Noua linie de produs de companie high-end se aprinde pentru a menține câinii în condiții de siguranță

Noua linie de produs de companie High-end se aprinde pentru a menține câinii în condiții de siguranță

Vara este în plină desfășurare, și asta înseamnă că mulți proprietari de animale de companie bate căldura prin exercitarea cu animalele de companie după ce soarele coboară în jos. Iluminight, O nouă companie care sărind pe piața produselor de companie, ajută câinii și proprietarii lor să rămână în siguranță cu cele trei linii noi de produse; Ultra lesa, ultra ham și ultra guler.

În timp ce există multe produse iluminate și reflectorizante pe piață deja, Iluminight oferă ceva unic. Jon Freeman, regizorul de marketing al Iluminght, spune că multe produse similare nu au durabilitate și calitate. El spune că ușurința utilizării în curs de desfășurare pentru proprietarii de animale de companie este neglijată în mod special.

LEGATE DE: Cum să înveți un câine să meargă pe o lesa

Freeman a explicat că compania a făcut o cercetare extinsă de piață înainte de a-și crea produsele și, astfel, au descoperit că multe produse reflectorizante și iluminate se încadrează în ambele livrări fiabile Siguranță pentru animalele de companie și proprietarii lor și fiind un produs de PET de precizie. El spune că produsele iluminight rezolvă ambele probleme instantaneu.

Toate produsele din companie au o garanție de satisfacție de 90 de zile. Freeman declară că niciun alt producător oferă în prezent aceleași produse de calitate cu o garanție comparabilă. Tehnologia unică de refracție ușoară a companiei oferă o iluminare consecventă care nu se bazează pe sursele de lumină externă.

Noua linie de produs de companie High-end se aprinde pentru a menține câinii în condiții de siguranță

Toate produsele iluminice sunt reîncărcabile prin orice port USB alimentat, fără cabluri de accesorii sau adaptoare speciale. Compania face acest lucru pentru a oferi un design durabil pentru a minimiza impact asupra mediului a produselor lor. Folosind orice cablu USB standard la Mini-USB, toate produsele pot fi încărcate complet în doar 45 de minute. Când sunt încărcate complet, toate pot fi utilizate mai mult de 4 ore înainte ca acestea să fie încărcate din nou.

LEGATE DE: Ghidul cablajului pentru câini: Asigurați-vă că câinele dvs. este confortabil

În afară de reîncărcarea, nu există nici o întreținere necesară pentru gulere, hamuri sau leashes. Toate produsele iluminice pot fi văzute de la mai mult de 1500 de metri distanță. Toate produsele lor sunt de asemenea făcute cu rezistent la apă materialele. Toate cele trei linii de produse vin în trei gulere diferite; roșu, albastru și verde.

Ultra Harness și Ultra Guler au ambele variază și de dimensiuni reglabile. Ele vin în dimensiuni pentru câini mici, mediu și mari. Toate lenjerie ultra-leves vin într-o lungime standard de 4 metri. Compania spune că, deși produsele sunt utilizate în primul rând pentru proprietarii de câini care își urmăresc animalele de companie după întuneric, pot fi, de asemenea, utilizate pentru răspunsul în caz de dezastru, pregătirea de urgență și Agenția Guvernului.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Noua linie de produs de companie high-end se aprinde pentru a menține câinii în condiții de siguranță