Fuzzbunz își extinde linia de produs de companie

Fuzzbunz își extinde linia de produs de companie

Produse Fuzzbunz Premium Pet, situate în Los Angeles, California, a anunțat recent extinderea lor lesă pentru câine linia. Leagăle companiei sunt făcute din materiale durabile și sigure. Ei folosesc nailonul de cea mai bună calitate pentru a se asigura că produsele lor sunt rezistente la uzură, lacrimă și fray. Ei așteaptă ca noua lor lesa roșie să devină rapid un bestseller.

Marissa, purtător de cuvânt pentru Fuzzbunz, a spus că compania se angajează să ofere produse de calitate excelente și că siguranța animalelor de companie este prima lor prioritate. Asta nu înseamnă că leashesul lor trebuie să privească plictisitor plictisitor. Ei doresc ca produsele lor să fie elegante și funcționale, iar din moment ce roșu este o culoare foarte bine plăcută, ei presupun că lesa roșie va ajunge să fie una dintre cele mai rapide ale lor vânzători.

LEGATE DE: Produsele de câine Probleme legate de sănătate pe care veterinele le desfășoară adesea

Fuzzbunz Leasshes are un design ergonomic care este complet cu un mâner căptușit pentru confort suplimentar. Mânerele sunt căptușite cu neopren, făcându-le ușoare și rezistente la miros. Acestea sunt, de asemenea, făcute cu cusatura reflectorizantă față-verso pentru a-și crește vizibilitatea pe timp de noapte pentru a menține câinii și proprietarii lor în siguranță în timp ce mergeți în lumină slabă sau după întuneric.

Fuzzbunz își extinde linia de produs de companie

Aceste leagă de câine au, de asemenea, un cârlig de fixare nichel robust și un inel D pe mâner pentru a atașa pungi de poop, taste de mașină sau orice altceva un proprietar de câine sau Câine Walker ar putea avea nevoie. Fuzzbunz Leashes poate fi folosit pe orice rasă cântărind 25-150 de lire sterline. Compania oferă, de asemenea, o garanție fără hassle, o garanție de bani sau o înlocuire cu fiecare lesa.

LEGATE DE: Cum să înveți un câine să meargă pe o lesa

Produsele Fuzzbunz Premium Pet PETHHES sunt în prezent vândute numai pe Amazon, și chiar acum au 4.Operație cu 8 stele cu peste 160 de consumatori care cântăresc în. Extinderea liniei lor de leash este doar prima dintre numeroasele lucruri pe care compania le-a planificat pentru viitorul apropiat. Marele răspuns pe care îl primesc de la clienți le stimulează să continue să se extindă Linia de lesa Pentru a adăuga mai multe culori și stiluri. Ei caută, de asemenea, o modalitate nouă de distracție de a promova produsul.

În prezent, ei oferă doar lenjerie în negru, albastru și acum roșu. Compania speră că puterea și confortul leashes asociate cu garanția lor de banii vor încuraja mai mulți consumatori să le încerce. În cele din urmă, ar dori să extindă marca pentru a oferi și mai multe produse de câine, dar acum se concentrează strict pe linia de leșie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Fuzzbunz își extinde linia de produs de companie