De ce pisicile le place să se joace cu hârtie igienică?

De ce pisicile le place să se joace cu hârtie igienică

Toți avem obsesii ciudate și modalități de a face față stresului și emoțiilor noastre. Cum pot fi pisicile diferite?

La fel ca oamenii, ei au și multe emoții și trec prin multe sentimente diferite pe parcursul zilei lor. Acesta este motivul pentru care uneori pisicile prezintă anumite comportamente care pot părea puțin ciudate pentru noi.

Un astfel de comportament destul de comun este obsesiile lor cu hârtie igienică. Aproape fiecare proprietar de pisică ar garanta că pisica lor a jucat cu hârtie igienică la un moment dat în timp. Ei bine, să încercăm să înțelegem ce ar putea fi posibilele motive pentru acest comportament și de ce hârtie igienică, având în vedere că există atât de multe lucruri în casa ta.

pisica jucând cu o hârtie de toaletă

Ce fac pisicile cu hârtia igienică?

Pisicile iubesc să apuce capetele libere ale hârtiei igienice în gura ei și să-l vânt în jurul unei bucăți de mobilier ca un scaun sau o masă. Uneori, ei doresc să-l rostogolească ca o minge. Alteori, puteți vedea pisica care se joacă cu capetele libere și, eventual, chiar de a glimea locul cu hârtie.

Deși curățarea poate fi puțin frustrantă, mai ales dacă urâți să o faceți sau tocmai ați terminat curățarea, este totuși drăguț să le urmăriți jocul. Curiozitatea în ochii lor și acțiunile lor doar le face mai adorabile.

De ce pisicile le plac hârtia igienică?

Iată câteva teorii și motive pentru care pisicile precum hârtia igienică.

  • Genetica

Prin natura, pisicile sunt creaturi pradă. În sălbăticie, ei prinde mici șoareci și alte mici rozătoare pentru mâncare. Dar ca animale de companie, ei nu au nevoie să facă acest lucru. Cu toate acestea, instinctele lor rămân intacte.

Îi place să prindă ceva care are mișcări bruște și capetele libere ale hârtiei igienice se potrivesc perfect acestei descrieri! Când hârtia de hârtie de toaletă se mișcă ușor în briză, atrage pisicile. De fapt, pisicile o văd ca o invitație perfectă de ao ataca.

Deși s-ar putea să vă întrebați de ce în hârtie igienică mondială, pisica nu o consideră probabil în același mod. Din perspectiva pisicii tale, acesta este un obiect demnă de atac. De asemenea, aceasta oferă o oportunitate pentru a-și perfecționa instinctul de vânătoare pe care îl primește rar în interiorul casei dvs. Poate că vrea să se asigure că are aceste instincte, așa că o poate transmite pisicilor ei.

  • Plictiseală

Pisicile sunt ca oamenii din acest aspect. La fel cum ne-am plictisit cu cele mai recente jocuri video și așteptăm cu nerăbdare seria următoare, pisicile doresc prea mult să se joace cu ceva diferit și interesant. Probabil, ei sunt plictisiți de a vedea aceleași mobilier și lucruri în jurul casei în jurul casei.

Deci, jucând cu o hârtie igienică este ceva nou și interesant. Este, de asemenea, probabil să o țină ocupată de ceva timp și poate fi o cale pentru plictiseală. De aceea este după hârtia igienică să se distreze în propriul mod unic.

Ați putea dori, de asemenea: Jucarii de pisici și Jucării de pisici interactive

  • Natura rolelor de toaletă

Hârtia igienică este atractivă și tantalizantă. Este moale să atingeți și pisicile iubiți să atingă lucrurile moi așa cum știu că această textură nu le poate face rău în nici un fel. De asemenea, suprafața netedă a hârtiei igienice înseamnă că nu există surprize urâte pentru ea sub formă de unghii sau spini. Toate acestea înseamnă că ea știe că este un joc minunat și de aceea este după ea tot timpul.

Mai mult decât atât, biții de hârtie mărunțită sunt și distractive. De câte ori am văzut pisicile au bucăți de hârtie igienică pe nas sau capul lor? Nu este doar drăguț pentru noi să ne uităm, dar poate fi, de asemenea, destul de distractiv pentru pisică.

În timp ce scoate o rolă după altul pentru a juca cu el, hârtia igienică continuă să vină. Pentru ea, aceasta este distracție nesfârșită și divertisment.

Astfel, însăși natura hârtiei igienice, inclusiv caracteristicile sale, cum ar fi moale, face un obiect distractiv pentru ea să joace.

  • Extinderea energiei

Pisica ta tinde să aibă o mulțime de energie care să construiască în interiorul ei. În sălbăticie, corpul ei este conceput pentru a vâna pentru pradă și pentru a se proteja de prădători. Deci, ea este predispusă genetic să aibă o mulțime de energie în ea.

La domiciliu, nu este nevoie de o astfel de energie. Tot ce are de făcut este să mănânce, să doarmă și să se hrănească cu tine. Care abia arde orice calorii pentru ea. Deci, are o mulțime de energie în sistemul ei și vrea să le scoată. Alergând după hârtie igienică, scuturați-o și urmăriți-o folosește o parte din energia ei, așa că este gata să digera alimente În masa următoare.

Ce puteți face despre asta?

Un lucru sigur că puteți face este să vă așezați înapoi și să vă bucurați de pisica dvs. jucând cu o rolă de hârtie igienică. Este sigur că vă distrați și pentru dvs., dacă nu puteți rezista să vă luați pisica și să o înghiți.

Un alt aspect bun pentru tine este că curățarea biților de hârtie igienică este relativ ușoară. Puteți să o curățați în câteva minute și să vă faceți cu ea. Nu există zone dezordonate care necesită curățare extinsă.

De asemenea, puteți petrece timp cu pisica dvs. și poate chiar să jucați cu ea, astfel încât să nu vă dezvoltați doar o bună legare, ci puteți, de asemenea, să ușurați o parte din acea energie construită. Pisica ta va ajunge să-și perfecționeze abilitățile de alergare și de vânătoare, urmărindu-vă în locul hârtiei igienice. Puteți chiar să luați în considerare cumpărarea unor jucării care imită procesul natural de vânătoare a pisicii dvs.

Pe scurt, pisicile se joacă cu hârtie igienică pentru a-și perfecționa abilitățile de vânătoare și de urmărire, pentru a-și ucide plictiseala și pentru a-și elibera energia. Natura moale și atractivă a hârtiei igienice le face un joc ideal pentru pisica voastră. De asemenea, curiozitatea naturală a pisicii dvs. este satisfăcută când încearcă lucruri diferite cu hârtia igienică ca punerea pieselor pe cap sau înfășurați-o în jurul unei bucăți de mobilier.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce pisicile le place să se joace cu hârtie igienică?