Cum de a trata un câine cu frig

În fiecare an milioane de cazuri de frigul comun sunt înregistrate în Statele Unite și care nu include toți oamenii care nu caută tratament medical pentru o răceală. Majoritatea oamenilor așteaptă ca virusul să-și ruleze cursul, în timp ce tratează simptomele cu remedii. Învăţare Cum de a trata un câine cu frig este similară, dar nu puteți utiliza aceleași produse supra-the-counter.

Răceala sunt cauzate de viruși. Există numeroase tulpini ale virusului, dar virușii care afectează oamenii nu sunt aceiași ca și cei care afectează câinii. Pentru a pune pur și simplu, câinele tău nu poate prinde o răceală de la tine, și nu poți să te răciți de câinele tău.

În timp ce virușii diferă, simptomele sunt foarte asemănătoare. Tratamentele sunt, de asemenea, similare. Odată ce învățați cum să tratați un câine cu o răceală, veți putea observa rapid semnele și ajutați-vă pooch-ul bolnav cât mai curând posibil.

Cum de a trata un câine cu frig

Sfaturi despre cum să tratăm un câine cu o răceală

O răceală canină nu este de obicei o condiție gravă. Vă puteți ajuta pe animalele de companie să se ocupe de această condiție și să ajungă peste frig mai repede fără a fi nevoie să-l duci la veterinar. Dacă sperați să vă ajutați animalul fără utilizarea medicamentelor de prescripție superioară sau prescripției, puteți face acest lucru!

Învățați cum să tratați un câine cu frigul nu este dificil. Pentru început, va trebui să vă asigurați că voi Păstrează-l cald. Puteți face acest lucru asigurându-vă că are un pat de câine confortabil pentru a se odihni și a adăuga o pătură sau Încălzitor de pat dacă e nevoie.

De asemenea, trebuie să Păstrați câinele uscat. Dacă are nevoie să iasă în ploaie sau la zăpadă, să-l îmbrățișeze cu a Jacheta de câine și / sau booties. Dacă câinele dvs. nu are îmbrăcăminte în aer liber, asigurați-vă că îl uscați bine când vine din afară (inclusiv labele sale).

Cum de a trata un câine cu frigÎn timp ce câinele dvs. este probabil să fie un pic letargic când nu se simte bine, veți dori, de asemenea, să încercați să-și limiteze activitatea în această perioadă. Poti Utilizați un umidificator Pentru a ajuta la o congestie clară și pentru a permite câinelui să respire mai ușor.

Este posibil să observați descărcarea ochilor și a nasului. O cantitate mică de descărcare este normală. Când învățați cum să tratați un câine cu o răceală, veți dori Ștergeți orice descărcare Când observați-o. Ținându-i ochii și nasul clar va asigura că câinele dvs. este capabil să vadă și să respire fără probleme.

Vorbind despre nasul lui Fido, se poate usca dacă nu se simte 100%. Poti Utilizați un balsam la Preveniți crăparea și despicarea. Adăugarea de miere și / sau ulei de cocos la mesele pentru animalele de companie pot ajuta, de asemenea, sănătatea pielii și a stratului. Miere și ulei de cocos au, de asemenea, proprietăți naturale anti-bacteriene, anti-virale și imune.

Și vorbind despre mese, câinele tău are nevoie să mănânce și să bea când nu se simte bine. O mulțime de câini își pierd apetitul când au frig, dar trebuie să-l duci să consume ceva. Uneori, oferind o dietă de pui fiert cu orez, va atrage un câine să mănânce. De asemenea, puteți adăuga un bulion de sodiu scăzut la castronul său de apă pentru a-i atrage să bea.

Cum de a trata un câine cu frigEste crucial ca câinele tău să mănânce puțin să-și păstreze puterea. Dacă nu rămâne hidratat, problemele de sănătate mai grave vor apărea. Dacă nu-l poți lua să mănânce, nu-l poți face prea mult să-l forțezi. Cu toate acestea, dacă nu va mai bea, va trebui să forțeze apa de alimentare cu o seringă.

Nu puteți lăsa câinele să devină deshidratat. Atâta timp cât bea câteva uncii de apă pe oră, va fi bine. Dacă nu va mai bea singur, asigurați-vă că îi dați cel puțin 2 uncii de apă pe oră cu o seringă.

Dacă răcirea câinelui dvs. durează mai mult de 7-10 zile sau Simptomele încep să se înrăutățească, ar trebui să căutați îngrijire veterinară. De asemenea, nu ar trebui să vă dați niciodată medicamentelor umane câine fără a vă consulta mai întâi medicul veterinar. Unele medicamente umane sunt toxice pentru câini și chiar medicamente sigure trebuie să fie dozate în mod corespunzător.

Când învățați cum să tratați un câine cu o răceală, nu vă panică. Știu că este trist să-ți vezi câinele nu se simte bine, dar o răceală nu este nimic de îngrijorat. Ar trebui să-și desfășoare cursul pe cont propriu și puteți folosi sfaturile de mai sus pentru a vă menține animalul confortabil până când se simte mai bine.

Citiți următorul: Cum să spui dacă câinele tău are o răceală

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cum să tratați un câine cu o răceală - ghidul

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a trata un câine cu frig