Cum de a rasa puggles

Cum de a rasa puggles

Căutați să învățați Cum de a rasa puggles? Indiferent dacă doriți să deveniți un crescător al acestui lucru Designer Dog Sau pur și simplu doriți să dețineți unul, ghidul nostru vă va spune totul despre această cruce între a Beagle și a Mops.

Este una dintre cele mai populare rase Pug Cross datorită inteligenței și personalității sale. Vom revizui Aspect, temperament, probleme de sănătate, și alte aspecte specifice de reproducere pentru a vă aduce o panoramă completă despre această încrucișare.

Ce este un puggle?

Un puggle este a amestec între un beagle și un pug, ambele rase de rasă pură. Prin urmare, acesta intră în categoria unui câine de designer sau de designer. Ei erau crescute în SUA în anii `80, Dar nu a fost până la începutul anilor 2000 că au început să câștige popularitate.

Acești câini de designer au fost creați și vânduți pentru că unii Proprietarii au vrut un câine care sparge mucegaiul, care a avut an Original și distinctiv, și așa sa născut Puggle. În plus, temperamentul său este ideal pentru un câine însoțitor, și în multe cazuri, de asemenea, ca un câine de terapie. Prin urmare, scopurile pugglelor au crescut cu trecerea timpului.

Fundal de reproducere a pudgle

Pentru a înțelege mai multe despre una dintre cele mai populare încrucișări de acum, să revizuim totul despre fundalul său, să înțelegem de unde provin, de la ei Popularitate, temperament și aspect.

Origine

Primul Puggle a fost ras în anii 1980. Omul responsabil pentru acest lucru a fost Havens Wallace, și a fost primul care a înregistrat un Puggle la American Canin Hybrid Club. Cu toate acestea, este important să ne amintim că cluburile majore de kennel, cum ar fi American Kennel Club (Akc) Nu recunoașteți Puggle ca un breed, deoarece este o încrucișată.

Chiar dacă au apărut pentru prima dată în anii 80, au devenit doar disponibile în comerț la începutul anului 2000, Și de atunci au fost clasat ca unul dintre cei mai populari câini de designer din lume. Similar cu alți câini de designer, ei nu au o istorie lungă de origine.

Popularitatea lui Puggles

Puggles sunt unul dintre cele mai populare câine de designer din lume, Și chiar dacă nu putem obține un clasament oficial, cum ar fi clasamentul popularității AKC, bazat pe cererea și numărul de crescători, putem vedea că au o mulțime de fani.

Puggles au făcut știrile de mai multe ori. De exemplu, Acest articol de către Tdn din 2007 evidențiază popularitatea crescândă a câinilor hibride, dar mai ales ridicarea lui Puggle. În 2006, Timpul Seattle A postat un articol care îl clasifică ca noul câine fierbinte în SUA, unde au vorbit despre motivul pentru care oamenii s-au îndrăgostit de acest nou câine Crossbreed. Pentru a măsura popularitatea lor, este, de asemenea, utilă pentru a vedea câte celebrități proprii unul, iar lista nu este scurtă:

  • Julianne Moore
  • Sylvester Stallone
  • James Gandolfini (Tony Soprano)
  • Jake Gyllenhaal

Acest lucru a fost, de asemenea, un factor care a catapultat la faima. Mai ales când Moore și Gyllenhaal și-au cumpărat propriile lor, pentru că le-a adus o mulțime de acoperire media și, în curând, toți fanii lor au vrut și să dețină un pudgle.

Aspect

Pentru a vă ajuta să găsiți un Puggle ideal, trebuie să aflăm mai multe despre standardele sale de aspect. Mai jos veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie.

mărimea

Chiar dacă dimensiunea poate varia - pentru că este un câine încrucișat - acestea sunt cele mai comune măsuri:

  • Înălţime: 8 până la 15 inci
  • Greutate: 14 până la 40 de lire sterline

Pentru că vorbim despre o încrucișată, există nu standarde de dimensiuni oficiale. Cu toate acestea, ca un ameliorator aspirant sau proprietar, ar trebui să vizați să obțineți un câine care cade în aceste intervale.

Corp

Corpul ideal al puggle este lung, stochid și gros. În plus, spatele este nivelul și se extinde într-o coadă lungă. În concluzie, organismul său adoptă atletic și muscular esența beaglei.

Datorită acestei contestații, spre deosebire de Pug, Puggle poate ajunge la o viteză decentă a terenului, iar în ceea ce privește performanța atletică, este foarte superioară. Prin urmare, Cerințele sale de exerciții sunt mai mari decât un Pug.

Cap

Șeful lui Puggle seamănă cu cea a pugantului: rotund și plin. Cu toate acestea, în unele cazuri, Poate arăta ca capul beaglei: lung și slab. Deoarece este o încrucișată, posibilitatea este întotdeauna acolo. În afară de aceasta, este de asemenea important să rețineți următoarele aspecte:

  • Față: Încrețite și coboară moderat în jurul botului și a ochilor. În plus, unele pugglei au măști negre pe față
  • Ochi: Mare și expresivă, întunecată
  • Bot: Lung și moale, întunecat
  • Urechile: Urechi de beagle

După cum puteți vedea, această încrucișare adoptă diferite aspecte ale fiecărei rase în diferite regiuni ale capului. De aceea, pentru ao arăta mai mult ca unul dintre părinți, Unii crescători optează pentru ca puii de reproducere folosind reproducerea din spate, la un pug sau un beagle distant.

Palton

Stratul de pudgle este dublu, neted și scurt. Haina exterioară este mai lungă, în timp ce subacoperitul este dens și scurt. Poate veni în următoarele culori:

  • Negru
  • roșu
  • Bronz
  • Lămâie
  • Cafeniu
  • Parti-color (oricare dintre culorile anterioare amestecate cu alb)

Temperament

Înainte de a cumpăra un Puggle, trebuie să știți mai multe despre temperamentul său. Același lucru este valabil și dacă sunteți un crescător aspirant, deoarece vă va ajuta să vizați tipul potrivit de proprietari. Pentru a vă aduce o analiză concisă, am împărțit această secțiune în Pro, CONS și proprietarii ideali. Să începem.

PROS

Puggles au A temperament dulce și prietenos, ceea ce le face prietenos cu alți câini și în special plăcuți cu proprietarii lor. Ei sunt foarte afectuos spre familia lor și, prin urmare, fac tovarăși excelenți. Chiar dacă au tendința de a fi leneși, ei sunt jucăuși. Prin urmare, ele pot fi Excelent pentru familii cu copii; Cu toate acestea, trebuie să vă instruiți copiii cu privire la modul de a juca cu Puggle pentru a evita rănile.

Ei au o temperament calm, și, prin urmare, sunt nu bărbați excesivi. Ele sunt ideale pentru a trăi în departamente, deoarece nu ocupă mult spațiu, iar comportamentul lor nu va provoca probleme atunci când îl antrenezi în mod corespunzător de catelus.

Contra

Ar putea avea a Prey Chasing Instinct Dacă au moștenit mai multe trăsături de la strămoșii lor de beagle. Prin urmare, aveți grijă dacă aveți Animale mici la domiciliu cum ar fi iepurii.

Ei au tendința de a fi încăpăţânat, ceea ce le face mai mult provocator pentru a instrui, Deși nu este imposibil. Proprietarii de câini condimentați vor putea să se ocupe perfect, în timp ce Începătorii sunt predispuși la dificultăți. În cele din urmă, chiar dacă natura lor iubitoare este un plus, le face și ei lipicioasă, și, prin urmare, se pot dezvolta anxietate de separare uşor.

Proprietari ideali

Puggle este ideal pentru proprietarii care trăiesc în spații mici și au nevoie de un partener excelent care are Cerințe minime de exerciții. Atâta timp cât îți înveți copiii cum să te joci cu puii tăi, Este, de asemenea, o alegere ideală pentru o familie cu copii. Datorită dimensiunii petite a pugglelor, trebuie să vă învățați copiii cum să jucați cu ei pentru a evita rănile.

În plus, este important să menționăm acest lucru Puggles sunt câini de terapie uimitoare deoarece acestea oferă toată atenția, confortul și afecțiunea pe care pacienții au nevoie. Prin urmare, dacă căutați acest tip de câine, atunci Puggle va satisface așteptările dvs. Cu toate acestea, va trebui să obțineți certificată la oricare dintre următoarele instituții:

Cerințe de activitate ale unui Puggle

Trebuie să vă plimbați Puggle Cel puțin 15-20 de minute pe zi, și dacă o puteți face de două ori, încercați să faceți acest lucru. Chiar dacă au tendința de a fi leneși, trebuie încă să-și îndeplinească cerințele de activitate pentru a le menține sănătoși și stimulați mental. cu toate acestea, ele sunt mai active decât pugs. Dacă puteți Adăugați într-o scurtă sesiune de Playtime, atunci va ajuta, de asemenea, să vă păstrați animalul liber de stres și mulțumit.

În ceea ce privește sesiunile de joc, trebuie să Păstrați-le angajați și adăugați întotdeauna un pic de noutate deoarece acestea sunt inteligente și doresc să fie stimulate mental cu noi scenarii sau provocări. Este esențial să îndeplinim cerințele de exercitare ale catelului dvs., să o opriți de la dezvoltare comportamente distructive și anxietate, care poate declanșa o mulțime de probleme în animalul dvs. de companie.

Probleme de sănătate la reproducerea pugglelor

Dacă intenționați să reproduceți acest câine sau doriți să cumpărați propriul dvs. Puggle, atunci este esențial să fiți conștienți de problemele potențiale de sănătate pe care această rasă le-ar putea prezenta. În general, este o încrucișată sănătoasă și ei pot trăi până la 13 ani, 10-15 cea mai obișnuită gamă. Oferind o Dieta corectă și suficient Stimularea mentală și fizică, Ei pot trăi vieți lungi și fericite.

Cherry ochi

Cherry ochi este o tulburare care afectează membrana nictitingului, care provoacă glanda să prelueze de ochi, formând o masă roșie și carne. Din fericire, ea afectează numai aspectul a câinelui tău, deoarece rareori provoacă durere sau disconfort.

Chiar dacă cauzele rămân controversate, unele dovezi sugerează că ar putea fi cauzate de anumiți factori genetici. Prin urmare, o face și mai importantă Ecranul părinților Înainte de a reproduce un Puggle, pentru a reduce șansele de a dezvolta această tulburare. Singura modalitate de a vindeca ochiul Cherry este prin intervenție chirurgicală, care, din fericire, are o rată excelentă de succes și nu are efecte secundare.

Epilepsie

Este cea mai comună tulburare neurologică la câini, și se caracterizează prin Convulsările recurente și incontrolabile. Conform celor mai recente statistici, Rata de incidență ar putea fi la fel de mare ca 0.75% În populația generală de câine. Dacă câinele dvs. suferă de epilepsie, atunci va afișa următoarele simptome:

  • Convulsii
  • Rigidizare
  • Convulsie
  • Pierderea conștienței
  • Saliva
  • Colapsing

Singurul tratament pentru epilepsie pentru a reduce rata de incidență a convulsiilor se realizează prin utilizarea unor medicamente specifice, cum ar fi diazepam, fenobarbital sau bromură de potasiu. De fapt, Monoterapia cu fenobarbital are o rată mare de succes. În acest studiu, cercetătorii au aflat că 63.30% de câini care au suferit acest tip de terapie nu a dezvoltat convulsii de cluster cu o urmărire de 3 ani, și trei câini din acest grup au fost liberi de convulsii.

Hipotiroidismul

Hipotiroidismul afectează producția normală de tiroxină, care este hormonul responsabil de controlul metabolismului animalului dvs. de companie. Când se întâmplă, acesta tinde să afișeze următoarele simptome:

  • Pierderea parului
  • Patch-uri negre pe piele
  • Ritmul cardiac lent
  • Infecții recurente
  • Pierderea musculară
  • Convulsii
  • Infertilitate

Prin urmare, este important să îl diagnosticați mai devreme pentru a începe tratamentul cât mai curând posibil. din fericire, Poate fi controlată prin medicamentul câinelui cu levothyroxină, care acționează ca o înlocuire a tiroxinei. Este cel mai eficient medicament pentru hipotiroidism și este aprobat de FDA.

Luxarea patellară

Se întâmplă când patella - Knecap - este dislocată din poziția anatomică normală, care determină câinele dvs. să-și țină picioarele posterioare pentru câteva minute. Acesta poate varia de la gradul I la gradul IV pentru a reprezenta severitatea și face genunchii câinelui dvs. mai vulnerabili la anumite probleme, cum ar fi ligamentele cruciate sfâșiate.

Luxarea patellar este una dintre cele mai comune boli ortopedice la câini, și în conformitate cu unele statistici, Rata de incidență ar putea fi la fel de mare ca 1.30%. În plus, câinii de sex feminin și rasele de jucărie / mici tind să-l dezvolte mai mult decât alți câini. Dacă câinele dvs. are o luxare patelară, atunci va expune următoarele simptome:

  • Linge la genunchi
  • Limping
  • Plâns
  • Disconfort la mers pe jos
  • Plimbare / alergare pe trei picioare

Pentru Cazuri ușoare, medicul veterinar va opta pentru tratamentul non-chirurgical. Cu toate acestea, dacă vorbim despre o luxare patellar de gradul III sau clasa IV, atunci va fi necesară o intervenție chirurgicală.

Displazie de șold

Displazie de șold este o problemă de sănătate care afectează Formarea normală a soclului de șold. Acesta variază de la ușoară la severă și în cele mai extreme cazuri, Poate provoca artrita articulațiilor și lamerii. Puteți să-l identificați prin următoarele semne:

  • Spațiu anormal între picioare
  • Poziția îngustă
  • Letargie
  • Reticența la exerciții fizice
  • Grămadă în articulație atunci când câinele dvs. se mișcă
  • O gamă limitată de mișcare

Din fericire, este posibil să se trateze displazia șoldului prin intermediul reducerea greutății, terapia fizică și medicamentele antiinflamatorii. Cu toate acestea, în cele mai grave cazuri, ar putea necesita intervenție chirurgicală.

Single Nares

Single Nares este atunci când nările sunt înguste sau ciupite, Și, din păcate, este un defect genetic. Pentru că unul dintre părinți este un pug, care este o rasă brahicefalică, pugglele sunt, de asemenea, predispuse la dezvoltarea stenicilor nares. Este dificil pentru câinele dvs a respira, și, în cele din urmă, ar putea face ca respirația imposibilă, ceea ce duce în mod inevitabil la moarte. Acestea sunt cele mai frecvente semne ale lui Stenotic Nares:

  • Intoleranță la exerciții fizice
  • Zgomotos și dificil de respirație
  • Gingii albastru
  • Leșin
  • Slăbiciune și letargie

Singura modalitate de a trata este via interventie chirurgicala, care implică o rezecție a problemei nazale, cu scopul de a lărgi trecerile nazale.

Reproducerea puggles

Acum am acoperit totul cu privire la aspectul, temperamentul și sănătatea. Este timpul să vorbim despre cele mai multe Factori specifici de reproducere la creșterea pugilor.

Care este dimensiunea medie a gunoiului unui pudgle?

Media Dimensiunea gunoiului de la un pudgle variază de la 2 până la 4 pui. De obicei, în timpul primul Sarcina, producția va fi minimă, Maxing la 2 pui În cele mai multe cazuri. Este dimensiunea normală a gunoiului pentru cele mai mici rase de câini.

În plus, este important să rețineți că, deoarece vorbim despre o încrucișată, puii ar putea părea diferit unul de celălalt, chiar dacă vin din același gunoi. Acest lucru se datorează faptului că genetic Varianța. Unii vor arăta mai mult ca un pug, în timp ce alții vor arăta mai mult ca un beagle.

Distocia în pughezi

Puggles sunt mai predispuși la distocia probleme din cauza lor cap mare și dimensiunea umerilor lor. În plus, rata incidenței este mai mare dacă este prima sarcină. Chiar dacă nu avem o rată de incidență pentru pughezi, conform statisticilor, sunt pugs 11.3% mai probabil să experimenteze distocia. În plus, în ceea ce privește beagles, ele sunt, de asemenea, mai predispuse la suferința distociei. În consecință, încrucișarea acestor două rase va avea o rată de incidentă similară.

Prin urmare, ar trebui să fiți pregătiți pentru acest scenariu, pentru a ajuta cățea în timpul nașterii. Desigur, Un medic veterinar ar trebui să fie prezent Datorită șanselor mai mari ale distociei. Poate fi cauzată de diferiți factori, cum ar fi un Fetus supradimensionat, inerția uterină și dimensiunea necorespunzătoare a canalului de naștere. În ceea ce privește tratamentul, Peste 60% din cazuri necesită o intervenție chirurgicală; Cu toate acestea, medicul veterinar poate utiliza, de asemenea, oxitocină, gluconat de calciu și fluide intravenoase.

Care este prețul mediu al puiilor Puggle?

Preț variază de la $ 1.000 la $ 5.000 + USD, În funcție de factorii influenți ai liniei de sânge, pedigree, documente, registrele de sănătate / examinări și reputația amelioratorului. De asemenea depinde de procentul fiecărei rase prezente în cruce. Mai jos veți găsi exemple din viața reală:

  • Un catelus de sex feminin care este ¾ Pug și ¼ Beagle cu documentația adecvată, examinarea VET și garanția de sănătate de 3 ani vă va costa $ 1.500 USD.
  • Un catelus cu o compoziție normală de 50% PUG și 50% Beagle cu examinare VET, documentație adecvată și garanție de sănătate vă va costa $ 800 USD.

După cum puteți vedea, cu cât este mai apropiat un genetic la un Pug, cu atât mai scumpe va fi. Prețurile de vârf care ajung la fel de mari ca $ 5.000 USD provin de la crescătorii exclusivi care folosesc pugs de la linii de sânge de top. Chiar dacă Este posibil să găsiți Buggles de vânzare la fel de scăzut ca $ 300 USD în anumite piață, ar trebui să fii wary a unor astfel de pui, pentru că în acest caz, este o ofertă care pare prea bună pentru a fi adevărată. Acum aveți o idee despre buget, va trebui să cumpărați propriul dvs. Puggle și, dacă sunteți un crescător aspirant, atunci acum știți cum să ridicați prețul puii dvs.

Remedierea buzelor - FAQ

Proprietarii aspiranți sau crescătorii de pughezi tind să pună cele mai multe întrebări. Le veți găsi mai jos cu un răspuns concis.

Sunt puggle hipoalergenic?

Puggle nu este a hipoalergenic câine. Ei tind să se scoată în mod regulat și, prin urmare, ar putea declanșa alergii. cu toate acestea, Puggles care au un părinte negru negru tind să scape mai puțin, deoarece au doar un strat cu un singur strat.

În plus, au nevoie săptămânal periajul Pentru că au tendința de a arunca o mulțime de păr liber și mort, ceea ce puteți ghici cu ușurință, este contrar ceea ce ar trebui să găsiți într-un câine real hipoalergenic. Cu toate acestea, unii crescători optează pentru amestecarea unui pudgle cu un pudel pentru ao face ne-vărsare. Prin urmare, dacă doriți cu adevărat să aveți un pudgle, dar sunteți predispus la alergii, atunci aceasta ar putea fi cea mai bună opțiune pentru dvs.

Sunt puggles leneș?

Pugglele tind să fie leneș, și, prin urmare, adesea au nevoie de un stimulent pentru a-și exercita. Nu au probleme A dormi toată ziua, ceea ce îl face ideal pentru anumite tipuri de persoane, în timp ce un total nu-merge pentru persoanele active care doresc să joace foarte mult cu animalul lor de companie. Cu toate acestea, ei încă mai trebuie să-și îndeplinească cerințele de activitate fizică. Datorită dimensiunilor lor mici și a naturii leneșei, au nevoie doar de scurt 15-20 de minute și unele jocuri pentru a le menține active și sănătoase.

În plus, chiar dacă ei sunt câini inteligenți, datorită lenetului lor, ei pot deveni o provocare de a instrui. Cu toate acestea, este important să rețineți că nu toate pugglele sunt leneși. De fapt, unii sunt foarte activi și joacă ca niște pui chiar și atunci când sunt adulți. Potrivit proprietarilor, ca fiind vârsta de pughere, au tendința de a adopta personalitatea beaglelor, ceea ce duce la faptul că sunt mai activi din punct de vedere fizic.

Pugglele au anxietate de separare ca și alte rase mici?

Puggles sunt foarte sensibil la separare, și, prin urmare, ei pot dezvolta anxietate cu ușurință, chiar mai mult decât alte rase mici, cum ar fi Pomeranian. Deoarece au nevoie de pugs și beagles o mulțime de atenție și afecțiune, Această trăsătură va fi, de asemenea, prezentă în Puggle. Chiar dacă ați plecat timp de o oră, ei vă vor saluta întotdeauna cu emoție extremă. Prin urmare, au nevoie de prezența dvs. și o mulțime de atenție în mod regulat.

În consecință, ei nu sunt câini ideali pentru oamenii care trăiesc singuri și părăsiți casa lor timp de câteva ore în fiecare zi, deoarece le va răni emoțional și fizic. Un truc comun pentru a combate anxietatea lor de separare atunci când trebuie să o lăsați singură pentru mai multe ore decât se aștepta este să pulverizați câteva Uleiuri esentiale cum ar fi lavanda. Se va liniști cu pudorul și va ușura lupta.

De ce pugherele au nevoie de o atenție deosebită?

De cand Pugs și beagles nevoie de mai multă atenție și afecțiune decât cele mai multe rase, atunci puggle dvs. va avea nevoie, de asemenea, de ea. Acest lucru se datorează faptului că înaltul genetic probabilitatea acestei trăsături comportamentale care a fost transmisă de la părinți la descendenții. Ele pot deveni foarte aglomerate, mai ales atunci când sunt încă în catelus, atât de la imitarea trăsăturilor mamei și comportamentale. Prin urmare, ar trebui să dețineți doar un Puggle dacă sunteți dispus să-l aduceți toată atenția și afecțiunea pe care o are nevoie de o lipsă de o lipsă de acțiune va face mai multe comportamente negative sau distructive.

Sunt puggle ușor de antrenat?

Puggles sunt inteligenți, dar au tendința de a fi încăpățânați și leneși, ceea ce le face moderat provocator de a instrui, Deși nu este greu. Cheia pentru a face ușor să antrenezi un Puggle este de a face sesiunile de antrenament ca fiind distractiv și implică posibil. în plus, Faceți-le scurți, dar mai frecvente.

În plus, deoarece au nevoie de o mulțime de atenție, cel mai bun mod de a le instrui este cu stimulente. Desigur, Ar trebui să evitați pedepsele, deoarece le afectează profund și va perturba eficacitatea formării. Prin urmare, Proprietarii noi vor găsi mai greu să se antreneze, întrucât formatorul condimentat nu ar trebui să aibă probleme dincolo de o ușoară provocare, datorită încăpățânării și lenea lor.

Puggles sunt în prezent cea mai populară rasă de designer și mulți doresc să cunoască detaliile despre cum să se reproducă. Crediții și proprietarii deopotrivă sunt interesați de temperamentul lor afectiv și de aspectul unic. Acum ar trebui să fiți conștienți de toate avantajele și consilierul lui Puggles și să fiți gata să adăugați unul sau mai mulți dintre acești băieți în viața voastră.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a rasa puggles