Top # 3: siguranța mărcilor comerciale pentru câini

Pentru cel de-al treilea episod al teoriei animalelor de companie Podcast Am avut ocazia să discut unul dintre cele mai importante subiecte pentru toți proprietarii de animale de companie - mâncare pentru câini. Astăzi, vărsăm o lumină asupra acestui subiect și revizuim toate tipurile de alimente pentru câini, discutați siguranța și importanța nutriției specifice pentru canini.

Am fost norocos să am doi profesioniști din industrie să mă alăture pentru acest episod. Adrian Pettyan și Pamela Pettyan, Fondatori ai lui Caru pentru animale de companie, O linie deținută de familie a tuturor produselor naturale de casă asemănătoare produselor alimentare și tratează pentru câini și pisici.

Așa cum am săpat prin toate aspectele legate de alimentele câinilor, Pamela și Adrian explică importanța nutriției naturale de înaltă calitate pentru animalele de companie, modul în care acest lucru afectează în mod direct câinii și sănătatea și stilul de viață, și enumeră mulți factori pe care proprietarii de animale de companie ar trebui să le cunoască atunci când aleg cele mai bune alimente pentru câinii și pisicile lor.

În acest episod, acoperăm și toate pericolele de hrănire Canini alimente regulate de câine comerciale, ce lucruri ar trebui evitate și de ce. Veți afla de ce este periculos să vă luați decizia de îngrijire a animalelor de companie pe baza prețurilor și în mod specific pe care ingrediente în topul de astăzi vânzarea mărcilor comerciale pentru câini sunt cel mai dăunătoare pentru câini.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați acest post de episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

Siguranța mărcilor comerciale pentru câini
(transcrierea podcast)

Siguranța alimentelor de câine comercial

Samantha: Bună ziua tuturor și bineveniți înapoi pentru un alt episod de Teoria animalelor de companie. În această săptămână sunt foarte entuziasmat, pentru că cred că hrana pentru câini este unul dintre cele mai mari lucruri pe care părinții de companie le întreabă. Dog alimente și tratate sunt cu siguranță cea mai mare cheltuială pe care o avem pentru câinii noștri și este cel mai important lucru pe care îl facem zi de zi pentru câinii noștri îi hrănește și le-a selectat ceea ce îi hrănim.

Am o mulțime de întrebări, am auzit o mulțime de oameni care întreabă și eu am petrecut de fapt ore și ore de cercetare a hranei pentru câini și alimente diferite de câine și tratăm produsele. Moduri diferite de a face alimente pentru câini, diete diferite, lucruri de genul asta pentru a afla ce ar fi cel mai bun pentru câinii mei și pentru a putea oferi informații altor proprietari de animale de companie despre ceea ce ar fi o potrivire bună pentru câinele lor poate.

În primul rând, atunci când vorbim despre mâncarea de animale de companie, într-adevăr încurajați oamenii să aibă o conversație cu un nutriționist canin sau cu medicul veterinar și cu motivul pentru care se datorează ca orice altceva care vă hrănește câinele este foarte dependent de ceea ce are nevoie de câine. Ceea ce sunt nevoile sale nutriționale și diferite variabile pentru animalul dvs., care sunt specifice pentru el.

Lucruri cum ar fi vârsta, greutatea, rasa, nivelul de activitate, în mod evident orice fel de alergii alimentare, că toate acestea vor face cu adevărat o diferență în tipul de alimente care va fi cel mai bun pentru câinele dvs. Este ceva ce ar trebui să vorbești cu cineva care este fie, a) un nutriționist canin și poate examina câinele tău și poate avea o conversație cu tine și decide ce ar fi cel mai bine pentru câinele tău; sau veterinarul propriu, care-ți cunosc câinele și înțelege fundalul său veterinar și vă poate oferi sfaturi cu privire la cele mai bune tipuri de alimente pentru rasa sa, greutatea sa, mărimea lui și, desigur, nevoile sale individuale de sănătate.

Asta vreau doar ca eu doar vreau doar sa ies acolo daca te gandesti la schimbarea hranei cainei voastre, vă recomandăm să faceți cercetări pe cont propriu, să mă ascultați și pe lucrurile pe care le spun sau pe alți oameni care au făcut unele cercetări și înțeleg industria alimentară pentru animale de companie, ascultați lucruri precum acest podcast cu experți în industria animalelor de companie. Dacă vă gândiți la o anumită marcă de hrană pentru câini, consultați-vă în acea marcă de mâncare și ascultați ceea ce au de spus creatorii, ascultați de ce au făcut mâncarea, cum se face mâncare și lucruri diferite de genul asta. Dar, înainte de a lua o decizie și înainte de a face această schimbare are o conversație cu VET sau cu un nutriționist canin.

Celălalt lucru pe care îl vor da sfaturi este cum să vă tranziți câinele de la o mâncare la alta. Cred că una dintre cele mai frecvente greșeli pentru părinții de companie este că vor tranziționa doar, găsesc o alimentație de calitate mai bună și ei cred că "doar o să-mi schimb câinele la asta pentru că va fi mai bine Pentru el, "# 8221; Dar, de fapt, poate fi dăunător pentru sănătatea sa de a trece de la o singură mâncare într-o zi și apoi trece doar peste 100% la noua mâncare a doua zi.

Comutarea poate fi foarte dăunătoare pentru tractul său digestiv, deci nu doriți să faceți acest lucru, de fapt, doriți să amestecați foarte treptat, așa că veți face 25% din alimentele noi la 75% din alimentele vechi, Apoi poate fi un amestec de 50-50, apoi mergeți 75-25 invers până când este în cele din urmă o sută la sută din alimentele noi. Și veterinarul sau un nutriționist canin și te plimbi prin asta și, desigur, care va varia, de asemenea, în funcție de dieta pe care o începeți în comparație cu dieta de la.

Dacă hrăniți o clasa comercială foarte scăzută și doriți să mergeți la o mâncare de câine de înaltă calitate, care este evident o schimbare foarte mare, ceea ce înseamnă că a făcut foarte treptat în timp. Deci, VET sau un nutriționist canin vă poate ajuta să descifrați și să faceți un plan pentru a vă schimba câinele.

În această săptămână am vorbit cu creatorii Adrian și Pamela, ei sunt fondatorii pe hrana de câine Caru, iar Caru este C-A-R-U, voi lega site-ul lor în notele de spectacol despre TeyoroFpete.com, astfel încât să le puteți găsi acolo și puteți, de asemenea, doar Google Caru, care este hrana de câine C-a-r-u și care va apărea pentru dvs. Și Caru este de fapt numele câinelui lor, care a venit numele companiei, și ca o mulțime de proprietari de afaceri mici au început pentru că au avut nevoie în propria lor familie și au vrut să-și hrănească animalul Calitate de top de calitate.

Ei au creat o marcă de hrană pentru câini care au mers foarte bine pentru ei, evident, iar acum marca crește în mod constant. Așa că am vrut să vorbesc cu ei despre unele dintre lucrurile care în industria alimentară pentru animale de companie unele dintre lucrurile pe care ar trebui să le căutăm ca proprietari de animale de companie, unele dintre lucrurile care vor fi cele mai benefice pentru câinii noștri și unele dintre ele Lucrurile pe care ar trebui să le îndepărtăm și, de asemenea, mi-au dat, evident, câteva informații minunate despre Caru și brandul lor și acel tip de mâncare, astfel încât să vă fie interesați. Puteți asculta și veți obține câteva informații minunate despre marca în sine.

Am început inițial să vorbesc cu ei când am ajuns mai întâi la telefon, am avut o conversație despre super zoo, expo-ul care tocmai sa întâmplat. Aceasta este o expoziție din industria animalelor de companie și au totul de la hrană la tratamente și astfel de lucruri, așa că am vorbit cu ei puțin despre asta și lucrurile pe care le-au văzut acolo. Mi-au explicat că pentru mine, și prima mea întrebare a fost, cea mai mare pe care cred că a fost doar că știți ca părinți de companie Ce ar trebui să căutăm în mâncarea că ne hrănim animalele de companie, există atât de multe alegeri acolo. Cum decideți care va fi cea potrivită pentru animalul dvs. de companie? Care sunt unele dintre lucrurile majore pe care le căutăm? Și acesta a fost răspunsul pe care l-am primit:

Adrian: Cunoașterea calității ingredientelor care sunt utilizate este foarte importantă. De exemplu, Caru folosește ingrediente de înaltă calitate, dar știi că există și # 8230; În alimentele pentru animale de companie există utilizarea de produse B-grade. O altă problemă și # 8230; Punctul de pericol ar fi alimentele comerciale pot conține culori artificiale, arome și conservanți, iar aceste tipuri de ingrediente pot facilita alergiile și aceasta este o preocupare.

Și, bineînțeles, știți că mulți dintre cititorii dvs. și ascultătorii dvs. sunt, probabil, conștienți de faptul că alimentele comerciale pot conține mese și produse secundare și pentru a clarifica ceea ce înseamnă că este sacrificat un animal pentru producția de alimente, mușchiul slab este tăiat pentru om Consumul și mesele din subprodusele de origine animală sunt într-adevăr rămășițele, resturile și puteți avea oase și organe, sânge, copite, cioc, et cetera.

Și preocuparea cu privire la faptul că este nivelele de proteine ​​poate fi ridicată, dar calitatea proteinei nu este atât de mare, iar calitatea nutrițională a produselor secundare și mese poate varia de la lot la lot. Astfel încât acestea sunt, probabil, unele dintre punctele-cheie și punctele de pericol din alimentele disponibile în comerț pe care le cunoaștem.

Samantha: Sigur, și așa cum am menționat, cred că părinții de companie devin mai conștienți de faptul că încep să obțină mai mult ca dietele crude devin mai populare, oamenii caută produse ecologice, produse naturale pentru animalele de companie. Am vorbit despre aceste diferențe și despre acele pericole în alimente comerciale de animale de companie, deci ce aduce Caru la masă, diferit de o parte din celelalte kibble comerciale și tradiționale pe care suntem obișnuiți?

Pamela: Bine lucru pe care Caru le aduce la masă este calitatea, tocilurile noastre sunt de sute procente grad de alimente umane realizate într-o plantă alimentară umană și sunt într-adevăr cel mai apropiat lucru de gătit de casă pe care îl puteți găsi în comerț pentru câinii tăi. Cum am început?

Am început să gătesc pentru propriul nostru câine și mâncarea pe care am produs-o este foarte mare de aceeași rețetă numai că am asigurat că vitaminele și mineralele sunt ajustate la acest echilibru complet pentru câini. Așa că are textura gătită la domiciliu și că într-adevăr ceea ce aduce Caru la masă. Avem calitatea, gustul gătitului acasă și nutriția care merge împreună cu asta.

Adrian: Dar doar pentru a adăuga la acel samantha, când oamenii se uită pe etichete atunci când cumpără mâncare premium, cred că unele dintre lucrurile pe care ar trebui să le caute este că ar trebui să caute un produs animal de calitate superioară cu proteine ​​ca primul ingredient. Și, bineînțeles, întreaga linie Caru are un proton de animale ca primul ingredient, și ar trebui să fie un ingredient de animale de companie. Ar trebui să fie carne de vită, pui, carne de porc, ceva de genul asta, mai degrabă decât proteina animalelor, și din nou, desigur, Caru are și # 8230; Dacă este o tocană de carne de vită, atunci ține aroma în acest fel.

Și, desigur, așa cum am menționat mai devreme, niciunul dintre produsele noastre nu conține produse secundare din carne sau subproduse de păsări de curte. Caru are o legume și fructe întregi și chiar doriți să căutați un ingredient ușor recunoscut pe care îl puteți pronunța cu ușurință. Pam și eu provin din mediile de îngrijire a sănătății umane, astfel încât am învățat să vorbim o parte din twistrele limbii de sănătate umană, dar chiar ne luptăm când ne uităm la o parte din etichetarea alimentelor pentru animale de companie și într-adevăr devine un pic de provocare, a) să o pronunți și dacă nu o pot pronunța sau dacă nu putem înțelege ce este cu adevărat. Și, desigur, în produsele noastre, în produsele lui Caru toate ingredientele sunt recunoscute și foarte simplu de pronunțat. Avem o punte de ingredient limitată.

Probabil celelalte lucruri care ne fac un fel de marcă neobișnuită sau de înaltă calitate este că nu avem gume, culori artificiale, arome sau conservanți. Și, de exemplu, o gumă poate fi o preocupare doar pentru că este într-adevăr calorii goale, și de fapt unele gume în funcție de modul în care acestea sunt făcute pot provoca tulburări digestive. Guma Xantan, de exemplu, poate fi făcută din soia sau grâu sau porumb și care poate declanșa o alergie. Și așa că nu folosim gingii. Cred că singurul lucru este că suntem noi proveniți, suntem noi produse și cu adevărat mâncarea noastră arată ca mâncarea pe care proprietarul de animale de companie mănâncă, cu alte cuvinte, la fel ca oamenii alimente.

Samantha: Este interesant că menționați guma Xantan, că "ingredient comun pe care îl văd în alimentele de câini comercial și știu că există și o mulțime de îngrijorare de la proprietarii de animale de companie despre alergii, mulți câini sunt diagnosticați cu Alergiile alimentare, vedeți o mulțime de alimente care nu sunt de grâu, nu-porumb, nu-soia, deci este interesant că menționați că unele dintre aceștia pot fi porumb sau soia pot fi deghizați aproape în lista ingredientelor sub un alt nume de produs care ar putea declanșa încă acea alergie alimentară pe care încercați să o evitați.

Pamela: Exact. Ce sa întâmplat de fapt cu Caru, câinele nostru, este alergic la soia și nu ne-am dat seama că a fost soia și era în vitaminele și mineralele pe care le-a fost dat în mâncarea în care soia este de obicei purtătorul pentru acele vitamine și minerale, și doar după ce am dat seama că am dat seama ce a fost declanșatorul pentru el și, așa că ne asigurăm că noi producem mâncarea noastră că transportatorul vitaminelor și mineralelor noastre nu este bazat pe soia, este nu ceva care poate declanșa o alergie sau acel tip de reacție la câini.

Adrian: Și doar pentru a ajuta publicul dvs. să înțeleagă ceea ce înțelegem de către un transportator, vitamine și minerale sunt folosite în cantități mici de minut că, în ordinea de fabricare a unui aliment și adaugă aceste vitamine și minerale pe care le aveți nevoie să înmulți vitaminele și mineralele astfel încât Când mergeți la măsură, aveți ceva de măsurat altfel, devine atât de minuscule să o adăugați, într-adevăr, luptați ca producător pentru ao adăuga. Astfel folosim purtători, un fel de mediu, un material care ajută la extinderea vitaminelor și mineralelor, astfel încât să puteți măsura cu precizie și le puteți adăuga.

Soia pare a fi purtătorul primar, dar, de fapt, de exemplu, folosim fosfat tricalcium, care este un ingredient foarte neutru și, într-adevăr, reduce riscul de orice fel de alergen și, în cele din urmă, animalele de companie pot fi alergice la aproape orice ingredient dat destul de mult, la fel ca Oamenii, dacă aveți prea multă dintre ele, poate declanșa un răspuns imun. Astfel încât fosfatul tricalcic este un mineral care este folosit de animalele de companie și de fapt devine foarte stabil, și este un ingredient de alergen scăzut. Deci, sperăm că vă ajută publicul să înțeleagă ce înțelegem de transportatori.

Samantha: Minunat. Vă mulțumim că ați explicat asta. Cred că un singur lucru pe care l-am observat inițial când am sărit pe site-ul pentru Caru, fotografiile; și după cum ați menționat, se pare că mâncarea umană. Folosești produse de grad umane și, de exemplu, aveți noua linie de tocană care arată ca o tocană pe care aș fi pregătit pentru familia mea, pentru familia mea umană, astfel încât cred că este un lucru minunat pentru proprietarii de animale de companie, comparativ cu evident ceea ce noi Refuzul este fie uscat Kibble, fie chiar mâncarea tradițională umedă umedă, nu arată ca orice ar fi apetisant pentru noi. Așa că cred că este un lucru frumos pentru cumpărătorii tăi să vadă că un aliment arată ca ceva pe care l-ar mânca singuri și vă puteți simți mult mai bine să vă hrăniți câinele.

Pamela: Și de fapt ne-am trimis pe oameni și ne-am spus că l-au lăsat în frigider și au ieșit din cutie, au pus-o într-un tupperware, l-au lăsat în frigider și soții lor vin Acasă și mănâncă-l și # 8220; Hei, ai uitat & # 8221;

Samantha: Acum că aduce o întrebare minunată. Evident, fără utilizarea unor ingrediente artificiale și a conservanților artificiali care se află în alimentele tradiționale, cum vă păstrați mâncarea, astfel încât să dureze rafturi de magazin?

Adrian: Mâncarea în sine, tocilarul despre care vorbim este de fapt gătit în ceea ce se numește un proces aseptic. Așa că este doar un mare termen fantezist, ceea ce înseamnă că mâncarea este gătită într-un fierbător, dar este gătit la temperaturi scăzute încet doar pentru ao dezgheța. O mulțime de ingrediente este încă brută, dar carnea este pre-găcută astfel încât să reducă riscul oricărei creșteri microbiene sau a pericolelor microbiene.

Odată ce mâncarea este dezgheț, sterilizează materialul de ambalare, este pus sub un mediu controlat, deci un mediu foarte sanitar, cum ar fi chirurgii care au o cameră foarte sterilă pentru a face o intervenție chirurgicală asupra pacientului, un proces foarte asemănător de a avea o cameră sterilă și un Procesul steril.

Mâncarea este de fapt umplută în ambalaj și apoi pachetul este încă sigilat sub acel mediu steril și apoi se gătește, se gătește lent în pachet. Mulți oameni nu își dau seama că mâncarea noastră este de fapt gătită chiar în interiorul ambalajului, iar acest proces este cunoscut ca un proces de gătit aseptic, deci nu este nevoie să adăugați conservanți pentru a menține alimentele sănătoase și sigure.

Samantha: De fapt, una dintre întrebările mele a fost ambalajul dvs., evident că am privit pe site-ul dvs. și există o astfel de diferență în ambalajul dvs., așa că speram că ați explica asta. Deci, minunat. Cât timp va dura mâncarea atunci când cineva o achiziționează și o aduce acasă dacă o deschid și spun că nu folosesc toate acestea? Știu uneori pentru o rasă mai mică sau ceva de genul asta, poate că nu vor folosi întregul pachet, va dura în frigider pentru câteva zile?

Pamela: Ce este minunat despre ambalajul nostru este puteți reseta cu ușurință caseta, nu trebuie să o puneți în altceva și va rămâne în frigider în acea cutie timp de cinci zile odată ce ați deschis-o. Deci, dacă aveți un câine mic, o cutie vă va dura cinci zile, ceea ce este de obicei mâncat în cel mai scurt timp. Apoi, ce urmează să fie în continuare despre ambalajul nostru, nu există BPA în căptușeală a ambalajului, deci din nou este super sigură și curată pentru câini.

Samantha: Am scris despre o mulțime de produse care ies acum, acele BPA și apoi "# 8230; Cred că aș spune lucruri toxice care sunt în ambalaje acum. Unul dintre lucrurile pe care le-aș dori ca ascultătorilor noștri să înțeleagă este cât de periculoși sunt aceștia pentru că ei se laudă în mâncare sau jucăria sau orice ar putea fi în interiorul ambalajului, dacă este câinele tratează că va continua să-și lovească în aceleași Sistemul câinelui tău în felul acesta, așa că am vrut cu adevărat să arăt asta despre mâncare Caru, pentru că asta e atât de important pentru mine.

Este unul dintre acele lucruri din nou ca ingredientele pe care unele branduri comerciale vor ascunde acele ingrediente dăunătoare sub alte nume în lista lor de ingrediente. Știți că ambalajul nesigur este același lucru pe care oamenii nu-și dau seama că poate mâncarea este sănătoasă, dar este ambalajul care ar putea avea un impact negativ asupra sănătății câinelui lor.

Adrian: Absolut corect. Și știți din nou, am învățat prin sănătatea umană că BPAS sunt disrupteri endocrine, ceea ce înseamnă că afectează sistemul endocrin care înseamnă că hormonul care reglementează organismul și care poate promova sau duce la cancere. Și, de exemplu, anumite rase sunt predispuse la cancere, astfel încât având un ingredient ca BPA în ambalajul care duce la ducerea la alții, așa cum ați spus Samantha, ar putea fi o problemă reală. Și, bineînțeles, Caru a făcut un punct de selectare a materialului de ambalare care nu are acea chimică specială în materialul de ambalare.

Samantha: Sigur, asta e minunat. Este cu siguranță cu siguranță & # 8230; Știi că există multe lucruri pe care le-ați făcut, care vă îndepărtează de cele mai tradiționale de mărci tradiționale, iar unul dintre cei care s-au remarcat și ei și cred că este unul dintre lucrurile din nou Părinții de companie nu-și dau seama. Așa că vă aplaudă pentru că ați făcut asta pentru că este foarte minunat. Așa că am vorbit despre pericolele și felul de ceea ce face ca Caru DIFET & # 8230;

Ce ar trebui ca proprietarii de câini să caute când cumpără un hrană pentru câini?

Cred că probabil cel mai frecvent lucru pe care oamenii îl caută este prețul, în mod evident, un aliment mai sănătos de câine va fi mai scump, astfel încât ei sfârșesc un fel de a obține fundul alimentelor de tip butoi pentru că se uită la preț numai, ce Ați recomanda câteva dintre acele lucruri pe care oamenii ar trebui să le caute sau chiar și pe unele lucruri pe care ar trebui să le cunoască și să încerce să stea departe de?

Pamela: Bine aș spune că ar trebui să caute proteina ca primul ingredient. Știu că există atât de multe branduri acolo unde carnea sau păsările de curte nu sunt primul ingredient și este atât de important încât să obțină suficientă proteine ​​câinilor noștri pisicile. Ei doresc să se asigure că acesta este primul ingredient.

Vrei să te asiguri, din nou din cauza problemei alergice, că este fără cereale, că totul este natural, nu aveți nevoie de toți acei conservanți suplimentari, acele ingrediente artificiale din mâncare. Doriți să vă asigurați că nu există produse secundare sau produse secundare de păsări de curte și subproduse de carne sau păsări de curte. Și cred că doriți să vă uitați să vedeți că există fructe și legume întregi și că tot ceea ce este pe etichetă este ușor de pronunțat.

Alte lucruri pe care le caut când am căutat este că vrei să vezi că este făcut în SUA, îți oferă un standard de calitate pentru fabricație. Și, de asemenea, că unele ingrediente sunt GMO & # 8230; sau toate ingredientele sunt gratuite GMO. Apoi, dacă aveți un câine care are probleme de alergie, proteinele exotice sunt ceva, atunci ați putea dori să căutați, pentru că câinele nu a avut acea proteină, atunci sunt mai puțin probabil să aibă o alergie. Așa că este ceva ce căutați pentru a vă ajuta să vă hrăniți câinele.

Samantha: Și știu că voi folosi unele dintre cele mai frecvente surse de proteine, cum ar fi carnea de vită, dar ceea ce ar fi unele dintre aceste proteine ​​exotice pe care le oferiți?

Adrian: Ei bine, avem două formule noi care ies. Una este puiul cu rață, astfel încât rața este o proteină frumoasă, fie combinată cu pui, fie pe cont propriu. Mielul ar fi un produs excelent. Avem o rețetă de curcan și miel, ambele vor fi libere de cartofi albe și au dovleac cu lintele ca un fel de coloana vertebrală la tocană.

Cred că, știți că există o preocupare interesantă pe care am auzit-o de la ambii comercianți cu amănuntul, cât și de la alți proprietari de animale de companie, și # 8220; câinele meu este alergic la pui, # 8221; Cu toate acestea, știm că puiul este încă vânzătorul numărul unu ca o proteină, astfel încât preocuparea este, este într-adevăr pui care este alergenul sau este potențial alte ingrediente precum BPA, cum ar fi soia, ca acele ingrediente de calitate scăzută, umpluturi și gingiile și acele tipuri de lucruri?

Este părerea noastră că probabil că este vorba de un declanșator de alergie mai comune, deoarece animalul nu a fost niciodată intenționat să mănânce gingii ca nici oamenii, dar au fost destinate să mănânce găini și carne de vită și o varietate de alte carne. Așa că este punctul nostru de vedere asupra ei. Deci, din nou Duck, Lamb, Venison, acestea sunt toate proteinele alternative minunate. Carnea de porc este o mare proteină alternativă. Avem o carne de porc minunată de joasă alergenă, deoarece majoritatea oamenilor nu hrănesc carnea de porc la câinii lor în mod tradițional.

Samantha: Absolut. Aceasta este o sursă de proteine ​​unică. Nu aud despre faptul că o mulțime fiind folosită în hrană pentru câini, așa că este foarte interesant.

Așa că am doar o întrebare pentru voi. Gustați mâncarea? Ați gustat mâncarea?

Pamela: da. Și știi ce? Este foarte bun atunci când sunteți în plantă și este doar produs, asta îmi place cel mai mult. Este cald, este de la fierbător, este delicios. Puteți să-l încălziți din pungă când ați ajuns acasă și este încă bun. Dar trebuie să recunosc cel mai bun moment îmi place că este corect proaspăt de la fierbător.

Samantha: Nu vă voi minți, privindu-vă la unele fotografii online și unele dintre fisuri, în special, se pare că ați putea să vă așezați într-o zi rece și să vă bucurați de un pachet de mâncare.

Adrian: Într-adevăr, poți Samantha, și apoi, de fapt, dacă crezi că este probabil mai sănătoasă să mănânci decât acele fast-food că atât de mulți dintre noi mănâncă. Vreau să spun non-OMG, fără cereale, fără gluten, et cetera, et cetera. Știți că plătim mult mai multă atenție animalelor noastre decât noi pentru sănătatea noastră. Deci este o mâncare minunată de mâncare, mai ales când este caldă.

Samantha: Este interesant să ne gândim în acest fel. Așa cum am menționat la început, pare să fie acest val acum de părinți de companie care sunt foarte preocupați de ceea ce mănâncă. Dar niciodată nu încetează să mă uimească că voi avea o conversație cu cineva într-o zi despre lucruri de căutat, lucruri de a nu căuta, recomandări diferite pe care le-aș da pentru hrană pentru animale de companie și apoi vă spun că noaptea trecută McDonald`s sau un alt lanț alimentar rapid. Deci, este amuzant că acordăm atâta atenție la ceea ce ne hrănim câinii, dar nu plătim aceeași atenție la ceea ce ne mâncăm.

Adrian: Exact. Ceea ce auzim de la unii consumatori este că putem selecta ceea ce punem în & # 8230; Avem de ales, dar animalele noastre nu, așa că trebuie să fim sensibili. Și revenirea la criza melamină teribilă, 2007, cred că într-adevăr părinții de companie au conștienți de faptul că trebuie să acorde atenție ceea ce își hrănesc puii de blană iubită.

Samantha: Absolut, asta este o modalitate foarte bună de ao pune. Care a fost minunat spus. Vreau doar să vă mulțumesc, asta toate întrebările pe care le am pentru dvs., cu excepția cazului în care există altceva încât doriți ca ascultătorii noștri să cunoască nici despre brandul dvs. sau despre mâncarea câinilor în general.

Adrian: Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul și interesul dvs. în Caru Samantha și vă rugăm să ne anunțați dacă publicul dvs. sau dacă ar trebui să aveți mai multe întrebări. Desigur, puteți ajunge la Carupetfood.COM, sau avem un număr fără taxă, care este de 855-330-2278. Și din nou, vă mulțumesc foarte mult.

Pamela: Mulțumesc foarte mult

Samantha: Acesta a fost interviul meu cu Adrian și Pamela din alimentele lui Caru câine și sper că vă bucurați de asta. Am învățat cu siguranță câteva lucruri și sper că ați făcut și despre mâncarea de animale de companie și lucrurile pe care ar trebui să le căutăm și ar trebui să vă îndepărtați de industria alimentară pentru animale de companie. Desigur, hrana pentru câini este una dintre acele lucruri care se dezvoltă întotdeauna, ieșind noi diete, lucrurile se schimbă în industria alimentară pentru animale de companie, așa că îmi păstrez întotdeauna urechile deschise pentru asta și cu siguranță voi face mai multe interviuri ale altor oameni, altele Experții care sunt fie directori ai companiilor, fie veterinari, nutriționiști canini și oameni care, evident, aș numi experți privind alimentația PET și alimentele pentru animale de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 3: siguranța mărcilor comerciale pentru câini