Ce înseamnă diferite câini?

Ce-Do-Di-Dog-Barks-Mean

Cainii latra. Indiferent dacă constatați că acest fapt iritant, înfricoșător, sau amuzant, probabil că vă întrebați ce spune pooch-ul dvs. când ea latră la vânt.

În timp ce oamenii nu au creat un traducător de câini la engleză (încă), este posibil să obțineți o idee destul de bună despre ceea ce înseamnă Fifi când spune: "Woof!"

Diferite tipuri de câini de câine

Pe măsură ce oricine trăiește cu un husky poate atesta, câinii nu se limitează la scoarțele simple. Câinii au un vocabular mare de urle, whines, suspin, garnituri, yips și mârâie.

Când se traduce ce înseamnă diferite câini, vom lua în considerare toate celelalte sunete pe care le pot face câinii.

Câinii variază vocalizările în trei moduri principale, în conformitate cu Dr. Stanley Coren, Dog Expert Extraordinaire. Acești trei factori principali sunt:

  • Pas. Punctul unei coajă de câine va varia de la individ la individ, dar poate da, de asemenea, motivații interioare. O coajă de câine mai mare indică, în general, un câine care este speriat, nesigur, sau în durere. O coajă de câine cu câine mai mică este mai amenințătoare și poate veni de la un câine încrezător sau un câine foarte speriat, care încearcă să te sperie departe.

Scarile sunt, în general, un sunet "alertă", în timp ce o vocalizare amenințătoare aproape întotdeauna include mârâind amestecat în.

  • Durată. Câinii își pot scoate garniturile într-un fel de coajă "Wooh-Wooh" sau chiar un apel urlet. O coajă mai lungă, extrasă pare să indice mai multă intenție în spatele coastei. Un scurt, brusc "Yip" este probabil să provină dintr-un loc de surpriză, în timp ce o scoarță mai lungă poate avea mai multă semnificație.
  • Frecvență. O coajă repetitivă într-un ritm rapid indică urgența sau stresul sau entuziasmul pentru barcă. Câinii care latră în izbucniri rapide, staccato încearcă să comunice ceva care este foarte interesant pentru ei.

Noțiuni de bază pentru a cunoaște repertoriul câinelui tău de la Barks vă va ajuta să descifrați vocalizările. În timp ce există tendințe generale mari în cadrul "câinespeazului", mulți câini vor adăuga propriul lor fler individual la comunicare, făcând un dicționar de câine definitiv.

Lătrat cu orz

Luați granița de graniță orz, de exemplu.

Se pare că are doar trei laturi: O scoarță medie, când cineva este la ușă, o coajă unică înaltă care alunecă ori de câte ori îi spun să treacă printr-un tunel în clasa agilității și o adâncime, desenată "Whooh-Whooh."

Este "Whooh-Whooh & # 8221; coaja care mă lasă să știu că ceva se referă - Aceasta este adesea asociată cu o mârâie și se ridică pe spate.

Între timp, cel mai bun prieten al orzului, Monty, de asemenea, o collie de graniță, "joacă" cu alți câini, alergând înapoi și lătrat în fețele lor. Este nepoliticos, dar tonul său este aproape identic cu "cineva la ușă" la coaja.

Mi-a trebuit un timp să mă opresc în jur pentru oaspeți în timp ce vizionați orzul și jocul Monty, pentru că lăcâiele lor înseamnă lucruri diferite, dar (cel puțin pentru mine) sună la fel).

Orz și monty, echipajul Collie de frontieră!

Interpretarea limbii corpului canin

Este un pic frustrant pentru primatele vocale din SUA, dar Limba corpului câinelui este încă una dintre cele mai bune modalități de interpretare a loviturii ei.

Aceasta ar putea Fii mai ușor pentru tine dacă vorbești o limbă tonală ca chineză, dar deciding ton de coajă de câine este într-adevăr o provocare pentru oameni.

Chiar și cel mai vocal câine ar putea fi, de asemenea, mute în comparație cu vocalizările celui mai liniștit om! Oamenii ne bazăm pur și simplu pe vocalizări pentru a comunica mult mai mult decât majoritatea animalelor. Câinii folosesc în mare măsură feromoni și limbajul corpului pentru a comunica.

Începeți prin evaluarea limbajului corpului câinelui, apoi întoarceți-vă la vocalizările sale.

Pentru a utiliza limbajul corpului pentru a afla ce înseamnă diferiți coajă de câine, citiți articolul nostru semnale de calmare a câinelui și să vă familiarizați cu dr. Sophia Yin`s Postere de limbi străine pentru câini liberi si Aplicația lui DogDecoder.

Aplicația arată câini într-o varietate de situații și subliniază indicii simple de limbă corporală care dau emoțiile și gândurile interioare ale câinelui. Există opțiuni informative, precum și chestionare rapide pentru a vă testa abilitățile de citire a câinelui!

Dr. Sophia Yin`s & # 8220; corpul de frică la câini și # 8221; poster

Odată ce sunteți familiarizat cu limbajul de bază al corpului câinelui, începeți să luați notă de ea ca și câinele dvs.

Este greutatea ei înainte sau înapoi? Transferul de greutate înainte poate indica un câine care dorește să se deplaseze spre un obiect, indicând curiozitatea, prietenia sau agresiunea încrezătoare. Greutatea înapoi indică un câine sigur care vrea să se îndepărteze de ceva.

Transferul de greutate durează un timp pentru a învăța să vadă, dar este utilă fără sfârșit atunci când descifrează o coajă de câini. De asemenea, puteți căuta semne de nervozitate sau semne de excitare cum ar fi tranzitarea sau piloerecția (părul în picioare la capăt).

O notă privind cozile de vânătoare

Coada Wags nu sunt la fel.

La fel ca un zâmbet uman, coada Wags poate indica adevărata fericire, frică sau depunere, agresiune sau incertitudine. Nu faceți greșeala de a presupune că o coadă de coadă indică un câine fericit și confortabil.

  • O coadă ridicată, rigidă, indică interesul sau excitarea și adesea este asociată cu postura corpului înainte și în poziție verticală. Acest lucru nu este ideal pentru a vedea când un câine este introdus unui om sau un câine.
  • Un WAG Fast Coach Indica frica, incertitudinea sau supita. Acest câine nu este cu adevărat fericit și este mai probabil să încerce să difuzeze o situație înfricoșătoare.
  • Un cilindru de vârf de nivel mediu sau cercul de coadă, indică fericirea și confortul. Aceasta este coada Wag ne place să vedem!

Este important să vă uitați la latch-urile câinelui dvs. în colaborare cu limbajul corpului, deoarece câinii comunică prin limbajul corpului și mirosul mult mai mult decât prin vocalizări.

Ce înseamnă diferite câini?

Limbajul corpului câinelui este util în traducerea latrărilor câinilor, dar există momente în care poate fi greu să vă vedeți corpul câinelui. Vom descompune o varietate de câini de câine în videoclipuri împreună cu limbajul corpului câinelui pentru a afla ce spun câinii "."

Din fericire pentru noi, YouTube este plin de videoclipuri "amuzante" de câini care arată o gamă largă de scoarțe de câini și un limbaj corporal.

Să ținem cont de faptul că nu suntem 100% siguri exact ce sunt caini de emoții să fie capabili să se simtă.Potrivit Dr. Stanley Coren, Câinii se simt probabil entuziasm (pozitiv sau negativ), suferință, mulțumire (fericire), dezgust, frică, furie, bucurie, suspiciune sau timiditate și afecțiune sau dragoste.

Câinii probabil nu au emoții mai complexe cum ar fi vinovăția, mândria sau rușinea.

Acesta este motivul pentru care mulți experți comportamentali de câini vă vor spune că videoclipurile "rușine câine" pe YouTube sunt pur și simplu câini nervoși care își dau seama că proprietarul lor este nefericită și încearcă cu disperare să difuzeze situația tensionată.

Uită-te la asta!"Barcă de alertă: scoarțe repetate scurte

Ai grijă! E ceva acolo!

Așa-numitele scoarțe de alertă sunt pe cele mai frecvent auzite ca câinele să scape acolo. Câinele tău se latră la ceva în afara că se rătăcește sau îl excită.

Această lătratire repetitivă poate fi destul de enervantă și poate conduce vecinii dvs. nebuni dacă câinele dvs. este prea sensibil la zgomote. Avem de fapt un întreg ghid cu privire la ceea ce se întâmplă Câini care avertizează în mod constant toată noaptea. Reduceți lătratul de alertă, concentrându-se pe crearea unui câine mai calm și mai concentrat cu a Protocolul de relaxare, apoi vorbiți cu un antrenor.

Garitele de alertă sunt, de obicei, însoțite de câini care priveau ferestrele, înclinându-le capetele și încercând altfel să localizeze sursa perturbării.

Barca de alertă "WATCH OUT": Barks dur repetat

Stai departe de mine!

Această coajă poate veni cu o tonă mai aspră, ceea ce înseamnă, în general, că câinele dorește tot ce este lătrat stai departe. Acest subset al coajei de alertă poate fi cu o coadă de vânt, greutate înainte sau o coadă ascunsă și greutate înapoi. Ochii vor fi adesea rotunzi sau "grei" și acest subset al coaja de alertă este mai mult în ceea ce privește.

Câinele din acest videoclip are o coadă ușor mătăsită și pare a fi în conflict - se întinde la leșie spre un obiect și îi clipește ușor dinții când îi latră, dar se înmoaie și se răstoarnă cu ghișeul pe care se uită la manipulatorul ei.

Coaja "WOOH-WOOH"

Toată lumea se uită la acel lucru înfricoșător!

Coaja "WOOH-WOOH" este un alt subset al coastei de alertă. Mulți câini vor face această coajă când sunt surprinși de o lovitură la ușă sau o altă perturbare mai mare. Situația poate apărea la fel ca situațiile în care alți câini se vor baza pe o "uitare la asta" sau "stai departe".

Mulți câini vor face doar câteva laturi Wooh-Wooh înainte de a trece la mârâie sau recuperarea. Mulți câini vor coaja Wooh-Wooh în timp ce fugeau de la sau spre sursa perturbării, adesea cu hacklele lor ridicate.

"Haideți" Bark: Aarrrr-Uff!

Să jucăm - o să-mi iau!

Mulți câini se vor apleca în spate, coada înfășoară în aer cu coatele pe pământ.

Acest "arc de joc" este adesea intercalat cu mai multe spurturi scurte de alergare înainte și înapoi, pasărea la aer sau la rulare pe sol. Majoritatea câinilor din videoclipul de mai sus prezintă exemple de lătrat care este jucăuș și cerându-i pe alții să se alăture.

Acest videoclip este un bun exemplu de motiv in cautarea La câinele dvs. vă oferă adesea o idee mai bună despre ceea ce se gândește decât să o asculte. Mulți dintre acești câini au un sunet foarte diferit, dar solicită jocul.

Câini în clipuri unul, trei, patru, șapte, și nouă sunt toate oferind limbaj corporal clar de a vrea să joace. Câinii din celelalte clipuri sunt fie dând semnale conflictuale, fie par să fie "spunând" altceva dincolo de joc.

"Bluff rămâne departe & # 8221; Bark: mârâie și coajă

Acest lucru se uită mai bine, dacă se apropie, ar trebui să mă musc. Dar sunt puțin prea speriat chiar acum.

Nu sunt doar câini mari care încearcă să sperie lucrurile departe. În timp ce mulți oameni se gândesc la scoarța de creștere sau la coaja de coacăre ca domeniu al Rottweilers și a păstorilor germani, Toți câinii se vor împerechea scârțâie și se vor înmuia să sperie lucrurile departe. Această combinație de bobină de bară oferă, de obicei, frică de bază de la câine.

Câini care scoarță și mârâie doresc spațiu între ei și lucru înfricoșător. Ei pot fugi, cerc sau pot face taxe scurte spre obiectul înfricoșător. Acești câini ar putea mușca dacă sunt cornați, dar adesea încearcă să sperie ceva înainte de a ajunge prea aproape.

Stai serios și # 8220; Bark: Bark & ​​Coater

Nu mă încurc în jur - plecați!

Această coajă este asociată cu dinții flash-uri, snarls și greutate înainte. Acești câini înseamnă o afacere serioasă.

Indiferent dacă acesta este un răspuns instruit pentru un câine de protecție sau comportamentul învățat al unui câine foarte grav, această combinație de borkl nu ar trebui să fie ignorată. Câinii care coacă și mârâie în timp ce plăcerea sau încărcarea sunt susceptibile de a susține această coajă cu o mușcătură.

"Care doare!"Bark: coajă înaltă sau yelp

Ouch! Nu mă așteptam la asta! Termina!

Acest Yelp cu înălțime mare vine adesea când un câine este surprins de ceva care îi doare brusc. Această coajă este una de surpriză și durere și ar putea fi interpretată ca o cerere de a opri ceea ce sa întâmplat.

Această coajă este încărcată emoțional în multe cazuri, deci aveți grijă ca "agresiunea redirecționată", ceea ce este atunci când un câine surprins sau exagerat mușcă altceva decât țintă, deoarece câinele este prea prelucrat sau în durere.

"Sunt în durere" seria de scoarțe, sclipi, yelps și whines

Cineva vă rog să vă opriți această durere, veniți să mă mângâiați.

Câinii care sunt în durere vor face o mare varietate de sunete. Pitch-ul poate varia în funcție de dimensiunea câinelui, precum și intensitatea durerii. În toate cazurile, un câine care plângea, scânteia, strigând, țipând, urât și / sau latră ar trebui să vadă un medic veterinar cât mai curând posibil. Deoarece câinii nu sunt la fel de vocali ca oamenii, laturile care provin din durere ar trebui luate în mod serios.

Videoclipurile de mai sus arată o gamă largă de sunete pe care câinii în durere le pot face.

Larca "Sunt singuratic și plictisită": poarta singuri cu spații lungi

Cineva vine să stea cu mine. (De asemenea, lătratul este mai distractiv decât să fie liniștit).

Câinii care sunt într-adevăr plictisiți s-ar putea lăuda să se distreze. Acesta poate fi un obicei dur de a sparge fără a schimba cu adevărat mediul câinelui, dar este ușor de combate cu unele bune Jucării puzzle.

Câinii care coacă fără sfârșit, în timp ce într-o curte din spate se angajează probabil în coaja "Sunt singuratic și plictisită". S-ar putea să nu lătească la nimic, doar la lătrat pentru că este mai puțin plictisitor decât să nu faci nimic.

"Tăiați-l!"Bark: o coajă unică scăzută până la medie

Tonați-l, amice.

Două minute în videoclipul de mai sus, câinele adult a avut în cele din urmă "a avut-o" cu catelusul Jumpy, Bitey și Barky.

El a încercat să-și pună urechile înapoi, întorcându-și capul, așezându-se, se îndepărtează și chiar și-și îndura buzele pentru a spune acest catel pe care îl face nu vrea să joace. Când catelul nu ia indiciu, câinele adulți latră în timp ce își mișcă repede capul spre catelus.

Câinele de câine numesc adesea o "corecție" de la un câine la altul, și este un mod adecvat de a comunica în lumea câinelui. Este un sunet ascuțit, care este un avertisment de a nu face acest lucru din nou.

Dacă observați câinele dând o mulțime de corecții într-o situație socială, cum ar fi Parcul de câine, nu o pedepsiți pentru comunicarea în mod clar - dar ați putea dori să o oferiți și o pauză o pauză. De asemenea, luați în considerare verificarea noastră Ghid pentru eticheta parcului de câine pentru a înțelege mai bine cum câinele dvs. interacționează cu colegii ei și ce să privească!

"Vreau ceea ce ai" scoarță: scoarțe repetitive în timp ce te uiți la tine

da-mi! da-mi! DA-MI!

Cererea Barking este una dintre cele mai frustrante probleme de comportament pe care clienții mă contactează. Nu este periculos ca agresiunea sau criptarea anxietății de separare, dar poate conduce într-adevăr o familie la nebunie, mai ales când Barking simte constant și non-stop.

Câinii învață repede că lătratul la oameni îi face pe oameni să renunțe și să-i dea ceea ce vor. Acest lucru creează rapid un obicei puternic de lătrat pentru a obține ceea ce vrea un câine. Ce vrea câinele dvs. poate fi la fel de simplu ca un tratament sau atenția dvs.

Câinii care stau și privesc la tine în timp ce latră încearcă să ceară ceva.

Vindeca cererea de lătrat prin învățarea câinelui dvs. alte modalități de a obține ceea ce dorește, Predarea controlului impulsului, ignorând-o la lătrat și chiar părăsind camera când te latră la tine.

Amintiți-vă, lăcâiul câinelui nu are toată povestea

Câinii fac o mulțime de alte sunete care nu sunt acoperite aici, de la Baying of Hounds la blestemul lui Huskies. Deși există câteva tipuri de scoarțe care în general înseamnă același lucru, multe laturi de câine sunt foarte dificile pentru ca oamenii să se traducă.

Cel mai bun pariu este să vă uitați la câinele dvs. și situația când încercați să traduceți o coajă de câini. Un câine care are hackles și greutate înainte este "spune" ceva foarte diferit de un câine care este wiggly și bouncy. Ambii câini ar putea emite o scoarță, dar unul este jucăuș și unul este foarte speriat.

Câinele dvs. are un tip specific de coajă care nu este acoperit aici și nu sunteți sigur cum să îl citiți? Postați un link către videoclipul de mai jos și vă voi ajuta să o descifrați!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce înseamnă diferite câini?