Profilul rasei de câine puggle

Acest câine de designer este jumătate PUG PURED PUG, ȘI BEAGUL PUTERULUI PUTER. Ele sunt creaturi încântătoare care au fost documentate pentru prima dată în anii 1980, deși mulți își asumă greșit Puggle câine rasă a fost un amestec accidental de la-și-în jurul anilor `90.

Profilul de rasă de câine PuggleCu popularitate crescută și constantă în următorii 20 de ani, Puggle este acum o alegere preferată între multe persoane, familii și celebrități. Oameni celebri, cum ar fi Penélope Cruz, Julianne Moore, Sylvester Stallone, Uma Thurman, James Gandolfini și Kelly Osbourne toate au pughezi.

Rasa de câine Puggle nu este listată de American Kennel Club (AKC) sau de Fundația Stock Service (FSS) ca o rasă înregistrată, în ciuda boom-ului în cerere. Aceste organizații recunosc doar câini de rasă pură și nu hibrizi.

În acest scurt ghid, vom arăta o privire la înțelegerea elementelor de bază ale unui pudgle. Veți învăța ce să căutați atunci când adoptați rasa, cele mai bune modalități de a le instrui și de ceea ce este necesar în îngrijirea unuia dintre acești câini.

Puggle de rasă de câini

Puggle de rasă de câini

Întâlniți părinții

Așa cum intenționați să adoptați sau să cumpărați un Puggle, este o idee bună să revizuiți părinții. Hibridul dvs. va moșteni unele dintre trăsăturile fiecărui părinte. Este cel mai frecvent pentru ca un beagle să fie mama, în timp ce tatăl este de obicei un pug. Dacă este invers, există de obicei complicații, deoarece o pug de sex feminin este prea mică pentru naștere.

Acestea sunt unele dintre trăsăturile posibile că Puggle poate moșteni de la părinții săi:

Pug

  1. Puggle de rasă de câiniAceastă cutie temperamentală nu necesită o curte, așa că locuitorii de apartamente nu trebuie să dispună de disperare.
  2. Stratul scurt le face simplu să perie și să păstreze curat.
  3. Feriți-vă, ei au vărsat foarte mult, astfel încât să vă puteți aștepta să aspirați sau să mătuiți adesea.
  4. Perky Pug este foarte prietenos și face pentru un partener ideal.
  5. Ei sunt încăpățânați. Instruirea poate fi, prin urmare, destul de complicată. O mulțime de răbdare este necesară.
  6. Probleme de respirație sunt cauzate de distingul feței împinse. Acest lucru poate provoca chiar vărsături, excesiv de drooling sau tuse când mănâncă sau bea. Mai mult, acest lucru înseamnă că snort, sforăie și suflă. De asemenea, se luptă să se răcească în ciuda părului lor scurt, deoarece este dificil de pantalon.
  7. PUG-urile pot dezvolta mai multe tipuri de maladii oculare datorită gândurilor lor proeminente, înfundate. Cel mai probabil este ochiul de cireșe, Entropionul pleoapelor, cataractă, Atrofia retină progresivă (PRA), uscăciune și iritare.
  8. Riscurile împărtășite cu beagle includ epilepsia idiopatică și displazia de șold.
  9. Alimentele nu pot fi rezistente. Pugul lacomi va mânca cât de mult poate și este predispus la obezitate dacă nu este ținut în verificare.

Beagle

  1. Puggle de rasă de câiniO curte cu un gard înalt este o necesitate, deoarece acești câini au un sentiment incredibil de miros și se vor rătăci adesea când urmează nasul lor. Ele sunt notorii pentru săpare sub garduri pentru a găsi sursa de miros care găsesc atrăgătoare.
  2. Beagle are o haină cu părul scurt, ceea ce face ca o briză. În timpul iernii, îmbrăcămintea lui Beagle. Ei continuă să-și piardă părul pe tot parcursul anului, dar vărsarea este la maximul său în primăvară.
  3. Beagle vesel se îndreaptă cu toată lumea, inclusiv copii, străini și alți câini. Din acest motiv, ei nu fac cei mai buni câini de protecție.
  4. Această rasă este renumită pentru a fi hardhead, și ei vă pot ignora în mod intenționat dacă o simt. Acești câini nu sunt cea mai mare opțiune pentru un proprietar de prima dată, deoarece necesită un antrenor cu experiență.
  5. Beagle poate avea mai multe aspecte legate de ochi, cum ar fi glaucomul, distichiaza, ochi de cireș și atrofie retină progresivă (PRA) care pot provoca în cele din urmă orbire.
  6. Ca și Pug, există, de asemenea, posibilitatea de displazie de șold și epilepsie idiopatică.
  7. Beagles adoră și mâncare, așa că urmăriți ceea ce mănâncă, deoarece pot deveni cu ușurință supraponderali.
  8. Exercițiul este important, deoarece acești canini au un nivel ridicat de energie.

RECOMANDAT: Profilul de rasă Beagle

Puggle de rasă de câini

Înțelegerea elementelor de bază ale unui Puggle

Trebuie să țineți minte că rasa de câine Puggle, ca o încrucișată, poate sau nu poate dezvolta unele caracteristici de la oricare dintre părinți. Acest lucru depinde și de individualitate. De exemplu, un așternut de pudgle poate arăta complet diferit unul de celălalt, deci este cu adevărat greu de spus ce va fi rezultatul.

Nu există nici o garanție atunci când vine vorba de rasele încrucișate. Jocul Chance al ADN-ului mamei naturii este în afara controlului crescătorilor. Acest lucru nu înseamnă că puii dvs. va primi automat cele mai bune trăsături ale mamei și popului, deși acest lucru este cel mai dorit în acest animal de companie de designer.

Aspect

Grupurile și crescătorii de crescători au păstrat deja acest câine ca "Mastiff miniatural". Aceasta este de fapt o descriere destul de precisă a ceea ce arată Puggle. Stratul scurt, neted al rasei de câine Pugggle vine într-o varietate de nuanțe, cu cele mai frecvente bronzante sau fawn cu o față neagră. Există pughede albe, roșii, maro și chiar de lămâie.

Ca și Pug, rasa de câine Pugggle are o frunte și o față încrețită. Nasul este încă ciudat, dar botul este puțin mai lung. Unele puggle tind să sforăiească și să sforăiească, de asemenea. Al lor simtul mirosului rămâne încă incredibil, care este o trăsătură moștenită din partea Beagle.

Acești câini au corpuri fulne, cu picioare scurte, urechi floppy și o coadă interesantă. Coada lor are curbul strâns al pugului, dar este mai lung și de obicei alb ca Beagle.

Este important să vă amintiți când vă luați Puggle că de multe ori se așteaptă mai mult decât se așteptau inițial.

Aceasta este încă o dimensiune confortabilă, deoarece sunt considerate o rasă mică. În timp ce acestea pot fi mici, ele sunt, de asemenea, destul de robuste. Aceasta înseamnă că acestea tind să fie destul de grele, astfel încât să nu doriți le-ai îndreptat într-o pungă sau transportator.

Când este măsurată la umăr, înălțimea medie a rasei de câine Pugggle este de 11 până la 15 inci. Există și o versiune de jucărie și măsoară aproximativ 8 inci în înălțime. Acești câini cântăresc de obicei 18 până la 30 de lire sterline, dar dacă nu monitorizați consumul de alimente, pot deveni cu ușurință obezi. Miniaturale sunt cântărite în aproximativ 8 până la 17 kilograme.

RECOMANDAT: Cele mai prietenoase rase de câine din lume

Puggle câine rasă

Personalitate

Încă o dată, acest lucru va fi diferit de Puggle până la Puggle. În general, vă uitați la un pooch jucăuș care este iubitor, social, entuziast și 100% drăguț. Ideea cu reproducerea amestecului și a meciului a fost aceea de a avea un pui care are o abordare mai relaxată a puprinderii la viață, care ar trebui să se ocupe de trăsăturile rătăcire ale beaglei ascuțite.

Din păcate, acest lucru nu funcționează pentru fiecare Puggle. Oricum, ambele rase mamă sunt mulistri și iubesc serios să mănânce. Vă puteți aștepta confortabil acest tip de comportament de la un Puggle. În plus, acești puii au un sentiment destul de umor și veți găsi râzând foarte mult la anticul lor.

Cine ar fi un proprietar potrivit?

Puggle câine rasăPur și simplu puneți, oricine ar fi o potrivire bună pentru un puggle. Familiile cu copii, oameni care trăiesc singuri sau într-un apartament oraș fără curte, vârstnici și chiar Proprietarii de câini de primăvară poate gestiona această rasă.

Pugglele sunt câini de interior, afectuos, loiali și legați puternic cu oamenii lor. Acesta este motivul pentru care fac animale de companie fantastice de familie, deoarece vor adora fiecare și toată lumea în familie. Natura lor de spate și construirea robustă îi fac o potrivire bună pentru familiile cu copii, de asemenea.

Când se iau în considerare un puggle

Rasa de câine Puggle are o durată medie de viață între 10 și 15 ani. Îi place să stea pe poala ta, să se prăbușească și să-i atragă atenția. Rezultatul este că unii dintre acești canini pot suferă de anxietate de separare Dacă lăsați la dispozitive proprii pentru o perioadă lungă de timp.

Pe măsură ce sunt inteligenți, înseamnă că se pot plictisi cu ușurință. În acest caz, ei vor găsi mijloace inovatoare de a se păstra ocupate. Problemele de comportament comune găsite adesea cu rasa de câine Puggle, inclusiv mestecarea, saparea sau lovirea alimentelor.

Similar: Profilul francez Buldog Profil

Puggle câine rasă

Cum va reacționa câinele meu la alte persoane și animale de companie?

Pugglele sunt extrem de primitoare - Ca și ambii părinți. Îi place să se joace cu copii de orice vârstă, deoarece această rasă este pentru totdeauna tineri la inimă. Puggles nu sunt deranjați de țipătul sau îmbrățișarea excesivă și de mângâiere. Totuși, veți dori să le supravegheați cu Tiny Tots.

Puggles sunt la fel de calde față de oameni pe care nu le cunosc, astfel încât să le folosească Păstrați casa nu este recomandabil. Puggle vă va lăuda pentru a vă informa despre prezența străinilor, dar va saluta cu căldură intruzul în timp ce își coboară coada.

Câinii de uz casnic nu prezintă probleme pentru Puggle. În ceea ce privește alte animale de companie, ei se vor întâlni și cu acestea, dar pot urmări animalele mai mici ca pisicile sau iepurii. Acest instinct de vânătoare este Beagle Pure, dar unitatea generală pentru acest lucru este puțin mai mică cu rasa de câine Puggle.

Acești câini nu sunt luați în considerare yappers, dar încă se bucură de actul de lătrat. Ei vor lătra cu curaj destul de mult când există cineva în vecinătate. Unele urlet sau golf dacă se aplecă mai mult la partea de beagle. Acest lucru este destul de frecvent văzut când câinele este lăsat singur.

Ghid video asociat: Cum să opriți un câine de la lătratul excesiv

Puggle de antrenament de creastă câine și îngrijire generală

Deși Puggle este iubită, ei sunt fără îndoială voință și liberă. Acest lucru poate fi amuzant uneori dacă se preface că nu te aud, dar ar putea prezenta o problemă reală unui antrenor nerăbdător.

Această personalitate Quirk nu le face imposibil de antrenat. daca tu Utilizați armarea pozitivă cum ar fi tratate, joacă și laudă ca recompense, veți găsi că rasa de câine Puggle va fi mai amabilă și va învăța destul de repede.

Datorită super-nasului lor, acești câini se rătăcesc cu ușurință dacă au prins ceva de ceva atrăgător. Cel mai bine este că sesiunile de formare sunt distractive și își păstrează atenția. Faceți-o distractivă, mai degrabă decât ceva plictisitor și plictisitor, pentru a le păstra în acest moment.

Ca și în cazul oricărei rase, formarea nu-nu include:

  • strigând la câinele dvs
  • Tehnici agresive, cum ar fi gulere electronice, lanțuri de suflare, coliere de cap și coliere de spike
  • forțându-ți câinele să facă lucruri pe care nu se simte confortabil

Având grijă de un puggle

Căldura ar putea fi provocatoare pentru Puggle, deoarece nasul aplatizat face dificilă. Puiul este calea câinelui tău să se răcească. Braciul brahycefalic, sau rasele cu pirați în nas, sunt predispuse la alte probleme de respirație, de asemenea.

Aveți grijă când este timpul de exercitare. Dacă este fierbinte în afara, limitați animalul dvs. de companie la plimbări scurte și stimularea activităților interioare. Este recomandat cel mai bine să jucați în zilele umede, de asemenea, deoarece umiditatea va face și mai dificilă să respire să respire.

Puggles sunt ușor de îngrijit și sunt moderat scăzute în întreținere. Este necesară o igienă de bază de câine. Sarcinile de îngrijire necesare pentru îngrijirea rasei de câine Puggle includ:

1. Periajul

Se recomandă să vă spălați în mod regulat puggle pentru a-și păstra haina în formă de vârf și pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii și părul liber. Faceți acest lucru săptămânal cu o perie de curry din cauciuc. Puggle, ca și relațiile sale de sânge, este cunoscut ca vărsat în mod constant.

Din fericire, tot ce trebuie să vă faceți griji este părul stricat pentru a curăța, deoarece Puggle nu drool. Unii dintre acești câini pot solicita Trimirea și striparea din când în când, dar acest lucru va depinde de haina lor.

2. Baie

Puggle câine rasăTimpul de baie este, de fapt, atunci când este necesar, deoarece Puggle este un câine curat. Acest lucru va fi mai ales atunci când au decis să se prăbușească și să aibă o rolă în ceva nesfârșit și picent, care este atât Beagle, cât și comportamentul Pug. Dacă Puggle dvs. rămâne aproape de casă, probabil că va avea nevoie doar de o baie de aproximativ o dată pe lună.

Puggle, la fel ca și pugul, va avea nevoie de o atenție deosebită pentru a-și păstra riduri și pliuri uscat și curat. Dacă nu le păstrați curat, murdăria și resturile se pot construi în aceste pliuri de piele și pot provoca infecții.

3. Igienă orală

Periajul dinților lor, ca orice alt câine, este necesar. Asigurați-vă că utilizați pasta de dinți canină aprobată, deoarece tipul uman ar putea face pooch bolnavul. Puggle-ul tău, probabil, nu se va bucura să-ți pui dinții la început, dar nu-ți amintești să răsplătești de fiecare dată când îți curățiți mașini. Sperăm că își va da seama că sarcina merită răsplata.

4. Urechi și ochi

Trebuie să Curățați urechile a celui mai bun prieten al tău și asigurați-vă că rămân uscați. Orice umiditate poate provoca o creștere fungică sau bacteriană dăunătoare în interiorul canalului urechii de animale de companie cu urechi floppy. Ochii dvs. de pughezi pot, de asemenea, ocazional, dar puteți doar să ștergeți această cârpă umedă.

5. Nails

Unghiile câinelui dvs. se pot purta în mod natural, în special dacă merge mai mult pe trotuar sau pe beton. O regulă bună de degetul mare este că, dacă puteți auzi prietenul tău blană, faceți clic pe clic pe când merge pe suprafețe dure, atunci unghiile lui sunt prea lungi.

Este recomandat să clipiți săptămânal sau biweekly la cel mai mult. Acest lucru este bun pentru câinele dvs. în prevenirea infecțiilor din zona de labii sensibili, este, de asemenea, benefică, astfel încât unghiile lui nu se rupe ar trebui să fie prinse pe ceva.

Pentru informații mai detaliate despre aceste sarcini specifice de îngrijire a câinelui, puteți verifica ghidurile de îngrijire video de vârf de vârf, inclusiv:

Puggle câine rasă

Preocupări de sănătate ale rasei de câine Puggle

Cu jocul de noroc al geneticii, Este greu să știi exact ce probleme ereditare de Heath poate avea Puggle. Ambii părinți sunt susceptibili la epilepsie idiopatică. Trebuie remarcat faptul că, uneori, rasele mixte sări peste problemele părinților și nu este garantat 100% că Puggle va avea aceste probleme identice.

Problemele legate de sănătatea ochilor sunt comune atât cu beagle, cât și cu pugul. Rasa de câine Pugggle poate suferi de Keratoconjunctivita Sicca (KCS), cataracta, glaucom, uveită și ectropian.

Puggle dvs. poate dezvolta, de asemenea, probleme respiratorii, care, la rândul său, ar putea duce la defecțiuni cardiace sau pulmonare. Aceste condiții sunt deosebit de frecvente în PUG, deci dacă câinele dvs. pare să prezinte mai multe caracteristici ale acestei rase, trebuie să fiți în special observați ai respirației sale.

Alte riscuri pentru sănătate pentru Puggle sunt displazie de șold, care atât Beagle, cât și Pug suferă de luxul patellar, hipotiroidismul și Legg-Calvé-Perthes Boala.

Cea mai mare problemă de sănătate pentru creșterea câinilor Pugggle este obezitate. Acest lucru poate afecta în mod negativ lungimea vieții lor. Acești câini au aceleași trăsături ca și linia lor comună și asta vor face doar ceva pentru mâncare.

Acest lucru include chiar și o ascundere dreaptă. Dacă nu le urmăriți în timpul meselor, ei vor recurge la furtul literal al alimentelor de pe farfurie! Va trebui să fiți foarte atenți la păstrarea lor din gunoi și măsurarea alimentelor în fiecare zi este o necesitate.

RECOMANDAT: 30 cele mai liniștite rase de câine perfecte pentru apartamente sau condos

Puggle câine rasă

Exercițiu

Pugglele necesită un minim de o oră de exerciții adecvate pe zi. Nu este nevoie să fie deodată, deci o plimbare de 30 de minute dimineața și o plimbare de 30 de minute pe timp de noapte este bună. Dacă completați aceste plimbări cu un timp de redare suplimentar, veți avea un animal de companie foarte fericit și sănătos.

În timp ce rasa de câine Puggle se bucură de faptul că este în aer liber, este mai bine să le păstrezi. Partea lor de beagle poate decide să se prăbușească dacă miroase ceva atârnat. Această trăsătură face, de asemenea, pentru un partener de jogging rău, deoarece vor dori să se oprească și să se miște tot timpul.

Dacă acești câini nu își expulze energia, vor găsi mijloace alternative pentru a scăpa de ea. Este posibil să nu vă place întotdeauna rezultatul, așa cum sunt cunoscute pentru a mesteca obiecte și sapa găuri în curte.

Dacă vă aflați în câine sportiv, Puggle este grozav pentru Rutine de agilitate. Doar amintiți-vă, dacă Puggle este mai pug, el va avea o capacitate de energie mult mai mică.

Unde îmi iau puggle?

Ambii părinți ai pudglei trebuie să fie purebred, așa că faceți temele și găsiți un crescător de reputație. Faptul că Puggle este o încrucișată înseamnă că sunt, de obicei, mai accesibili decât oricare dintre părinții lor de pură.

Este devenind mai puțin rare să aibă așternuturi produse de două puggle. Acestea sunt numite a doua generații și ar trebui să fie, de asemenea, mai puțin costisitoare decât cele de primă generație. Asigurați-vă că întrebați crescătorul despre părinți și petreceți timp cu mama și tata dacă este posibil.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Profilul rasei de câine puggle