Cum să găsiți un nume de câine pe care îl iubiți

Cum să găsiți un nume de câine pe care îl iubiți

Dacă vă cerem despre cel mai greu lucru din lume să faceți și răspunsul dvs. nu este "Pentru a găsi un nume de câine"Atunci este posibil să aveți nevoie să reevaluați. Glume deoparte, găsirea unui nume de câine este unul dintre acele lucruri simple care vă fac să vă zgâriați capul. Și cu cât te gândești mai mult, cu atât este mai greu.

Deci, ce face Găsirea nume de câini atat de greu? În primul rând, nimănui nu-i place să-și numească câinele același nume ca un miliard de câini. Atunci există problema de a rămâne departe de clișee. După ce ați trecut aceste două bălți, vă aflați blocați într-o mlaștină de confuzie de nume. Fret nu Prieteni, suntem aici pentru a vă ajuta să vă numiți câinele ceva răcoros. Gata? Să mergem!

6 sfaturi pentru găsirea numelui drept al câinelui

Numele câinilor sunt lucruri dificile și am putea scrie o întreagă carte despre "Cum să găsim un nume pentru câinele dvs?". Ei bine, nu putem scrie exact o carte întreagă pe această temă, dar vă putem oferi niște sfaturi despre asta. Ce zici de 6 moduri de a alege un nume de câine pe care îl veți spune fericit "eu"?

1. Adună opțiuni

Primul pas al oricărei sarcini care include cuvântul "alege" este de a aduna unele opțiuni pentru a alege de la. Deci, trebuie să aduni cât de mulți poți. Unele modalități minunate de colectare a opțiunilor includ:

  • Plătiți o vizită la un site dedicat numelor de câini. Există o mulțime de site-uri care păstrează liste de nume de câini. Veți găsi o tonă de nume posibile. De exemplu, încercați a Generator de nume de câine. Listează cele care vă atrag cel mai mult
  • Listează orice cuvinte ciudate vă place. Aceasta este o modalitate distractivă de a face o listă de nume răcoroase. Cuvinte precum "bingle" și "bumbo" sunt ciudate, dar distractive. Acestea sunt tipurile de cuvinte pe care nu le auziți niciodată. Adevărul va fi spus că le-am auzit doar câteva zile în urmă
  • Uită-te la mâncare. De ce nu? Alimentele sunt unul dintre lucrurile pe care le iubim și ne amintim. Este atât de mult sens să Denumiți câinele după un fel de mâncare. Ce zici de ceva ce ați mâncat odată în călătoriile dvs. și încă nu ați uitat? Un ciudat Fel de mâncare japoneză? O delicioasa Patiserie franceză? Un tip de brânză care este atât de rară nimeni nu știe despre asta?

Pe scurt, faceți o listă completă. Dacă credeți că ceva sună rece, apoi adăugați-l pe lista dvs. Puteți întotdeauna să tweak lista mai târziu.

2. Denumiți câinele dvs. după celebritatea preferată

Dacă am fi primit astăzi un câine nou, l-am numi "Keanu" sau "Chappelle". Keanu Reeves este unul dintre actorii noștri preferați, iar Dave Chapelle este printre cei mai buni comediți pentru a grafica scena. Am ales un nume care este imediat recunoscut și este, de asemenea, aproape de inimile noastre. Poți să faci asta, de asemenea.

Deci, uitați-vă la colecția dvs. de filme, treceți prin favoritele dvs. netflix sau apăsați pe Internet. Alege un Nume de celebritate pentru câinele dvs care este Evergreen. Mai important, alegeți ceva care sunteți voi. La sfârșitul zilei, este câinele dvs. și are nevoie de un nume care reprezintă acest lucru.

Știați că puteți amesteca și potrivi și potrivi? Nu știm despre tine, dar "Keappelle" sună atât de rece pentru noi.

3. Evitați clișeurile

Dacă am putea spune un milion de ori, am fi: vă rugăm să nu utilizați niciun fel de clișeuri atunci când vă numiți câinele. Există un motiv pentru care oamenii sunt atât de aventuri la clișee. Acestea au fost folosite de prea multe ori. Nimănui nu-i place să mănânce aceleași alimente din nou și din nou. Același lucru este valabil și pentru orice altceva, inclusiv numele câinilor.

Stați departe de nume precum "Bailey", "Bella", "Max", "Rocky" și un miliard de alții. Cea mai ușoară cale de a face acest lucru este să mergeți la un parc, să obțineți o bucată de hârtie și să scrieți fiecare nume de câine pe care îl auziți. Există lista dvs. de clișee pentru a evita.

Încă o dată, vă rugăm să nu utilizați clișeu. Îi datorezi singur și câinelui tău. Nici un câine nu-i place să fie 20a Max pe bloc.

4. Încearcă

După ce ați aterizat într-o mână de opțiuni, încercați-le. Spuneți un nume posibil cu voce tare și întrebați-vă:

  • Sună bine?
  • Este ușor de pronunțat?

Urmatorul, Încercați să vă apelați câinele prin numele său. Ochii îi aprind? Sunt urechile sale? Efectuează un backflip? Dacă el îndeplinește un backflip, atunci brevetul acel nume și spune-ți un "whisperer de câine". Nu, încercați serios numele în fața câinelui dvs. Vă va oferi o idee mult mai bună despre ce să alegeți.

5. Lăsați câinele să aleagă

Adesea, nu putem decide. Indiferent cât de mult am încercat sau am pregătit, doar suntem blocați în cele din urmă. Dacă vă confruntați cu o astfel de situație, cum să vă întrebați câinele pentru ajutor? Iată o modalitate simplă de a face acest lucru:

Luați numele în care vă confundați. Scrieți-le pe bucăți separate de hârtie. Puneți-le pe podea cu câinele tratați pe partea de sus a acestora. Acum, lăsați câinele. Indiferent de piesa pe câine mănâncă tratamentul, alegeți ca numele său. Folosind această metodă este ca uciderea a două păsări cu o singură piatră. Unul, câinele tău se termină cu un nume. Două, dacă apare o problemă cu privire la numele, doar vina pe câine. La urma urmei, a fost făcută.

Pe a doua gânduri, vina pe un câine nu lucrează niciodată într-o favoare umană. Tu dai vina pe un câine, el face "ochi de catelus" și tu sfârșești în vina pe tine însuți. Câinii sunt răi.

6. Păstrați-le scurt

în cele din urmă, Păstrați numele câinelui tău scurt. Numele scurte sunt practice și ușor de reținut. În plus, ei ajută și câinele tău. Știm, știm "Wolfenstein" sună mai răcoros decât "lup", dar este și mai dificil de pronunțat. Și pentru că este dificil să se pronunță, va deveni un hassle în timp. În plus, câinii preferă nume mai scurte. Numele mai lungi sunt la fel de multă durere pentru ca câinele dvs. să înțeleagă că sunt o durere pentru ca noi să spunem. Prin urmare, păstrați-o scurt.

Iată un alt lucru pe care trebuie să-l acordați atenție:

Un nume cu două silabe este mai bun decât unul mai ales dacă doriți Învățați-vă câinele unele trucuri pe linie. De exemplu, comenzile, cum ar fi SIT și FETCH, vă pot confunda câinele dacă numele său este, de asemenea, o singură silabă ca PIP. Pe scurt, câinele dvs. merită un nume unic, păstrați-l scurt și asigurați-vă că veți găsi un nume de câine pe care tu și câinele tău iubește.

Dacă dețineți și o Kennel Aplică, Asigurați-vă că alegeți idei de nume de catelus care se potrivesc cu același stil sau universul și sunt Numele de câini AKC valabil.

Alegerea unui nume de câine
Puteți lua în considerare alegerea unui nume scurt pentru puii dvs.

Cum să găsiți un nume de câine pe care îl iubiți - Întrebări frecvente

Sincer, nu putem obține suficienți câini. Dacă câinii erau o companie, am cumpăra un milion de acțiuni. In fiecare zi. Și dacă sunteți ca mine, nu puteți obține suficienți câini. Fiecare bit de informații noi este un tratament pentru oameni ca noi. Deci, aici sunt câteva întrebări frecvente despre găsirea de nume de câini.

Cum găsesc numele perfect al câinelui?

Puteți găsi un nume de câine perfect prin adoptarea următoarei strategii:

  • Păstrați-l scurt
  • Face unic
  • Adaptați numele pentru a reflecta personalitatea dvs. sau câinele dvs
  • Asigurați-vă că are cel puțin două silabe

Asta-i. Urăsc să ne spargă, dar nu există nici un nume de câine perfect. Dacă ar fi fost ceva de genul "un test pentru a găsi numele de câine perfect", ți-am fi sugerat că deja. Din păcate, nu este, așa că trebuie să vii cu unul.

Urmați doar aceste puncte și veți avea un nume destul de rece în cel mai scurt timp.

Ce este un nume unic pentru un câine?

Orice nume poate fi un nume unic dacă nu este un clișeu. Găsirea unui nume unic pentru câinele dvs. este la fel de ușor ca și în inima voastră. De exemplu, întrebați-vă despre filmul dvs. preferat. Orice scenă memorabilă din acel film va include nume memorabile. Acum, aveți un punct de plecare bun.

De asemenea, puteți să amestecați și să potriviți. Ia două nume care sună rece, le combină și fac unul. Obțineți creativi.

În cazul în care numele câinilor sunt 2 silabe?

În mod ideal, un nume de câine ar trebui să aibă două silabe. Există o mulțime de motive pentru de ce. Motivul principal este acela Câinii răspund bine Pentru a numi cuvinte care au două silabe.

Acum, întrebarea devine: de ce câinii răspund bine la cuvintele cu două silabe?

Ei bine, pentru că sunt ușor de înțeles. În plus, câinii nu au confundat cuvintele cu două silabe cu comenzi cu o singură silabă, cum ar fi SIT și FETCH.

Care sunt primele 10 nume de câine de sex masculin?

Top 10 nume de câine de sex masculin în funcție de popularitate sunt:

  1. Max
  2. Charlie
  3. Buddy
  4. Cooper
  5. Rocky
  6. Jack
  7. Jake
  8. Toby
  9. Bailey
  10. Oliver

Acum că știți despre cele mai populare nume de câini, aici este o mică bucată de sfat: să le eviți! Aveți încredere în noi nu doriți să fiți unul dintre cei 10 tipi care se ridică când VET solicită un câine numit "Max". Veniți cu ceva unic. Câinele tău este diferit de orice câine acolo, de ce nu ar trebui să fie numele lui să fie?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să găsiți un nume de câine pe care îl iubiți