Cum să tăiați unghiile pisicii și să supraviețuiți

Cum să-ți tăiați pisica

Îngrijindu-ți pisica poate fi o perspectivă ușor nervoasă pentru amândoi - în special încercând să-și aranjeze unghiile. La urma urmei, au fost concepute pentru zgâriere și au putut să le transforme cu ușurință pe tine! În acest post de blog, vom oferi un ghid despre cum să întreprindeți sarcina de tăiere a coatelui de pisici cu succes.

Cat de tăiere veterinar

Decideți dacă pisica dvs. are nevoie de o tăietură de unghii

Nu are nici un rost să întreprindă această sarcină decât dacă trebuie să. Pisicile în aer liber au grijă de propria lor tăiere a unghiilor și au nevoie mai mare de unghiile lor pentru alpinism și apărare. Este pisicile interioare care au mai multe sanse de a avea nevoie de unghiile lor, ca să le inspectați în mod regulat. Indiferent dacă pisica dvs. este permisă în afara sau nu, trebuie să le dați acces la un post de zgâriere sau la altă suprafață pentru a le permite să aibă grijă de o parte din slujba în sine.

Postări asemănatoare: Pisica zgârierea turnurilor și Cat zgârieturi

Cât de des ar trebui să-mi trimit unghiile pisicilor?

Aceasta depinde de pisică și de proprietar. În jurul fiecărei 6 până la 8 săptămâni, va opri cârligul ascuțit la sfârșitul cuielor de la dezvoltarea. Dacă pisica ta este mai în vârstă sau suferă de o condiție ca artrită, Puteți inspecta unghiile lor la fiecare două luni, îi împiedică după cum este necesar. Cu toate acestea, acesta este un loc de muncă pe care mulți proprietari ignoră, pur și simplu pentru că ei uită sau nu știu de unde să înceapă. Ei bine, acest ghid este aici pentru a vă oferi o mână de ajutor.

În legătură cu o postare: Capace de unghii pentru pisici

Cum să tăiați unghiile de pisici

Setați atmosfera

Este mai bine dacă începeți să tăiați unghiile pisicilor atunci când sunt tineri, deoarece se vor obișnui cu ei mai ușor. Alegeți un loc liniștit, care este liber de distragere. De asemenea, alegeți-vă timpul cu atenție. În mod ideal, pisica voastră va fi într-o dispoziție grogivă și somnoroasă - ca și statul, multe pisici intră după ce mănâncă o masă mare. Dacă aveți a Cat, Obținerea lor în această poziție poate ajuta. Asigurați-vă că nu sunt capabili să se afle și păsări sau alte animale tentante să se prindă și nu ar trebui să existe alte animale de companie în cameră.

Atingeți picioarele pisicii

Ia una din labele pisicii tale în mână și masați-o pentru câteva secunde. Dacă încep să-și tragă laba, urmați gestul lor fără stoarcere. Păstrați în contact blând cu el. Când pisica dvs. este încă, puteți apăsa tamponul labei, astfel încât unghiile se extind. Dacă pisica dvs. reacționează, le puteți oferi un tratament. În acest fel, vor începe să asocieze această atingere cu ceva bun. Ar trebui să faceți acest lucru într-o perioadă de zile, mai degrabă decât să încercați să vă grăbiți pisicile.

Ia-ți Kitty-ul folosit la Clipper

Înainte de a încerca tăierea ghearelor de pisici, ar trebui să le folosiți la Clipper. Puteți permite pisicii să inspecteze și să leniți mai întâi. Puteți încerca să plasați un tratament pe partea de sus a acestora. O tehnică pe care unii proprietari le-au folosit este să înceapă tăierea unor spaghete în fața pisicii lor, obținându-le cu ajutorul procesului înainte de a se deplasa pe unghiile lor reale. Poate părea ciudat, dar acest lucru vă poate ajuta să vă asigurați că pisica dvs. nu este surprinsă de acțiunile dvs.

În legătură cu o postare: CAT tratează

Aveți grijă să nu tăiați rapid

Dacă tăiați unghiile pisicii în mod corespunzător, nu ar trebui să simtă un lucru. Cu toate acestea, trebuie să fiți deosebit de atenți să nu tăiați partea roz a cuiului lor, care este cunoscută și ca rapidă. Aceasta este o zonă extrem de sensibilă, care este probabil să sângereze dacă chiar n-o pipăi. Este mai bine să vă exercitați prudență și să tăiați prea puțin de cuiul pisicii dvs., mai degrabă decât prea mult. Doar în cazul în care vă tăiați accidental, o pulbere stiptică sau un baston poate fi folosit pentru a opri sângerarea, deci este o idee bună să le aveți la îndemână înainte de a tăia unghiile de pisici.

Începeți cu prudență

Acum a venit timpul să începeți tăierea unghiilor pisicii. Pisica ta ar trebui să se confrunte de tine. Apăsați fiecare parte a labei lor pentru a face unghiile să se extindă. Luați timp pentru ao inspecta, luând în considerare locul unde se află rapid. Îndepărtați partea ascuțită a unghiului. Dacă pisica dvs. nu a reacționat cu adevărat, puteți trece apoi pe următoarea. Este posibil să puteți doar să tăiați câteva gheare la un moment dat înainte de obiectele dvs. de pisică la procedură. Unele tratamente pot ajuta la obținerea lor pe o parte, dar nu le forțați înainte de a fi gata. Este posibil să trebuiască să construiești să-i poți face toate într-o singură ședință. În timp, ar trebui să puteți intra într-un program pe care pisica dvs. este obișnuită.

În legătură cu o postare: Clippers cai de unghii

Știți când aveți nevoie de ajutor

Dacă vă luptați cu cum să tăiați unghiile de pisici, este posibil să trebuiască să vă înscrieți ajutorul unui medic veterinar sau al unei pisici profesionale. Nu doriți să riscați să vă provocați pisica dvs. nici un disconfort sau să vă confruntați cu vătămare.

Pisică

Ce să nu faceți atunci când tăiați unghiile pisicii

Există, de asemenea, câteva lucruri pe care nu ar trebui să le faceți atunci când tăiați unghiile pisicilor. Dacă pisica dvs. încearcă să reziste prea mult, nu ar trebui să le strigați niciodată sau să le pedepsiți într-un mod negativ, deoarece acest lucru va face mai mult în viitor. Dacă pisica dvs. este într-o stare agitată, ar trebui să evitați să încercați să vă tăiați unghiile. De asemenea, trebuie să vă asigurați că aveți suficient timp când nu doriți să riscați tăierea în rapidă. Acceptați că aceasta este o procedură care va dura ceva timp. Este posibil să nu puteți tăia toate unghiile pisicilor într-o singură sesiune și acest lucru este în regulă. Nu tăiați unghiile pisicilor prea rar, deoarece acest lucru poate face mai greu pentru ei să se obișnuiască cu ea. Asigurați-vă că furnizați posturile de zgâriere adecvate pentru ca acestea să aibă grijă de unele dintre slujbele în sine.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Șampon de purici pentru pisici
Guler de purici pentru pisici
Cat calming sprays
Vitamine pentru pisici
Probiotice pentru pisica ta
Tratamente de purici pentru pisici
Dewremers pentru pisici

Sursă:

  1. Tăierea ghearelor pisicii - Universitatea de Stat din Washington
">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să tăiați unghiile pisicii și să supraviețuiți