3 Furnizori de cele mai bune planuri de asigurare pentru animale de companie pentru câini

Ne iubim câinii noștri ca membrii familiei. Pentru mulți proprietari de animale de companie, câinii sunt ca niște copii blană. Îngrijirea acestor animale include nu numai alimentarea și jucăriile, ci și îngrijirea veterinară adecvată, care deseori costă o mulțime de bani. Mai jos, lista trei cele mai bune asigurări de animale de companie pentru planurile de câini care vă vor reduce valoarea vizitei VET de o marjă mare.

Cele mai bune planuri de asigurare pentru animale de companie pentru câiniEste asigurarea de companie pentru câinii care merită?

Când vine vorba de câinii mei, voi cheltui toți banii pe care trebuie să-mi asigur că animalele mele de companie primesc toată îngrijirea veterinară necesară. Nu este neobișnuit ca proprietarii de animale de companie să primească facturi de VET în sus de 5.000 de dolari pe vizită. Inutil să spun că tipul de bani poate tăia serios în bugetul dvs. de familie. Și eu am fost acolo.

A Studiul a găsit că doar aproximativ 10% din proprietarii de animale de companie optează pentru un anumit plan de asigurare a animalelor de companie, în cea mai mare parte datorită costurilor. Asigurarea pentru animale pentru câini poate merge până la 300 de dolari pe lună, ceea ce este foarte mare. Dar atunci aceiași oameni petrec, de asemenea, semnificativ mai mult pe facturile VET neașteptate, deoarece îngrijirea veterinară în SUA este și mai scumpă.

Infographic: 19 sfaturi pentru a alege cel mai bun plan de asigurare pentru animale de companie

Linia de jos este mai des decât nu, o asigurare bine gândită de animale de companie pentru planul câinilor poate fi cu siguranță merită. Veți dormi mai bine că, în cazul în care se întâmplă ceva cu câinele dvs., veți fi acoperită fără a fi nevoie să plătiți mii de dolari în facturi. Amintiți-vă să citiți întotdeauna fiecare cuvânt despre acordul dvs. și să știți exact ce este acoperit.

3 furnizori de cele mai bune asigurări de animale de companie pentru planurile de câini

Furnizori de cele mai bune planuri de asigurare pentru animale de companie pentru câini

Planurile de asigurare a câinilor pot face griji pentru toate aceste excursii neașteptate VET mult mai ușor și mai ieftine. Este o mică durere de cap de pe umeri, mai ales dacă rasa de câine este susceptibilă la toate tipurile de boli și pooch-ul dvs. devine prea des.

Cele mai multe planuri de asigurare pentru animale de companie vor acoperi accidentele, bolile, condițiile cronice și, eventual, chiar și Terapii alternative. Similar la cumpărături pentru propriile planuri personale de asigurări de sănătate, trebuie să căutați acoperirea care se potrivește nevoilor câinelui dvs. la un preț pe care îl puteți permite.

De asemenea, citiți: Ghidul final pentru asigurarea de companie - tot ce trebuie să știți

Asigurarea pentru animale de companie pentru câini lucrează într-o modă similară de modă de sănătate. Alegeți ceea ce credeți că va fi cea mai rentabilă opțiune. Uneori, este posibil să fie necesar să plătiți o primă mai mare dacă nu credeți că vă puteți permite o deductibilă foarte mare și se plătește în cele din urmă.

1. Sănătate sănătoasă Asigurarea pentru animale de companie pentru câini

Sanentypaws Asigurare pentru animale de companie pentru câiniPaws sanatos este una dintre cele mai importante și cele mai bune asigurări de animale de companie pentru agențiile de câini din națiune de astăzi. Ele oferă acoperire în toate cele 50 de state și sunt singurele u.S. Asiguratorul de animale de companie cu beneficii nelimitate.

Planurile de asigurare sănătoase labe variază de la $ 15- $ 90, iar co-plățile dvs. și deductibile vor varia în funcție de planul pe care îl alegeți.

Puteți să vă înscrieți animalele de companie pe planurile de asigurări de animale sănătoase cu vârsta cuprinsă între 8 săptămâni și 14 ani, iar condițiile ereditare și congenitale sunt acoperite și. Ele nu acoperă condițiile preexistente, iar acoperirea dvs. nu va începe de fapt până la 15 zile după începerea politicii dvs.

Asigurarea pentru animale de companie sănătoase are doar două excluderi: există o perioadă de așteptare de 12 luni pentru tratamentul cu displazie a șoldului, iar displazia de șold este acoperită numai pentru animalele care sunt înscrise înainte de 6 ani.

2. Asigurarea PETPLAN pentru câini

Asigurarea PETPLAN pentru câiniPetplan este unul dintre cei mai mari furnizori de asigurări de companie din lume (nu doar SUA), iar planurile lor variază de la $ 8- $ 60 pe luna. Ele au limite anuale de plată care vor varia în funcție de politica pe care o alegeți.

Câinii trebuie să fie de cel puțin 6 săptămâni pentru a se înscrie, dar nu există o limită superioară de vârstă. Acoperirea dvs. cu o poliță de asigurare a câinilor Petplan va începe după 24 de ore pentru accidente și 14 zile pentru boli. Condițiile preexistente nu sunt acoperite, dar vor fi terapiile alternative.

În funcție de planul pe care îl alegeți, PetPlan oferă, de asemenea, acoperire pentru taxele de pensionare, costurile de publicitate și recompensa pentru un animal de companie pierdut, anulări de vacanță și beneficii de deces. Aceasta este o mulțime de oferte într-o singură ofertă, motiv pentru care consider că PetPlan ca fiind unul dintre cele mai bune asigurări de animale de companie pentru furnizorii de câini.

3. Îmbrățișează asigurarea pentru animale pentru câini

Îmbrățișează asigurarea pentru animale pentru câiniÎmbrăţişare este o altă asigurări de companie bine cunoscute pentru compania de câini, dar politicile lor vin cu câteva prevederi. Puteți obține politici de la ei variind de la $ 13- $ 100 și există o limită anuală de plată în funcție de planul pe care îl faceți.

Îmbrățișarea are, de asemenea, o limită de plată de 50.000 de dolari. Când se înscrieți, animalele dvs. de companie trebuie să aibă cel puțin 8 săptămâni pentru a fi luate în considerare, iar limita superioară depinde de rasa câinelui dvs.

Rasele pure nu se pot înscrie la vârsta de 7 ani, iar întreruperea pentru rasele mixte este de 9 ani. Condițiile ereditare și congenitale sunt acoperite numai dacă nu au fost deja diagnosticate.

LEGATE DE: Dog Health Asigurări - Are FIDO dvs. are nevoie de ea?

În concluzie

Asigurarea pentru animale pentru câini merităDupă cum puteți vedea, la fel ca la cumpărăturile pentru asigurările noastre de sănătate (umane), privindu-se în jurul valorii de cele mai bune asigurări de animale de companie pentru câini, poate fi dificilă, deoarece există multe lucruri pe care trebuie să le luați în considerare pentru a găsi cea mai rentabilă opțiune.

În lista de mai sus, am oferit doar trei furnizori de asigurări bine cunoscute care funcționează bine pentru câini. Cu toate acestea, țineți cont de faptul că există o mulțime de alte companii care pot oferi aceleași planuri similare sau mai bune - trebuie doar să faceți un pic de cercetare.

ASPCA are un articol bun despre acest lucru unde vei fi introdus în multe alte planuri de asigurare, dacă vrei să te uiți.

Ar fi foarte înțelept să nu vă grăbiți să vă înscrieți câinele pe un plan de asigurări de companie. Aruncați o privire la aceste trei cele mai bune asigurări de animale de companie pentru furnizorii de câini, ia în considerare ofertele lor și apoi Google pentru mai multe. Comparați politicile, prețurile și acoperirea pentru a găsi opțiunea de top care se potrivește cu bugetul dvs.

În cele din urmă, cred că având cel puțin un fel de acoperire de asigurare a animalelor de companie pentru câinele dvs. nu este doar benefică, dar necesară. Uneori, trebuie să plătească un preț mare pentru îngrijirea veterinară pentru animalele de companie vă poate duce să căutați opțiuni alternative care nu sunt la fel de bune. Când aveți asigurare, știți că veți obține cea mai bună grijă fără să vă faceți griji cu privire la costuri.

LEGATE DE: Comparația asigurărilor de animale de companie - Care este cel mai bun plan de asigurare pentru animale de companie?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 3 Furnizori de cele mai bune planuri de asigurare pentru animale de companie pentru câini