Cum să opriți un cățeluș de la mâncarea lui poop

Coprofagia este termenul tehnic pentru un câine care mănâncă fecale. Există motive comportamentale și psihologice pentru care un câine poate face acest lucru, dar vom ajunge la asta mai târziu în acest ghid pentru cum să oprească un cățeluș de la mâncarea poopului.

Coprophagia în puii

Este obișnuit ca puii să încerce să mănânce scaunul, ambele și cele ale altor animale. În timp ce este practic inofensiv să mâncați propriul lor poo, consumul de materie fecală a altui animal ar putea fi periculos. Virușii și paraziții pot fi ușor contractați în acest fel.

Un Studiu interesant efectuate în 2012 de către dr. Benjamin Hart a dezvăluit câteva informații dezgustătoare, dar fascinante despre Coprofagia la câini. De exemplu:

  • Câinii de sex feminin sunt cel mai probabil să mănânce poop;
  • Masculii intacte sunt cel mai puțin probabil să mănânce poop;
  • 92% dintre pacienții cu poop preferă scaunul proaspăt care are 1-2 zile;
  • și câinii care fură alimentele din masă sunt mai potrivite pentru a fi mâncători.

Cele mai multe pui vor depăși acest obicei brut. Dacă câinele dvs. pare destul de stabilit pe mâncarea lui Poop, din fericire, există o serie de modalități de a descuraja acest comportament. Când învățați cum să opriți un cățeluș de la mâncarea poopului, este important să începeți de îndată ce obiceiul este văzut.

Cum să opriți un cățeluș de la mâncarea lui Poop

Cum să opriți un cățeluș de la mâncarea lui Poop

1. Nu recompensați comportamentul rău

Primul lucru de observat, ori de câte ori vă aflați câinele dvs. mănâncă poop, Nu poți recompensa câinele cu orice un fel de atenție, pozitiv sau negativ.

Fluturând brațele sau urmărirea câinelui în jurul poate părea ca un joc pentru puii voștri. În timp ce o vedeți ca o modalitate de a-l îndepărta de scaun, câinele îl va vedea ca joc distractiv și ceva ce vor încerca să reproducă în viitor.

2. Utilizați redirecționarea

Cea mai bună modalitate de a face față acestui lucru este prin formarea redirecționării. Deci, când observați câinele pe cale să mănânce fecale, bateți-vă mâinile pentru a vă distrage atenția câinelui.

Clap o dată pentru a redirecționa atenția, apoi încercați să vă mutați pooch-ul de-a lungul unei alte zone. Dacă se întoarce la grămada de scaun după prima clapă, apoi bateți din nou și continuați să încercați să vă redirecționați animalul într-o manieră calmă.

Pe măsură ce lucrați prin formarea de redirecționare cu câinele dvs., analizați și alte cauze potențiale ale coprophagiei în câinele dvs. Unele dintre cele mai frecvente sunt enumerate mai jos.

3. Reglați dieta câinelui

O dietă săracă este una dintre Cauze de conducere de coprophagie la câini. Cei care caută o nutriție suplimentară pot să o caute în scaun. Nutrienții nedigerați sunt trecuți prin fecalele caninei, care pot atrage un câine malnutriționat.

Dacă câinele dvs. mănâncă poop și îi hrănești o dietă de calitate scăzută, ar trebui să vă consultați medicul veterinar pentru sfaturi cu privire la schimbările dietetice pe care trebuie să le faceți. Un veterinar va evalua nutriția animalului dvs. pentru a vă ajuta să evaluați orice nevoi nesatisfăcute.

De asemenea, va trebui să aveți nevoie Tranziția câinelui dvs. la o dietă de calitate superioară care vor satisface nevoile sale nutriționale unice, reducând astfel nevoia animalului de a căuta nutrienți în fecale.

4. Eliberați plictiseala

Plictiseala poate duce, de asemenea, la comportamentul coprophagiei unui câine.

De exemplu, dacă catelul dvs. este stânga nesupravegheată prea mult timp, el va căuta lucruri de făcut pentru a se distra. La fel de brute cum vă poate părea, căutarea unei gustări în curte va fi implicată mental pentru câinele dvs.

Pentru a preveni acest lucru, ameliorați plictiseala în câinele dvs. - există multe modalități de a face acest lucru. Cel puțin, Du-te afară și a juca Fetch sau remorcher-of-război. Luați câinele dvs. pentru o plimbare lungă pentru a-și arde energia. Dacă câinele dvs. este un mâncător fecale avid, este mai bine să nu-l lași afara nesupravegheați în timp ce încercați să vă recalificați și să opriți un câine de la mâncarea lui Poop.

5. Verificați problemele de sănătate care stau la baza

În Cazuri foarte rare, Este posibil să existe o stare de sănătate subiacentă, determinând câinele dvs. să mănânce poop. Anumite probleme de sănătate care determină o creștere generală a apetitului unui câine și a unor boli ale Pancreasul câinelui și intestinul subtire poate provoca câini să caute scaunul să consume.

Dacă începe câinele dvs mănâncă fecale din albastru, Ar trebui să vă consultați medicul veterinar. Acest lucru este valabil mai ales pentru câinii mai în vârstă, deoarece mâncarea poop este mai puțin frecventă atunci când nu mai sunt pui.

6. Utilizați o lecție

Este posibil ca câinele dvs. să fie extrem de încăpățânat. Dacă da, Va trebui să vă plimbați pe puști pe o lesă.

Dacă câinele se apropie de o grămadă de poop, redirecționați-l și recompensați-l că lăsați-l pe poop. Utilizați o singură comandă, cum ar fi & # 8220; Nu & # 8221; sau Lăsați-l și apoi conduceți câinele departe de scaun.

Dacă toate celelalte nu reușesc, atrage atenția unui profesionist instruit. Apelați formatori de câini în zona dvs. și întrebați dacă au experiență cu acest tip de formare (majoritatea dintre ei). Alegeți un antrenor care a lucrat cu câini de mâncare Poo înainte.

Citiți următorul: 7 obiceiuri de câine comune pentru a reduce devreme

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți un cățeluș de la mâncarea lui poop