Revizuire: heed foods prebiotic dog alimente

Am văzut o tendință cu servicii de alimente pentru câini de abonament în ultimii ani. Tot mai mulți proprietari de animale de companie caută alimente de înaltă calitate care pot fi livrate la ușă. Trăim în epoca comodității și Heed alimente își face partea pentru a aduce o nutriție de calitate pentru animale de companie în jurul țării în cel mai simplu mod posibil.

Fiecare câine are nevoi nutriționale unice care se bazează pe vârsta, greutatea, rasa, nivelul de activitate, starea de sănătate și alte variabile. Din păcate, multe dintre cele mai populare, vândute mărci de mâncare pentru câini folosesc Ingrediente dăunătoare care poate duce la probleme serioase de sănătate în timp.

Este responsabilitatea noastră ca proprietarii de animale de companie să se asigure că hrărim o dietă de înaltă calitate care oferă nutriția noastră de animale de companie. De asemenea, trebuie să fim siguri că facem cercetarea corectă pentru a ne asigura că mesele pe care le servim câinii noștri nu sunt făcuți cu ingrediente periculoase.

Deși este adevărat că alimentele de înaltă calitate sunt mai scumpe, probabil că vă vor economisi bani pe facturile VET pe drum. De asemenea, alimentele de câini de calitate superioară sunt mai dense de nutritive Acest lucru înseamnă că vă puteți hrăni câinele mai puțin alimente, oferind același conținut nutrițional. Este posibil să trebuiască să cheltuiți mai mult în față, dar Mâncarea de calitate superioară va plăti pentru sine în timp.

Deci, cum se hrănește alimentele cu grijă pentru câinele prebiotic în sus împotriva altor opțiuni de alimente pentru câini? Sunt retetele echilibrate nutrițional? Mâncarea este făcută cu ingrediente sigure, de înaltă calitate? Îți dau toate detaliile din revizuirea de mai jos.

Heed Foods Prebiotic Dog Food Review

Heed Foods Prebiotic Dog Food ReviewSpre deosebire de multe alte produse alimentare pentru câini de abonament, acest produs alimentar nu este adaptat câinelui dvs. specific. Alte companii colectează informații despre câinele dvs., cum ar fi vârsta, greutatea, rasa, nivelul de activitate etc. & # 8230; Apoi, vă trimit o rețetă care este concepută pentru nevoile câinelui dvs. și informațiile de mărime care sunt personalizate pentru puii dvs.

Heed Foods oferă doar 2 rețete chiar acum. Dar, ambele rețete sunt potrivite pentru toate etapele de viață. După cum puteți vedea în fotografia de mai sus, Kibble este de aproximativ 1 cm. x 1 cm., Deci este o opțiune excelentă pentru toate rasele și dimensiunile. De asemenea, ambele rețete au carne reală ca prim ingredient și sunt formulate cu Prebiotică Pentru a ajuta la sănătatea intestinală adecvată.

Prebiotica acționează ca un îngrășământ pentru bacteriile bune din intestin. Am fost de fapt capabil să vorbi cu fondatorul de alimente cu grijă și ea mi-a spus că acest hrană pentru câini este conceput pentru a vă vindeca animalul de pe interior.

Aceasta este lista completă a ingredientelor pentru fiecare rețetă:

  • Pui proaspăt și boabe antice: Pui, Făină de pui, orez brun, orz de ovăz, crume de ovăz, produs de ou, semințe de fructe de pui (conservate cu tocoferoli mixte și acid citric), ficat de pui, morcovi, spanac, aromă naturală, fosfat de diclicium, lecitină de floarea-soarelui, uscat la soare Grasa Miscanthus, ulei de somon (conservat cu tocoferol mixt și acid citric), masă de kelp, afine deshidratate, sare de mare.
  • Salmon proaspăt și superfoods: Salmon, hering, cartofi dulci, mazăre galbenă, hrișcă, ulei de somon (conservat cu tocoferoli mixt și acid citric), masa albă, năut, linte verde, semințe de in, morcovi, spanac, aromă naturală, lecitină de floarea-soarelui, sare de mare, masa de kelp , afine dehidratate

MAI MULT: 10 cancer care provoacă ingrediente în hrană pentru câini

câine mănâncă kibbleHeed Foods Kibble vine, de asemenea, cu un topper uscat congelat realizat cu fructe, legume și carne de grad de uman. Topperul atrage puii și adaugă, de asemenea, unii Superfood nutriție la masa.

Acest hrană pentru câini este făcută în SUA cu ingrediente naturale. Nu există grâu, porumb sau soia în nici o rețetă.

După cum puteți vedea în recenzia mea video, câinii noștri se bucură cu adevărat de acest produs. Chiar și cel mai drăguț eater îi place alimentele cu grijă. În timp ce cred că este o opțiune sănătoasă făcută cu ingrediente de înaltă calitate, acest produs alimentar nu se va potrivi în bugetul tuturor.

Un sac de 5 lire se vinde pentru 31 de dolari.49 ON Site-ul companiei. Dacă faci matematica, asta este de aproximativ 6 dolari.30 pe kilogram. Prețul include două 2.Pachete de 4 uncii de topperi de alimente uscate prin îngheț.

Singurul lucru bun despre hrana pentru câini care utilizează ingrediente de calitate mai ieftină este că acele economii sunt adesea transmise consumatorului. În termenii lui Layman, aceasta înseamnă că alimentele mai ieftine de calitate nu costă la fel de mult ca produse de înaltă calitate. După cum spune vechea zicală, obțineți ceea ce plătiți.

Ca și în cazul aproape a fiecărui produs de consum, trebuie să vă uitați la imaginea de ansamblu și nu doar "acum."Salvarea câtorva dolari pe hrana pentru câini acum vă poate costa mai mult pe termen lung. Au fost multe Studii de cercetare Afișarea legăturilor între ingredientele comune în produsele alimentare pentru câini comerciali și condițiile grave de sănătate.

Beneficiile de sănătate ale hrănirii unei alimente de calitate superioară, cum ar fi alimentele cu grijă, vă va economisi probabil bani pe îngrijirea veterinară de-a lungul anilor. De asemenea, alimentele de calitate superioară sunt mai dense. Aceasta înseamnă că puteți să vă hrăniți câinele mai puțin alimente, oferind același conținut nutrițional. Este posibil să trebuiască să cheltuiți mai mult în față, dar alimentele de calitate superioară va plăti pentru sine în timp.

Din toate aceste motive, cred că alimentele cu grijă oferă o valoare bună pentru bani. Cu toate acestea, înțeleg că nu se va potrivi fiecărui buget. Recomandarea mea este de a hrăni cele mai bune alimente de calitate pe care le puteți permite.

Citiți următorul: Mărci de mâncare scumpe de mâncare - sunt în valoare de costul ridicat?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: heed foods prebiotic dog alimente