Revizuire: caseta de subscriere a casetei chimom

Dulapurile de abonament de devin de devin din ce în ce mai popular. Cele mai multe casete de abonament satisfac anumite dimensiuni, tipuri sau rase de câini. Acest lucru permite părinților de companie să obțină consumabile care sunt concepute special pentru nevoile câinilor lor. Dacă sunteți proprietarul mândru al unui Chihuahua, Chimom Box poate fi doar surprinderea nevoilor dvs. de pooch.

Când vă uitați la zeci de casete de abonament la câini disponibile, există mulți factori pe care trebuie să le luați în considerare:

  • Sunt produsele sigure și sănătoase?
  • Veți folosi câinele dvs. produsele?
  • Produsele vor fi potrivite pentru câinii dvs. tip de mestecat și nevoile de sănătate?

Chihuahuas sunt o rasă unică. Ele sunt deosebit de mici, dar pot fi chestii agresive. Acești câini sunt cunoscuți că sunt o întreținere de înaltă întreținere, care pot include să fie pretențioasă despre mâncarea și tratează.

Nu există niciun sens să cheltuiți bani pe o cutie de abonament câine care conține produse pe care nu le veți folosi. Acest lucru este valabil mai ales cu Chihuahuas. Dacă jucăriile sau tratamentele sunt prea mari pentru puii de dimensiuni de pint, de ce să vă pierdeți banii?

Chimom Box Dog Subscription Box Review

Chimom BoxSunt multe Cutii de abonament pentru câini Pe piață, și multe dintre ele sunt concepute pentru a satisface nevoile unei varietăți de câini. Când vă înscrieți pentru aceste casete, va trebui să introduceți informații despre dimensiunea câinelui, preferințele de mestecat și alergii. Apoi, compania vă trimite o varietate de articole care vă vor satisface nevoile generale ale puilor.

În timp ce aceste casete par să ofere ceva pentru toată lumea, este, de asemenea, destul de probabil ca cel puțin un produs din fiecare cutie să nu fie potrivit pentru companionul tău canin. Dacă sunteți în căutarea unei casete de abonament care va fi o potrivire perfectă pentru puii dvs., încercați să căutați unul care este proiectat special pentru rasa lui Fido.

Chimom Box ReviewCutia Chimom include produse care au ales în mod specific pentru Chihuahuas și mama lor câine.

Fiecare casetă de chimom include 4-7 articole, inclusiv cel puțin 1 jucărie, 1 tratament și 1 produs Chihuahua-tematic. De asemenea, puteți primi consumabile de îngrijire, Accesorii pentru câinele dvs., accesorii pentru tine, baie și articole pentru tine, staționare sau bijuterii.

Când vă înscrieți pentru această cutie de abonament, vi se va cere să faceți un sondaj despre lungimea hainei câinelui dvs., greutatea, sexul etc. & # 8230; Dacă există variante disponibile, compania va alege produsul cel mai potrivit pentru Chihuahua dvs.

Chimom Box ReviewDin păcate, compania nu oferă o mulțime de informații despre calitatea produselor pe care le selectează pentru cutiile lor. Cu toate acestea, tratamentele care au fost incluse în cutia mea au fost grâu, porumb și soia liberă. Au fost, de asemenea făcut în u.S.A. Celelalte produse au fost, de asemenea, de bună calitate, ceea ce mă face să presupun că compania se mândrește cu produsele de înaltă calitate în caseta de chimom.

Aveți opțiunea de a cumpăra o cutie unică pentru $ 34.99 sau Cumpărarea unui abonament Pentru a avea o cutie de chimom livrată la dvs. în fiecare lună pentru 31 de dolari.99 pe cutie. De asemenea, va trebui să plătiți 4 $.99 pentru transportul pe fiecare cutie.

Această cutie de abonament câine este mai scumpă decât alte cutii similare, dar trebuie doar să plătiți în fiecare lună, deci funcționează de fapt să fie mai ieftin pe lună. În plus, veți obține cel puțin 40 de produse în valoare de 40 de dolari în fiecare cutie, deci este încă o valoare bună pentru bani.

Citiți următorul: Sunt serviciile de alimente pentru câini de subscriere merită?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: caseta de subscriere a casetei chimom