Revizuire: vet chews yak recomandat (2018)

Găsirea de mestecați care sunt sănătoși și durabili poate fi o provocare, mai ales dacă câinele dvs. este un cheswer agresiv cu fălci puternice. Există multe tipuri diferite de mestecați, dar nu toate sunt sigure pentru animalul dvs. de companie. Yak mestecați, cum ar fi Veterinar a recomandat chews yak, sunt o opțiune care este sigură, sănătoasă și extrem de durabilă.

După cum sugerează și numele, acești mestecați sunt făcuți în principal din laptele de yak. Ele sunt în esență o brânză foarte tare mestecând. Yak chews a scos miros foarte minim, astfel încât acestea sunt mai atrăgătoare pentru proprietarii de animale de companie care nu pot suporta mirosul putred al altor tipuri de mestecați.

Chews ca aceasta sunt foarte ridicate în proteine, astfel încât acestea oferă o nutriție suplimentară împreună cu satisfacerea nevoii câinelui tău de a mesteca. Există multe dimensiuni diferite și branduri de mestecați de la Yak pentru a alege, deci cum se recomandă veterinarul de yak mestecați comparativ?

Să aruncăm o privire la detaliile acestor mestecați pentru a vă ajuta să decideți dacă sunt sau nu potriviți pentru companionul dvs. canin.

MAI MULT: Top 10 cel mai bun mestecați pentru câini care sunt chewers grei

 VET Recomandat Yak Chews Review

VET Recomandat Yak Chews ReviewExistă doar trei ingrediente la chews de câine - Yak lapte, suc de var și sare. Spre deosebire de urechile animalelor și bulvertele, VET a recomandat chews Yak au un miros neobișnuit. Ele sunt, de asemenea, 100% digerabile și mult mai ușor pe tractul digestiv al câinelui decât Rawhides și alte mestecați de câini similari.

Aceste mestecați sunt, de asemenea, naturale, ceea ce reprezintă un avantaj imens pentru mine. Mulți mestecați de câine, cum ar fi RawHides, sunt acoperite cu o aromă artificială care este făcută cu substanțe chimice. În timp ce ingredientul principal din acești mestecați ar putea fi all-natural, aromele și conservanții sunt adesea artificiale și periculoase pentru câinele dvs.

VET Recomandat Yak Chews ReviewVET Chews Yak recomandat sunt gratuite de boabe, gluten, substanțe chimice, conservanți și arome artificiale.

După cum veți vedea în recenzia mea de mai sus, Labrador, Saddie, poate fi chomp pe acești mestecați de multe ore fără a le rupe. Ele sunt incredibil de durabile!

Este nevoie de beagle, Molly, zile să mănânce unul dintre acești mestecați în întregime. Am fost foarte sceptică cu privire la durabilitatea lor, datorită dimensiunilor lor mici și faptului că sunt făcute din lapte de yak, suc de tei și sare. Am fost uimit la cât de durabili sunt și cât timp au trecut cu animalele de companie.

Aș recomanda acești mestecători pentru orice proprietar de animale de companie cu un câine care îi place să mestece. Cu toate acestea, veterinarul a recomandat chews Yak sunt de numai 4 8243; lung. În recenzia mea video puteți vedea că Saddie se poate potrivi cu un mestecător întreg în gură.

Veterinar a recomandat chews yakÎn timp ce nu a fost niciodată o problemă și întotdeauna o supraveghează în timp ce ea este de mestecat, îmi fac griji că acești mestecați de yak poate reprezenta un pericol de sufocare pentru rase mari mari / extra. Există și alte companii care fac chews Yak mai lungi - aproximativ 10 și # 8243; lung - pe care aș recomanda pentru câinii mai mari. Sper să văd mai multe opțiuni de la VET recomandate în viitor, totuși.

Celălalt dezavantaj la chews Yak este cheltuielile lor. Deoarece acestea sunt făcute cu ingrediente de înaltă calitate și sunt mai durabile decât multe produse de mestecat pe piață, m-am așteptat să fie un pic mai scump. Puteți cumpăra o pungă de 20 vete recomandate mestecați de yak pe Amazon pentru $ 39.97.

Dacă faci matematica, asta este de aproximativ 2 dolari pe mestecat. Știu că prețul nu se potrivește cu bugetul tuturor, pentru ca timpul în care acești mestecați, este bine merită costul. Produse mai ieftine Ultimele chewers dure de câteva minute, deci veți obține cu siguranță că banii dvs. merită din această opțiune de la VET recomandat.

Citiți următorul: Top 10 cele mai bune oase pentru câini să mestece

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: vet chews yak recomandat (2018)