Produsele de pe piatra de companie lansează un nou site web

Produsele de pe piatra de companie lansează un nou site web

Coastal Pet Products Inc., Un producător de gulere de casă și de gălbenuș de casă, leashes și hamuri, și-au lansat Un nou site web luna trecuta. Compania, cu sediul în Alliance, Ohio, a vrut să-și asume site-ul cu mai multe caracteristici mai ușor de utilizat și imagini de stil de viață ale câinilor și pisicilor care poartă unelte realizate de companie. Caracteristicile ușor de utilizat, de asemenea, fac mai simple pentru clienții să comande bunuri.

Produse de coastă de animale de companie a fabricat accesorii pentru animale de companie din 1968. Compania a achiziționat Bergan Pet în luna martie a acestui an. Ei au considerat că este o potrivire naturală, deoarece ambele companii au avut aceleași standarde și valori înalte. Coasta de companie de companie se angajează să ofere servicii excelente pentru clienți și să conducă industria cu produse de calitate, inovatoare pentru animale de companie.

Producătorul american pretinde că face cele mai bune restricții canine în industrie. Facilitatea lor de producție este de aproape 300.000 de metri pătrați și sunt mândri să ofere mai mult de 7.500 de produse de produs. Compania își desenează propriile mașini de proprietate in-house pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor lor unice de fabricație. Automatizarea joacă un rol-cheie în a permite să producă mai multe produse, în special cele realizate din piele și din nailon.

LEGATE DE: 10 tipuri de consumabile de câini pentru a cumpăra în vrac

Acestea au, de asemenea, un laborator de testare internă și efectuează teste frecvente asupra tuturor produselor lor pentru a menține un nivel ridicat de calitate atât în ​​manopera, cât și în materiale. Compania este, de asemenea, cunoscută de consumatori pentru logistica lor uimitoare. Au un 99.9% Rating de precizie în transporturi și livrări coerente la timp. De fapt, site-ul lor afirmă că acestea sunt lider în livrări exacte și la timp în industria produselor de companie.

Produsele de pe piatra de companie lansează un nou site web

Acum va fi chiar mai ușor pentru părinții de companie să navigheze pe site-ul companiei. Noul site oferă o navigare mai ușoară, pagini ușor de căutat, conținut actualizat despre produs, plasarea comenzilor cu un singur login și cataloage de produse descărcabile. De asemenea, conține legături către paginile media sociale ale produselor de pe piatra PET.

Donna O`Connor, Date de marketing Coordonator pentru produsele de companie de coastă, spune că având un site care este mai ușor de utilizat este vital pentru succesul companiei. Ei au dorit, de asemenea, părinților de companie să poată folosi site-ul ca resursă pentru a-și educa cu privire la utilizarea corectă a produselor pe care le cumpără. Compania produce leashes, gulere și hamuri, dar site-ul lor afișează, de asemenea, multe alte produse pe care le vândă incluzând jucării, mâncăruri alimentare și apă, instrumente de îngrijire și coșuri alimentare pentru câini.

LEGATE DE: Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini ar trebui să aibă

Nu numai că este compania în cauză despre părinții de companie care cumpără mărfurile lor, dar și ei doresc să furnizeze aceste informații comercianților cu amănuntul care își cumpără produsele pentru revânzare. Ei cred că oferind aceste informații comercianților cu amănuntul va crea o experiență mai bună de cumpărare a consumatorilor. Dacă comercianții cu amănuntul au informațiile de transmis consumatorilor, le va ajuta să le ajute să cumpere produsul adecvat pentru a-și satisface nevoile.

Centrul de Educație Site-uri are sfaturi și sfaturi, videoclipuri și un blog cu opinii experților despre cele mai recente tendințe, produse și idei pentru a păstra animalele de companie fericite și sigure. Utilizatorii se pot abona, de asemenea, la Newsletter-ul produselor de coastă Pet pentru a obține aceste sfaturi excelente și trucuri livrate direct la inbox-ul de e-mail.

Coastal Pet Products Inc. are distribuitori în toate Statele Unite. Dacă clienții preferă să facă cumpărături în magazin, pot să caute comercianții cu amănuntul pe site-ul nou și îmbunătățit, de asemenea. Împreună cu propriul brand de coastă, compania vinde, de asemenea, produse de calitate de la branduri de vârf, cum ar fi Safari, Li`l Pals, Circle T și Power Walker.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Produsele de pe piatra de companie lansează un nou site web