De ce mănâncă câinele meu hârtie?

De ce câinii mănâncă hârtie

Când animalul dvs. de companie începe să acționeze, poate fi confuz, amuzant sau chiar îngrijorător. În unele cazuri, brusc Schimbarea comportamentului câinilor poate însemna ceva serios este la joc. Desigur, există multe lucruri pot afecta comportamentul unui câine, dar atunci când este ceva tangibil ca găsirea hârtiei de mâncare pentru animale de companie, poate fi bine să știți că cel puțin există un raționament solid în spatele ei și există chiar și o acțiune definitivă pe care o puteți lua.

Deci, dacă vă întrebați de ce câinele dvs. mănâncă țesuturi folosite sau găsiți că vă ridicați Ciudate Poop colorat Din grădina dvs., citiți și descoperiți ce se întâmplă, ce se poate face și cât de gravă este problema cu adevărat.

Câine mănâncă hârtie

De ce câinele meu mănâncă hârtie dintr-o dată?

Comportamentul ciudat se poate întâmpla din timp la timp la câini - uitați-vă doar la Zoomies, de exemplu. Alergând în jurul casei la viteză mare pentru nici un alt motiv decât să ardă o anumită energie poate fi complet anormală pentru noi și total normal pentru câini. Există totuși alte situații care sunt cunoscute pentru a fi anormale atât în ​​popor, cât și pentru tovarășul nostru canin. O astfel de situație a acestui lucru este dorința bruscă de a începe să mănânce lucruri neexetice.

Acest lucru este mai frecvent decât credeți că, deși încă nu este atât de comun încât ar fi considerat atipic. Se numește PICA și vine vorba de o varietate de motive - și nu trebuie doar să fie hârtie. Dacă câinele dvs. mănâncă brusc lemn sau îi place să vâneze prosoapele sanitare pentru o gustare, totul vine sub aceeași ramură - totul se datorează suferinței de la PICA.

Ce este Pica?

Pica este o condiție în care suferința dorește să mănânce elemente nealimentare. Este posibil să găsiți că câinele dvs. vă place în mod specific un element, în mod consecvent, cum ar fi hârtia, care este unul dintre cele mai frecvente elemente nealimentare dorite de suferinzi de PICA. Dar ei pot, de asemenea, ca elementele variate, toate acestea nu sunt considerate hrană, dar sunt mâncate de câinele dvs.

S-ar putea să fiți auzit de Pica dacă știți despre cineva care a fost însărcinată sau a trecut prin sarcină - în esență, toată faptul că munca grea a corpului dvs. trece prin cereri nutrienți suplimentari și, uneori, creierul dvs. poate confunda sursa comestibilă a acelui nutrient cu ceva Acesta este un element non-alimentar. Același lucru se întâmplă cu câinii că principala cauză a problemei este dorința de a îndeplini o nevoie nutrițională, că creierul este denaturat ca dorința de a mânca hârtie igienică.

Problema cu PICA este că, pentru că este un comportament și, prin urmare, nu poate fi urmărit cu ajutorul unor teste de sânge sau a unor teste similare, este foarte dificil de diagnosticat. De aceea, dacă credeți că câinele dvs. poate suferi de Pica, poate fi o idee bună să încercați să vă prindeți interesul neobișnuit al câinelui dvs., astfel încât să vă puteți arăta un comportament înainte și după incidentul de alimentație de hârtie, de asemenea.

În legătură cu o postare: Cele mai bune camere de câine

Din fericire, motivele de bază pot fi uneori descoperite prin testare aprofundată, odată diagnosticată. Prin urmare, dacă există dezechilibre hormonale sau deficiențe nutriționale, acestea pot apărea prin sânge, eșantioane de urină, eșantioane de scaun sau o serie de alte teste. Acestea vor arăta dacă există o problemă cu absorbția anumitor produse alimentare, care uneori poate provoca PICA. Bineînțeles, tratamentul poate fi ușor administrat printr-o schimbare în dietă sau cu suplimente pentru a menține un echilibru sănătos de vitamine și minerale.

Nu ar trebui să fie confundată cu coprofagia - o condiție în care câinele poate simți nevoia de a mânca fecale. Acesta este un obicei comun în puii care, dacă nu sunt instruiți, poate continua la vârsta adultă. Motivele coprophagiei sunt necunoscute, dar presupunerile educate includ totul, de la modul în care miroase la modul în care are gust. Puneți pur și simplu, câțiva câini la fel ca el!

Efectele secundare ale hârtiei de mâncare câinilor

În timp ce efectele secundare pentru dvs. ar putea fi destul de evidente - lipsa hârtiei, frustrarea și căutarea cu disperare pentru loo rola în timp ce pe toaletă - pentru ca efectele secundare ale câinelui pot fi mult mai grave, necesitând intervenția și - în cazuri grave. Unele dintre aceste efecte secundare includ:

  • Stomac acru

În esență, acesta este un caz blând de boală alimentară sau diaree, Implicarea scaunelor curbate, letargie, deshidratare, vărsături și, în general, simțind foarte rău pentru ei înșiși.

  • Constipație

Mergând invers, un câine care este constipat poate arăta semne cum ar fi scânteia sau strigând în timp ce încerca să meargă la toaletă, întrebând frecvent să meargă afară, dar să nu fie capabil să meargă la toaletă, fiind bolnav și de a fi letargic.

  • Blocaj

Mult mai severă este o blocare completă a sistemului digestiv al câinelui. Acest lucru se poate întâmpla oriunde de-a lungul tractului digestiv și necesită o intervenție chirurgicală imediată. Cele mai comune zone este probabil să se întâmple includ stomacul și intestinele și pot fi extrem de dureroase pentru câinele dvs. Simptomele sunt susceptibile de a arăta aproape imediat, iar sănătatea câinelui dvs. va scădea rapid dacă se întâmplă acest lucru. Ele vor include, de obicei, o lipsă de apetit, sensibilitate extremă în jurul zonei de stomac, pierderea în greutate sau balonare. Dacă credeți că câinele dvs. suferă de un blocaj, nu ezitați să vă apelați medicul veterinar.

Câine mănâncă hârtie igienică

Cum să vă opriți hârtia de câine

Există două metode principale de tratament atunci când vine vorba de câinii care mănâncă produse nealimentare. Primul, pe care l-am discutat deja, includ verificarea oricăror anomalii în sistem digestiv sau în dieta lor. Acestea includ malabsorbția alimentelor (astfel încât poochia dvs. poate mânca lucrurile potrivite, dar nu intră în sistemul său și îndeplinește nevoia nutrițională), lipsesc vitamine sau nutrienți sau dezechilibre hormonale.

Pentru toate aceste probleme, vor trebui efectuate câteva teste. Dacă se arată ceva ca anormal, dieta potrivită poate fi recomandată sau medicamente prescrise. Dacă câinele cere medicamente, este probabil că vor trebui să rămână în acest sens pentru tot restul vieții. Cu toate acestea, în unele cazuri, problema ar putea fi temporară și poate fi rezolvată în timp.

În ceea ce privește schimbarea dietei puilor, există câteva opțiuni disponibile, care pot face o mare diferență. Unul dintre acestea este de a adăuga o enzimă la mâncarea puilor, ceea ce îi va ajuta să descompună o anumită parte a alimentelor lor și să-i permită corpului să absoarbă acest lucru ca normal. Adăugarea de alimente bogate în antioxidant poate avea, de asemenea, un impact imens și este de obicei recomandat de veterinari în timp ce așteptați rezultatele testului. Exemplele de aceasta includ cranberries, care de obicei sunt ușor accesibile în format de tratament pentru câini și pot fi foarte sănătoase pentru ca câinele dvs. să ia oricum.

De asemenea, este sfătuit că bolurile mari de alimente sunt schimbate pentru mese mai mici, mai frecvente pe tot parcursul zilei. Deși acest lucru poate fi incomod pentru cei care lucrează în timpul zilei, poate fi 100% în valoare de călătoria suplimentară acasă, deoarece mesele distanțate permit doggiilor dvs. sisteme digestive pentru a sparge cu adevărat în fiecare masă, ceea ce înseamnă că sunt mai probabil să fie complet digerate. Dacă nu puteți scăpa de la locul de muncă, aveți un chat cu un prieten, un vecin sau o rudă și să vedeți dacă ar fi dispuși să vă ajute - vă poate salva pe facturile VET costisitoare, dacă nu sunteți sigur de cauza cauzei și oferă veterinarului un început de cap dacă aveți nevoie să le vorbiți de faptul că mulți veterici preferă să găsească o soluție non-medicinală asupra unei prescripții medicale.

În legătură cu o postare: Cele mai bune casti de câine

Desigur, dacă se dovedește că câinele dvs. suferă de fapt anxietate de separare, Apoi, există, de asemenea, o serie de opțiuni disponibile. Primul dintre care trebuie să înceapă Catedra de antrenament, și formarea generală, astfel încât puii dvs. crește mai confortabil în propria lor companie și înțelege că nu le abandonați. Formarea câinelui dvs. îi ajută să-și dea seama că vii acasă și că nu trebuie să fie îngrijorați, în timp ce formarea de crate îi conferă un spațiu sigur, care este complet propriu, pentru a-și diminua anxietățile în general.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cutii de câine

Există, de asemenea, câteva medicamente disponibile pentru acei câini care sunt deosebit de nervoși. În timp ce medicamentele ar trebui să fie vreodată considerate ca o ultimă soluție, acestea pot fi un salvator absolut de viață pentru cei ale căror câini sunt atât de nervoși încât să regurgitate sau să distrugă complet peretele și mobilierul uscat în jurul casei, când anxietate.

În mod similar, dacă câinele dvs. mănâncă hârtie când trebuie să fie plictisit, aceiași pași ar trebui urmați, prin faptul că probabil vor necesita instruire. Încercați să vă păstrați câinele atât în ​​mod mental, cât și fizic stimulată. Coliciile de frontieră, de exemplu, sunt oarecum cunoscute pentru comportamentul lor distructiv atunci când sunt plictisiți și adesea ruina mobilier atunci când puii, deoarece toate energia lor are nevoie de reorientare. Luând câinele dvs. pentru o lungă plimbare și petrecerea timpului pe tot parcursul zilei, îngrijirea inteligenței lor - chiar și cu unele comenzi de bază - poate face o mare diferență față de comportamentul arătat de puii tăi.

Cea mai imediată modalitate de a face față acestor comportamente, totuși, este și cea mai evidentă. Îndepărtarea obiectului ofensator și nu permiteți ca câinele să aibă acces la elementul non-alimentar ales de ele, va avea cel mai rapid efect. Dacă vă gândiți Câinele este plictisit sau anxios, asigurați-vă că vă apropiați ușor, fără să le strigați la ei sau să le spuneți - la urma urmei, indiferent de raționamentul, ei nu fac acest lucru doar ca să te sperie sau să te facă furios. Pur și simplu scoateți elementul de la îndemâna lor în timp ce menționați "nu" sau "concediu". Este posibil ca acest lucru să fie folosit mai târziu pe diverse obiecte din jurul casei, precum și în afara, deci este o comandă bună să vă învățați câinele, oricum.

Câinii cresc din Pica?

Veți fi bucuroși să știți că unele puii cresc în cele din urmă din alimentația hârtiei - mai ales atunci când motivele pentru consumul de hârtie includ plictiseala sau anxietatea. Pe măsură ce îmbătrânesc, ei sunt, de asemenea, mai susceptibili de a fi instruiți, precum și să poată gestiona separarea sau plictiseala într-o manieră mult mai matură. De asemenea, vă puteți ajuta pe puști împreună cu o mulțime de iubire, atenție, plimbare și instruire - cu atât mai mult puteți să vă antrenați puiul, cu atât mai repede vor crește din obiceiurile lor PICA.

Desigur, dacă condiția este medicală, există o șansă ca problema să dureze bine în viața lor. Dacă urmați unele dintre sfaturile de mai sus, puteți constata că simptomele se îmbunătățesc infinit și dvs. și câinele dvs. vă veți putea bucura de o viață plină, fericită împreună. În mod natural, cu toate acestea, dacă - în orice moment - simptomele câinelui sau modificările comportamentului dvs., nu ezitați să vă apelați medicul veterinar și să vedeți dacă nevoile lor nutriționale s-au schimbat în timp.

câine a făcut o mizerie

Alte motive comune câinele dvs. poate mânca hârtie

Unul dintre motivele majore pe care unele veterinari cred că câinii mănâncă obiecte neobișnuite se datorează mirosului asociat acestui element. De exemplu, dacă vă petreceți o mulțime de timp scrieți sau faceți o mulțime de lucruri cu hârtie și pixuri, ați putea observa că pooch-ul dvs. luați un interes deosebit în ele. Fie că mirosul este atrăgător pentru câinele dvs. sau pur și simplu doresc să fie aproape de dvs., este o chestiune care este încă în dezbatere, totuși!

De asemenea, poate fi în jos la anxietatea de separare. În acest caz, câinele dvs. va fi cel mai probabil ruperea hârtiei, spre deosebire de mâncarea în mod intenționat. Pe lângă acest lucru, majoritatea oamenilor asociază anxietatea de separare ca fiind distructivă sau de pe mâncarea lor. Acest lucru nu este întotdeauna cazul, așa cum sa raportat că unele animale, atunci când sunt stresate sau suferă de anxietate de separare, de fapt, aleg să mănânce mai mult. Gândiți-vă la el ca mâncarea confortabilă, în același mod ca și oamenii americani, și la fel de nesănătoasă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce mănâncă câinele meu hârtie?