5 Cele mai bune câini mange home remedii

Mange la câini este o condiție destul de comună. Nu este de obicei ceva de îngrijorat, dar trebuie să o tratați cât mai curând posibil. Câine mange acasă remedii poate fi eficient, dar este cel mai bine să căutați îngrijire veterinară dacă nu ați rezolvat această problemă înainte. Simptomele lui Mange variază, la fel ca și tratamentele.

Mange la câini este cauzată de unul dintre cele trei tipuri diferite de acarieni:

  • Mite demodectic - (Toți câinii au acești acarieni) devine o problemă atunci când numărul de acarieni devine neachitabil
  • Mitei sarcoptici - cel mai periculos și cauzează mâncărime extreme
  • CHEYLETILIZA MITE - denumită în mod obișnuit dandruff de mers pe jos

Simptomele lui Mange variază în funcție de tipul de mange pe care îl suferă câinele dvs. Cele mai frecvente simptome includ:

  • zgârierea
  • Pierderea parului
  • înroșirea pielii
  • pierdere în greutate

Depinde de cât de severă este cazul lui Mange, este posibil să-l tratați complet la domiciliu. Există șampoane și tratamente care s-au dovedit a fi foarte eficiente. Din păcate, eficacitatea lor este, fără îndoială, datorită cantității de dur Produse chimice și pesticide incluse în ingrediente.

Împărtășesc niște remedii pentru câini, care au lucrat pentru mine în trecut. Acestea sunt remedii naturale care sunt în siguranță pentru aproape fiecare câine. Rețineți că un caz sever de mange ar trebui tratat de un medic veterinar pentru a se asigura că sunt abordate și orice preocupări suplimentare de sănătate.

5 cele mai bune câini MANGE Home Remedii

5 cele mai bune câini MANGE Home RemediiMergerea mea la remediu acasă din Mange este ulei de masline. Este ușor de utilizat, majoritatea oamenilor o au la îndemână, la prețuri accesibile la orice buget și blând pe pielea câinelui tău. Uleiul de măsline lucrează prin sufocarea acarienilor adulți, larvelor și ouălor.

De asemenea, îmi place să folosesc ulei de măsline deoarece elimină construirea de ceară lăsată în urmă de acarieni și ajută la ușurința oricărei inflamații sau iritare a pielii. Este, de asemenea, simplu de aplicat. Doar aplicați-o topic în zona afectată folosind o cârpă curată.

Permiteți uleiul să stea pe piele timp de 15-20 de minute. Stați cu câinele dvs. pentru al împiedica linia zonei. După aproximativ 20 de minute, ștergeți uleiul departe. Faceți acest lucru de 2 ori pe zi până când mangeul a dispărut.

Similar cu uleiul de măsline, miere crudă pot fi folosite pentru a sufoca acarienii și a calma pielea. Miere crudă este un superfood pentru câini și oferă multe beneficii pentru sănătatea pielii și a hainei. Veți aplica același lucru așa cum este descris pentru uleiul de măsline, dar va trebui să utilizați o cârpă umedă caldă pentru a curăța zona după tratament.

Poate suna prostie, dar Iaurt organic simplu Este un alt remediu mare pentru Mange la câini. Bacteriile bune din iaurt ucide acarienii. De asemenea, ajută la calmarea iritațiunii pielii și clarificarea oricărei descărcări. Puteți aplica acest tratament în același mod ca cel descris pentru uleiul de măsline.

MAI MULT: Mange la câini - simptome, prevenire și tratamente

oțet de mere

Oțet de cidru de mere ecologice este o altă remediere de acasă versatilă că trebuie să păstrați mereu la îndemână. Este un tratament excelent pentru multe probleme cutanate, inclusiv pielea uscată, punctele fierbinți și alte infecții ale pielii.

În loc să aplicați acest remediu la domiciliu local, îl veți hrăni cu animalul dvs. de companie. Adăugați 1-2 linguri (în funcție de dimensiunea câinelui dvs.) la mesele sale o dată pe zi. Continuați să-l adăugați la mesele sale până când mangeul a dispărut.

In cele din urma, Aloe vera este un mare tratament natural pentru mange. Puteți folosi aloe de sticlă, atâta timp cât este 100% pur. Aloe are proprietăți antiseptice și anti-parazitare naturale. Aplicați tratamentul topic în zona afectată de două ori pe zi până când starea a fost eliminată.

Citiți următorul: 10 moduri eficiente de a spori natural sănătatea câinelui

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele 5 cele mai bune câine de remedii acasă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Cele mai bune câini mange home remedii