De ce pisicile chase lasere?

De ce pisicile Chase Lasere

Fiecare proprietar de pisică știe despre vrăjmășia dintre pointerul laser și animalul lor de companie. Este amuzant să le urmărești să încerce să se lupte cu acel punct roșu mic după ce îl văd. Ca fiind distractiv, este o minune de ce pisicile sunt atât de fascinate de lasere. Laserele nu au nici un miros și nu sunt mari sau impunătoare, deci ce se întâmplă cu ei însoțitorii noștri de feline atât de vehement? În plus, este sigur ca pisicile să se joace cu lasere?

În legătură cu o postare: Cele mai bune pointeri laser pentru pisici

Pisica gata sa plece

Înțelegerea modului în care pisicile percep laserele

Există două explicații majore pentru obsesia pisicilor cu lasere. Ei au de a face cu Viziunea pisicii și cum este diferită de oameni și cum fasciculele laser stimulează instinctele de pradă de pisici.

  • Laserele stimulează ciclul de pradă de pisici

Pisicile sunt prădători feroce. S-ar putea să nu știți acest lucru urmărind miau lazily toată ziua și linge ei înșiși, dar ei sunt conectați genetic pentru a alerga după și puriți pe pradă în mișcare. Pisici mari, cum ar fi tigrii, panterele și ghepardiile întruchipează această trăsătură în sălbăticie. Pisica ta domestică nu trebuie să treacă prin rigorile de urmărire după alimentele sale. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu este echipat pentru slujbă.

Când laser Dows Dash în jurul camerei, pisica ta o interpretează ca o pradă încercând să fugi. Laserul imită modul în care o mișcare de pradă și făcând astfel, captează atenția pisicii. Aceste trăsături de pisici intrinseci. Dorința de a vâna este declanșată și toată pisica voastră vrea să facă este să pună și să omoare prada.

Deoarece această nevoie este mai primară decât logică, pisica dvs. nu observă sau nu îngrijește faptul că laserul nu este un animal real. Astfel încât pisica urmărește cu laser neîncetat ca un șoarece.

  • Pisicile au o viziune diferită de oameni

Unul dintre motivele pentru pisici sunt obsedate de lasere este din cauza modului în care se uită la pisici. Ochiul uman este destul de diferit de cel al pisicilor într-o gamă de viziune și mod de funcționare. Viziunea umană este mai vibrantă și mai colorată decât o pisică. În contrast, ochii pisicilor nu sunt sensibili la culoare.

Ele sunt orbe de culoarea roșie și interpretează-o ca galben sau alb. Cu toate acestea, ceea ce lipsesc în viziunea de culoare, ele se compun cu o viziune periferică superbă. Pisicile pot alege cele mai mici și mai stealtoase mișcări. Din acest motiv, pisicile nu văd lumina de la un indicator laser în același mod în care facem ca ochii lor lucrează diferit de a noastră.

Prin urmare, când țineți un laser, este aproape imposibil ca pisica dvs. să ignore. Este ca atunci când un bug zboară aproape de ochi. Este aproape imposibil să ignori. Swat la ea nu neapărat să o omori, dar să o faci să plece. De asemenea, pisicile se aruncă la un fascicul laser, chiar dacă s-ar fi putut imagina că nu este pradă.

Poate un indicator laser să deterioreze ochii pisicii?

O mulțime de părinți de pisici sunt îngrijorați să se joace cu pointeri laser, deoarece cred că grinzile laser pot provoca daune de durată la pisici. Deși aceasta este o preocupare validă, nu ar trebui să vă împiedice să jucați jocuri laser cu pisica dvs. Atâta timp cât nu îndreptați grinzile laser direct în ochii pisicii voastre, nu aveți nimic de îngrijorat.

La cumpărarea de pointeri laser, căutați mărci care sunt sigure pentru animale de companie. În general, indicatorii laser cat sunt în varietatea de 1 până la 5 milliwatts, care este sigură atât pentru ochii umani cât și pentru animale. Prin urmare, chiar dacă direcționați accidental fasciculul la ochii pisicii, este sigur.

Este corect să aveți chase de pisică după lasere?

La fel de mult ca jocul cu laser cu pisica ta este distractiv si amuzant, unii oameni susțin că nu este o idee bună să vă ispitească sau să vă tachineze pisica așa cum le-ar putea face nevrotic. Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine care parte a diviziei funcționează cel mai bine pentru dvs. și pisica dvs., aici este o listă de merite și de deformări de jocuri laser cu pisica ta.

Cat Chasing Laser

Merită

  1. Stimularea mentală: toate pisicile - sălbatice sau domesticite - sunt cablate pentru a vâna alimente. Din moment ce pisicile de companie rareori trebuie să vâneze pentru mâncarea lor, cerințele lor de pradă sunt sub-stimulate. Redarea cu un laser le permite să se rătăcească în instinctele lor de pradă.
  2. Formă de exercițiu fizic: În timp ce pisicile sălbatice ajung să urce copaci, vâna mâncare și alerga în jur, Housecats obține puțin sau deloc exerciții fizice. Pisicile de companie trăiesc o viață inactivă, care ar putea determina să fie nepotrivită și să-și scurteze durata de viață. Obținerea lor pentru a juca cu punctul roșu este o modalitate excelentă de a se strecura în activitatea fizică în confortul casei dvs.
  3. Timp de îmbinare: Ce modalitate mai bună de a lega cu felina dvs. preferată decât prin intermediul jocurilor cu laser? Jocul cu laser cu pisica dvs. vă folosește ocazia de a lega cu animalul dvs. de companie în timp ce vă aflați pe canapeaua dvs. O activitate distractivă pentru ambele părți.

Demerss

  1. Comportament agresiv: Majoritatea pisicilor nu au nici o problema Chasing laser pointeri. Odată obosit, se stabilesc la altceva. Alte pisici, totuși, agitați după unele runde de joc laser și devin distructive. Acest lucru este probabil pentru că sunt frustrați să trebuiască să stea și să pună toată ziua fără nici o ucidere pentru a arăta. Dacă observați o relație între jocurile laser cu pisica și comportamentul agresiv sau feisty, îndepărtați indicatorul.
  2. Nici o gratificare: Pentru că este imposibil să se urmărească sau să prindă grinzi laser, jucând cu lasere ar putea fi frustrant pentru pisica ta. Este posibil să nu înceapă să acționeze, dar se poate simți supărat.

A rezuma

Având imprimantele dvs. Laser Cat Chase este întotdeauna distractiv. Cu toate acestea, ca toate lucrurile bune, ar trebui să se facă cu moderare. Dacă sunteți îngrijorat că urmărirea unui indicator laser ar obține pisica dvs. frustrată, în locul laserelor, utilizați jucăriile pe care le poate prinde. De asemenea, ocazional aterizează pointerul pe un tratament pentru a vă surprinde animalul de companie. În acest fel, se simte că a prins în cele din urmă ceva.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Pisica zgârierea turnurilor
Cat Crăciun Costume
Jucarii de pisici

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce pisicile chase lasere?