De ce câinii mănâncă rabbit poop?

De ce câinii mănâncă Rabbit Poop

Uneori se pare că câinii noștri sunt obligați să mănânce cele mai groasele și cele mai bizare lucruri pe care le pot găsi.

Acest lucru poate include aproape orice, variind de la mucuri de țigară la scutece la Ant capcane. Dar astăzi, vom vorbi despre o predilecție deosebit de ciudată: câțiva câini iubesc să mănânce iepure.

Câinii pot mânca iepure Poop pentru câteva motive diferite, pe care le vom discuta mai jos. Don`t Freak Out, totuși, # 8212; Acest comportament este destul de comun, și rareori duce la o boală gravă.

Cu toate acestea, poate face ca câinele dvs. să se simtă putrezit în unele cazuri și doriți să faceți tot ce puteți pentru a opri, pentru că, bine, grosolan.

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre această problemă ciudată și ce puteți face despre asta.

De ce câinii mănâncă Rabbit Poop: Takeway-uri cheie

  • Câinii pot consuma Rabbit Poop din mai multe motive, inclusiv deficiențe nutriționale, curiozitate și comportament regulat "de câine derpy.
  • În timp ce poopul de iepure poate provoca boli la câini, de obicei nu le lovise sau nu creează probleme grave de sănătate.
  • Există câteva moduri în care vă puteți ajuta să vă împiedicați câinele dvs. de la consumul de iepure, pe care îl vom împărtăși.

De ce câinii mănâncă Rabbit Poop?

Ca și în cazul oricărei întrebări referitoare la motivațiile câinilor, nu putem ști niciodată sigur de ce fac lucrurile pe care le fac. Dar putem fi în mod rezonabil siguri că comportamentul de iepure-poop-alimentare apare adesea din unul dintre următoarele motive:

  • Curiozitate. Oamenii tind să exploreze lumea noastră prin sentimentul nostru de vedere, dar câinii tind să-și folosească simțurile de gust și miros în schimb. Deci, când întâlnesc o grămadă mică de iepure de iepure, ei dau un gust.
  • Deficiente nutritionale. Unele deficiențe nutriționale pot declanșa câini să consume obiecte ciudate în încercarea de a obține substanțele nutritive pe care le solicită. De exemplu, fecalele de iepure sunt adesea bogate în fibră și vitamine complexe.
  • Pica. Pica este o condiție în care câinii consumă obiecte necorespunzătoare (sau în mare parte necorespunzătoare). Această problemă poate fi cauzată de probleme medicale, dar poate rezulta și din cauza tulburărilor compulsive.
  • Foame. Un câine înfometat poate încerca aproape orice, care miroase mâncăruri vagi și câțiva câini par a fi pur și simplu ca gustul.

Bineînțeles, în timp ce nu este un răspuns foarte satisfăcător, este întotdeauna important să ne amintim că câinii fac lucruri ciudate - la fel ca proprietarii lor (deși, sperăm că comportamentele voastre ciudate nu includ scufundarea iepurei de iepure din curte).

câine mănâncă iepure poop

Mănâncă iepure Poop periculos pentru câini?

Fețele de iepure nu sunt, în general, periculoase pentru câini. Cu toate acestea, ar trebui să facem ceea ce putem pentru a le împiedica să o mănânce.

Dacă nimic altceva, fecalele pot servi ca o sursă de alimente pentru bacterii și alte agenți patogeni microscopici, care vă pot face ca câinele să fie bolnav.

Pentru asta, Slobberul câinelui vostru se termină peste tot și tot ceea ce aveți în timpul vieții de zi cu zi, așa că pare a fi prudent să-i țină din gură.

Dar cu tot ce a spus, Rabbit Poop nu este foarte probabil să-ți facă ca câinele să fie bolnav. Majoritatea paraziților și agenților patogeni găsiți în Rabbit Poop sunt relativ specifici specii și nu pot fi infecteze câinilor.

De exemplu, câinii care mănâncă poopul de iepure sunt adesea găsiți pentru a excreta Coccidia (un tip de parazit cu un singur celulă) în fecalele lor. Cu toate acestea, aceste organisme Coccidia sunt inofensive pentru câinele dvs. și vor trece direct prin sistemul său.

În ciuda faptului că poopul de iepure este de obicei inofensiv pentru câini, trebuie să contactați întotdeauna VET dacă:

  • Câinele tău mănâncă iepure și începe să arunce
  • Câinele tău mănâncă iepure și începe să experimenteze diaree

Iepurii pot prezenta în continuare pericole la Doggo

În timp ce Rabbit Poop nu reprezintă o mare parte dintr-un risc serios pentru câinele dvs., iepurele reale poate fi periculos.

(Introduceți glumă obligatorie de iepure a ucigașului Aici).

Glumesc deoparte, iepurii nu vor încerca să vă lupte cu câinele, dar dacă câinele dvs. capturează și consumă un iepure, el poate deveni infectate cu tapeworms.

În plus, iepurii de multe ori pornesc purici și căpușe, inclusiv unele care se pot răspândi Tularemia sau - chiar mai rău - ciumă bubonică (Da, acea ciumă).

Deci, dacă câinele dvs. pare să aibă tendința de a mânca poopul de iepure sau pur și simplu aveți o mulțime de iepuri pe proprietatea dvs., doriți să faceți ceea ce puteți pentru a vă proteja poochia. Aceasta înseamnă utilizarea unui bun Prevenirea medicamentelor de purici (De preferință, unul care, de asemenea Lucrează pe căpușe) și supravegherea îndeaproape a câinelui în timp ce el este în jurul valorii de curtea din spate.

Așteptați, Back Up: Cum pot distinge iepurele de la alte tipuri de excremente?

Cu excepția cazului în care sunteți un tracker de sălbăticie sau ați păstrat iepurași ca animale de companie, este posibil să nu știți nici măcar să identificați iepurele sau să o distingeți de căderile altor animale. Dar nu vă faceți griji - nu este greu de învățat.

În primul rând, este important să rețineți că iepurii produc efectiv două tipuri diferite de "număr de două."

Un tip este fecale reale - poop potrivit, puteți spune.

Aceste excremente sunt mai mult sau mai puțin în formă rotundă și fiecare este de aproximativ dimensiunea unui mazăre. Ele sunt în esență maronii în culoare, dar puteți vedea și iarbă, fân sau alte materiale vegetale amestecate. Aceste apartamente sunt în general depuse în grămezi mici în întreaga turnă a iepurelui.

Celălalt tip de excremente pe care iepurii îl produc se numesc cecotropi.

Pur și simplu, cecotropi sunt pelete produse de cecum (parte a intestinului gros) și sunt alcătuite din alimente parțial digerate. Ele sunt produse la câteva ore după ce iepure mănâncă, de obicei noaptea.

Cecotropi sunt adesea puțin mai mici decât fecalele normale (din punct de vedere tehnic, ele nu sunt fecale deloc) și sunt adesea ficate împreună într-o singură masă. Ei au tendința de a avea un miros caracteristic și puternic, în timp ce fecalele tipice de iepure produce doar un miros foarte ușor.

câine mănâncă iepure poop
Fotografie de la Universitatea de Stat din Carolina de Nord.

Acest lucru ridică o întrebare evidentă: de ce iepurașii produc două tipuri diferite de poop?

Ei bine (și chiar sper că nu mănânci în timp ce citești acest lucru), asta pentru că Iepurii vor consuma cecotropi pentru a beneficia de alimentele nedigerate conținute în ele.

Blech.

Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu sunteți la fel de probabil să găsiți cecotropi, deoarece sunteți tipic Rabbit Poop - cu excepția cazului în care iepurașul care le-a făcut a fost surprins sau ceva, probabil că le-ar fi mâncat înainte ca câinele dvs. să aibă șansa de a face acest lucru.

Din punct de vedere al sănătății caninei, Nu contează dacă câinele dvs. mănâncă fecale de iepure sau cecotropi.

Cum să opriți un câine de la consumul de iepure?

Din păcate, nu există multe modalități ușoare și eficiente de a reduce comportamentul de mâncare al lui Canine. Dar următoarele strategii se pot dovedi de ajutor:

  • Supravegheați câinele când este afară. Știu că poate fi un hassle să-ți însoțească câinele de fiecare dată când merge în curtea din spate pentru a juca sau a răspunde la chemarea naturii, dar va ajuta la reducerea șanselor câinelui tău consumând poopul de iepure (sau orice altceva care poate fi periculos în curte).
  • Învățați-vă câinele dvs. o "cădere" sau "lăsați-o" comandă. Chiar dacă vă supravegheați câinele în curte, va trebui să-l puteți opri să mănânce iepurele de iepure dacă nu se află în arma. Asa de, asigurați-vă că el învață o comandă "lăsați-o" sau "cădere" și practicați-o frecvent.
  • Utilizați un bot. Dacă nu puteți să vă însoțiți câinele dvs. de mâncare de fiecare dată când iese din afară, poate că trebuie să-l potriviți cu un bot. Există un număr de Marele câine de câine pe piață, și puteți, de asemenea face un by bicuță proprie.
  • Încercați să excludeți iepurii din curtea dvs. Nu este întotdeauna ușor excludeți iepurii din țara dvs (la fel de Cititorii noștri aussie nu pot confira fără îndoială), dar puteți face lucruri cum ar fi eliminarea surselor de alimente preferate și plasarea barierelor solide în jurul perimetrului proprietății dvs. De asemenea, încercați să eliminați grămezi de perie și alte locuri de ascundere a iepurii vor folosi.
  • Lucrați cu un behaviorist canin dacă suspectați că câinele dvs. suferă de PICA. Dacă obiceiurile de mâncare ale câinelui dvs. par să fie cauzate de Pica, Faceți o programare cu medicul veterinar pentru a vă asigura că nu suferă de probleme medicale și să contacteze un comportament canin pentru a aborda problema.

***

În cele din urmă, problema de iepure a câinelui dvs. probabil că nu va duce la probleme serioase de sănătate, dar mai are sens să descurajeze Doggo-ul de la mângâiere pe aceste tipuri de "curte tratează."Cu toate acestea, este important să vă împiedicați cainele să mănânce iepuri reale pe care le-ar putea găsi în curtea voastră, deoarece acest lucru îl poate face rău.

Câinele dvs. face un obicei de a mânca iepurele de iepure? Ți-ai dat seama de o modalitate bună de ao opri? Distribuiți gândurile și experiențele dvs. în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii mănâncă rabbit poop?