Revizuire: prana animale de companie naturale respiratorii naturale și rece simptom (2018)

Tratamentele naturale devin devin mai popular în industria sănătății umane și (cum ar fi multe tendințe umane), ne vedem, de asemenea, devenind mai popular pentru animale de companie. Anotimpurile în schimbare aduce adesea simptome reci, alergii și respiratorii. Dacă sunteți în căutarea unui remediu natural pentru animalele de companie care suferă de aceste probleme, tratamentele de la animalele de companie Prana pot fi doar ceea ce are nevoie de puști.

Prana animalele naturale respiratorii și simptomele reci sunt fabricate din ingrediente care provin din surse naturale fără aditivi artificiali. Ele sunt sigure și sănătoase pentru majoritatea animalelor de companie, dar este important să verificați cu medicul veterinar dacă câinele dvs. ia orice alte medicamente sau are o stare de sănătate.

Prana animalele respiratorii naturale respiratorii și rece SimptomÎntotdeauna încerc să găsesc remedii naturale pentru animalele noastre de companie. Bineînțeles că vreau să se simtă mai bine cât mai curând posibil, dar vreau și ei să fie cât mai sănătoși cât mai mult posibil. În timp ce unele afecțiuni necesită antibiotice sau alte tratamente de prescripție, multe probleme comune de sănătate pot fi vindecate cu remedii naturale.

Noi nu avem timp să cercetăm remedii naturale pentru câini. Să nu mai vorbim, va trebui să urmăriți ingredientele pentru remediu și să le pregătiți după cum este necesar. Prana Animalele au luat toate ghicitul de a găsi aceste tratamente sigure și sănătoase pentru puii dvs.

Puteți vedea tone de recenzii pozitive privind Site-ul companiei Pentru produsele legate de condiții specifice, cum ar fi cancerul, boala lui Cushing și boala hepatică. Clienții lor au câteva lucruri uimitoare de spus despre eficacitatea acestor remedii naturale! Desigur, fiecare câine este diferit, deci nu există nici o garanție că vor lucra pentru pooch-ul tău. Cu toate acestea, aceste produse au fost eficiente pentru mii de animale de companie.

LEGATE DE: Pot câinii să se răcească?

Prana animalele respiratorii naturale respiratorii și rece Simptom

Prana animalele respiratorii naturale respiratorii și rece SimptomDupă cum am menționat, Prana Animale de remedii naturale pentru câini sunt disponibile pentru a ajuta la tratamentul multor afecțiuni diferite, inclusiv:

  • Astmul și problemele respiratorii
  • cancer
  • simptome la rece
  • Boala lui Cushing
  • probleme digestive
  • probleme comune
  • viermi intestinali
  • Probleme de rinichi
  • boală de ficat
  • Tulburări de convulsii
  • probleme sinusale
  • Probleme ale tractului urinar

Desigur, aceste remedii nu se dovedesc a vindeca oricare dintre boala enumerată mai sus. Cu toate acestea, ele pot contribui la controlul simptomelor și pot promova vindecarea.

Ca și în cazul oricăror tratamente cu privire la câinele dvs., trebuie să căutați ajutorul medicului veterinar atunci când creați un plan de tratament pentru animalul dvs. de companie.

Este deosebit de important să discutați cu medicul veterinar dacă câinele dvs. ia deja medicamente pentru a trata una dintre problemele de sănătate de mai sus. În timp ce remediile naturale Prana animalelor sunt făcute cu ingrediente naturale, numai veterinarul dvs. vă poate spune dacă sunt sau nu în siguranță pentru cainele dvs. să ingerați.

Prana animale de companie la rece Simptom

 Susținerea simptomelor la rece Remedierea este un remediu homeopatic care oferă suport pulmonar pentru animalele de companie cu boli respiratorii. Se poate ameliora șuierarea, etanșeitatea pieptului și scurtarea respirației. Acest remediu poate, de asemenea, ajuta la ameliorarea inflamației, a durerii și a durerii în piept.

De asemenea, poate ajuta la reducerea congestiei în gât și plămâni. PRANA Suport pentru simptome la rece poate ajuta, de asemenea, la tratamentul simptomelor precum strănutul, congestia nazală și tuse umedă sau uscată. Deschide căile respiratorii și promovează respirația mai ușoară.

Lista ingredientelor este:

Ingrediente active: ACONITUM NAPELLUS, ARSENICUM album, Perfoliatum Eupatorium, Ferrum Fosforicum, Gelsemium Sempervirens, Hepar Sulfur Calcareum, Sambucus Nigra, Verbascum Thapsus. Ingrediente inactive: Apă purificată, alcool USP Etanol de 5%, Glicerina USP.

Am folosit acest remediu pentru Beagle, Molly, acum o lună când suferă de o răceală. Ea este tânără și sănătoasă, deci este probabil ca frigul să fi trecut singură într-o săptămână sau cam așa ceva. Cu toate acestea, cu ajutorul Prana animalelor de companie la rece Susținerea simptomului Molly se simțea mai bine în doar 3 zile!

MAI MULT: Îngrijirea câinilor holistică - Ghidul final bazat pe dovezi

Prana animale de companie respiratorie Suport pentru sistemul respirator este formulată pentru a ameliora simptomele funcției respiratorii sărace la câini. Mulți proprietari de animale de companie au descoperit că este foarte util pentru pisicile și câinii lor cu astm.

Relaxează bronhiolele pentru a promova funcția pulmonară sănătoasă. De asemenea, reduce problemele respiratorii legate de stres și SIDA în relieful respirației lucrate, superficiale sau rapide asociate cu astmul.

Ingredientele includ:

Ingrediente active:Althea, Antimonium Sulfuratum Auratum, Album Arsenicum, Chelidoniu, Ephedra Vulgaris, Iulia, Kali Carbonicum, Kali Muriaticum, Lobelia Inflata, Fosfor. Ingrediente inactive: Apă purificată, alcool USP Etanol de 5%, Glicerina USP.

Din păcate, nu am avut ocazia să folosesc încă sprijinul sistemului respirator al Prana animalelor cu câinii mei. Cu toate acestea, am avut o pisică care avea unele probleme respiratorii, inclusiv respirația superficială. După doar 5 zile, luând acest supliment, respirația ei a fost mult mai bună!

Prana animalele respiratorii naturale respiratorii și rece SimptomAceste produse sunt foarte ușor de utilizat. După cum puteți vedea în recenzia mea video în partea de sus a acestui post, acestea sunt echipate cu o pipetă de sticlă sub capac. Tot ce trebuie să faceți este să strângeți puțin în pipetă și apoi să distribuiți cantitatea recomandată de picături pe alimentele câinelui sau la un tratament. Aceste suplimente au instrucțiuni de dozare pe spatele sticlelor.

Îmi place că aceste suplimente sunt sigure, sănătoase și ușor de administrat. Cu toate acestea, ei vin cu un preț destul de mare de preț. Puteți achiziționa o sticlă de 2 uncii de suport pentru simptomele reci pentru 28 USD.95 și o sticlă de 2 uncii de 32 de dolari.95.

Țineți cont doar că toate remediile naturale sunt mai scumpe decât produse similare pline de substanțe chimice și ingrediente artificiale. De asemenea, dacă puteți trece la remedii naturale Prana animalelor, veți economisi o mulțime de bani în comparație cu prescripțiile de cumpărare sau medicamentele supra-contra.

Citiți următorul: Care este dreapta? Medicină veterinară bazată pe dovezi (EBVM) vs. Medicina veterinară holistică

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: prana animale de companie naturale respiratorii naturale și rece simptom (2018)