Ameliorarea durerii naturale pentru câini

Black Senior Dog Curlled Up pe canapea care privește camera

Nimeni nu-i place să vadă un câine în durere, dar, din fericire, există multe opțiuni pentru proprietarii de animale de companie de a explora astfel încât să vă ajute să ofere un anumit confort pentru animalele de companie.

Unele dintre aceste opțiuni sunt medicamente sau medicamente, dar altele sunt adesea denumite amelioratori naturali.

Aceste opțiuni nu sunt înlocuitori pentru medicamentele de durere, ci pot fi utilizate ca o terapie complementară care poate duce la reducerea cantității de medicamente pe care un câine îl primește. De asemenea, acestea pot fi utilizate uneori în izolare pentru a gestiona niveluri scăzute de durere în unele situații.

01 din 07

Acupunctura este o formă de medicină veterinară chineză sau estică și este adesea menționată ca o opțiune holistică sau alternativă. Un număr tot mai mare de veterinari instruiți în mod tradițional încorporează acupunctura în planurile lor de tratament occidentale și mulți proprietari de câini văd beneficiile.

Procesul implică introducerea acelor mici în anumite părți ale unui corp de câine numite meridiane pentru a ajuta corpul să se vindece. Este adesea folosit la câini cu condiții dureroase, cum ar fi artrită, precum și pentru a sprijini câinii cu diferite boli cum ar fi epilepsie și disfuncția ficatului.

Acupressure funcționează în mod similar, dar în loc să introducă un ac, presiunea este pur și simplu pusă pe meridianele specifice. Ambele tipuri de terapii necesită o pregătire suplimentară, astfel încât nu toți veterinari oferă aceste opțiuni.

  • 02 din 07

    Laser terapie la rece

    Laserele reci sunt utilizate în mod obișnuit în medicina veterinară pentru a promova vindecarea, precum și reducerea durerii și a inflamației. Există mai multe tipuri diferite de lasere. Clasa IV laser cu terapie la rece este un tip de nivel scăzut, care este din ce în ce mai popular ca o opțiune de tratament suplimentară pentru asistarea în gestionarea condițiilor comune cronice și boala discului. Este de asemenea util pentru tratarea durerii acute ca a crucia de lacrimi ligamente și pentru a ajuta la vindecarea rănilor.

    O piesă de mână este laminată sau fluturală pe suprafața necesară și grinzile laser invizibile stimulează celulele. Multe spitale veterinare și centre de reabilitare utilizează acum lasere reci ca parte a terapiilor lor obișnuite. Tratamentul durează doar câteva minute și este neinvaziv pentru câinele dvs.

  • 03 din 07

    Comprese calde și reci

    Dacă câinele dvs. a experimentat o vătămare, compresele reci pot ajuta la ameliorarea durerii și a inflamației pentru primele două până la trei zile. După aceea, căldura poate ajuta la ușurarea durerii cronice mai cronice.

    Aceste comprese sunt ușor de utilizat la domiciliu și pot fi aplicate timp de cinci până la zece minute la un moment dat, de câteva ori pe zi pentru a vă ajuta să vă simțiți mai confortabil câinele.

  • 04 din 07

    Suplimente comune

    Există o serie de ingrediente diferite pe care le puteți găsi în comun suplimente iar unele sunt acolo pentru a vizita în mod specific disconfortul și durerea. Uneori, acești compuși sunt chiar adăugați în alimente și sunt denumiți nutraceutici.

    Metilsulfonilmetan (MSM), beta-glucani, mangan, clorhidrat de glucozamină, sulfat de condroitină de sodiu, membrană de ouă, Boswellia Serrata, Curcuma Longa, iar alții se crede că sprijină sănătatea comună prin scăderea inflamației și creșterea producției cartilajelor.

    Rezultatul final este adesea o scădere a disconfortului și a durerii, dar unele dintre aceste ingrediente pot dura câteva săptămâni până când ajung la eficacitatea vârfului. Ele sunt adesea folosite împreună cu medicamentele tradiționale, mai degrabă decât în ​​locul lor.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Uleiul de cânepă este un produs popular în primul rând datorită conținutului său de canabidiol (CBD), dar alte proprietăți naturale de plante pot ajuta, de asemenea, să vă mențină confortabil câinele.

    Uleiul de cânepă cu spectru complet conține flavonoide, terpene și diverse fitocannabinoide care s-au dovedit a ajuta câinii cu artrită împreună cu alte afecțiuni.

    Puritatea produsului și o analiză garantată sunt de cea mai mare importanță, totuși, deoarece multe produse conțin contaminanți sau mai puțin decât ceea ce eticheta spune că are în ea. De asemenea, cercetarea actuală este minimă și există încă o mulțime de necunoscuți în ceea ce privește utilizarea, dozele și eficacitatea pe termen lung.

    Este, de asemenea, important să vă amintiți că uleiul de cânepă nu este același cu acordarea de câine marijuana, chiar dacă pot veni din aceeași plantă. Câinii ar trebui Nu primiți niciodată marijuana.

  • 06 din 07

    Terapie prin masaj

    Terapia de masaj ajută la ameliorarea mușchilor inflamați și, în funcție de sursa durerii câinelui, poate să le ofere o ușurare. Ca și acupunctura, acupressura și tehnicile chiropractice, este necesară o pregătire specială pentru a oferi terapie de masaj pentru câini.

  • 07 din 07

    Îngrijirea chiropractică

    Unii veterinari sunt special instruiți și certificați pentru a oferi îngrijire chiropractică pe câini. Aceste manipulări spinale pot ajuta la ameliorarea durerii la unii câini prin îmbunătățirea mișcării și a funcției. Dacă sursa de durere a câinelui dvs. implică coloana vertebrală, cereți medicului veterinar dacă o ajustare chiropractică ar putea fi benefică.

  • Este important să discutăm întotdeauna orice remedii naturale sau terapii alternative cu medicul veterinar înainte de a le administra la câinele dvs. Acest lucru vă ajută să vă asigurați că nu există interacțiuni cu alte produse pe care le oferiți în prezent câinelui dvs. și că este cu adevărat sigur pentru câinele dvs. specific și orice boli pe care le poate avea.

    Când căutați tratamente alternative de terapie pentru câinele dvs., acest lucru ar trebui să fie întotdeauna cu un profesionist complet calificat. De multe ori Veterinarii holistici va oferi unele dintre opțiunile de tratament de mai sus, alături de medicamentele convenționale.

    Dacă aceste opțiuni de tratament natural nu oferă suficientă ușurare a durerii câinelui, discutați despre adăugarea în medicamente la regimul de tratament cu VET dvs. Durerea nu trebuie ignorată și numai utilizarea opțiunilor naturale de ameliorare a durerii poate fi uneori dăunătoare câinelui dvs.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Ameliorarea durerii naturale pentru câini