Cum să faci un câine să nu mai mănânci poop

Unii câini mănâncă poop. Este dezgustător, dar este un fapt. Dacă câinele dvs. este un eater, nu există nici o îndoială că doriți să găsiți o modalitate de a opri acest obicei cât mai curând posibil. Este posibil să nu fie la fel de ușor cum credeți, dar puteți învăța Cum să faci un câine să nu mai mănânci poop.

Coprofagia este termenul tehnic pentru un câine care mănâncă fecale. A Studiu fascinant efectuate în 2012 de către dr. Benjamin Hart a dezvăluit câteva informații dezgustătoare, dar interesante despre Coprofagia la câini. De exemplu:

  • Câinii de sex feminin sunt cel mai probabil să mănânce poop;
  • Masculii intacte sunt cel mai puțin probabil să mănânce poop;
  • 92% dintre pacienții cu poop preferă scaunul proaspăt care are 1-2 zile;
  • și câinii care fură alimentele din masă sunt mai potrivite pentru a fi mâncători.

Este obișnuit ca tinerii cățeluși să mănânce poop - ambele și cele ale altor animale. Cele mai multe pui vor depăși acest obicei brut. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. pare destul de stabilit pe mâncarea lui Poop, din fericire, există o serie de modalități de a descuraja acest comportament.

Cum să faci un câine să nu mai mănânci poop

Cum să opriți un câine de la mâncarea poopului

1. Nu recompensați comportamentul rău

Cel mai bun sfat pe care îl pot oferi atunci când învățați cum să faceți un câine încetați să mănânce poopul este că Nu poți recompensa câinele cu orice un fel de atenție, pozitiv sau negativ. Aceasta este cea mai mare greșeală proprietarii de animale de companie face atunci când încearcă să spargă acest obicei urât.

Fluturând brațele sau urmărirea câinelui în jurul poate părea ca un joc pentru el. În timp ce o vedeți ca o modalitate de a-l scoate de la scaun, câinele îl va vedea ca joc distractiv și ceva ce va încerca să facă din nou în viitor.

În schimb, utilizați redirecționarea pentru a vă distrage câinele de ceea ce face și pentru a-l concentra pe altceva decât pe fecale.

2. Utilizați redirecționarea

În loc să vă fluturați brațele sau să vă urmăriți câinele departe, redirecționarea va contribui la consolidarea faptului că mâncarea poopului este un comportament nedorit. Când observați câinele pe cale să mănânce fecale, bateți-vă mâinile pentru a-și distrage atenția.

Clap o dată pentru a redirecționa atenția, apoi încercați să vă mutați pooch-ul de-a lungul unei alte zone. Dacă se întoarce la grămada de scaun după prima clapă, apoi bateți din nou și continuați să încercați să-l redirecționați într-o manieră calmă.

3. Reglați dieta câinelui

O dietă săracă este una dintre Cauze de conducere de coprophagie la câini. Canini care caută o nutriție suplimentară poate să o caute în scaun. Nutrienții nedigerați sunt trecuți prin fecalele caninei, care pot atrage un câine malnutriționat.

Dacă câinele dvs. mănâncă Poop și îl hrănești cu o dietă de calitate scăzută, ar trebui să vă consultați medicul veterinar pentru sfaturi cu privire la schimbările dietetice pe care ar trebui să le faceți. Un veterinar va evalua nutriția animalului dvs. pentru a vă ajuta să evaluați orice nevoi nesatisfăcute.

De asemenea, va trebui să aveți nevoie Tranziția câinelui la o dietă de calitate superioară, care va satisface nevoile sale nutriționale unice. Acest lucru va reduce nevoia sa de a căuta nutrienți din alte surse cum ar fi fecalele.

DE ASEMENEA: 7 cele mai bune suplimente probiotice de câine

rahat de câine

4. Eliberați plictiseala

Plictiseala poate duce, de asemenea, la comportamentul coprophagiei unui câine. De exemplu, dacă câinele dvs. este lăsat nesupravegheat în afara el va căuta lucruri de făcut pentru a se distra. La fel de brute cum vă poate părea, căutând o gustare în curte se angajează mental pentru companionul dvs. canin.

Pentru a preveni acest lucru, eliberați plictiseala În câinele dvs. Cel puțin, mergeți afară și jucați Fetch, remorcher-de-război sau doar umblați cu animalul dvs. de companie. Luați câinele dvs. pentru o plimbare lungă pentru a-și arde energia. Joaca unele jocuri, ieșiți o nouă jucărie sau luați câinele dvs. pentru o aventură în cartierul dvs.

5. Verificați problemele de sănătate care stau la baza

În Cazuri foarte rare, Este posibil să existe o stare de sănătate subiacentă, determinând câinele dvs. să mănânce poop. Anumite probleme de sănătate care provoacă o creștere generală a apetitului unui câine și a unor boli ale pancreasului câinelui și a intestinului subțire pot determina fiecare poop.

Dacă câinele dvs. începe să mănânce fecale din albastru, ar trebui să vă consultați imediat medicul veterinar. Acest lucru este valabil mai ales pentru câinii mai în vârstă, deoarece mâncarea poop este mult mai puțin frecventă la adulți decât la puii.

6. Utilizați o lecție

Este posibil ca câinele dvs. să fie extrem de încăpățânat. Dacă da, Va trebui să-l umblați pe o lecție în orice moment.

Dacă se duce lângă o grămadă de poop, redirecționați-l și recompensați-l că lăsați-l pe poop. Utilizați o singură comandă, cum ar fi "nu" sau "lăsați-o", apoi conduceți câinele departe de scaun.

Dacă toate celelalte nu reușesc, atrage atenția unui profesionist instruit. Apelați formatorii de câini în zona dvs. și întrebați dacă au experiență care se ocupă de câini cu coprofagia (majoritatea dintre ei). Asigurați-vă că alegeți un antrenor care a lucrat cu câini de mâncare Poo înainte.

Citiți următorul: Dog Poop Grafic de culoare - ce înseamnă totul

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci un câine să nu mai mănânci poop