Revizuire: pridebites custom frisbee toy (2018)

Îmi place produse personalizate câine. Am obținut multe lucruri personalizate diferite pentru animalele noastre de la prieteni și familie. Ei fac cadou perfect pentru proprietarul de animale de companie care are totul, ca mine. Am crezut Pridebites Frisbee personalizat a fost adorabil, dar ar merita costul?

Este frustrant să cheltuiți bani pe jucăriile câinilor doar pentru ca câinele să-i rupă să-i taie câteva zile (sau ore) mai târziu. Este, de asemenea, enervant atunci când cumperi o jucărie și câinele tău decide că nu vrea să se joace cu ea.

În timp ce această jucărie de câine îți atrage cu siguranță ochiul, este mai scump decât alte tradiționale Doggy Frisbees. Deci, merită cheltuieli suplimentare? Fetele noastre s-au bucurat de joc cu el? Îți dau toate detaliile din această revizuire a jucăriei personalizate Frisbee pentru câini și cum să alegeți și să alegeți unul pentru poochia dvs.

LEGATE DE: Cum de a alege jucăriile de câine dreapta după vârstă

Pridebites Custom Frisbee Review toy

Pridebites Custom Frisbee Review toy

Comandarea unui produs personalizat de la Pridebites a fost destul de ușor. Ca și în cazul altor comercianți cu amănuntul online, puteți naviga pe site până când veți găsi produsul dorit. Când îl adăugați în coșul de cumpărături virtuale, veți avea ocazia să o personalizați.

În funcție de produs, veți putea oferi numele și informațiile sale de dimensionare. Dacă comandați un produs care poate fi personalizat cu o imagine a pooch-ului dvs., tot ce trebuie să faceți este să încărcați fotografia alegerii dreptului la site-ul web al PRIDEBITE.

Am avut această jucărie timp de aproximativ 3 săptămâni, iar fetele noastre o folosesc în fiecare zi. Până acum, nu au rupt-o deschisă!

Există multe jucării personalizabile diferite pentru a alege de la Site-ul Pridebits. Saddie iubește să iasă, așa că am crezut că această jucărie Frisbee ar fi perfectă pentru ea. Zboară prin aer, plutește pe apă și are un ghemuit. Acestea sunt 3 din lucrurile preferate ale lui Saddie!

Beagle, Molly, se bucură de joc și jucării și ea este puțin mai dură pe jucători decât Saddie. Am fost îngrijorat de faptul că jucăria Frisbee personalizată nu se va ocupa de câinii noștri, dar am fost plăcut surprins până acum.

Stratul exterior este fabricat din fleece moale Durabite ™. Acesta este stratul pe care imaginea puilor este pe. M-am gândit că imaginea poate fi oprită după câteva zile, dar după cum puteți vedea în fotografia de mai sus a noastră încă arată grozav! Câinii noștri iau această jucărie în afara zăpezii în fiecare zi, și chiar dacă triditele personalizate Frisbee Toy devine cu adevărat umed, imaginea încă arată grozav!

Pridebites Custom Frisbee Review toyInteriorul stratului de fleece este realizat din material dur de oprire, iar umplutura este o spuma usoara. Shapehaker în interiorul unei pungi de siguranță, deci dacă puii dvs. este capabil să-l scoată, nu vor putea să o înghită repede.

Această jucărie este disponibilă în 8 culori, inclusiv albastru, verde, marină, portocaliu, roz, violet, roșu și galben. Are un diametru de 7 inci și are o grosime de aproximativ 1 inch. Unul dintre lucrurile mele preferate despre această jucărie este că este mașina lavabilă.

Pridebites Custom Frisbee Review toyNu numai că am fost surprins de cât de bine această jucărie a ținut-o cu câinii noștri, am fost, de asemenea, surprinsă de prețul. Una dintre aceste frisbești personalizate vă va costa 24 de dolari.99! Știu o mulțime de proprietari de animale de companie nu își pot permite să cheltui acei bani pe o singură jucărie. De asemenea, este nevoie de aproximativ 4 săptămâni pentru a primi jucăria parkibitelor personalizate Frisbee, datorită timpului necesar pentru ao personaliza.

Cu toate acestea, dacă vă puteți permite acest lucru, aceasta este o jucărie de înaltă calitate care va atrage o mulțime de atenție la parcul de câine. Nu aș recomanda chewers agresiv, dar dacă pooch-ul tău se bucură doar de un joc bun de preluare, aceasta este o opțiune unică.

Jucăriile personalizate de parideri (sau alte produse de companie) ar face, de asemenea, un cadou minunat pentru proprietarul câinelui sau câinelui care are totul. Știu o mulțime de proprietari care ar fi fericiți surprinși să obțină un produs personalizat cu imaginea animalelor de companie pe ea.

Citiți următorul: Ce jucării de câine sunt veterinari recomandă?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: pridebites custom frisbee toy (2018)