Revizuire: petfusion impermeabil pentru animale de companie mat

Mealul este probabil timpul preferat al câinelui dvs. al zilei. Ei îmbătrânesc atunci când văd cina lor. Ei încep să saliveze și să-și piardă imediat fața în castron de îndată ce lovește podeaua. PetFusion impermeabil PET MAT vă va păstra pardoselile în siguranță de petele de mâncare drool, apă și animale de companie.

Nu există nici o îndoială că câinii pot fi dezordonați, mai ales când mănâncă. Având un covor în poziție sub câinele dvs Bowl Alimentare face curățați o briză. Trebuie doar să vă asigurați că mat-ul pe care îl alegeți este ușor de curățat, sigur pentru câinele dvs. și suficient de mare pentru a prinde toate deversările.

Am folosit covorul alimentar pentru animale de companie impermeabil pentru aproximativ 2 luni. Labradorul meu face o mizerie mare când mănâncă. Ea slobberă mâncare și apă în jurul castronului ei și mă bucur să spun că utilizarea unui mat de mâncare mi-a făcut viața ca o mamă de câine mult mai ușoară!

PetFusion impermeabil PET Food Mat Review

PetFusion Pet Food MatA fost important pentru mine să găsesc un covor de hrană pentru animale de companie care era în siguranță pentru câinii mei. Știu că, dacă Saddie, Labradorul meu, picătură o bucată de kible pe mat, o va linge cu siguranță. Din acest motiv, a fost o necesitate absolută pentru mine să găsesc un produs realizat cu material alimentar.

Acest covor de hrană pentru animale de companie este fabricat din silicon de calitate FDA. Este non-toxic și hipoalergenic. Mat-ul este, de asemenea, anti-microbian, precum și rezistent la apă și pete.

Lucrul meu preferat despre acest produs este că este mașina de spălat vase. Este ușor să se clătească sau să se spele cu săpun și apă, dar îmi place că pot să-l arunc în mașina de spălat vase cu alte feluri de mâncare murdare.

De asemenea, îmi place .5 & ​​# 8243; buza în jurul marginii covorului. După cum am menționat, Saddie droolează multă apă de fiecare dată când bea din castronul de apă. Buza mică asigură că apa rămâne pe covor și nu se scurge pe podelele mele.

Am TOWGRIP mare plus alimente pentru animale de companie de la Petfusion. Măsoară 27 și # 8243; W x .5 H & # h. Puteți cumpăra acest produs alimentar pe Amazon pentru $ 24.95 În momentul acestei revizuiri.

De asemenea, puteți cumpăra covorașe alimentare pentru animale de companie în alte dimensiuni pe Amazon:

  • Small - 18 și # 8243; W x .3 și h
  • MARGE - 24 & # 8243; W x .4 & h; h
  • Extra-mare - 34 & # 8243; L x 23 & # 8243; W x 1.5 H & # h

Ei cu amănuntul pentru 15 dolari.95- $ 29.95 în funcție de dimensiunea de care aveți nevoie. Aceste covoare sunt comparabile cu alte produse similare și cu siguranță cred că sunt o valoare bună pentru bani. Dacă luați în considerare banii pe care îi veți salva, fără a fi nevoie să curățați și / sau să înlocuiți pardoselile, veți fi de acord că un covor al alimentelor pentru animale de companie merită cheltuiala.

Citiți următorul: 6 produse de curățare care pot fi otrăvind câinele

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: petfusion impermeabil pentru animale de companie mat