui dvs. este un alt factor care trebuie luat în considerare atunci când decideți la o temperatură sigură pentru a dormi în aer liber.

Cu acel moment, Jennifer Bates, DVM, spune că, pe măsură ce temperatura scade sub 45 de grade Fahrenheit, câinii cu răcire (ca și oi) ar începe să se simtă inconfortabil. Acești câini ar fi în pericol la temperaturi exterioare de aproximativ 32 de grade. Cu toate acestea, orice temperatură sub 20 de grade prezintă o amenințare la adresa tuturor câinilor.

Țineți minte, totuși, că temperatura nu este singurul factor care să ia în considerare aici. Alți factori, cum ar fi vântul și umezeala, pot face ca câinele să se simtă rece, chiar dacă temperatura nu este acea răcire în aer liber.

Câinii pot dormi în aer liber În timpul iernii, dacă vă asigurați că temperatura lor este reglementată corect. Pentru aceasta, puteți cumpăra o casă izolată de câini și să utilizați încălzitoare de câini, plăcuțe de încălzire și lămpi. Asigurați-vă că sunteți în căutarea pentru degerături și hipotermie și nu vă riscați niciodată să lăsați câinii tăi să doarmă într-o noapte deosebit de frig. Dacă câinele dvs. prezintă orice semne de boală, grăbiți-l la veterinar cât mai curând posibil.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot dormi câinii în timpul iernii