Câini de designer - ghid, definiție, prețuri, rase hibride & # 038; faq

Câini de designer - ghid, definiție, prețuri, rase hibride & # 038; FAQ

Azi, Câini de designer și Câini hibride sunt incredibil de populare datorită viralității lor pe platformele sociale. Cu toate acestea, multe câini de rasă mixtă, ca câini de designer răspund la o mulțime de nevoi părinții de companie au (e.G. hipoalergenic, dimensiune mai mică, nas mai bun etc.).

În timp ce există o mulțime de bătăi de câine de designer care se întâmplă în ultimii ani, trebuie să înțelegem, de asemenea, că există o piață pentru astfel de rase de câine hibrid.

Ce este un câine de designer?

Un câine de designer este un câine de rasă mixt sau o crucea a doi câini de rasă pură. Câinii de designer sunt în general crescuți împreună pentru a obține un aspect specific.

Câinii de rasă pură sunt caracterizați de câini care au fost crescuți peste o serie de generații pentru a rasa adevarata. Aceste pui care sunt crescute cu toții au aceleași aspecte și caracteristici. Câinii de pâine oferă crescătorilor câinilor un sentiment de securitate, deoarece știu exact ce primesc cu prafuri. Ei știu deja ce fel de câine vor fi și ceea ce sunt capabili.

Prin urmare, prin cunoașterea exact ce doi câini sunt alcătuiți din punct de vedere genetic, crescătorii pot determina ce tip de specimen pot crea. Un câine de designer este rezultatul acestor împerecheri planificate între cele două pure pură. Acestea fiind spuse, acești câini au o strămoșă documentată cu rasă pură.

Cum obții câini de designer?

Un câine de designer este produs atunci când doi câini pură predeterminați sunt împerecheați împreună pentru a obține câinele dorit pe care intenționau să-l creeze. Crescătorii produc câini de designer prin împerecherea a doi câini de rasă pură împreună după ce au a stabilit un program de reproducere Prezentarea obiectivelor finale specifice.

Un program de reproducere constă într-o descriere detaliată a unui plan determinat în care un crescător intenționează să vadă până la sfârșit. Programul începe cu stocul inițial de reproducere care găsește cei doi câini inițiați să se reproducă pentru a începe reproducerea generațiilor. În acest plan special pentru producerea unui câine de designer, amelioratorul trebuie să aleagă cu înțelepciune celor doi câini în care să se îmbină pentru a crea specimenul dorit. Deoarece ambii câini de pornire conțin deja informațiile necesare pentru a produce trăsăturile și caracteristicile dorite, rezultatul este câinele de designer.

Câine de designer (definiție)
Definiția ce câini de designer sunt.

Sunt câinii de designer mai sănătoși decât câinii de rasă pură?

Da, câinii de designer tind să fie Puțin mai sănătos decât omologii lor pură. Acest lucru se datorează mai mult Vigor hibrid, sau genetica și a Piscină genetică mai mare.

Având o piscină genească mare maximizează șansele ca trăsăturile pozitive să crească adevărate. Piscinele genetice mai mari au, de asemenea, o mai mare diversitate genetică care le face mai potrivite în general. Designerul și câinii hibrizi se ocupă, de asemenea, mai bine cu bolile - Cel mai probabil au genele care le protejează în piscina mai mare. Cu cât este mai mică piscina genetică, cu atât mai probabil se confruntă cu dispariția.

Cu toate acestea, acest lucru ar fi atins și clar după mai multe generații, nu de la prima reproducere. Creșterea pentru întotdeauna câini de designer mai mici poate duce în mod inevitabil la condiții de sănătate. Un crescător nu are suficiente informații după primele creări generaționale. Mai degrabă, este nevoie de mai multe pentru a vedea un model care are loc și pentru a putea prezice rezultatele.

Sunt câini de designer, mutts și rase mixte la fel?

Câinii de designer, mutts și rasele mixte sunt de fapt toate aceleași doar cu un nume descriptiv diferit. Cu toate acestea, câinii de designer sunt în general Generațiile F1 / F1B de rase de câine hibrid. Aceasta înseamnă că descendenții sunt rezultatul împerecherii a doi câini de rasă de rasă cu jumătate din câine fiind rasa tatălui și jumătate din câine fiind rasa mamei. În ceea ce privește F1b, ei sunt câinii F1, dar backcrossed. Acest lucru se va întâmpla dacă unul dintre părinții de la rasele F1 cu un părinte din P (PureBred).

In plus, Mutturile tind să aibă zeci de rase diferite în timp ce designerii rămân la două rase de rasă pură. Acest lucru ar reprezenta ca fiind o diferență majoră în ochiul publicului. Când cineva obține o mutt, ei nu au nici o idee ce este în strămoșii acestui câine, dacă nu fac ceva în profunzime Testarea ADN-ului. În ceea ce privește rasele mixte, acesta este mai mult un termen general de a le descrie pe toți, deoarece ambele au într-adevăr un amestec în ele. Orice câine care nu este praf va fi considerat un tip de amestec.

Cluburile de kennel recunosc oficial rasele de câine Designer?

Cele mai populare ale lumii Cluburi de kennel, Clubul american Kennel și Clubul Kennel, Nu recunoașteți în prezent rasele de câine de designer. În multe cluburi concentrate de rasă, câinii de designer merg împotriva Câinii purificați sunt mai buni & # 8221; mentalitate că au tendința de a promova. Câinii pură au o istorie documentată. Cluburile instituționale de kennel sunt de încredere pentru a oferi crescători de câini și cumpărători cu fundaluri temeinice ale istoriei câinelui și pe pedigrees. Este o parte a afacerii lor.

ACHC, sau American Canin Hybrid Club, Recunoașteți încrucișările care sunt produse din strămoșii de rasă pură. Într-adevăr, deoarece majoritatea câinilor de designer sunt hibrizi F1 / F1B, pedigree și linia lor sunt informații cunoscute. Cu toate acestea, AKC este cunoscut ca autoritatea principală care o oficializează noi rase și până acum, nici o rasă de designer nu a fost recunoscută. AKC are ultimul cuvânt în standardele de rasă, dar încă nu va recunoaște aceste rase în registrul lor.

În plus, creșterea câinilor de designer este încă experimentală atunci când comparați cu rasele vechi de secole. Și ceva ce se întâmplă foarte mult cu rasele de câine hibrid este că mulți oameni sfârșesc să scape de ei dacă nu se dovedesc așa cum era de așteptat.

Unde pot fi înregistrate câinii de designer?

În funcție de clubul de canisaj pe care îl alegeți, câinii de designer pot fi înregistrați. Unele cluburi mai noi de kennel se specializează în rasele de designer. Ei au anumite aspecte ale registrelor lor care sunt special concepute pentru a satisface aceste tipuri de racorduri.

in orice caz, Beneficiile de înscriere cu astfel de tipuri de cluburi de kennel sunt extrem de minime, cel mai bun la. Trebuie să luăm în considerare beneficiile pe care un club de kennel le-ar primi făcând acest lucru. Taxele sunt preocuparea lor principală și nu au la fel de multă putere și vizibilitate ca și principalele cluburi de kennel acolo. Deci, chiar dacă un câine de designer urma să se înregistreze de aceste cluburi de kennel "mai puțin", nu există o mulțime de lucruri pe care le puteți face cu ea, deoarece există o expunere minimă.

De ce sunt câinii de designer atât de scumpi?

Prețul puiilor de designer
Un număr mic de catelus și o aprovizionare mai mică decât cererea explică costul mai mare al puiilor de designer.

Câinii de designer tind să fie destul de scumpe, în principal, deoarece vizează rase de jucărie mici, care dau naștere foarte puține pui pe gunoi. Deci, acești câini ajung să fie mai rare decât gunoiul mediu de rasă. Chiar dacă există unele influențe pe care le puteți controla Creșteți numărul de catelus, Dimensiunea mamei este probabil cea mai constrânsă.

În plus, stabilirea prețurilor acestor câini de designer este adesea umflată pentru foarte mult Secute după amestecuri (Proiectarea de designer hipoalergenic, de exemplu). Aspectul fizic și abilitatea de a atrage o mulțime de atenție pe Instagram sunt indicatori puternici în creșterea prețurilor lor, cum ar fi Pomskies și Pomchis, de exemplu. Este în principal A Problema ofertei și a cererii. Bineînțeles, faptul că multe celebrități acum tote unele dintre acești câini de designer atrag și mai multă atenție în mainstream.

Când au devenit câinii de designer popular?

Prima dată când un câine de designer a devenit cunoscut și a fost făcut valuri Înapoi în anii 1960 cand Cockapoo a fost produs. Cu toate acestea, în acel moment, nu a devenit niciodată suficient de popular pentru a provoca o poziție revoluționară. Conceptul de câine de designer a făcut o revenire cu Labrador X Standard Poodles În anii 1980, când o încercare de a reproduce un câine pentru un utilizator orb cu alergii în Hawaii. Au fost numite mai târziu Labradoodles.

De aici, aceste nume create au devenit noua normă pentru Crearea unui nou tip de rasă standard. În mod obișnuit, odată ce oamenii au început să realizeze scopurile acestor câini de designer în domeniul muncii, precum și ceea ce oferă scopuri de vanitate, a fost atunci când a devenit următorul lucru nou pe piața de reproducere. Ei și-au dat seama că amestecarea câinilor a fost o modalitate excelentă de a obține acel specimen ideal pentru orice sarcină sau aspect. Acum mi-a moștenit propriul termen și stil și începe să deschizi un mod pentru mulți crescători curioși care doresc să experimenteze și mai departe.

Cât de mari sunt câinii de designer?

Dimensiunea așteptată a unui câine de designer va depinde de cei doi câini de bază care au fost inițial crescuți împreună pentru a produce catelul menționat. În general, un crescător de câini se poate aștepta la o dimensiune oarecum În mijlocul dimensiunilor medii ale câinelui.

Dacă crucea este una cunoscută, dimensiunea medie și greutatea câinelui de designer produs pot fi găsite pe baze de date online. Dacă ne uităm astăzi la câinele de designer mediu, veți observa că majoritatea acestor câini sunt mici. Asta pentru că cererea pentru câini de designer de jucărie este în cerere mai mare. Dar asta nu înseamnă că toți câinii de designer vor fi mici - Labradoodle este un contrabal perfect!

infografică a originalului câinilor de designer
De unde provin câinii de designer? (Via Designtaxi.com)

Care sunt cele mai populare rase de câine de designer?

Combinațiile posibile în împărăția câinilor de designer sunt aproape infinite. Totuși, pentru că încrucișare este rar făcut la întâmplare, avem tendința de a găsi aceleași amestecuri reoccur în timp. Rareori, veți găsi o nouă rasă de câini de designer, cum ar fi Pomsky, dar alți câini de designer nu au lăsat departe în urmă.

Aici este o listă de top a celor mai populare rase de câine de designer pentru 2019.

1. Labradoodle

Labradoodle este rezultatul amestecării unui retriever labrador și a unui pudel. Această fuziune a fost creată pentru singurul scop de a crea Hypoallergenic Guide câini.

Această cruce a fost în primul rând aranjată de Asociația Obiectelor Royal Guide din Australia. Această reproducere a dus la creaturi foarte sociabile și inteligente. Acești câini s-au dovedit a fi un mare ajutor ca câinele de ghid care au fost creați intenționat pentru a fi. Și din cauza acestui amestec, ei au, de asemenea, a strat foarte scăzut de vărsare. Ele sunt cele mai populare pentru afecțiunea lor, în ciuda temperamentului lor nu este întotdeauna consecventă.

2. Goldendoodle

Goldendoodle este rezultatul hibrid al amestecând un retriever de aur și un pudel împreună în anii 1990. Acest câine încrucișat se bucură de o popularitate imensă datorită prieteniei lor incredibile, în special în jurul străinilor. Ele au, de asemenea, un potențial ridicat de jucăuș și au tendința de a avea o nevoie mare de exerciții fizice. Ei au fost inițial crescuți pentru a crea un offshoot la cockapoo deja existent.

Goldendoodles sunt câini versatili și fac animale de companie excelente. De fapt, multe gunoi astăzi sunt rezultate din unele primele rase de generații ale Poodles și Retrieverii de Aur. Nu știu că sunt pui agresivi, Goldendoodles arată o mulțime de potențial de a fi instruiți.

3. Maltipoo

Maltipoo

Maltipoo este un câine de designer crossbred popular al Poodle și Malteză rase. Acești câini sunt foarte distractivi, iubiți și afectuosi. Multe case întâmpină aceste rase de designer pentru homelul lor și capacitatea lor de a se înțelege bine cu copiii și vârstnicii. Ele sunt sensibile și excelente pentru proprietarii novici.

Cu toate acestea, ele prezintă o tendință de a lătra și de a fi ușor deranjați de sunete ciudate, dar ele sunt cu ușurință instruite totuși. Ei par a fi întotdeauna într-o stare bună. Majoritatea oamenilor au ras acest câine pentru ei hipoalergenic trăsătură. Ei nu vărsau datorită genelor mamei și a tatălui

Aceste creaturi plăcute au furat inimile multor lucruri pe măsură ce fac partenerul ideal pentru iubitorii de câini singuratici.

4. Cockapoo

Acesta este un amestec de Poodle și Cocker Spaniel. Mulți proprietari de câini se îndrăgostesc de fețele lor drăguțe. Cockapoo este un câine mic adorabil și este de fapt unul dintre primii câini de designer care urmează să fie dezvoltat cu rădăcini datând din anii 1960.

Cockapoosii sunt însoțitori mari, deoarece sunt ușor instruiți, extrem de prietenoși și excelent pentru proprietarii novici. Ei fac câini de terapie mare la domiciliu. În plus, ajungeți cu rapiditatea și spiritul pudezii cu robustețea Cocker Spaniel.

Scopul principal în producerea cockapoo-ului a fost acela de a crea a Hypoallergenic Dog care a fost sănătos și bun temperat.

5. Puggle

Puggle este un amestec minunat de Pug și beagle. În cea mai mare parte, acești câini fac tovarăși mari pentru natura lor iubitoare. Ele sunt inteligente, aspre și sunt ideale pentru împrejurimile de acasă, deoarece acestea tind să fie iubitori de familie.

Cu toate acestea, un lucru pe care trebuie să-l amintiți este că acești câini îi iubesc să scadă, astfel încât să poată fi destul de tare. Mai mult, un alt dezavantaj este că ei nu sunt întotdeauna dornici să vă rog când sunt instruiți. Ele sunt ușor de mire și au un potențial de obținere a greutății.

Din punct de vedere fizic, ele prezintă ridurile din Pug, dar cu bastonul lung, urechile și coada beaglei. Ei au fost crescuți pentru a aduce cele mai bune din ambele lumi: Personalitatea ladback a pugantului și a nasului Beagle pentru o respirație mai ușoară.

6. Pomsky

Pomsky este un amestec de rasă de designer de Siberian Husky și Pomerania. Acești pui adorabili au devenit extrem de populari, în special în 2017. Din cauza decalajului de mărime a celor doi câini părinte, acești câini sunt crescuți prin inseminare artificiala.

Din cauza asta, crescătorii percep o mulțime de bani Deoarece procesul se termină atât de scump. Au o haină groasă care le face tolerabile în vremea mai rece. Creaturi încăpățânate, dar sunt foarte bine instruite. Ei tind să fie câini vocali și de multe ori crave atenția, dar sunt super jucători.

Dacă primiți în curând un nou catelus de designer, asigurați-vă că verificați Lista noastră de nume de câini populare și unice!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câini de designer - ghid, definiție, prețuri, rase hibride & # 038; faq