Ce să faci dacă ți-ai pierdut pisica

Pisica pierdută

Este totul comună pentru a vedea fluturi cu fotografii de câini care au scăpat din curte sau au rupt liber de gulerul lor, împreună cu motivele proprietarului lor pentru a ajuta la localizarea puilor lor. Dar mulți proprietari de pisici nu își dau seama că este aproape la fel de ușor ca pisicile să poată lipsi, de la stoarcere printr-o ușă care a fost lăsată accidental deschisă pentru a scăpa de la un transportator de animale nesecurează pe drumul spre veterinar.

Între timp, unele pisici pur și simplu au o parte aventuroasă, și se va opri la nimic pentru a ghemui sau a mesteca printr-un ecran de fereastră sau pentru a afla cum să deschidă un zăvor de ușă pe cont propriu și dacă aveți o pisică interioară / în aer liber, este întotdeauna posibilă "pierderea" pisicilor în interiorul garajului sau a curtea de curte când vremea se schimbă și caută adăpost.

Dacă pisica dvs. lipsește, aici sunt niște pași pe care ar trebui să o luați pentru a-l aduce acasă.

Scoateți cuvântul

Mulți proprietari de pisici vor ajunge să joace jocul de așteptare pe o pisică în aer liber pentru a se întoarce acasă pe cont propriu înainte de a începe să ia pași pentru a-și găsi animalul de companie pierdut, dar este important să nu așteptați prea mult, mai ales când luați în considerare toate pericolele care se ascund în aer liber, de la mașini la animale sălbatice. Vestea bună este că majoritatea pisicilor nu le place să călătorească departe de casă, așa că dacă ați hotărât că pisica voastră lipsește cu adevărat, mai mult decât probabil că se ascund undeva fără câteva sute de metri de casă.

Postarea pliantelor cu numele și descrierea pisicii dvs. și informațiile dvs. de contact (și recompensa, dacă este cazul) în jurul cartierului este întotdeauna un pariu bun, dar veți dori, de asemenea, să profitați de site-urile media sociale, cum ar fi Facebook și Instagram să împărtășească Imagini și informații despre pisica pierdută în timp ce recrutați prietenii și familia dvs. pentru a vă distribui postările. Există, de asemenea, grupuri Facebook dedicate recuperării animalelor de companie pierdute în zona dvs.

De asemenea, asigurați-vă că distribuiți pliante la (și apelați) adăposturi locale de animale și birouri veterinare, precum și postarea fotografiei pisicii dvs. pe site-urile lor de social media ori de câte ori este posibil. Dacă există grupuri în zona dvs. care lucrează cu coloniile de pisici ale comunității locale, ei pot fi, de asemenea, în măsură să vă ajută să găsiți pisica ta. Nu fiți timizi atunci când vine vorba de recrutarea vecinilor voștri, deoarece majoritatea oamenilor vor fi mai mult decât fericiți să-și verifice copacii sau sub venturile lor pentru dvs. și asigurați-vă că le oferiți instrucțiuni despre cel mai bun mod de a vă apropia de pisica dvs. pentru a vă ajuta împiedică-i să fugă când sunt văzute.

Să se bazeze pe identificarea lor

Toți proprietarii de câini și pisici ar trebui să își miște animalele de companie și să se asigure că jetoanele sunt înregistrate la cele mai recente informații de contact, iar un alt instrument de prevenire important este gulerul pisicilor. Sperăm că pisica dvs. este echipată cu ambele metode de identificare, mai ales că majoritatea oamenilor nu vor privi de două ori dacă se află o pisică liberă fără un guler, deoarece ei vor presupune că este o rătăcită. Veți dori să fiți sigur că includeți o descriere a gulerului pisicii dvs. în orice fictier sau posturi sociale, precum și a alertei compania Microchip imediat că pisica ta lipsește.

Știți unde să vă uitați

Când pisica dvs. nu apare la cină, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să explorați fiecare colț și de craniu al casei dvs. - pentru că este prea ușor ca pisicile să se prindă undeva ca un dulap sau un colț al garajului și pur și simplu nu-și pot găsi drumul.

Dacă pisica dvs. nu este cu siguranță în casă, capul afară și coborâți pe mâini și genunchi - și puteți dori, de asemenea, să trageți scara din garaj. Pisicile au o tendință naturală de a căuta atât locurile de ascundere înalte, cât și cele inferioare, precum și oriunde sunt mici și închise - și le place să vă poată observa fără să le vedeți. Începeți căutarea dvs. prin căutarea spre copaci, sub verandă sau chiar în interiorul oricăror casete sau recipiente goale pe care le puteți avea în curte.

Îți atrage pisica înapoi acasă

Uneori, pisica ta să se întoarcă acasă va necesita un pic de ascuns. O idee este de a pune castronul și mâncarea pisicii tale pentru a le ajuta să urmeze mirosul și, sperăm, să-și găsească drumul înapoi acasă. De asemenea, veți dori să lăsați o ușă deschisă ori de câte ori este posibil. Există, de asemenea, capcane de pisici disponibile care pot fi lăsate peste noapte, deci dacă pisica dvs. se rătăcește să se bucure de mâncarea pe care ați lăsat-o înăuntru, veți putea să vă recuperați primul chestty speriat dimineața.

Pro sfat

Un mod expert de a atrage pisica ta este de a plasa o bucata de haine incalzite din afara faptului ca pisica ta poate urmări. Dacă aveți acces la o cameră de vizionare de noapte, care poate fi, de asemenea, un instrument util în localizarea pisicii dvs. dacă încearcă să se întoarcă în casă în timpul seara, deoarece multe pisici speriate vor încerca să intre în casă când ei cred că nu te uiți.

Continuați să căutați

Este întotdeauna o experiență înfricoșătoare pentru a pierde un membru cu patru picioare al familiei dvs., dar ține minte că chiar și cei mai răniți pisicile interioare vor putea să se bazeze pe instinctele sale naturale pentru a supraviețui dacă se prinde în mare în aer liber. Asigurați-vă că rămâneți diligent și persistent în căutarea pisicii dvs. pierdute și continuați să împărtășiți, să postați și să căutați până când el sau ea se întoarce acasă.

Ce să faci dacă ai găsit o pisică pierdută
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce să faci dacă ți-ai pierdut pisica