Top # 23: cum de buget și economisiți bani pe câini

La adoptarea câinelui dvs., va trebui să factați în costurile anuale care vin cu ea - facturi de vot, îngrijire, mâncare și multe altele. Unele dintre prețurile previzionate ale proprietății de companie pot părea înfricoșătoare pentru viitorii proprietari de câini, dar nu trebuie să costă un braț un picior dacă știți cum să bugetați.

Cel mai adesea, proprietarii de animale de companie deșeuri deșeu bani pe lucruri și în locuri unde ar fi putut salva, așa că în acest episod Podcast, voi vorbi despre cum să economisesc bani pe bugetul dvs. de câine. Vom discuta fondul de urgență, alimentele și consumabilele, costurile VET și multe altele.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

Cum de buget și economisiți bani pe câinii dvs?
(transcrierea podcast brut)

Cum de buget și economisiți bani pe câini

[00:00:19] În această săptămână vorbesc despre întrebarea cea mai frecvent întrebată că sunt vreodată întrebat de proprietarii de animale de companie și cum economisiți bani îngrijirea câinelui tău? Toată lumea este pe un buget. Suntem cu toții la un buget, mai tare decât alții, dar toată lumea vrea animale de companie. Ei vor să aibă tovarășia, vor să aibă distracția de a avea un câine și de a putea ieși și de a explora și de a vă plimba pe câinele dvs. au acea companie, cu acea dragoste și că doar membrul familiei blană care se adaugă într-adevăr familiei tale. Nu există altă modalitate de ao explica.

Având un animal dacă este o pisică sau un câine, un cal, adaugă ceva familiei tale că nu poți obține altfel. Deci, mă întreb mereu cum pot economisi bani? Cum pot tăia banii din bugetul meu de companie? Cum pot sta pe lângă bugetul meu de companie? Ce pot face pentru a face acest lucru mai fezabil pentru familia noastră? Și am întrebat adesea acest lucru de către proprietarii de animale de companie pentru prima dată, am întrebat adesea acest lucru de către vârstnici care sunt la un buget. Deseori am cerut acest lucru de către familii, care doresc să aibă mai mult de un animal de casă. Știți mai mult de un animal de companie poate fi foarte benefică. Ei știi că se bucură de faptul că se află unul pe celălalt, uneori, știi dacă ai mai mulți spun copii în familia ta și vrei să faci câțiva câini. Deci, știi că există responsabilități pentru fiecare copil.

Știi că ai doi copii, ești doi câini. Deci, fiecare având propriul câine. Ei pot lua fiecare câine pentru o plimbare și face acele lucruri. Oricare ar fi cazul să fie acolo, multe motive pentru care oamenii caută să reducă bugetele. Chiar acum, știți că economia este dificilă, oamenii își pierd locuri de muncă, locurile de muncă care nu sunt plătite, precum și slujbele pe care unii oameni le-au pierdut. Deci, ei trebuie să facă ajustări în bugetul lor. Dar nimeni nu vrea să trebuiască să scape de un animal de companie pentru a vă face munca bugetară și a face ca scop să se întâlnească în fiecare lună. Deci, săriți chiar în ea.

Am șase lucruri pe care vreau să le vorbesc despre tine. Deci, prezentarea lor scurtă aici este că vom vorbi despre bugetul dvs. Trebuie să găsiți și să vă mențineți bugetul. Numărul 2: va fi de a crea un fond de urgență pentru animalul dvs. de companie. Deci, când acele lucruri vin ca cheltuieli neașteptate veterinare; Nu trebuie să utilizați carduri de credit sau să împrumutați bani. Numărul 3: Vrei să te uiți la modalități de a salva pe consumabile de animale de companie, care ar fi lucruri cum ar fi așternut, jucării, acele lucruri, leashes și gulere. 4: Vrei să te uiți la modalități de a salva pe tratate. 5: Vrem să ne uităm la modalități de a salva pe mâncare. Și apoi 6: Cheltuielile de îngrijire a câinelui sau cheltuielile de îngrijire a animalelor de companie, lucruri precum îngrijirea, ședința animalelor, chestii de genul asta. Deci, sărind în ea.

[00:02:57] Numărul unu: bugetul dvs. trebuie să vă gândiți la bugetul dvs. atunci când vă gândiți să adoptați un animal de companie sau dacă aveți un animal de companie, dar nu vă montați în bugetul dvs. Știți grija animalelor de companie. Deci, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă gândiți la bugetul dvs.; Uită-te la lucrurile pe care 1, uită-te la lucrurile care stau la fel în fiecare lună. Lucruri precum chiria sau ipoteca dvs., plățile auto, lucruri care sunt aceleași în fiecare lună. Trebuie să le plătiți și știți 100% exact ce costă va fi. Deci, enumerați toate aceste lucruri, atunci veți lista lucrurile în fiecare lună pe care trebuie să le plătiți, dar nu sunteți sigur cât de mult vor fi. Lucruri precum facturile de energie electrică, cele pe care le cunoașteți schimbări în fiecare lună, dar puteți găsi un fel de a afla un balon mediu de ceea ce sunt.

Deci, asta vei face în continuare este că lucrurile care nu sunt întotdeauna la fel, dar poți să-l bați. Și ceea ce vrei să faci cu acele lucruri este mergeți pe partea superioară. Deci, dacă factura dvs. de energie electrică este uneori în jur de 60 de dolari, dar câteva luni este în jur de 100 de ani. Vrei să mergi cu acele sute de dolari în fiecare lună pentru că nu vrei să subestimezi. Și apoi va adăuga; Va trebui să luați niște bani dintr-o altă zonă a bugetului dvs. pentru a compensa acest lucru. Deci, dacă puteți merge în partea superioară în acele luni că este vorba de 60 de dolari, aveți un extra $ 40, pe care îl puteți împacheta într-un fond de urgență, economiile cont de genul asta. Dar știi în acele luni că este de 100 de dolari, nu trebuie să faci asta pentru asta.

Uită-te la bugetul tău, dați seama de acele lucruri pe care trebuie să le plătiți în fiecare lună lucrurile care sunt întotdeauna la fel. Lucrurile care nu sunt întotdeauna aceleași, dar trebuie plătite. Lucruri precum facturile de card de credit, trebuie să meargă pe facturile lor de telefon mobil. Orice împrumuturi pe care le-ați putea avea dacă este vorba de o plată sau un împrumut personal, ceva de genul care trebuie plătit în fiecare lună trebuie să coboare pe o bucată de hârtie. Vă dați seama cât de mult cheltuiți în fiecare lună pe aceste lucruri care trebuie absolut, trebuie făcute. Și apoi doriți să luați în considerare lucrurile pe care trebuie să le cumpărați ca produsele alimentare pentru familia dvs., gazul pentru vehiculul dvs., lucruri pe care le cumpărați în fiecare lună care nu au o cheltuială stabilită.

Nu trebuie neapărat să le plătiți că nu trebuie să cumpărați în mod necesar alimente. Știți dacă aveți lucruri rămase din luna trecută, puteți să-l puteți face să funcționeze. Dar știi lucruri care vin care nu sunt 100% trebuie să plătească. Dar tu faci ei pop-up și trebuie să le plătești. Deci, luați acest lucru în considerare și apoi ce veți face este că veți avea destul de mult o figură de bile de la care cheltuielile dvs. sunt în fiecare lună. Și gândiți-vă la fiecare lucru mic dacă schimbați uleiul în mașină în fiecare lună și conduceți prin unul dintre acele locuri care vă costă 30 sau 40 de dolari pentru a trece prin. Dacă cumpărați masa de prânz pentru muncă în fiecare lună gândiți-vă la acele lucruri în timp ce vă faceți bugetul.

[00:05:52] Gândește-te la lucruri Poți tăia anumite lucruri, poți tăia prânzul în fiecare zi și poți aduce propria ta. Deci, gândiți-vă că obțineți bugetul dvs. sub control și apoi vă aflați cât de mult faceți în fiecare lună, scădeți ceea ce trebuie să cheltuiți și aveți un venit discreționar pe care îl numim. Deci, asta e mai rămas bani pe care îl puteți folosi pentru a ieși la cină, pentru a merge la filme. Este banii în care va veni bugetul dvs. Deci, evident, nu doriți să utilizați fiecare ban din venitul dvs. discreționar. Uita-te la ea. Figura pot cheltui 200 de dolari pe lună, pot cheltui 100 de dolari pe lună, pot cheltui 500 de dolari pe lună, orice ar putea fi. Doriți să vă dați seama ce puteți cheltui confortabil pe un animal de companie sau mai multe animale de companie în fiecare lună. Și asta devine bugetul dvs. de companie.

Acest buget pentru animale de companie acum nu spuneți că știți; de ce au 200 de venituri discreționare. Deci, voi cheltui 20 de dolari pe lună pe animalul meu de companie, nu veți putea fi un proprietar de animale de companie pentru 20 de dolari pe lună. Trebuie să luați în considerare consumabilele de alimente, tratează, îngrijirea lor. $ 20 luni nu o va acoperi. Deci, poate, trebuie să regândiți lucrurile dacă nu aveți deja un animal de companie. Acesta este momentul să vă uitați la lucruri cinstit și să spunem că nu este momentul să am un animal de companie. Nu am banii în bugetul meu chiar acum. Deci, apoi reveniți la bugetul dvs. uitați-vă la ce pot face? Poate chiar acum, poate în următoarele trei luni, șase luni, un an, vreau să fiu proprietar de animale de companie.

[00:07:18] Acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le fac. Trebuie să plătesc datoria cardului de credit. Deci, nu trebuie să-mi petrec atât de mult în fiecare lună. Știi anul viitor, o să plătesc această mașină. Deci, trebuie să fiu știți că priviți cât timp pot conduce această mașină? Cât timp mă simt confortabil mașina asta? Știi înainte de a mă voi face să scot o altă plată a mașinilor? Pot să mă uit la o plată a mașinii care să fie ceva mai ieftin? Toate aceste lucruri pe care le puteți privi, dar pentru a avea grijă să aveți grijă de faptul că trebuie să vă gândiți la bugetul dvs. și să vă dați seama ce puteți cheltui în mod realist pe animalul dvs. în fiecare lună. Deci, acesta este bugetul dvs. Ai mai jos.

Acum, să vorbim despre un fond de urgență pentru animale de companie, deoarece fiecare proprietar de animale de companie, indiferent dacă aveți o vacă, un cal, un porc, un câine, o pisică, un hamster. Trebuie să vă gândiți la un fond de urgență pentru animale de companie. Acum, evident, fondul de urgență al animalelor de companie pentru un hamster sau o pasăre sau un iepure nu va fi aproape la fel de mult ca un fond de urgență pentru un câine sau un cal. Deci, luați-o în considerare. Ce animal de companie aveți? Ce va fi un fond de urgență rezonabil? Acum, să spunem doar câini și pisici, deoarece acestea sunt cele mai frecvente animale de companie pe care le au oamenii. Deci, ce e probabil că ești singur Samantha. Ce ar trebui să am? Ce cifră de la Ballpark ar trebui să am pentru un fond de urgență pentru animale de companie, deoarece nimeni nu știe? Ai putea să-ți iei câinele sau pisica la veterinar și ar putea avea nevoie de o intervenție chirurgicală de $ 1500- $ 2000. S-ar putea să vă luați animalul spre veterinar.

O să vă dau un exemplu, una dintre pisicile noastre a trebuit să meargă la veterinar acum câteva luni. El este dublu pawed și una din labele sale este de fapt chiar în mijlocul a două degete de la picioare. Este modul în care crește și crește și se înclină în și în jur și se întoarce în buzunar. Ceva care este total aleator. Nu este foarte comun. Nu se întâmplă adesea, dar sa întâmplat cu pisica noastră. Ne costă. Avea una dintre acele gheare pe fiecare labele din față care trebuiau să fie îndepărtate. Deci, au trebuit să-l sedau și să-i îndepărteze ghearele. A fost o intervenție chirurgicală de 650 de dolari pe care nu i-am fi imaginat-o niciodată.

Una dintre pisicile noastre ar fi nevoie pentru că nu am știut niciodată o pisică care avea nevoie de acel tip de intervenție chirurgicală înainte. Deci, am simțim confortabil ca o mie de dolari pentru ca o pisică este un fond bun de urgență. Dacă vine așa ceva, știți că vă puteți înmuia în fondul dvs. de urgență pentru lucruri precum spargerea și sterilizarea. Puteți să vă dați în fondul dvs. de urgență pentru lucruri precum știți un picior rupt sau în exemplul nostru o gheare crescând într-o labă pe care nu ați crezut niciodată că ați venit. Poate fi pentru lucruri cum ar fi dacă câinele sau pisica dvs. poate să nu mănânce, există o creștere a tumorii și trebuie să aveți testat pentru a afla dacă este canceros sau nu. Deci, pentru mine, o mie de dolari este un confort bun un tampon bun în ceea ce privește pisicile noastre.

[00:10:06] Pentru câini ar trebui să fie într-adevăr mai aproape de marca de 2000 de dolari. Chiar ar trebui să ai câteva mii de dolari doar ședinței în fondul de urgență al animalelor de companie. Și apoi știi dacă vorbești despre Spune Bine, am avut un câine în trecut, care și-a rupt ACL-ul și a avut nevoie de faptul că a fost reparat la trei ani. Acest labrador a rupt ACL și a fost o intervenție chirurgicală de 2000 de dolari și recuperarea sa și toate medicamentele au fost de aproximativ 2000 de dolari. Am avut acest lucru în fondul nostru de urgență, așa că nu trebuia să-l acuzați pe un card de credit și să plătim dobândă. Nu trebuia să sculim și să căutăm membrii familiei să împrumute bani de la. Nu trebuia să ne ocupăm de asta. Era în bancă am fost gata să plecăm. Câinele nostru a avut grijă de faptul că avea nevoie. Nu trebuia să așteptăm. Unii oameni trebuie să aștepte.

Dacă câinele dvs. are o tumoare. Poate că acestea trebuie să aștepte cu câteva luni înainte de a avea acea tumoare biopsie și au fost testați să vadă dacă este canceros. În acel moment nu aveți nici o liniște pentru că sunteți îngrijorat că câinele dvs. ar putea fi inconfortabil în funcție de locul în care tumoarea este în creștere și lucrurile s-ar putea să se înrăutățească dacă este o tumoare canceroasă. Lucrurile se dezvoltă și cresc și se schimbă și nu sunteți în stare să vă ajutați animalul în acel moment, deoarece nu aveți banii. Deci, un fond de urgență al animalelor de companie este o necesitate absolută pentru fiecare proprietar de animale de companie. Știți că acestea sunt doar figurile mele personale de răcire. Trebuie să te gândești la asta pentru tine.

[00:11:26] Ce te poți simți confortabil să ai în bancă pentru animalul tău pe care îl simți că va acoperi majoritatea urgențelor generale. Și chiar dacă nu o va acoperi, să spunem că câinele tău se termină cu o tumoare. Tumora trebuie să fie biopsită că se întoarce că cancerul său. Aveți un câine tânăr pe care îl recomandă chimioterapie sau un fel de tratament de cancer. Este posibil să vă costați 3 sau 4000 de dolari, veți primi doar 2000 $. Poate ce s-ar fi întâmplat. Să spunem operația. Toată grija pentru dieta ta va fi de 4000 de dolari cu un câine de 3 sau 4 ani, chiar dacă câinele tău este tânăr. S-ar putea să vă uitați că dacă aveți zero dolari în bancă și spuneți că nu ne putem permite acest lucru, nu ne putem permite să punem pe un card de credit. Nu putem împrumuta de la membrii familiei și nu ne putem permite.

Deci, trebuie să vă lăsați câinele la vârsta de 3 sau 4 ani. Întrucât, dacă aveți deja 2000 de dolari în bancă, deja puteți spune bine, avem jumătate din ea. Deci, acum putem pune cealaltă jumătate pe un card de credit, putem împrumuta cealaltă jumătate de membrii familiei. Putem face această lucrare și putem avea câinele nostru că numai 3 sau 4 trăiesc încă opt sau 10 ani și ne putem permite acest lucru. Deci, este ceva important chiar și pentru mai multe intervenții chirurgicale majore care vor costa bani. Este important pentru lucrurile mici care vin să nu vă așteptați. Deci, un fond de urgență pentru animale de companie absolut necesar.

[00:12:52] Să mergem la numărul 3: pe lista mea care salvează pe consumabile. 1 dintre primii proprietari de animale de companie, veterani condimentați. Cu toții vedem lucrurile pe care vrem să le cumpărăm pentru animalele noastre că nu avem nevoie. Sunt drăguți, ar putea fi convenabili. Ar putea fi ceva care ne va salva puțin timp. Ar putea fi ceva ce va face ca animalele noastre să fie fericite. Știți ce poate că nu aveți nevoie să cumpărați fiecare lucru pe care îl vedeți pentru câinele dvs. Dacă aveți un Retriever Labrador și el este un câine dublu acoperit, care vede mult cald când este rece. Nu are nevoie de sacou, chiar dacă pare atât de drăguț și nu poți să aștepți să-l imbraci. El nu are nevoie de ea. Deci, trebuie să vă gândiți la numărul unu pe care îl aplică așa cum avem nevoie de ea.

Este o cheltuială de care avem nevoie? Dacă se potrivește în bugetul dvs. Și nu este o necesitate, dar ai bani în bugetul tău să o faci. Este bine, ar trebui să vă gândiți și să vă gândiți la ceea ce este cel mai bun lucru? Știți că cheltuiți 20 de dolari pe jachetă sau vă veveriți la 20 de dolari în Fondul dvs. de urgență pentru animale de companie. Acestea sunt lucruri de gândit. Dar dacă este în bugetul dvs., este de până la acest punct dacă este necesar sau dacă este vorba de ceva ce nu aveți nevoie și apoi dacă alegeți să îl cumpărați oricum, chiar dacă nu aveți nevoie aceasta. Dacă banii sunt acolo alegerea dvs. Dacă banii nu sunt acolo, nu ar trebui să faceți cumpărături pentru lucruri suplimentare pe care trebuie să vă gândiți la lucrurile pe care câinele dvs. trebuie să aibă și să înceapă de acolo.

Sperăm că, dacă puteți tăia înapoi dacă sunteți un proprietar de câine care are deja un animal de companie dacă vă tăiați înapoi, salvați un pic de bani și poate puteți ajunge la un loc în viitor. În cazul în care bugetul dvs. nu este atât de strâns și puteți începe să cumpărați din nou aceste lucruri inutile. Dacă sunteți un proprietar de animale de prima dată, care nu cumpără acele lucruri inutile vă va permite să obțineți fondul de urgență construit. Vă va permite să aveți o cameră de wiggle în bugetul dvs. pentru a juca cu puțin. Mai ales, ca proprietar de animale de companie. Știți că este foarte important. Deci, gândiți-vă dacă aveți nevoie de ea, indiferent dacă este necesară; lucruri de care aveți nevoie.

Puteți salva unde puteți și asta este foarte important să vă gândiți la lucruri precum paturile de câine, jucăriile câinilor. Sunt necesități, dar le puteți face mult; Scuzați-mă, mai ieftin decât ceea ce le puteți cumpăra la un magazin de animale de companie. Jump online, dacă spui că știi că primești un nou loc de muncă. Vrei o pungă de câine, sări online și doar tastați în pat de câine DIY, jucării DIY câine. Veți găsi un milion de videoclipuri și articole diferite care vă arată cum să faceți rapid, ușor și, la prețuri, să vă faceți propriile dvs de câine. Am jucăriile mele de câine din șosete vechi și sticle. Acesta este unul dintre lucrurile preferate ale câinelui nostru. Dacă puneți o sticlă de apă goală într-o șosetă veche de tub, care este lucrul lor preferat în lume pentru a mesteca. Ea face un zgomot criinator este moale pe exterior. Am legat un nod în șosete.

[00:15:48] Deci, de fapt, legați câteva noduri în șosete și care le dă ceva de mestecat. Asta e mai moale și mai ciudat. Îi iubesc pe aceștia și mi-au costat absolut nimic pentru că 1: Voi arunca acea șosete în coșul de gunoi. Și 2: avem sticle de apă în returnabile. Locuiesc în statul Maine. Deci, putem să ne putem întoarce sticlele noastre pentru depozitul nostru de 5 cent știu că nu puteți face asta în fiecare stat. Deci, oricum, ne salvăm sticlele vechi aici în Maine. Deci, avem pungi de sticle pe care le colectăm și apoi vom întoarce-o după ce aveți o grămadă de ele, dar avem sticlele care se așează oricum. Avem șosetele care vor merge doar în coșul de gunoi. Deci, în esență, eu nu cheltui niciun ban pe acelea și lucrurile pe care le-am cumpărat deja că aș fi putut să arunc.

Câine Poop Bags este un alt lucru, bineînțeles, cu toții avem nevoie de ea pe care o luați câinele dvs. pentru plimbări pe care le faceți în parcul public, indiferent de cazul. Puteți folosi saci de cumpărături vechi și nu trebuie să utilizați doar nu le tăiați în bucăți tăiați-le în jumătate. Dacă aveți o rasă de jucărie foarte mică. Le puteți tăia probabil în sferturi și folosiți acel plastic pentru a scoate poopul în loc de pungi scumpe de câine puteți folosi ziarele vechi. Dacă vă abonați la ziar, puteți folosi ziarele vechi pentru a curăța deșeurile câinelui. Deci, există modalități de a salva și de a gândi la pasul din afara casetei obține creativ cu ea. Unde puteți economisi bani cu privire la lucrurile pe care trebuie să le cumpărați, dar puteți tăia unele dintre aceste cheltuieli și apoi ultimul sfat pe care vreau să-l dau pentru a vă salva pe consumabile este să cumpărați mâna a doua. Nu este nimic care spune că este un proprietar bun de companie, trebuie să cumperi consumabile noi pentru câinele tău.

Dacă sunteți în căutarea unei cutii de câine și sunteți doar de exemplu în casa noastră, noi creăm câinii noștri când sunt pui când suntem pregătiți de casă și asta este. Și după aceea nu folosim cu adevărat cutia. Încă mai avem o singură cușcă în camera noastră de zi care se deschide tot timpul pe care îl folosim ca un pic de o mică ascunzătoare pentru câinele ei. Dar nu trebuie să intri acolo când nu mai suntem acasă, sunt pregătiți. Deci, folosim cutia timp de șase luni poate un an. Dacă câinele nostru este unul greu de antrenat și asta este. Deci, de ce să ieșiți și să cumpărați o nouă cutie pentru una, două, 300 de dolari. Când puteți cumpăra o cutie second-hand pentru 25 de dolari, $ 40, $ 50. Le văd tot timpul. Cineva care le vinde pe Facebook. Le puteți cumpăra folosit pe e-bay sau Amazon. Nu există absolut nimic în cartea de regulă care spune că proprietarii de câini trebuie să cumpere produse noi pentru câinele lor. Deci, păstrați-vă în minte.

[00:18:08] Acum, să trecem la numărul 4: care este tratate economisind bani pe tratate. În primul rând, faceți propriile dvs. tratamente. Ele sunt mult mai ieftine decât cumpărarea în magazin. De exemplu, jerky tratează, de multe ori sunt pentru calitatea superioară, cele bune de calitate, sunt în sus de 10 dolari o pungă și s-ar putea să obțineți suficiente tratamente pentru a dura câteva săptămâni pentru bani pe tratament. Puteți face propriile dvs. tratamente, chiar acasă într-un deshidrator sau cuptor. Du-te la măcelăria locală. Puteți găsi adesea produse cum ar fi ficatul de pui sau ficatul de vită. Orice fel de carne de organe că măcelarul nu va folosi sau vinde. Ei vă pot oferi fie gratuit sau foarte ieftin.

Oasele sunt în același mod, uneori, măcelarii locali vă vor da oase pentru câinii dvs. sau vă vor vinde foarte ieftin. Deci, du-te la măcelarul local sau vorbește cu ei. Lăsați-i să știe că aveți un câine, sunteți într-un buget și căutați ceea ce vă pot oferi că este destul de ieftin. Deci, carnea de organe este de fapt mare. Este extrem de sănătos. Și, bineînțeles, oasele măduvei o mulțime de câini. Proprietarii de câini l-au lăsat pe câinii să mestece oasele măduvei. Deci, du-te la măcelarul tău local și vorbește cu ei despre asta. Asigurați-vă propriile tratamente la domiciliu pe care le puteți cumpăra din nou.

Săriți on-line și căutați retete de tratare a câinelui, pe site-ul nostru sora; rum.gocrazyx.info. Am postat rețete în fiecare săptămână acolo și există tone de rețete pe care le puteți face foarte ieftine la domiciliu. Puteți să le satisfaceți nevoilor câinelui dvs. și sunt atât de ieftine și mai sănătoase decât tratamentele pe care le puteți cumpăra în magazin. De asemenea, puteți deshidrata legumele la domiciliu cartofii dulci este un mare cartofi dulci sunt o super-hrană pentru un câine și le puteți deshidrata acasă fie într-un deshidractor, fie în cuptor. Ei durează mult timp și sunt mari tratamente sănătoase pentru câinele dvs.

Deci, uitați-vă la salvarea unor bani pe câine tratează așa cum puteți să vă puteți acum în numărul 5. Și care economisește bani pe mâncare. Deci, multe lucruri de aceleași lucruri pe care le cunoașteți că puteți să vă puneți pe propria dvs. uneori că este mai scump, dar uneori este un pic mai ieftin, precum și să vă uitați la diferite rețete Uită-te la ceea ce are nevoie de câine și să verifice acest lucru. Dacă doriți să cumpărați reclama pe care majoritatea oamenilor o fac pentru că este mult mai convenabilă cumpărați în vrac, sacii în vrac vă vor economisi bani. Acest lucru este deosebit de important dacă aveți câini câini sau câini de rasă mare care mănâncă o mulțime de alimente.

Cumpărarea în vrac aproape întotdeauna economisește bani Puteți căuta și servicii de abonament și o mulțime de servicii de abonament de timp vor vinde alimente de înaltă calitate, dar vă vor oferi un pic de reducere. Dacă vă înscrieți pentru acest serviciu de abonament pentru a spune șase luni sau un an. Deci, este convenabil că obțineți mâncarea de câine livrată în casa dvs. Nu trebuie să ieșiți și să-l ridicați. Obțineți o mâncare de înaltă calitate și economisiți bani pentru că vă înscrieți pentru serviciul de abonament.

Acestea sunt două moduri diferite de a vă aduce alimentele puțin mai ieftine. Magazinul din jurul dvs. vrea să caute alimente de înaltă calitate alimente de cea mai bună calitate pe care le puteți permite. Din nou, acest lucru se întoarce la bugetul dvs., dar este ceva ce doriți cu adevărat să vă gândiți la alimentele de calitate superioară pe care le hrăniți câinele cu atât mai puțin de ea trebuie să vă hrăniți.

[00:21:07] Hrana de calitate superioară înseamnă că puteți să vă hrăniți mai puțin cantitatea. Și la sfârșitul zilei, vrei ca dieta ta să fie sănătoasă și să obțină nutriția de care au nevoie. Dar, de asemenea, doriți să vă gândiți la costul. Dacă trebuie să hrăniți mai puține cantități de alimente, veți economisi mai mult pe termen lung. S-ar putea să fiți capabili să cumpărați o mâncare mai ieftină la un preț mai mic, dar trebuie să vă hrăniți mai mult, deoarece este plin de umpluturi și ingrediente artificiale pe care corpul câinelui dvs. nu îl procesează, îl transformă în deșeuri și se halde imediat că acele ingrediente pe care nu le vor. Deci, câinele dvs. trebuie să mănânce o cantitate mai mare pentru a obține de fapt nutrienții că corpul său are nevoie.

Considerați că și apoi, desigur, măsurați alimentele. Fiecare pachet de mâncare câine, indiferent dacă cumperi mâncăruri umede conserve, indiferent dacă cumperi alimente deshidratate, indiferent dacă cumperi un Kibble, îți spune cât de mult hrană un câine de dimensiunea câinelui tău are nevoie de greutatea câinelui tău și acolo sunt câțiva factori care se joacă în ea. Cel mai mare este nivelul de activitate dacă aveți un câine tânăr activ. Dacă aveți un câine de lucru, este posibil să aveți nevoie să creșteți puțin din ceea ce spune pachetul. Dar discutați cu veterinarul dvs. despre asta. Sau un nutriționist canin pentru a vedea unde ești. Ce ar trebui să vă hrăniți câinele în fiecare zi și să o măsurați. O mulțime de proprietari de animale de companie feed sau au pus știți bine câinele meu poate avea aproximativ două cesti de mâncare în dimineața două cești de mâncare noaptea. Știi pentru că asta va mânca câinele lor: vă ajutați animalul de companie și deveniți obezi.

Și doi: câinele dvs. nu are nevoie de multă mâncare, astfel încât corpul lor va procesa din nou imediat în moduri. Nu are nevoie de ea și va scăpa de toate accesul. Deci, sunteți hrăniți alimente, plătiți pentru a le hrăni mai mult decât au nevoie și vă costă bani este singurul lucru pe care îl face și, eventual, ducând la ființa ta obeze. Deci, voi recapta. Economisind bani pentru alimente. Cumpărați în vrac dacă puteți sau căutați servicii de abonament care ar putea fi puțin mai ieftine. Magazin în jurul valorii de a privi în diferite locuri. Știți că ați putea avea locul preferat pentru a cumpăra hrana pentru câini este magazinul dvs. local de animale de companie, dar este posibil să îl puteți obține mai ieftin online. Deci, gândiți-vă că alimentele de calitate superioară înseamnă că veți fi hrăniți mai puțină cantitate. Și, bineînțeles, măsurați cantitatea pe care o dați câinelui.

Deci, acum vom merge la numărul 6: care este ultimul meu sfat pentru voi când încercați să economisiți bani în bugetul dvs. de companie. Și că îngrijirea câinelui. Așadar, acesta este tot ceea ce trebuie să aveți grijă de câinele dvs. pentru îngrijirea veterinară, la îngrijire, pentru a ști orice servicii de care aveți nevoie Pet Sitter sau o îmbarcare canisa. Deci, prima dată să vorbim despre îngrijirea veterinar. Cum puteți economisi bani pe Vet îngrijit? Și, bineînțeles, când câinele dvs. are nevoie de îngrijire veterinară, are nevoie de îngrijire veterină. Dar există anumite lucruri pe care le puteți face acasă. De exemplu, remedii de purici și tehnologie, o mulțime de oameni merg la veterinar pentru a obține aceste. [00:24:00] Și de multe ori sunt un preț mai mare acolo dacă știți, de exemplu, îi oferim câinilor noștri au păstrat steaua care este o pastilă pe care o puteți hrăni câinele pentru a preveni purici și căpușe. Cumpar capacele sunt online. Nu-l cumpăr de la mine că este mult mai ieftin online și nu trebuie să plătească vizita VET pentru a intra acolo și a știi că are câinele meu să primească purici și bifați medicamente. Deci, puteți salva acolo. Deci, există anumite lucruri pe care le puteți cumpăra mai ieftine în alte locuri. Nu trebuie să ajungeți de la veterinarul dvs. Dar cel mai mare lucru de a reduce îngrijirea VET este măsurile preventive, asigurați-vă că vă hrăniți câinele cu suma corectă, că nu depășiți, nu va fi obez. Care duce la atât de multe condiții de sănătate. Asigurați-vă că el obține exercițiul pe care îl cere.

El se mișcă acei mușchi și articulații care arde calorii că trebuie să ardă. El rămâne în formă. Deci, unele dintre aceste măsuri preventive vă vor economisi de fapt pe termen lung pe îngrijirea veterinară. Și sunt libere de mers pe jos câinele dvs., măsurarea mâncării sale, acel fel de lucruri nu vă costă bani. Purici și căpușe este o prevenire imensă. Ea costă bani. Dar te voi vedea pe termen lung. Dacă câinele dvs. nu primește boală Lyme de la căpușe și nu trebuie să plătiți pentru tratamentul bolii Lyme, știți că economisiți bani cu privire la tratamentul bolilor pe care le-ar obține de la purici și căpușe. Deci, grooming DIY îngrijirea, este ușor. Încurajează legătura pe care o aveți cu animalul dvs. de companie.

[00:25:27] Și este ceva ce puteți face pentru așa, mult mai ieftin tot ce va trebui să faceți este să cumpărați consumabilele dacă aveți o pisică sau un câine care trebuie să fie ras. Avem o pisică lungă cu părul pe care o ravez în vara pe care o iese afară, așa că face lucrurile încurcate în blană. Îi ravez eu însumi. Soțul meu și eu își păstrează economizorul de viață și funcționează bine. Câinii își pot tăia unghiile pe care le puteți curăța urechile pe care le puteți curăța petele lacrimilor. Le puteți scălda pe toate animalele pe care le puteți respira și de a peria pe cont propriu. [00:25:55] Așa că îngrijirea câinelui DIY economisesc banii pe groomerul profesionist. Următorul lucru pe care am vrut să-l ating a fost grijă când ești departe și asta ar putea însemna un câine Walker, un sitter de companie sau ceva de genul asta. Apăsați în resursele pe care le aveți în jurul dvs., care nu vă vor costa nimic. Prieteni, Schimbul de Familie Favors Dacă aveți un alt proprietar de animale de companie că sunteți prieten cu sau este un membru al familiei, permiteți-i să știți că știți dacă vă urmăriți câinele pentru mine dacă mergeți câinele meu pentru mine, voi face același lucru pentru dvs. Vă voi urmări animalele de companie când sunteți departe. Și de multe ori puteți schimba favorurile și nu trebuie să plătiți pentru facilități de îmbarcare sau lucruri de genul asta. Deci, aceștia sunt sfaturile mele pentru a economisi bani în bugetul dvs. de companie. Acesta este un subiect atât de important, așa că o să recapt din nou pentru tine.

Numărul 1: Figurați-vă bugetul și ce trebuie să cheltuiți dacă nu aveți deja un animal de companie. S-ar putea să nu fie cel mai bun moment dacă este ultima oară când trebuie să vă dați seama ce vă puteți permite să cheltuiți. Deci, numărul unu 1: bugetul dvs. Numărul 2: Fondul dvs. de urgență al PET. Numărul 3: Salvați pe consumabile. Numărul 4: Salvați pe tratate. Numărul 5: Salvați pe alimente. Și numărul 6 Salvați pe acele esențiale de îngrijire a câinelui. Deci, acestea sunt sfaturile mele.

ANTERIOR: Top # 22 - sunt servicii alimentare pentru câini de abonament care merită?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 23: cum de buget și economisiți bani pe câini