Ciclul cymric: informații de rasă de pisici, caracteristici și fapte

Ciclul cymric: informații de rasă de pisici, caracteristici și fapte

Animalele de companie sunt un fel de animale de confort pentru oamenii americani și ne poate îmbunătăți starea de spirit pentru a avea unul sau două. Există atât de multe animale care fac tovarășii fantastici și, uneori, alegerea de la lot poate fi copleșitoare. Pisicile sunt animale domestice super-cool, care sunt, în general, o întreținere redusă și ușor de ținut. Ele sunt, de asemenea, foarte curate pentru că ei iau îngrijirea foarte serios și, dacă sunteți un ciudat îngrijit, nu aveți nici o problemă acolo. La fel ca alte animale domestice, vin în diferite rase. Se bazează pe aceste caracteristici individuale că puteți face alegeri informate în care să alegeți. Unul dintre tipurile de pisici care nu sunt provocatoare de a păstra este cicatul cymic (pronunțat "Kim-Rick"). Acesta este termenul acordat pisicilor cu părul lung cu Pisicile Manx ca părinți. Ei împărtășesc caracteristici similare ca nici o coadă cu părinții lor, dar au păr mai lung. A durat destul de mult înainte ca această rasă să fie considerată una independentă, dar în aceste zile este un tip preferat de pisică. Pisica cymric a ajuns departe de a fi nedorită la a câștiga popularitate în multe țări. În acest articol, caracteristicile și alte informații relevante despre acestea vor fi examinate pentru a vă ajuta să determinați dacă este animalul dvs. de companie sau nu.

Istoria pisicii cymice

Există multe povestiri despre locul în care provine rasa de pisică. Una dintre aceste povești, care încearcă să explice capcanele pisicii este cea a lui Noe și a chivotului. Povestea spune că Noe închide accidental ușa pe coada pisicii manxului când mergea după trezire de la un pui de somn. Această narațiune este interesantă și credibilă, dar nu este foarte precisă genetic. Pisica cymric a fost legată de pisica Manx, care a câștigat recunoașterea în anii 1920, în special datorită lipsei lor de coadă. Ele diferă totuși prin haina lor, care a fost considerată o mutație și până în anii 1960 că a avut loc un interes în rasă. În același timp, pisoi similare au început să apară în Canada și au fost crescuți intenționat acolo. Era la insula omului din Marea irlandeză, variația cu părul lung a pisicii Manx și a fost nedorită. La început, rasa a fost introdusă ca mutanți manxi de către Althea Frahm, care a condus efortul de reproducere al unei pisici canadiene. Alți oameni se referă, de asemenea, ca un manx de lungă durată până la mijlocul anilor 1970. În acel moment, Blair Wright și Leslie Falteisek, doi crescători chimici pionieri, numiți pisica după Țara Galilor, care este Cymru în Welch. Pisica a început să câștige popularitate după de această dată. În 1976, Asociația Cymric United a fost înființată pentru a promova în continuare și a vărsat lumina pe rasă. A fost în același an că Asociația CADIAN CAT a devenit prima care oferă statutul de campionat la acest tip de pisică. Acum, alte asociații CAT au dat, de asemenea, statutul de Campionatul CAT, iar toate pisicile cu părul lungi născute părinților Manx pot fi înregistrate ca pisici cymice. Unele asociații semnificative preferă încă să apeleze la rasa Manx sau Manx Longhair, chiar dacă le recunosc ca o rasă separată.

Fapte rapide despre pisica cicatrică

  • Ele sunt foarte grele: Pisicile cymice au un corp foarte compact, iar oasele lor sunt solide, astfel încât acestea pot fi foarte grele. În alte pisici, s-ar putea să nu fie legată de greutate, dar cu această rasă este. Adulții de sex masculin pot crește să fie 5.4 kg la 6.8 kg (12 până la 15 kilograme) în timp ce femelele dabblează între 3.6 kg la 5.4kg (8 până la 12 kilograme). Dimensiunile lor rulează de la mediu la mare și au un piept larg și un scurt spate. Arcul de la umeri până la cârpa lor este neted și continuu. Au oase și mușchi robusi în membrele lor, cu picioarele posterioare fiind mai lungi decât cea din față.
  • Nu toate sunt fără limite: Rosfless în pisicile cymice se referă la cozile lor care nu sunt în creștere atâta timp cât pisicile obișnuite ". Cu toate acestea, ele variază de la nici o coadă (coarde) la toate până la culturile, strâmtoarea și lipsa. Rumpurile sunt formarea de dimensiuni diferite în care ar fi trebuit să fie o coadă, datorită unei absențe complete a unui os coadă. Această zonă are terminații nervoase sensibile, deci trebuie să fiți atenți la îngrijirea sau manipularea. Riserul este alcătuit din aproximativ șapte vertebre fuzionate împreună pentru a forma o coadă. Fusionul face ca coada să se miște numai în sus și în jos. Pumpozițiile pot fi fie mai scurte, fie mai mult decât primele două menționate. Singura diferență este că ei se pot mișca în toate direcțiile, deoarece oasele nu sunt fuzionate. Ele pot fi blocate sau drepte. Longie are o asemănare cu coada de zi cu zi în pisici cu coadă lungă și are și o mișcare fluidă.
  • Au caracteristici rotunjite: Caracteristicile de pe pisică, inclusiv forma capului, poziționarea urechilor și ochii, dau o figură rotunjită. Au un cap de dimensiuni medii, care este mai lung decât larg și îngust, lângă gură și bărbie puternică. Obrajii sunt proeminenți și au tampoane rotunde, precum și un gât scurt. Ochii lor sunt rotunzi și mari și vin în culori diferite, inclusiv verde, alunecare, chihlimbar și aur. Colțul interior al ochilor lor este ușor în jos în comparație cu colțurile exterioare. În general, ochii lor sunt poziționați în jos spre nas. Urechile sunt largi separate și au sfaturi rotunjite și pot avea smocuri sau șapte de păr.
  • Ei au o varietate de modele și culori: Așa cum există varietate în lungimea lor coadă, pisicile cymice vin în diferite culori și modele. Ei pot fi Tortoiseshell sau tabby cu stratul dublu matasos. Stratul dublu constă dintr-un strat exterior deschis și un substrat gros, închis. Ele pot avea, de asemenea, o strat de culoare solidă, iar schimbarea în anotimpuri ar putea afecta lungimea părului și textura pielii. Caracteristica care îi deosebește de pisica Manx este lăudării lor în picioare de pe subacoperitul gros, downy. Este varietatea de culoare care le face o alegere dorită, deoarece sunt atât de mulți pentru a alege de la.
  • Ele sunt strălucitoare: Acest lucru se poate spune despre o mulțime de pisici, dar pisica cymric demonstrează-o în moduri pe care nu v-ați aștepta. Sșteptarea lor îi face ușor să se antreneze chiar și pentru a face trucuri de câine. Inteligența lor îi face să-i dau seama cum să facă lucrurile singure și chiar să vă angajeze în conversație. Acest lucru îi face pe tovarăși mari și, în același timp, o țintă pentru a vă ține ochii. Nu credeți că puteți păstra ceva de la acest animal și aveți nevoie de securitate suplimentară pentru a le scoate din sertare și dulapuri.

Lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

Sănătate

Labensibilitatea în pisicile cymice este uneori numită o deformare spinală, ceea ce le face să sufere ca iepurii. Gena care le dă această lipsă de coadă poate fi uneori periculoasă pentru sănătatea lor. Pisicile cymice fac aproximativ 25% din totalul gunoiului, iar cei care moștenesc două copii ale genei sunt uneori reabsorbed în uter. Cei care moștenesc doar un singur sindrom Manx, care se caracterizează prin fuziune sau lacune în vertebre, precum și disfuncția intestinală și a vezicii urinare. De asemenea, cauzează spina bifida care este o anomalie a coloanei vertebrale în care vertebrele nu se dezvoltă în mod normal. Această anomalie le expune la meningită. O altă problemă de sănătate este Syringomyelia, care este o construire a excesului de lichid la baza creierului. Această afecțiune determină durerea severă în pisică, precum și o pierdere a funcției motorii. Această rasă de pisici poate trăi până la între 13 și 15 ani și poate fi confruntată cu alte probleme de sănătate în afară de defectul spinal. Dystrofia corneană, o problemă de ochi, este un alt defect de sănătate moștenit al rasei. Se întâmplă atunci când există o acumulare la părțile exterioare ale ochiului și este de obicei cauzată de murdărie sau iritanți. Această condiție nu este amenințătoare de viață, ci poate fi o situație îngrijorătoare pentru ca pisica ta să fie în.

Hrănire

Trebuie să vă păstrați pisica cicatrică pe o dietă strictă și controlată, deoarece au un apetit oarecum sănătos și pot obține o greutate rapidă. De asemenea, trebuie să hrăniți pisica în funcție de vârsta sa, astfel încât să nu fie nici malnutriți sau supraalimentați. Pisoiul ar trebui să fie alimentat de pisici hrănit până după ce este de un an. Alegeți întotdeauna alimente de înaltă calitate cu ingrediente sănătoase cum ar fi puiul și carnea de vită. Este, de asemenea, un avantaj dacă mâncarea are taurină în el, care este un aminoacid care promovează sănătatea inimii și a ochilor. Ambii Conserve și uscate sunt potrivite pentru pisici cymice. Dacă doriți să vă hrăniți pisica exact ceea ce are nevoie, ar trebui să întrebați un veterinar pentru a vă ajuta cu măsurătorile. Nivel de activitate, vârstă și sănătate vor juca un rol în cât de mult alimente poate mânca pisica ta. Tratează sunt bune, dar dieta pisicii tale nu ar trebui doar să fie alcătuită din CAT tratează: Cinci la zece procente este bine pentru ei. Pisicile sunt, de asemenea, însetate și ar trebui să vă schimbați apa pisicii o dată în fiecare zi dacă nu aveți timp să o faceți de două ori. Asigurați-vă că le dați apă proaspătă, curată, așa că nu se îmbolnăvesc.

Postări asemănatoare: Cel mai bun produs de pisică uscată și Cele mai bune alimente pentru pisici umede

Îngrijire

Îngrijirea unei pisici cymice va fi ca și cum ați îngriji orice animal de companie, în timp ce acordați o atenție deosebită clasei lor. Ele sunt mai susceptibile la rănirea în acea zonă și trebuie să fiți atenți la manipularea și îngrijirea. Când transportați un cymic, trebuie să susțineți picioarele posterioare astfel încât să puneți o presiune inutilă asupra părții inferioare a coloanei vertebrale. Nu trebuie să existe nici o lovitură în special de către copiii vertebrelor lor scurtate, deoarece acest lucru ar putea provoca durere cazului. Durerea este ca urmare a terminațiilor nervoase expuse sau neprotejate. Ar trebui să vorbiți întotdeauna cu crescătorul cu privire la problemele lor de sănătate, astfel încât să puteți avea mai multă grijă de pisică. Ar trebui să existe controale de rutină, regulate la veterinar pentru a vă asigura că pisica are cea mai bună calitate a vieții. În afară de aceasta, îngrijirea unui cymric implică hrănirea, îngrijirea și alte activități pentru a se asigura că sunt fizic și mental. Va trebui să vă petreceți timp cu pisica și să jucați cu ea pentru ao stimula mintal, așa că nu se simte singură. Din cauza corpurilor lor sensibile, nu ați putea să le aveți în jurul copiilor care pot fi insensibili și neglijenți, în special în jurul animalelor. Întotdeauna păstrați spațiul pisicii curat pentru a preveni reproducerea organismelor nesănătoase care să o facă rău.

Îngrijirea

Când vine vorba de îngrijire, va trebui să vă gândiți la perierea părului, cât și a dinților și îngrijirea unghiilor. Cu toate aceste activități, asigurați-vă că utilizați instrumentele corespunzătoare, astfel încât să nu răniți animalul. Pentru periaj, puteți să o faceți de trei ori pe săptămână, folosind o perie care poate ajunge la subsol. Părul se poate încurca dacă periajul se face mai puțin de trei ori pe săptămână și va fi neigienică pentru pisică. Perie în direcția de creștere, care este mai puțin dureroasă și va părăsi haina în căutarea netedă. Puteți adăuga uleiuri pentru a ușura procesul și hrănim pielea. Periajul îmbunătățește circulația sângelui în piele pentru a spori creșterea părului și reducerea vărsării. Verificați întotdeauna erupții cutanate, pete chele sau roșeață sub strat când o periați. Periajul dinților unei pisici poate fi nervos, și puteți consulta un profesionist pentru ao face. Dacă sunteți suficient de încrezător pentru a merge mai departe cu ea Pastă de dinți de pisică și a Peruta de dinți de pisică ca să nu răniți pisica. Dacă pisica dvs. are gingii umflate, droolii excesiv sau are dinți liberi, este posibil să trebuiască să le duceți la veterinar. Pisicile uneori zgârieturi împotriva suprafețelor și, dacă unghiile lor sunt lungi, ar putea să vă distrugă covorul preferat. Obțineți niște cleme de cai de pisici și scoateți acele unghii înainte de a le face chiar și dumneavoastră. Nu uitați să verificați urechile pentru ceară, infecție sau resturi de fiecare dată pe săptămână. Urechile sănătoase ar trebui să fie de culoare roz, fără miros și nu lipiți niciodată nimic în urechi pentru ao curăța. În schimb, ștergeți ușor orice murdărie cu o cârpă. În general, îngrijirea pisicii se va asigura că sunt curate, ceea ce va contribui la bunăstarea lor. Pentru a vă învăța pisica pentru a vedea îngrijirea ca o activitate pozitivă, tratați-le oricând ei rămân încă pentru sesiune.

Temperament

Pisicile cymice sunt, în general, pisici ușoare care vor arăta un interes real în afacerile dvs. Ele sunt pisici extrem de inteligente și pot chiar să efectueze trucuri care sunt asociate cu câinii. Nu fi surprins când pisica ta joacă cu tine pentru că va fi fericit. Ei își dau și jucăriile în gura lor sau îi îngropă ca câini. Pisicile sunt cunoscute ca având o atitudine indiferentă, dar este diferită pentru pisicile cymice. Ele vă pot urmări în acest fel, așa cum doresc să vă ajute cu sarcinile dvs. Ei sunt foarte loiali și ar dori să-și petreacă timpul cu proprietarii lor. Cu toate acestea, ei nu sunt căutători de atenție, agitat sau pushy. Unii oameni spun că pisicile cymice sunt discutate și nu este o minciună. Pentru că sunt ușor de mers, le puteți angaja într-o conversație și nu s-ar pierde concentrarea. S-ar putea să nu răspundă așa cum vă așteptați, dar ei fac sunete tăcute să vă informeze că urmăresc ceea ce spuneți. Uneori, le puteți auzi să vorbească cu ei înșiși când merg în jurul casei. O altă trăsătură de personalitate a pisicilor cymice este dexteritatea lor. Ar trebui să vă asigurați că ați blocat toate dulapurile și sertarele sau nu fiți surprinși când au trecut prin lucrurile voastre. Această abilitate se datorează inteligenței lor și va trebui să o acordați atenție. Cymricile sunt numite, de asemenea, pisici de gardă deoarece au tendința de a fi suprasolicitate cu proprietarii lor. Ele nu sunt cele mai frumoase față de străini, dar sunt bune în jurul familiei. Nu fi surprins dacă pisica dvs. devine posesivă: arată doar că le pasă.

Sitting cymric Cat

A rezuma

Este nevoie de o parte din lucrare când aveți informații despre animalele de companie înainte de a obține unul. Toate informațiile din acest articol vă oferă tot ce trebuie să știți despre pisicile cymice pentru a spune dacă este sau nu animalul pentru tine. În general, pisicile nu sunt atât de stresante să se ocupe, ci cicatrici, din cauza mutației lor ar putea avea nevoie de o atenție deosebită. Ele sunt foarte inteligente și ușor de mers, făcându-l ușor legat de ele. Veterinarul ar trebui să fie cel mai bun prieten al tău ori de câte ori aveți un animal de companie pentru că nu știți sau înțelegeți ce trece prin animalul dvs. de companie. Ei sunt instruiți și pot ajuta cu ea vine la sănătate, hrănire, îngrijire și bunăstarea generală a pisicii tale. Sperăm că informațiile furnizate au fost de ajutor și toate cele bune cu călătoria dvs. pentru a obține un animal de companie.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Pisici de curățare a urechii
Peruta de dinți de pisică
Pieptene pentru pisici
Mănuși de îngrijire a pisicilor
Pastă de dinți de pisică
Capace de unghii pentru pisici
Clippers cai de unghii
Pensulă pentru pisici
Șampone CAT

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ciclul cymric: informații de rasă de pisici, caracteristici și fapte