Revizuire: petcurean adunați hrana pentru câini fără acri

Nu este un secret că mâncarea de animale de companie nu este întotdeauna făcută cu cele mai sănătoase ingrediente. Din ce în ce mai mulți proprietari de animale de companie se preocupă de calitatea alimentelor pe care le hrănesc câinii. Din fericire, mulți producători de alimente pentru animale de companie înțeleg această dorință și creează produse realizate cu ingrediente naturale, organice, sănătoase și sigure - cum ar fi Petcurean Adunați hrana pentru câini fără acri.

Multe branduri populare, de top de mâncare de câine utilizează ingrediente dăunătoare, cum ar fi culori artificiale și conservanți, umpluturi și chiar substanțe chimice toxice! Ca proprietari de câini, este treaba noastră de a susține animalul nostru și să ne asigurăm că hrănim o dietă de înaltă calitate, care va oferi nutriția că are nevoie fără niciunul dintre ingredientele nocive care se găsesc frecvent în dietele comerciale.

Singurul lucru bun despre hrana pentru câini care utilizează ingrediente de calitate mai ieftină este că acele economii sunt adesea transmise consumatorului. În termenii lui Layman, aceasta înseamnă că alimentele de calitate mai ieftine nu costă la fel de mult ca un produs de înaltă calitate. După cum spune vechea zicală, obțineți ceea ce plătiți.

Petcurean Adunați hrana pentru câini fără acriCheltuirea unui pic mai mult pe un produs de înaltă calitate vă va economisi de fapt bani pe termen lung. Mâncarea de calitate superioară este mult mai dens nutrienți, ceea ce înseamnă că nu aveți nevoie să vă alimentați la fiecare masă. În plus, beneficiile pentru sănătate ale unei diete mai bune vă vor economisi cu siguranță banii cu privire la îngrijirea veterinară pe termen lung.

La sfârșitul zilei, un lucru pe care fiecare proprietar de companie îl poate conveni este că câinii noștri nu trăiesc aproape atâta timp cât ne-ar plăcea. În timp ce nu putem face nimic pentru a ne ține pe tovarășii noștri în jurul valorii de totdeauna, hrănirea unei alimente de câine de înaltă calitate este probabil să-și extindă durata de viață.

Dar, cum alegeți ce alimente este potrivit pentru animalul dvs. de companie. Ei bine, asta ia o mulțime de cercetări și o conversație îndelungată cu medicul veterinar sau un nutriționist canin. Odată ce înțelegeți nevoile individuale individuale individuale individuale, puteți căuta o hrană de câine de înaltă calitate, care se face cu ingrediente sigure.

O modalitate sigură Fierbinte ingrediente de calitate este de a vă asigura că acestea sunt organice. Unele produse (cum ar fi Petcurean Adunați hrana de câine fără acri) Utilizați ingrediente organice certificate. Aceasta înseamnă că ingredientele trebuie să îndeplinească orientări mult mai stricte decât alte produse.

În afară de a fi certificat USDA Organic, Petcurean Adunați hrana de câini fără acri oferă o mulțime de alte beneficii. Continuați să citiți pentru a afla dacă aceasta ar fi o potrivire bună pentru FIDO!

Vedeți mai multe recenzii video: Cele mai bune consumabile de câine Recenzii și videoclipuri

Petcurean Adunați gratuit Acres Dog Food Review

Petcurean Adunați hrana pentru câini fără acriNu numai că acest câine este alimentat cu ingrediente organice certificate USDA, este, de asemenea, fortificat cu mulți nutrienți benefice, inclusiv:

  • DHA și EPA pentru sănătatea creierului și a inimii
  • antioxidanți pentru a stimula sistemul imunitar
  • Omega acizi grași pentru sănătatea pielii și a stratului

Petcurean aduna hrana de hrană de acri liberă NU GMO, ingrediente prestate, produse secundare, antibiotice, hormoni de creștere, conservanți artificiali, culori artificiale, grâu, porumb, soia, cereale sau gluten. Rețineți că mâncarea gratuită de câine fără gluten nu este întotdeauna liberă de cereale, dar cu acest produs nu trebuie să vă faceți griji despre oricare dintre aceste ingrediente.

Petcurean se concentrează, de asemenea, pe utilizarea ingredientelor durabile. Ei chiar dau acest accent în ambalajul produselor lor. Sacul folosit pentru a conține acest hrană pentru câini este realizat cu ingrediente bazate pe plante de 30%.

În ghidajul meu video în partea de sus a acestei pagini, veți vedea că câinii noștri se bucură cu adevărat de acest Kibble! Labradorul nostru va mânca aproape orice, dar beagle-ul nostru este un pic mai ales despre mesele ei. Cred că acest produs alimentar îi face apel mai ales datorită aromei sale bogate.

De îndată ce deschideți sacul, veți mirosi puiul și masa de la Krill folosit în acest produs alimentar. Este un pic cam mirositor, dar nu este înverșunat. Câinii noștri și-au ridicat nasul în minutul pe care l-am deschis mâncarea, așa că știu că au fost atrași de miros.

Puiul organic și puiul organic deshidratat sunt primele două ingrediente din acest produs alimentar. Iată o privire la lista completă:

Pui organic, pui organic deshidratat, mazăre organică, linte, grăsime de pui (conservate cu tocoferoli mixt), masa de krill, infuzare organică, afine, afine, masă de coajă de ou, vitamine (supliment vitamina A, supliment de vitamina E, inozitol , Niacin, L-Ascorbyl-2-polifosfat (o sursă de vitamină C), Pantotenat D-calciu, mononitar de tiamină, riboflavină, clorhidrat de piridoxină, acid folic, supliment de biotină, vitamina B12), minerale (proteine ​​de zinc, proteine ​​de fier, cupru proteine, proteine ​​de mangan, iod de calciu, drojdie de seleniu), rozmarin uscat

După cum puteți vedea, Petcurean Adunați hrana de câini de acre gratuită este plină de ingrediente sănătoase pe care le puteți citi și pronunța. Pentru mine, acesta este ceva pe care îl caut în fiecare produs pe care îl folosesc pentru animalul meu de companie. Dacă nu pot pronunța numele lung al unui ingredient chimic sau artificial, cu siguranță nu vreau să intre în corpul câinelui meu.

Petcurean Adunați hrana pentru câini fără acriÎn afară de factorul de sănătate, îmi place și faptul că aceste kibble sunt foarte mici. Acestea sunt de aproximativ 1/3 dimensiunea unui ban. Aceasta înseamnă că acest produs poate fi hrănit la orice câine de dimensiune și este, de asemenea, potrivit pentru animale de companie cu dinți lipsă și altele Probleme de sănătate dentară.

Așa cum am menționat mai devreme, ingredientele de calitate superioară înseamnă că alimentele sunt mai dens nutritive decât alte produse care utilizează ingrediente de calitate inferioară. Asta înseamnă că nu trebuie să vă hrăniți câinele la fel de multă mâncare pentru a-i furniza substanțele nutritive pe care corpul le cere.

Pentru Petcurean, adunați hrana de câini fără acri, dimensiunea de servire pentru un câine de 50-70 de lire sterline este de 3.5-4.5 cani pe zi.

Cu acea fiind spus, acest hrană pentru câini nu se va potrivi în bugetul tuturor. În acel moment că scriu această recenzie, puteți cumpăra o pungă de 6 lire de petcruean Adunați hrană pentru câini de acre pe Amazon pentru $ 29.95. Dacă faci matematica, asta e aproximativ 5 dolari / lire.

De asemenea, puteți obține un cupon de $ 5 OFF vizitând Site-ul Petcurean.

Citiți următorul: 15 cele mai bune tratamente sănătoase pentru câinii care sunt certificați USDA organici

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: petcurean adunați hrana pentru câini fără acri