Cum de a instrui un câine pentru a face munca nas și de ce ar trebui (ghidul video)

Câinele tău explorează lumea cu nasul în același mod în care facem cu ochii noștri. Vedem culori frumoase în mii de nuanțe diferite. Câinele dvs. ia informații din mediul său prin nasul său și exercitarea acestui organ prin învățare Cum de a instrui un câine pentru a face munca nasului este o modalitate excelentă de a ajuta abilitățile lui Hone Fido.

Cum de a instrui un câine pentru a face un videoclip de lucru nasOrice câine poate fi instruit să joace jocuri de lucru nas. Spre deosebire de alte activități populare de canine, dimensiunea și rasa nu contează când vine vorba Munca nasului pentru caini. Atâta timp cât câinele dvs. este motivat de mâncare sau o jucărie preferată, el va avea o explozie care face munca nasului.

Acest exercițiu Am demonstrat în videoclipul meu de mai sus este, de asemenea, stimularea mental. Este într-adevăr o victorie câștigătoare. Oferă pupului dvs. un mod distractiv de a fi activ în timp ce îl stimulează, de asemenea, mental.

A face munca nasului este o mare activitate pentru cainii energetici, caini foarte inteligenti si animale de companie care iubesc o provocare.

Mai multe videoclipuri zilnice pe Top Dog Sfaturi YouTube Canal

Cum de a instrui un câine pentru a face munca nasului

Cum de a instrui un câine pentru a face munca nasului

S-ar putea să fiți surprins de cât de simplu este să începeți să învățați cum să instruiți un câine pentru a face munca nasului. Nu este mai dificil decât să-ți înveți câinele comenzi simple câine cum ar fi & # 8220; Sit & # 8221; OR & # 8220; Stai.& # 8221; Doar amintiți-vă că va dura timp și răbdare, așa că nu vă descurajați dacă câinele dvs. nu se ridică imediat.

Unii câini au mai multă unitate naturală decât alții. Câinele dvs. poate fi foarte motivat să caute mâncare sau jucărie preferată. Cu toate acestea, el poate avea nevoie de puțin timp pentru a veni în jur la distracția de muncă nas. Stați în concordanță și continuați să încercați. Este probabil ca câinele dvs. să realizeze cât de distractiv această activitate poate fi într-o perioadă scurtă de timp.

Tot ce aveți nevoie este câteva cutii de carton mici și tratamentul motivațional sau jucăria pe care doriți să o utilizați. Dacă câinele dvs. nu este foarte motivat, încercați să utilizați un tratament cu un miros puternic ca și carnea de prânz sau tratați. Cu cât este mai puternic mirosul, cu atât este mai ușor să fie ca câinele dvs. să găsească elementul ascuns.

Odată ce Fido a dat seama structura jocului, puteți trece la un tratament sau jucărie care nu are un miros atât de puternic. Acesta va ajuta la a face ca nasul să lucreze mai provocator și va fi, de asemenea, mai stimulativ pentru poochia dvs.

CITESTE ACEST: Importanța muncii nasului pentru câini

Începeți încet și lucrați treptat

YCum de a instrui un câine pentru a face munca nasuluianimalul nostru de companie trebuie să fie singurul în jurul valorii de atunci când începeți să învățați cum să vă antrenați un câine pentru a face nimic. Nu vreți distrageri care să includă alte persoane sau animale.

Puteți include distrageri în viitor, odată ce pooch-ul dvs. are fundația potrivită. (Voi discuta mai târziu în acest articol.)

Dacă aveți o curte liniștită, cu puțină distragere, puteți începe în afara. Dacă locuiți într-o zonă urbană sau pe o stradă aglomerată, veți dori să începeți înăuntru.

Când învățați cum să vă antrenați un câine pentru a face munca nasului, este important să începeți încet. La început, toate ascundele și # 8221; ar trebui să se facă într-o singură cameră sau într-o zonă mică în afara. Toate cutiile ar trebui să fie în evidență. Acest lucru permite câinelui dvs. să învețe mai repede jocul și ajută la construirea încrederii sale.

După cum puteți vedea în recenzia mea video, lucrurile vor fi destul de simple la început. Începeți cu doar câteva cutii și puneți tratamentele dedesubt, cu excepția unuia. Câinele dvs. ar trebui să stea și să aștepte (pe care câinele meu nu a făcut foarte bine). Dacă aveți nevoie, puteți ancora leșia câinelui dvs. la ceva pentru al împiedica să vă urmeze în jurul tuturor cutiilor.

Asigurați-vă că atingeți toate casetele, chiar și cele pe care nu le ascundeți tratamentele. Lăsați câinele să mirăm fiecare cutie și să vă dați seama cum să o faceți și să ajungeți la tratamentul dedesubt. Când găsește un tratament, folosiți o mulțime de laudă și încurajare pentru a-i arăta că el face o treabă minunată!

Deși este posibil să fie nevoie să-i dați mai întâi direcții subtile, încercați să faceți cât mai puțin posibil pentru a vă ajuta câinele cu căutarea lui. Provocarea este ceea ce face să fie interesantă. La început, Fido nu poate să-și dea seama de acest lucru, dar instinctele sale naturale se vor lovi rapid și vor da seama cât de multă distracție a nasului poate fi.

CITESTE MAI MULT: Importanța stimulării mentale pentru câinele dvs

Cum de a instrui un câine pentru a face munca nasului

Păstrați provocarea

Deci ai făcut pietrele ușoare și câinele tău apucă conceptul de muncă nas. Asta e minunat! Acum este timpul să luăm lucrurile într-o crestătură și să faceți cu adevărat să lucreze Fido pentru acele tratamente.

Dacă lucrați în interior, extindeți zona de căutare. Dacă lucrați în afara, încercați să răspândiți cutiile în afară de curte. Și, tăiați numărul de tratamente pe care le părăsiți - ascundeți doar sub o cutie, astfel încât câinele dvs. trebuie să-și caute răsplata.

Dați câinelui dvs. timp de timp să vă obișnuiți cu acest nou pas înainte de a vă deplasa. Doriți să vă asigurați că el apucă pe deplin elementele de bază înainte de a trece la aspectele mai avansate.

Până acum, câinele dvs. ar trebui să înțeleagă cu adevărat conceptul de căutare a lucrurilor cu nasul lui. Ar trebui să fii, de asemenea, un pro la învățarea cum să antrenezi un câine pentru a face parte din nas. Acum puteți face cu adevărat lucrurile provocatoare.

Dacă ați lucrat înăuntru, luați lucrurile în aer liber. Dacă câinele dvs. este folosit în curtea dvs., faceți lucrurile să se deplaseze în altă locație în aer liber sau se extind în copacii din jurul casei dvs. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a aduce un alt câine, care va adăuga un pic de concurență la provocare.

De asemenea, puteți începe să schimbați motivatorul. Dacă câinele dvs. a folosit un tratament, încercați să vă deplasați la o jucărie preferată. Dacă puiul dvs. nu este în joc cu jucării, încercați să utilizați un motivator de alimente care nu are un miros foarte puternic, cum ar fi legumele sau biscuiții câinilor simple.

LEGATE DE: Revizuirea jucăriilor puzzle Nina Ottosson pentru câini

Mergând la jocurile de miros

Învățați cum să vă antrenați un câine pentru a face munca în nas este distractiv și interesant (pentru dvs. și animalul dvs. de companie). Dacă sunteți ca mine, veți fi cuplat odată ce puii dvs. începe într-adevăr să intre în joc. Îmi place să mă uit la micul nostru amestec de mix miros în jurul curții, căutând-o tratate, și a fost o mulțime de distracție care implică și labradorul nostru de ciocolată în antrenament.

Jocurile de miros sunt o modalitate excelentă de a oferi stimularea muncii nasului în timp ce face lucrurile mai dificile pentru câinele dvs. Unii câini pot fi mulțumiți doar în jurul curții, dar dacă câinele dvs. are nevoie de stimulare, puteți încerca unele jocuri distractive de miros care să-și facă cu adevărat munca.

Iată câteva exemple excelente de jocuri distractive și ușor de miros pe care câinele dvs. se bucură de:

Ați putea încerca, de asemenea, acest joc ieftin și ușor și # 8230;

& # 8230; sau asta.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a instrui un câine pentru a face munca nas și de ce ar trebui (ghidul video)